Witam.mam pytanie.czy na mecz Polska-Anglia trzeba miec <
Witam.mam pytanie.czy na mecz Polska-Anglia trzeba miec <
Lechista
3 września 2012, 22:12 [cytuj]
Zenit kupuje Hulka i Witsela za, w sumie, 90 milionów euro. Czy regulacje finansowe naprawde istnieją? A może to Gazprom...
Zenit kupuje Hulka i Witsela za, w sumie, 90 milionów euro. Czy regulacje finansowe naprawde istnieją? A może to Gazprom
Can't Smile Without You!!!
3 września 2012, 22:36 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Zenit kupuje Hulka i Witsela za, w sumie, 90 milionów euro. Czy regulacje finansowe naprawde istnieją? A może to Gazprom
Istnieją. Zarządza Gazprom z siedzibą w Paryżu lub "Szwancarii"
Istnieją. Zarządza Gazprom z siedzibą w Paryżu lub "Szwancarii" :|
Kogucie życie!
3 września 2012, 22:43 [cytuj]
tymczasem meireles podpisał kontrakt z fenerbahce, czemu o niego sie AVB nie postaral? do koncepcji nie pasowal? nie pojmuje goscia
z reszta wystawianie defoe jako wysunietego i osamotnionego napasnika mowi samo za niego.
tymczasem meireles podpisał kontrakt z fenerbahce, czemu o niego sie AVB nie postaral? do koncepcji nie pasowal? nie pojmuje goscia
z reszta wystawianie defoe jako wysunietego i osamotnionego napasnika mowi samo za niego
3 września 2012, 23:04 [cytuj]
castello powiedział/a:
z reszta wystawianie defoe jako wysunietego i osamotnionego napasnika mowi samo za niego
Przecież Raul to... szkoda gadać. Gorszy od Dembele...
Przecież Raul to... szkoda gadać. Gorszy od Dembele
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
4 września 2012, 00:09 [cytuj]
W AVB wierzę, przynajmniej chcę wierzyć. Ostatnie 3 mecze nie pokazały klasy na drużynę z poprzedniego sezonu top4, ani nie rokowały dobrej gry. Ale... Jak można zauważyć na ławce trenerskiej jest aktywny (podczas meczu), ale to nie wszystko. Jakiś czas temu był artykuł dot. atmosfery która rzekomo się poprawiła za czasów Arrego, lecz nie widać tego chociażby na boisku. Możecie jeździć po nim, ja wierzę w jego do końca listopada i ma być wszystko na tip top". Do tego czasu powstrzymam się do komentarzu na jego temat. Co do Levy'go to spieprzył Mou, czego mu nie wybaczę (dopóki nie dowiem się że był bez radny). Przyczepię się również do plotek łączących na niestety z Realem(jeszcze jestem spokojny)... Moje podsumowanie ostatnich wydarzeń.
W AVB wierzę, przynajmniej chcę wierzyć. Ostatnie 3 mecze nie pokazały klasy na drużynę z poprzedniego sezonu top4, ani nie rokowały dobrej gry. Ale... Jak można zauważyć na ławce trenerskiej jest aktywny (podczas meczu), ale to nie wszystko. Jakiś czas temu był artykuł dot. atmosfery która rzekomo się poprawiła za czasów Arrego, lecz nie widać tego chociażby na boisku. Możecie jeździć po nim, ja wierzę w jego do końca listopada i ma być wszystko na tip top". Do tego czasu powstrzymam się do komentarzu na jego temat. Co do Levy'go to spieprzył Mou, czego mu nie wybaczę (dopóki nie dowiem się że był bez radny). Przyczepię się również do plotek łączących na niestety z Realem(jeszcze jestem spokojny)... Moje podsumowanie ostatnich wydarzeń
Blue and white blood...
4 września 2012, 17:07 [cytuj]
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/551975_414006731991581_379253497_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/551975_414006731991581_379253497_n.jpg
:]
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
4 września 2012, 18:16 [cytuj]
Czerwona kartka dla Hudlestone'a anulowana
Czerwona kartka dla Hudlestone'a anulowana
5 września 2012, 09:04 [cytuj]
Co do Webb'a http://www.youtube.com/watch?v=og3joJPdD34
5 września 2012, 10:22 [cytuj]
jak sadzicie ile w checi odejscia z realu Ronaldo jest prawdy?
jedynie stac na jego uslugi Man City i PSG, ale wydaje mi sie ze teskni CR7 za Premier League
jedynie stac na jego uslugi Man City i PSG, ale wydaje mi sie ze teskni CR7 za Premier League
5 września 2012, 11:30 [cytuj]
CA$H BABY, CA$H. Negocjuje sobie podwyżkę
CA$H BABY, CA$H. Negocjuje sobie podwyżkę
5 września 2012, 12:44 [cytuj]
Dają sobie nawzajem czas. AVB Defoe na boisku, Defoe AVB na stołku manago. http://www.adifferentleague.co.uk/p6_1_16551_defoe-villas-boas-needs-more-time.html
5 września 2012, 12:50 [cytuj]
tez uwazam, ze boasowi potrzebne jest wiecej czasu i kredytu zaufania od nas, w koncu wypali tak jak sobie tego zyczymy, pytanie tylko kiedy to nastapi i ile czasu bedziemy musieli go usprawiedliwiac, ze potrzebuje czasu.
tez uwazam, ze boasowi potrzebne jest wiecej czasu i kredytu zaufania od nas, w koncu wypali tak jak sobie tego zyczymy, pytanie tylko kiedy to nastapi i ile czasu bedziemy musieli go usprawiedliwiac, ze potrzebuje czasu
5 września 2012, 16:12 [cytuj]
Czy ktoś wie kiedy skończy się budowa nowego centrum treningowego oraz przeprowadzka na nie?
Czy ktoś wie kiedy skończy się budowa nowego centrum treningowego oraz przeprowadzka na nie?
Harry Kane: "Never f*cking give up!"
5 września 2012, 17:54 [cytuj]
castello powiedział/a:
Skoro jego laska chodzi bez bielizny, to myślę, że Mediolan, bunga bunga...
Skoro jego laska chodzi bez bielizny, to myślę, że Mediolan, bunga bunga
5 września 2012, 19:46 [cytuj]
Lotar powiedział/a:
Według tego co pisał ostatnio jeden z naszych młodych zawodników, to wszyscy liczą, że pod koniec miesiąca.
Według tego co pisał ostatnio jeden z naszych młodych zawodników, to wszyscy liczą, że pod koniec miesiąca
5 września 2012, 20:14 [cytuj]
Nie sądzicie, że Dempsey jakoś tak dziwnie będzie wyglądał, biegając z przodu z numerem 2 na koszulce?
Nie sądzicie, że Dempsey jakoś tak dziwnie będzie wyglądał, biegając z przodu z numerem 2 na koszulce? :D
5 września 2012, 20:54 [cytuj]
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8XAhrEFXa_o zbieram szczenę z podłogi.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8XAhrEFXa_o zbieram szczenę z podłogi. :ok::krzyk: