Forum dyskusyjne
11 sierpnia 2012, 19:14 [cytuj]
Byłem dziś na WHL i zawitałem do Spurs Shopu, tak sie prezentuje nasz koszulka domowa wraz z moja niewyjściową twarzą :>
http://i47.tinypic.com/wqogfp.jpg
Byłem dziś na WHL i zawitałem do Spurs Shopu, tak sie prezentuje nasz koszulka domowa wraz z moja niewyjściową twarzą :>
http://i47.tinypic.com/wqogfp.jpg
12 sierpnia 2012, 10:15 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
No cóż, przykra sprawa Jin. Świat jest pełen świrów, niestety
nom jestem jeszcze w większym szoku, bo tydzień temu(jak mi powiedziała mama) kupowałem dla tej kobiety okulary u optyka. Na szczęście holenderska policja jest twarda i chłop siedzi nie to co Katarzyna W
nom jestem jeszcze w większym szoku, bo tydzień temu(jak mi powiedziała mama) kupowałem dla tej kobiety okulary u optyka. Na szczęście holenderska policja jest twarda i chłop siedzi nie to co Katarzyna W
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
12 sierpnia 2012, 12:17 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Na szczęście holenderska policja jest twarda i chłop siedzi nie to co Katarzyna W
No i wielki czarny chuj mu w dupsko ...a zapomniałem, że teraz "miłości" mu nie zabraknie
No i wielki czarny chuj mu w dupsko ...a zapomniałem, że teraz "miłości" mu nie zabraknie ;)
Can't Smile Without You!!!
12 sierpnia 2012, 14:53 [cytuj]
Nie wiem czy ktoś z Was ogląda Community Shield, shity - cwelski. Savic przed chwilką "powitał" Hazarda na angielskich boiskach hehehe. Pewnie chłopiec był "lekko" zdziwiony

.
Welcome Eden
Edit: sam zawodnik też już zdążył "rozruszać" trybuny...
http://www.101greatgoals.com/blog/epic-showboat-fail-eden-hazard-chelsea-v-manchester-city/
Nie wiem czy ktoś z Was ogląda Community Shield, shity - cwelski. Savic przed chwilką "powitał" Hazarda na angielskich boiskach hehehe. Pewnie chłopiec był "lekko" zdziwiony ;).
Welcome Eden :D
Edit: sam zawodnik też już zdążył "rozruszać" trybuny...
http://www.101greatgoals.com/blog/epic-showboat-fail-eden-hazard-chelsea-v-manchester-city/
:rotfl:
12 sierpnia 2012, 15:18 [cytuj]
Co jak co ale Hazard robi na mnie bardzo dobre wrazenie, jakie on ma przyszpieszenie i szybkosc to poezja
Co jak co ale Hazard robi na mnie bardzo dobre wrazenie, jakie on ma przyszpieszenie i szybkosc to poezja
12 sierpnia 2012, 15:28 [cytuj]
Przemas1988 powiedział/a:
No wiesz Przemas, nie jedna i nie dwie osoby wyrażały się (od pewnego czasu) w samych superlatywach na temat jego umiejętności. Coś musiało w tym być
No wiesz Przemas, nie jedna i nie dwie osoby wyrażały się (od pewnego czasu) w samych superlatywach na temat jego umiejętności. Coś musiało w tym być ;)
12 sierpnia 2012, 15:49 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
No i wielki czarny chuj mu w dupsko ...a zapomniałem, że teraz "miłości" mu nie zabraknie

Z tym czarnym to trafiłeś bo on sam jest from Ghana z krwi i kości xD
Hazard lol xDD
Z tym czarnym to trafiłeś bo on sam jest from Ghana z krwi i kości xD
Hazard lol xDD
13 sierpnia 2012, 14:08 [cytuj]
Tak z innej beczki Emmanuel Frimpong jest absolwentem Gladesmore Community School znajdującej się w dzielnicy Tottenham
No i ponoć zaakceptowaliśmy ofertę 25mln funtów za Modricia... chyba gdzieś tam musi być zapisane jeszcze, że razem z 25 bańkami idą Sahin i Kaka
Tak z innej beczki Emmanuel Frimpong jest absolwentem Gladesmore Community School znajdującej się w dzielnicy Tottenham :D
No i ponoć zaakceptowaliśmy ofertę 25mln funtów za Modricia... chyba gdzieś tam musi być zapisane jeszcze, że razem z 25 bańkami idą Sahin i Kaka
13 sierpnia 2012, 21:12 [cytuj]
Atkinson będzie sędziował NUFC - Tottenham.
Atkinson będzie sędziował NUFC - Tottenham
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
13 sierpnia 2012, 21:18 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:
Atkinson będzie sędziował NUFC - Tottenham
Oby tym razem soczewki kontaktowe założył frajer... Tego meczu z ruskami nigdy gnojowi nie zapomnę
Oby tym razem soczewki kontaktowe założył frajer... Tego meczu z ruskami nigdy gnojowi nie zapomnę :plask:
13 sierpnia 2012, 21:18 [cytuj]
skończcie kurwa z tym Modriciem
albo będzie u nas grał albo do 2014 klub Kokosa
skończcie kurwa z tym Modriciem
albo będzie u nas grał albo do 2014 klub Kokosa
14 sierpnia 2012, 15:22 [cytuj]
http://www.canalplus.pl/sport/oferta-sportowa
Sonda nie do wygrania, ale zagłosować trzeba
http://www.canalplus.pl/sport/oferta-sportowa
Sonda nie do wygrania, ale zagłosować trzeba:bezradny:
14 sierpnia 2012, 15:52 [cytuj]
Trzeba pobawić się jakimiś botami. Ktoś się na tym zna?
Trzeba pobawić się jakimiś botami. Ktoś się na tym zna? :D
14 sierpnia 2012, 16:37 [cytuj]
Panowie z tym głosowaniem to trzeba zrobić wielką akcje jak ostatnio Arsenal. Dajcie newsa na główny, niech ktoś napisze na forach Liverpoolu bo oni nie nawidzą Junajted to zagłosują na nas ;p i trzeba poprosić naszych zagranicznych kolegów aby nam pomogli ale tym to ja się mogę zająć. No i są Facebooki i inne twittery. Jak każdy da linka to wszystko się może zmienić.
Panowie z tym głosowaniem to trzeba zrobić wielką akcje jak ostatnio Arsenal. Dajcie newsa na główny, niech ktoś napisze na forach Liverpoolu bo oni nie nawidzą Junajted to zagłosują na nas ;p i trzeba poprosić naszych zagranicznych kolegów aby nam pomogli ale tym to ja się mogę zająć. No i są Facebooki i inne twittery. Jak każdy da linka to wszystko się może zmienić
14 sierpnia 2012, 17:23 [cytuj]
No panowie dałem taką akcje na fb i zagranicznych forach Spurs że musi być odzew.
No panowie dałem taką akcje na fb i zagranicznych forach Spurs że musi być odzew
14 sierpnia 2012, 17:53 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:
Trzeba pobawić się jakimiś botami. Ktoś się na tym zna?

Ja próbowałem zmienić ip(chiny, Austra i chyba Arabia saudyjska) nie pokazuje wtedy sondy
Ja próbowałem zmienić ip(chiny, Austra i chyba Arabia saudyjska) nie pokazuje wtedy sondy ;(
14 sierpnia 2012, 19:34 [cytuj]
Jak ktoś ma telefon z androidem to można zagłosować też z telefonu ja już zagłosowałem 3 razy (z dwóch telefonów i komputera). Odrabiamy straty już podgoniliśmy jakieś 13%
Jak ktoś ma telefon z androidem to można zagłosować też z telefonu ja już zagłosowałem 3 razy (z dwóch telefonów i komputera). Odrabiamy straty już podgoniliśmy jakieś 13%
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
14 sierpnia 2012, 19:38 [cytuj]
Dzięki kolegom z zagranicy jest już 70-30. Przypominam że było 87-13. Jeszcze nic straconego
Dzięki kolegom z zagranicy jest już 70-30. Przypominam że było 87-13. Jeszcze nic straconego :rotfl:
14 sierpnia 2012, 19:41 [cytuj]
Wpis C+ z facebook'a:
Mamy już oficjalne wyniki nasze sondy na jeden z meczów ligi angielskiej w pierwszej kolejce. Pokażemy mecz Arsenal-Sunderland. Wynik po weryfikacji brzmi: Arsenal - Sunderland - 20286 głosów, WBA - Liverpool - 19692 głosów. Z 5214 numerów IP oddano więcej niż jeden głos na mecz Arsenalu, z 7023 numerów IP oddano więcej niż jeden głos na mecz Liverpoolu. Krótko mówiąc nieuczciwe głosy oddawano zarówno na jeden jak i na drugi mecz. Oczywiście jeśli z jednego IP wysłano np. 6 głosów, odejmowaliśmy 5. Dziękujemy za udział w glosowaniu. Przypominamy, że w pierwszej kolejce pokażemy w sumie aż 5 spotkań.
Wpis C+ z facebook'a:
Mamy już oficjalne wyniki nasze sondy na jeden z meczów ligi angielskiej w pierwszej kolejce. Pokażemy mecz Arsenal-Sunderland. Wynik po weryfikacji brzmi: Arsenal - Sunderland - 20286 głosów, WBA - Liverpool - 19692 głosów. Z 5214 numerów IP oddano więcej niż jeden głos na mecz Arsenalu, z 7023 numerów IP oddano więcej niż jeden głos na mecz Liverpoolu. Krótko mówiąc nieuczciwe głosy oddawano zarówno na jeden jak i na drugi mecz. Oczywiście jeśli z jednego IP wysłano np. 6 głosów, odejmowaliśmy 5. Dziękujemy za udział w glosowaniu. Przypominamy, że w pierwszej kolejce pokażemy w sumie aż 5 spotkań
14 sierpnia 2012, 20:07 [cytuj]
dzejkob powiedział/a:
Dzięki kolegom z zagranicy jest już 70-30. Przypominam że było 87-13. Jeszcze nic straconego

Ja rozesłałem linka znajomym z Facebooka żeby głosowali na Tottenham, proponuję zrobić to samo. Telefony używają osobnej sieci więc głosy są ważne o ile nie używasz wi-fi. Już załatwiłem jakieś 10 głosów i pracuję dalej
Ja rozesłałem linka znajomym z Facebooka żeby głosowali na Tottenham, proponuję zrobić to samo. Telefony używają osobnej sieci więc głosy są ważne o ile nie używasz wi-fi. Już załatwiłem jakieś 10 głosów i pracuję dalej ;)
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson