Forum dyskusyjne
3 października 2012, 12:33 [cytuj]
Zaraz zaraz, może tego nie nazywasz, ale chyba jednak?? Skoro są naciski, które są oznaką jakiś nadużyć i nierównego traktowania, to co to jest jak nie szwindel?? Ale już pal licho słówka, myślę, że i bez tego się rozumiemy.
Ps. Ja nie napisałem ,że Palestyna to kraj

Myślę, że tutaj to nawet nie tylko się rozumiemy co i w sporej mierze pewnie zgadzamy
Zaraz zaraz, może tego nie nazywasz, ale chyba jednak?? Skoro są naciski, które są oznaką jakiś nadużyć i nierównego traktowania, to co to jest jak nie szwindel?? Ale już pal licho słówka, myślę, że i bez tego się rozumiemy.
Ps. Ja nie napisałem ,że Palestyna to kraj ;P Myślę, że tutaj to nawet nie tylko się rozumiemy co i w sporej mierze pewnie zgadzamy :)
Kogucie życie!
3 października 2012, 19:00 [cytuj]
Ale dlaczego nazywanie "kurwą" AF jest według Ciebie złe, Marcus? Nazywałem tak babę od fizyki, nazywałem tak babę od chemii i nazywałem tak faceta od matmy. Dlaczego więc nie powinienem tak nazywać kogoś, kogo nie darzę wielką sympatią? Mam do niego szacunek za osiągnięcia, ale nie mam do tego pana szacunku jako osoby... Siedzi w tym już tak długo, że myśli, iż tio jego prywatna liga lub coś takiego. Jego spojrzenia na zegarek, kiedy doliczny jest czas, wywołują u mnie odruchy wymiotne. Kiedy wygrywali z szejkami w 96 minucie to cieszył się jak pierdolony skowronek, ale ani słowem nie wspomniał np. po meczu z 'poolem, że tam powinno być więcej minut doliczonych, bo przecież coś tam... Koleś jest śmieszny czasami i pewnie sam chciałby zawsze trzymać tablicę, gdy dochodzi do doliczonego czasu. Najpewniej z napisem "until we score". W dupie mam Foya i innych biedaków sędziowskich. Ciekawi mnie jednak, że takie rzeczy przychodzą dopiero po "kompromitacji" na OT...
Ale dlaczego nazywanie "kurwą" AF jest według Ciebie złe, Marcus? Nazywałem tak babę od fizyki, nazywałem tak babę od chemii i nazywałem tak faceta od matmy. Dlaczego więc nie powinienem tak nazywać kogoś, kogo nie darzę wielką sympatią? Mam do niego szacunek za osiągnięcia, ale nie mam do tego pana szacunku jako osoby... Siedzi w tym już tak długo, że myśli, iż tio jego prywatna liga lub coś takiego. Jego spojrzenia na zegarek, kiedy doliczny jest czas, wywołują u mnie odruchy wymiotne. Kiedy wygrywali z szejkami w 96 minucie to cieszył się jak pierdolony skowronek, ale ani słowem nie wspomniał np. po meczu z 'poolem, że tam powinno być więcej minut doliczonych, bo przecież coś tam... Koleś jest śmieszny czasami i pewnie sam chciałby zawsze trzymać tablicę, gdy dochodzi do doliczonego czasu. Najpewniej z napisem "until we score". W dupie mam Foya i innych biedaków sędziowskich. Ciekawi mnie jednak, że takie rzeczy przychodzą dopiero po "kompromitacji" na OT
Can't Smile Without You!!!
3 października 2012, 19:21 [cytuj]
Ale dlaczego nazywanie "kurwą" AF jest według Ciebie złe, Marcus?
Kwestia szacunku. Do nikogo się tak nie mówi a już na bank nie do kobiety. SAF to bądź co bądź synonim Premier League i bez niego nie byłoby dzisiejszej ligi Angielskiej(nie byłaby tak popularna) Tak to można między kumplami sobie gadać, a nie do starszego i przyznasz mi rację bardziej poważanego od nas wszystkich człowieka. Tak jak PiSowcom nie wolno nazywać Premiera zdrajcą, jak nie wolno mówić, że ludzi w Katyniu zamordowano tak nie wolno nam mówić na kogoś Kurwa, ch...j, pierd... kmiot tylko dlatego, że go nie lubimy. Kwestia kultury wynoszonej z domu. Ja nigdy w swoim życiu nie wyzywałem Szczęsnego od ch..ji, ped...łów etc. Szacunek do drugiego człowieka przede wszystkim. Terry za takie cuś dostał po tyłku i dobrze!
Ale dlaczego nazywanie "kurwą" AF jest według Ciebie złe, Marcus?
Kwestia szacunku. Do nikogo się tak nie mówi a już na bank nie do kobiety. SAF to bądź co bądź synonim Premier League i bez niego nie byłoby dzisiejszej ligi Angielskiej(nie byłaby tak popularna) Tak to można między kumplami sobie gadać, a nie do starszego i przyznasz mi rację bardziej poważanego od nas wszystkich człowieka. Tak jak PiSowcom nie wolno nazywać Premiera zdrajcą, jak nie wolno mówić, że ludzi w Katyniu zamordowano tak nie wolno nam mówić na kogoś Kurwa, ch...j, pierd... kmiot tylko dlatego, że go nie lubimy. Kwestia kultury wynoszonej z domu. Ja nigdy w swoim życiu nie wyzywałem Szczęsnego od ch..ji, ped...łów etc. Szacunek do drugiego człowieka przede wszystkim. Terry za takie cuś dostał po tyłku i dobrze!
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
3 października 2012, 19:26 [cytuj]
Ale ja nie mam do niego szacunku. Proste? Być może mama źle mnie wychowała... a być może (za przeproszeniem) pierdolisz jak potłuczony Jin. Powiedziałem mu to w oczy? Czy może własnie nazwałem go tak "między kumplami"? Bo tak traktuję większość z was w tym miejscu... A wojtuś jest młodszy ode mnie i to spoooooro, więc mogę go nazywać jak chcę?

Ale ja nie mam do niego szacunku. Proste? Być może mama źle mnie wychowała... a być może (za przeproszeniem) pierdolisz jak potłuczony Jin. Powiedziałem mu to w oczy? Czy może własnie nazwałem go tak "między kumplami"? Bo tak traktuję większość z was w tym miejscu... A wojtuś jest młodszy ode mnie i to spoooooro, więc mogę go nazywać jak chcę? :P;P
3 października 2012, 19:50 [cytuj]
Siema mam pytanie gdzie moge kupić koszulke tottenhamu? oczywiecie fanclubu lub cos w tym stylu ?
Siema mam pytanie gdzie moge kupić koszulke tottenhamu? oczywiecie fanclubu lub cos w tym stylu ?
3 października 2012, 19:53 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
jak nie wolno mówić, że ludzi w Katyniu zamordowano
Chyba Ci się coś ostro popierdoliło
Chyba Ci się coś ostro popierdoliło:krzyk:
3 października 2012, 20:02 [cytuj]
Marcin powiedział/a:

nie słyszałeś że w Katyniu zostało przeprowadzone zbiorowe samobójstwo ? przynajmniej za dawnych czasów tak uczono
nie słyszałeś że w Katyniu zostało przeprowadzone zbiorowe samobójstwo ? przynajmniej za dawnych czasów tak uczono:F
Blue and white blood...
3 października 2012, 20:11 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Ale dlaczego nazywanie "kurwą" AF jest według Ciebie złe, Marcus? Nazywałem tak babę od fizyki, nazywałem tak babę od chemii i nazywałem tak faceta od matmy. Dlaczego więc nie powinienem tak nazywać kogoś, kogo nie darzę wielką sympatią? Mam do niego szacunek za osiągnięcia, ale nie mam do tego pana szacunku jako osoby... Siedzi w tym już tak długo, że myśli, iż tio jego prywatna liga lub coś takiego. Jego spojrzenia na zegarek, kiedy doliczny jest czas, wywołują u mnie odruchy wymiotne. Kiedy wygrywali z szejkami w 96 minucie to cieszył się jak pierdolony skowronek, ale ani słowem nie wspomniał np. po meczu z 'poolem, że tam powinno być więcej minut doliczonych, bo przecież coś tam... Koleś jest śmieszny czasami i pewnie sam chciałby zawsze trzymać tablicę, gdy dochodzi do doliczonego czasu. Najpewniej z napisem "until we score". W dupie mam Foya i innych biedaków sędziowskich. Ciekawi mnie jednak, że takie rzeczy przychodzą dopiero po "kompromitacji" na OT
Inny zestaw pytań poproszę.
Inny zestaw pytań poproszę. :blee:
Kogucie życie!
3 października 2012, 21:14 [cytuj]
Marcin powiedział/a:

To był zamach w sensie wymach. Wiadomo że chodzi o Smoleńsk, ale ludzie teraz używają określenia Katyń 2 co dla mnie jest niegodziwe i wręcz obrzydliwe. Tamtych ludzi zastrzelono, Ci w samolocie zginęli przez Pisowską pazerność polityczną i głupotę...
Wybacz, jeśli odebrałeś to jako Katyń w sensie mordu na polskich oficerach. Użyłem skrótu myślowego
To był zamach w sensie wymach. Wiadomo że chodzi o Smoleńsk, ale ludzie teraz używają określenia Katyń 2 co dla mnie jest niegodziwe i wręcz obrzydliwe. Tamtych ludzi zastrzelono, Ci w samolocie zginęli przez Pisowską pazerność polityczną i głupotę...
Wybacz, jeśli odebrałeś to jako Katyń w sensie mordu na polskich oficerach. Użyłem skrótu myślowego
3 października 2012, 21:21 [cytuj]
Podtrzymuje swoje zdanie-coś Ci się ostro popierdoliło. I na tym kończę temat ze swojej strony.
Podtrzymuje swoje zdanie-coś Ci się ostro popierdoliło. I na tym kończę temat ze swojej strony
3 października 2012, 21:59 [cytuj]
wierzysz w to??? http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Katastrofa-smolenska-Antoni-Macierewicz-prokuratura-ma-wiedze-o-dwoch-wybuchach,wid,14979211,wiadomosc.html?ticaid=1f47d&_ticrsn=5
4 października 2012, 08:34 [cytuj]
Marcin powiedział/a:
Podtrzymuje swoje zdanie-coś Ci się ostro popierdoliło. I na tym kończę temat ze swojej strony
jin, nie wiem czy do końca chodzi o podejście Marcina do sprawy, ale w kontekście toczonej dyskusji to Twój przykład był trochę nie na miejscu czyli mówiąc w krótkich żołnierskich słowach: coś Ci się potegowało. Ani chybi za chwilę na Palestynę zejdziemy.
jin, nie wiem czy do końca chodzi o podejście Marcina do sprawy, ale w kontekście toczonej dyskusji to Twój przykład był trochę nie na miejscu czyli mówiąc w krótkich żołnierskich słowach: coś Ci się potegowało. Ani chybi za chwilę na Palestynę zejdziemy
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
4 października 2012, 14:28 [cytuj]
Roy Hodgson powołał na mecz z Polska Walkera Lennona i Defoe. Cieszy powrót do repry Lennona. Chciałbym zeby zagrał i przetestował Wawrzyniaka
Roy Hodgson powołał na mecz z Polska Walkera Lennona i Defoe. Cieszy powrót do repry Lennona. Chciałbym zeby zagrał i przetestował Wawrzyniaka
4 października 2012, 15:32 [cytuj]
I tak pewnie w pierwszym wystawi tego zjebanego Chamberlaina.
I tak pewnie w pierwszym wystawi tego zjebanego Chamberlaina
4 października 2012, 16:31 [cytuj]
Czemu nie na miejscu? Nie wolno obrażać drugiego człowieka. Prosta zasada jak ta, że wszyscy ludzie mają tą samą pompkę i każdy człowiek powinien być równy9czy to biały, czarny czy to żółty) Trochę to naiwne myślenie, ale tak mnie w domu wychowano.
Co innego gadanie ot tak sobie, że SAF to kurw...(w kontekście walki pomiędzy kibicami) ale mi tu w poście Tucziego(jeśli źle odebrałem post to mnie Tuczi zjebie) bardziej zabrzmiało tak nie prześmiewczo tylko poważnie serio.
Czemu nie na miejscu? Nie wolno obrażać drugiego człowieka. Prosta zasada jak ta, że wszyscy ludzie mają tą samą pompkę i każdy człowiek powinien być równy9czy to biały, czarny czy to żółty) Trochę to naiwne myślenie, ale tak mnie w domu wychowano.
Co innego gadanie ot tak sobie, że SAF to kurw...(w kontekście walki pomiędzy kibicami) ale mi tu w poście Tucziego(jeśli źle odebrałem post to mnie Tuczi zjebie) bardziej zabrzmiało tak nie prześmiewczo tylko poważnie serio
4 października 2012, 16:37 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Czemu nie na miejscu? Nie wolno obrażać drugiego człowieka.
Tak? To może następnym razem zastanów się zanim zaczniesz rzucać takimi oskarżeniami.
Poza tym niepotrzebnie robisz konkurencję Niesiołowskiemu. On też taki zawsze zatroskany o standardy moralne i wrażliwy na krzywdę innych.
Tak? To może następnym razem zastanów się zanim zaczniesz rzucać takimi oskarżeniami.
Poza tym niepotrzebnie robisz konkurencję Niesiołowskiemu. On też taki zawsze zatroskany o standardy moralne i wrażliwy na krzywdę innych
4 października 2012, 21:05 [cytuj]
uwielbiam wilce oświeconych, którzy politykę oceniają na poziomie 'pisowcy mogli by skończyć gadać w końcu o tym smoleńsku'
uwielbiam wilce oświeconych, którzy politykę oceniają na poziomie 'pisowcy mogli by skończyć gadać w końcu o tym smoleńsku' :rotfl:
4 października 2012, 21:32 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
(jeśli źle odebrałem post to mnie Tuczi zjebie)
...ale mam opinię
...ale mam opinię :D
5 października 2012, 18:29 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
...ale mam opinię

To jeszcze nic, gorzej by było, gdyby między literami "z" i "j" była jeszcze literka "a"
To jeszcze nic, gorzej by było, gdyby między literami "z" i "j" była jeszcze literka "a" :rotfl:
5 października 2012, 18:49 [cytuj]
halabala powiedział/a:
To jeszcze nic, gorzej by było, gdyby między literami "z" i "j" była jeszcze literka "a"
Wtedy to już tylko prokurator
Wtedy to już tylko prokurator ;)