Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  25  26  27  28  29    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Newsy i spam
25 września 2012, 20:30 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Czyżby kolejny efekt negatywny skutek wygranej Chelsea w LM?
http://tnij.org/r9me

Weź nie dobijaj...
Weź nie dobijaj
26 września 2012, 12:54 [cytuj]
Płakać za Hazardem nie ma co. Pora się za gaitanem rozglądać ewentualnie ugadywać po cichu z llorente.

Zagrywam się ostatnio w fifę 13(pierwszy sezon zacząłem grać i już 4 do 0 od naszych dostałem po golach Defoe) jakby ktoś chciał online na ps3 popykać to dawać znać :hejka:
Płakać za Hazardem nie ma co. Pora się za gaitanem rozglądać ewentualnie ugadywać po cichu z llorente. Zagrywam się ostatnio w fifę 13(pierwszy sezon zacząłem grać i już 4 do 0 od naszych dostałem po golach Defoe) jakby ktoś chciał online na ps3 popykać to dawać znać :hejka:
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
26 września 2012, 16:17 [cytuj]
wczoraj ogladalem mecz eintrachtu frankfurt z BVB09 i zaciekawil mnie jeden z zawodnikow eintrachtu.
Chodzi mi o japonczyka INUI, ciekawy zawodnik bardzo kreatywny z dobra technika, do tego szybki a do tego moze grac na skrzydlach lub ofensywnego srodkowego. Co o nim sadzicie? wydaje mi sie ze gdybysmy go pozyskali to bylby to taki nasz kagawa
wczoraj ogladalem mecz eintrachtu frankfurt z BVB09 i zaciekawil mnie jeden z zawodnikow eintrachtu. Chodzi mi o japonczyka INUI, ciekawy zawodnik bardzo kreatywny z dobra technika, do tego szybki a do tego moze grac na skrzydlach lub ofensywnego srodkowego. Co o nim sadzicie? wydaje mi sie ze gdybysmy go pozyskali to bylby to taki nasz kagawa
26 września 2012, 16:48 [cytuj]
Dla mnie to tani zamiennik Kagawy(wyrób Kagawopodobny). I nie wiem jakby sobie poradził w PL. Na pewno by nas wzmocnił, ale to raczej ławka rezerwowych.
Dla mnie to tani zamiennik Kagawy(wyrób Kagawopodobny). I nie wiem jakby sobie poradził w PL. Na pewno by nas wzmocnił, ale to raczej ławka rezerwowych
LMAO
26 września 2012, 18:19 [cytuj]
Hades dokladnie tak jak Ty pomyslalem, chlopak gdyby dolaczyl do nas to dodatkowo fanow z azji by przybylo a wiadomo ze tam kasy jest ogromne poklady:)
drugim czynnikiem za nim przemawiajacym ze to by by byl ciekawy nabytek jest jego cena, szczerze wole go niz jenasa na lawce 100x
Hades dokladnie tak jak Ty pomyslalem, chlopak gdyby dolaczyl do nas to dodatkowo fanow z azji by przybylo a wiadomo ze tam kasy jest ogromne poklady:) drugim czynnikiem za nim przemawiajacym ze to by by byl ciekawy nabytek jest jego cena, szczerze wole go niz jenasa na lawce 100x
26 września 2012, 19:07 [cytuj]
Takashi Inui to dobry ławkowy. Warto by go pozyskać i stopniowo ogrywać w PL. Ma dobry przegląd pola, jest inteligentny i z tych występów co widziałem wydawał się młotkiem w nodze. Osobiście byłbym za pozyskaniem go z czysto sportowych względów. Jak nie zaskoczy to zawsze będzie kasa z koszulek i się transfer na pewno zwróci.

W bundeslidze gra jeszcze jeden piłkarz z Azji, który mi imponuje. Mianowicie Son Heung-Min z HS(http://en.wikipedia.org/wiki/Son_Heung-Min)
Takashi Inui to dobry ławkowy. Warto by go pozyskać i stopniowo ogrywać w PL. Ma dobry przegląd pola, jest inteligentny i z tych występów co widziałem wydawał się młotkiem w nodze. Osobiście byłbym za pozyskaniem go z czysto sportowych względów. Jak nie zaskoczy to zawsze będzie kasa z koszulek i się transfer na pewno zwróci. W bundeslidze gra jeszcze jeden piłkarz z Azji, który mi imponuje. Mianowicie Son Heung-Min z HSV(http://en.wikipedia.org/wiki/Son_Heung-Min)
26 września 2012, 21:09 [cytuj]
osobiscie marzy mi sie gokhan inler u nas:) podoba mi sie ten zawodnik w srodku pola jak malo kto
osobiscie marzy mi sie gokhan inler u nas:) podoba mi sie ten zawodnik w srodku pola jak malo kto
26 września 2012, 22:07 [cytuj]
castello powiedział/a:

a cena za niego taka, że Levy tylko fuknie na każdego, kto będzie mu podsuwał takie kwiatki za mnóstwo pieniędzy. Odpada z takich samych względów co Hamsik, Cavani i cała reszta ELYTY futbolu
a cena za niego taka, że Levy tylko fuknie na każdego, kto będzie mu podsuwał takie kwiatki za mnóstwo pieniędzy. Odpada z takich samych względów co Hamsik, Cavani i cała reszta ELYTY futbolu
26 września 2012, 22:25 [cytuj]
Dzisaj nasza była gwiazda Ekstraklasy, Rudnevs, strzelila pierwszą bramkę w Bundeslidze!!
Dzisaj nasza była gwiazda Ekstraklasy, Rudnevs, strzelila pierwszą bramkę w Bundeslidze!!
26 września 2012, 22:32 [cytuj]
O! I Gylfi dołożył swoje

Niech ktoś usunie posta, tematy mi się pochrzaniły
O! I Gylfi dołożył swoje Niech ktoś usunie posta, tematy mi się pochrzaniły
27 września 2012, 16:27 [cytuj]
Paul Jewell reassured by Harry Redknapp phone call

Ipswich boss Paul Jewell has revealed Harry Redknapp telephoned to reassure him that he was not interested in his job at Portman Road.

Former Spurs manager Redknapp has been linked with Ipswich after the Suffolk club's poor start to the season.

Jewell told BBC Radio Suffolk: "Harry rang me last Sunday and said there was abolutely no truth in it.

"The only worrying thing was at the end of the conversation he asked me what the best areas to live were."

fragment artykulu z BBC - koncowka dosc mocno mnie rozbawila.

Harry: "Nic sie nie martw Paul, nie interesuje mnie Twoja robota, w zyciu nie bylem w Ipswich i sie tam nie wybieram"
Paul: "to sie ciesze"
Harry: "no, a tak by the way, dalbys mi prosze namiary na Twojego najemce?" :)
Paul Jewell reassured by Harry Redknapp phone call Ipswich boss Paul Jewell has revealed Harry Redknapp telephoned to reassure him that he was not interested in his job at Portman Road. Former Spurs manager Redknapp has been linked with Ipswich after the Suffolk club's poor start to the season. Jewell told BBC Radio Suffolk: "Harry rang me last Sunday and said there was abolutely no truth in it. "The only worrying thing was at the end of the conversation he asked me what the best areas to live were." fragment artykulu z BBC - koncowka dosc mocno mnie rozbawila. Harry: "Nic sie nie martw Paul, nie interesuje mnie Twoja robota, w zyciu nie bylem w Ipswich i sie tam nie wybieram" Paul: "to sie ciesze" Harry: "no, a tak by the way, dalbys mi prosze namiary na Twojego najemce?" :)
27 września 2012, 19:25 [cytuj]
Hehehehehe stary, poczciwy Harry :D
Hehehehehe stary, poczciwy Harry :D
Can't Smile Without You!!!
27 września 2012, 21:53 [cytuj]
Strzępek konferencji prasowej AVB, zobaczcie od 1.00 do 1.35...

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/video/sport/football/4560631/Terry-retirement-is-a-massive-loss-to-England.html

Mistrz :D
Strzępek konferencji prasowej AVB, zobaczcie od 1.00 do 1.35... http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/video/sport/football/4560631/Terry-retirement-is-a-massive-loss-to-England.html Mistrz :D
29 września 2012, 16:38 [cytuj]
Wygląda na to, że Tim Sherwood w końcu doczeka się swojej "wielkiej" chwili. Blackburn złożyło (ponoć!!!) oficjalne zapytanie, czy Tim nie chciałby zostać ich nowym managerem. Nie mam wątpliwości, że były kapitan mistrzowskiego 94/95 Rovers nie będzie się długo zastanawiał. Powodzenia Tim...
Wygląda na to, że Tim Sherwood w końcu doczeka się swojej "wielkiej" chwili. Blackburn złożyło (ponoć!!!) oficjalne zapytanie, czy Tim nie chciałby zostać ich nowym managerem. Nie mam wątpliwości, że były kapitan mistrzowskiego 94/95 Rovers nie będzie się długo zastanawiał. Powodzenia Tim
29 września 2012, 23:04 [cytuj]
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/09/29/article-2210358-1538DAD6000005DC-300_468x286.jpg

To chyba z niedawnego meczu :D
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/09/29/article-2210358-1538DAD6000005DC-300_468x286.jpg To chyba z niedawnego meczu :D
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
30 września 2012, 12:56 [cytuj]
Ja się zastanawiałem czemu tak dużo :bezradny:
Ja się zastanawiałem czemu tak dużo :bezradny:
30 września 2012, 12:56 [cytuj]
no wiadomo +4minuty to zdecydowanie za mało :) powinno być +8 lub 10 :D:D:D
no wiadomo +4minuty to zdecydowanie za mało :) powinno być +8 lub 10 :D:D:D
30 września 2012, 13:04 [cytuj]
Jak tydzień temu doliczył 5 minut, a powinien 10, to jakoś się nie pluł.

Ja się zastanawiałem za co w pierwszej połowie były 3 doliczone.
Jak tydzień temu doliczył 5 minut, a powinien 10, to jakoś się nie pluł. Ja się zastanawiałem za co w pierwszej połowie były 3 doliczone
LMAO
|<  <<  <  25  26  27  28  29    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 32 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się