Forum dyskusyjne
30 czerwca 2012, 20:27 [cytuj]
"Starych drzew się nie przesadza"

. Jego miejsce, to jedynie UK
"Starych drzew się nie przesadza" ;). Jego miejsce, to jedynie UK
Can't Smile Without You!!!
1 lipca 2012, 01:35 [cytuj]
Inna sprawa, że takiej fuchy jak u nas już nigdy nie dostanie. W ManU czy Chelsea wiedzą, że jest taktycznym beztalenciem ;p
Inna sprawa, że takiej fuchy jak u nas już nigdy nie dostanie. W ManU czy Chelsea wiedzą, że jest taktycznym beztalenciem ;p
1 lipca 2012, 14:17 [cytuj]
I gdzie jest ten nowy menadżer miał być 1 lipca z nowymi transferami!???
I gdzie jest ten nowy menadżer miał być 1 lipca z nowymi transferami!??? :glupek:
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
1 lipca 2012, 14:24 [cytuj]
Pewnie ogłoszą po weekendzie. Narazie podali informację, że 12 lipca nowe koszulki ujrzą światło dzienne, a dzień później rozpocznie się ich sprzedaż.
Pewnie ogłoszą po weekendzie. Narazie podali informację, że 12 lipca nowe koszulki ujrzą światło dzienne, a dzień później rozpocznie się ich sprzedaż
1 lipca 2012, 14:29 [cytuj]
I gdzie jest ten nowy menadżer miał być 1 lipca z nowymi transferami!??? :glupek:
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
1 lipca 2012, 15:14 [cytuj]
varba powiedział/a:

Dobre pytanie Varba. Wyskoczyłem z wyra już o 7mej (kurwa, przecież jest niedziela...), żeby w końcu przeczytać coś nowego i ekscytującego (sic!), a tu jedynie o kontrakcie z Under Armour

. Myślałem, że jestem bardziej cierpliwy...
Dobre pytanie Varba. Wyskoczyłem z wyra już o 7mej (kurwa, przecież jest niedziela...), żeby w końcu przeczytać coś nowego i ekscytującego (sic!), a tu jedynie o kontrakcie z Under Armour :wnerw:. Myślałem, że jestem bardziej cierpliwy... :blee:
Can't Smile Without You!!!
1 lipca 2012, 15:33 [cytuj]
Walu powiedział/a:
Pewnie ogłoszą po weekendzie. Narazie podali informację, że 12 lipca nowe koszulki ujrzą światło dzienne, a dzień później rozpocznie się ich sprzedaż
Ale po którym weekendzie!? A jak nie ogłoszą, to będzie pisać że pewnie w następny weekend. Nie wiem czy zaraz nie będzie trzeba zaczynać obozu przygotowawczego do nowego sezonu, lecieć do Stanów na turniej. No chyba że będą haratać w gałę pod wodzą Levy, bo asystentów też już nie mamy.
Ale po którym weekendzie!? A jak nie ogłoszą, to będzie pisać że pewnie w następny weekend. Nie wiem czy zaraz nie będzie trzeba zaczynać obozu przygotowawczego do nowego sezonu, lecieć do Stanów na turniej. No chyba że będą haratać w gałę pod wodzą Levy, bo asystentów też już nie mamy
1 lipca 2012, 16:13 [cytuj]
Villas Boas oficjalnie w tottenhamie
1 lipca 2012, 16:20 [cytuj]
Harry Hotspur powiedział/a:
Nigdzie nie widzę tego newsa... ani na oficjalnej ani na googlach. Nie ma na oficjalnej = wszystko się może zdarzyć
Nigdzie nie widzę tego newsa... ani na oficjalnej ani na googlach. Nie ma na oficjalnej = wszystko się może zdarzyć
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
1 lipca 2012, 16:46 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Avb wprowadzil sie dzis z powrotem do swojego domu w zach londynie ktory stal pusty od czasu gdy odszedl z chelsea. Przy okazji zamienilem z nim kilka slow. Potwierdzenie bedzie jutro
Avb wprowadzil sie dzis z powrotem do swojego domu w zach londynie ktory stal pusty od czasu gdy odszedl z chelsea. Przy okazji zamienilem z nim kilka slow. Potwierdzenie bedzie jutro
1 lipca 2012, 17:31 [cytuj]
Harry Hotspur powiedział/a:
Serio gadasz czy rano zapomniałeś wziąć swoje tabsy

??
Serio gadasz czy rano zapomniałeś wziąć swoje tabsy ;) ??
Kogucie życie!
1 lipca 2012, 17:37 [cytuj]
MARCUS powiedział/a:
Serio gadasz czy rano zapomniałeś wziąć swoje tabsy

??
Jak najbardziej serio
Jak najbardziej serio
1 lipca 2012, 17:39 [cytuj]
Skoro tak o świrach, to ciekawe co porabia nasza makotka "jd18"? :>
Skoro tak o świrach, to ciekawe co porabia nasza makotka "jd18"? :>
1 lipca 2012, 17:40 [cytuj]
Nie powiem, niezły jesteś
Nie powiem, niezły jesteś :brawo:
Kogucie życie!
1 lipca 2012, 17:51 [cytuj]
Ciekawe

przy okazji Lloris ma zgodę na transfer z Lyonu a pamietam, ze jakis czas temu wyrazalismy swoje zainteresowanie tym zawodnikiem
Ciekawe :D przy okazji Lloris ma zgodę na transfer z Lyonu a pamietam, ze jakis czas temu wyrazalismy swoje zainteresowanie tym zawodnikiem :)
1 lipca 2012, 18:29 [cytuj]
MARCUS powiedział/a:
Nie powiem, niezły jesteś

No juz bez takich mi tu...
Tak sie zlozylo ze pracuje w okolicy w ktorej mieszka avb. Zakladam ze nie na dlugo bo zapewne wkrotce bedzie chcial przeniesc sie blizej spurs lodge. Stad gdzie mieszka teraz to conajmniej 1,5 h stania w korkach. Poza tym chata nalezy do abramowicza wiec nie sadze aby roman chcial sponsorowac czynsz nowemu menago thfc. Chyba ze odlicza mu od tych 11 baniek ktore jest mu dluzny z tytulu zerwanego kontraktu
No juz bez takich mi tu... ;)
Tak sie zlozylo ze pracuje w okolicy w ktorej mieszka avb. Zakladam ze nie na dlugo bo zapewne wkrotce bedzie chcial przeniesc sie blizej spurs lodge. Stad gdzie mieszka teraz to conajmniej 1,5 h stania w korkach. Poza tym chata nalezy do abramowicza wiec nie sadze aby roman chcial sponsorowac czynsz nowemu menago thfc. Chyba ze odlicza mu od tych 11 baniek ktore jest mu dluzny z tytulu zerwanego kontraktu
1 lipca 2012, 19:42 [cytuj]
Harry coś Ty za dużo wiesz. Gadaj no której ze sprzątaczek wczoraj w nocy serwowałeś spalanie tkanki tłuszczowej poprzez wytężony wysiłek fizyczny
Harry coś Ty za dużo wiesz. Gadaj no której ze sprzątaczek wczoraj w nocy serwowałeś spalanie tkanki tłuszczowej poprzez wytężony wysiłek fizyczny :D
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
4 lipca 2012, 11:53 [cytuj]
Zaczyna się nowe szaleństwo, ile nowy manago dostanie na transfry. Rozrzut jest spory...http://www.101greatgoals.com/comment-analysis-round-up/silly-season-spurs-avb-eyes-hulk-porto-remy-marseille-higuain-real-dzagoev-cska-butland-birmingham-vertonghen-ajax-sigurdsson-hoffenheim/?
4 lipca 2012, 12:17 [cytuj]
http://www.youtube.com/watch?v=Bp7UPIfvztU&feature=player_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=Bp7UPIfvztU&feature=player_embedded