Forum dyskusyjne
4 lipca 2012, 18:44 [cytuj]
Pierwsza męska decyzja w jego życiu...
http://www1.skysports.com/football/news/11670/7868741/RVP-snubs-new-Gunners-deal
http://www1.skysports.com/football/news/11670/7868741/RVP-snubs-new-Gunners-deal
:rotfl:
Can't Smile Without You!!!
4 lipca 2012, 20:07 [cytuj]
tuczi powiedział/a:

hahaha
hahaha :rotfl: :rotfl: :rotfl:
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
4 lipca 2012, 21:09 [cytuj]
Jeśli odejdzie to Anale kończą sezon poza pierwszą szóstką

Bez niego tracą 50%
Jeśli odejdzie to Anale kończą sezon poza pierwszą szóstką :) Bez niego tracą 50%
4 lipca 2012, 21:37 [cytuj]
Jasne. Po odejściu Cesca, Henry'ego i innych miało być to samo. Teraz pewnie Wilshere będzie łoił nam dupsko. Za każdym razem wyrasta im jakaś mega gwiazda.
Ale mimo to okienko uważam za bardzo udane
Jasne. Po odejściu Cesca, Henry'ego i innych miało być to samo. Teraz pewnie Wilshere będzie łoił nam dupsko. Za każdym razem wyrasta im jakaś mega gwiazda.
Ale mimo to okienko uważam za bardzo udane :D
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
4 lipca 2012, 22:09 [cytuj]
Tak tylko z Fabregasem i Henry walczyli o mistrzostwo, czy w zeszłym sezonie Arsenal walczył o mistrzostwo!? Czy miał jakieś szanse na mistrzostwo w którymś momencie sezonu. Kiedyś Anale byli poza naszym zasięgiem, przez 10 lat łoili nam dupę, teraz rywalizują z nami o miejsce w lidze mistrzów. Nie można wiecznie wyciągać najlepszych piłkarzy, kiedyś musi wszystko pierdolnąć i my czekamy na ten moment. Nie ważne czy to potrwa rok czy dwa
Tak tylko z Fabregasem i Henry walczyli o mistrzostwo, czy w zeszłym sezonie Arsenal walczył o mistrzostwo!? Czy miał jakieś szanse na mistrzostwo w którymś momencie sezonu. Kiedyś Anale byli poza naszym zasięgiem, przez 10 lat łoili nam dupę, teraz rywalizują z nami o miejsce w lidze mistrzów. Nie można wiecznie wyciągać najlepszych piłkarzy, kiedyś musi wszystko pierdolnąć i my czekamy na ten moment. Nie ważne czy to potrwa rok czy dwa
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
6 lipca 2012, 00:08 [cytuj]
http://www.filmweb.pl/film/Stra%C5%BCnicy+i+zab%C3%B3jcy-2009-506526 Film stary(nie widziałem go wcześniej) dopiero jak puścili w TV to zobaczyłem i z całą stanowczością mogę polecić. W dodatku film oparty na faktach(a takie są najlepsze)
no i http://www.hbo.pl/movie/milosc-bez-ustawki_-74392 trochę przejaskrawiona ta miłość ale fajnie się oglądało.
http://www.filmweb.pl/film/Stra%C5%BCnicy+i+zab%C3%B3jcy-2009-506526 Film stary(nie widziałem go wcześniej) dopiero jak puścili w TV to zobaczyłem i z całą stanowczością mogę polecić. W dodatku film oparty na faktach(a takie są najlepsze)
no i http://www.hbo.pl/movie/milosc-bez-ustawki_-74392 trochę przejaskrawiona ta miłość ale fajnie się oglądało
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
6 lipca 2012, 02:45 [cytuj]
Na koniec miesiąca wybieram się na mecz Ajaxu do Norwich i mam nadzieje że Janka nie zobaczę w tym meczu.
Na koniec miesiąca wybieram się na mecz Ajaxu do Norwich i mam nadzieje że Janka nie zobaczę w tym meczu
6 lipca 2012, 17:37 [cytuj]
Świetny aktor tu gra Donnie Yen. Genialnie zagrał w Ip Man 1 i 2. Zobaczę tę produkcję, zapowiada się na ciekawy film.
Świetny aktor tu gra Donnie Yen. Genialnie zagrał w Ip Man 1 i 2. Zobaczę tę produkcję, zapowiada się na ciekawy film
"Taką ja mam po ojcu zasadę życiową: Boso, ale w ostrogach."
6 lipca 2012, 17:47 [cytuj]
varba powiedział/a:
Na koniec miesiąca wybieram się na mecz Ajaxu do Norwich i mam nadzieje że Janka nie zobaczę w tym meczu
A jeśli ewentualnie go zobaczysz, to pakuj go szybko do plecaka i zapierd... w podskokach do Londynu
A jeśli ewentualnie go zobaczysz, to pakuj go szybko do plecaka i zapierd... w podskokach do Londynu :D
Can't Smile Without You!!!
6 lipca 2012, 18:34 [cytuj]
Dzudolffo powiedział/a:
Świetny aktor tu gra Donnie Yen. Genialnie zagrał w Ip Man 1 i 2. Zobaczę tę produkcję, zapowiada się na ciekawy film
Ip Man to mistrzostwo. Zaraz za filmami z Bruce'm Lee. Historycznie przed bo jak wiadomo Ip uczył Lee walczyć.
Pamiętam jak okopał ryja temu zjeb... bokserowi to aż klaskałem z zachwytu.
Ip Man to mistrzostwo. Zaraz za filmami z Bruce'm Lee. Historycznie przed bo jak wiadomo Ip uczył Lee walczyć.
Pamiętam jak okopał ryja temu zjeb... bokserowi to aż klaskałem z zachwytu
6 lipca 2012, 18:56 [cytuj]
Poprawka

To Yip Mana najlepszy uczeń Wong Shun Leung uczył B.Lee, a niewielu ludzi wie, że nie osiągnął on nawet poziomu średnio-zaawansowanego. Pod koniec swojego życia zrobiony zostały zdjęcia Yip Mana i Bruce Lee. Na materiał wideo dostali zgody.
Poprawka :) To Yip Mana najlepszy uczeń Wong Shun Leung uczył B.Lee, a niewielu ludzi wie, że nie osiągnął on nawet poziomu średnio-zaawansowanego. Pod koniec swojego życia zrobiony zostały zdjęcia Yip Mana i Bruce Lee. Na materiał wideo dostali zgody
6 lipca 2012, 18:57 [cytuj]
A wybiera sie ktoś moze na towarzyski z Live? Bo od wczoraj jestem w Londynie i z chęcia bym zobaczył po raz pierwszy Spurs na WHL
A wybiera sie ktoś moze na towarzyski z Live? Bo od wczoraj jestem w Londynie i z chęcia bym zobaczył po raz pierwszy Spurs na WHL :)
6 lipca 2012, 18:58 [cytuj]
jin_tae nie wiem czy to dobry pomysł wchodzić z Tobą w dyskusję, bo jak wiadomo ten kto posiedział trochę dłużej na spursmanii wie, że ciężko się z Tobą rozmawia

. To był oczywiście komplement

. I nie wiem czy to dobry temat na takie rozmowy, o takich rzeczach :p
jin_tae nie wiem czy to dobry pomysł wchodzić z Tobą w dyskusję, bo jak wiadomo ten kto posiedział trochę dłużej na spursmanii wie, że ciężko się z Tobą rozmawia :D. To był oczywiście komplement :). I nie wiem czy to dobry temat na takie rozmowy, o takich rzeczach :p
6 lipca 2012, 21:31 [cytuj]
Dziwne, ze jeszcze nikt mnie nie zlinczował bo mecz z The Reds jest w Stanach. SkySports mowi, ze na WHL. W takim ukladzie wybieram sie na WBA 25 sierpnia, kto tez chetny?
Dziwne, ze jeszcze nikt mnie nie zlinczował bo mecz z The Reds jest w Stanach. SkySports mowi, ze na WHL. W takim ukladzie wybieram sie na WBA 25 sierpnia, kto tez chetny?
6 lipca 2012, 22:03 [cytuj]
Ja być może przejadę się na jakiś mecz, ale w grę wchodzi tylko pierwsza połowa września.
Ja być może przejadę się na jakiś mecz, ale w grę wchodzi tylko pierwsza połowa września
6 lipca 2012, 22:33 [cytuj]
Dzudolffo powiedział/a:
jin_tae nie wiem czy to dobry pomysł wchodzić z Tobą w dyskusję, bo jak wiadomo ten kto posiedział trochę dłużej na spursmanii wie, że ciężko się z Tobą rozmawia

. To był oczywiście komplement

. I nie wiem czy to dobry temat na takie rozmowy, o takich rzeczach :p
Nie no looz alfą i omegą nie jestem. Po prostu na ostatniej scenie Bruce przyszedł do Ip'a i chciał trenować a ten powiedział ,że ma przyjść jak dorośnie. Nigdy się głębiej w to nie wczytywałem. Oglądałem film dla Yen'a bo to aktor o zaje...stych umiejętnościach. Nie jeden zachodni sławny aktorzyna mógłby mu buty czyścić. Podziwiam go za teksty o UFC/MMA "Yen believes in practical combat, and in his opinion, MMA is the most authentic type of practical combat. He has particular interest in the art of Brazilian Jiu-Jitsu and has obtained a purple belt. He has mentioned that he would have entered the Octagon, joining the Ultimate Fighting Championship if he did not have a recurring shoulder injury."
Tak z ciekawości spytam widziałeś film infernal affairs?(potem spieprzony przez Martina Scorssese jako The Departed)
Nie no looz alfą i omegą nie jestem. Po prostu na ostatniej scenie Bruce przyszedł do Ip'a i chciał trenować a ten powiedział ,że ma przyjść jak dorośnie. Nigdy się głębiej w to nie wczytywałem. Oglądałem film dla Yen'a bo to aktor o zaje...stych umiejętnościach. Nie jeden zachodni sławny aktorzyna mógłby mu buty czyścić. Podziwiam go za teksty o UFC/MMA "Yen believes in practical combat, and in his opinion, MMA is the most authentic type of practical combat. He has particular interest in the art of Brazilian Jiu-Jitsu and has obtained a purple belt. He has mentioned that he would have entered the Octagon, joining the Ultimate Fighting Championship if he did not have a recurring shoulder injury."
Tak z ciekawości spytam widziałeś film infernal affairs?(potem spieprzony przez Martina Scorssese jako The Departed)
7 lipca 2012, 00:11 [cytuj]
Chyba widziałem, kojarzę szczególnie aktora Tony Leung. Jeżeli lubisz filmy o tematyce sztuk walk to polecam film Redbelt (pol. "Mistrz"). Film jest świetny bo nie ma tam walk typu 50 strzałów na pysk i dalej mam siłę się bić, tylko bardzo realistyczne, dobrze dobrani aktorzy no i myśl przewodnia filmu, według mnie smutna, brutalna ale i prawdziwa. I nie sugerowałbym się oceną z filmwebu (według mnie jest zbyt niska), bo dla mnie nie jest to żaden wyznacznik jeżeli chodzi o oceny filmów.
Chyba widziałem, kojarzę szczególnie aktora Tony Leung. Jeżeli lubisz filmy o tematyce sztuk walk to polecam film Redbelt (pol. "Mistrz"). Film jest świetny bo nie ma tam walk typu 50 strzałów na pysk i dalej mam siłę się bić, tylko bardzo realistyczne, dobrze dobrani aktorzy no i myśl przewodnia filmu, według mnie smutna, brutalna ale i prawdziwa. I nie sugerowałbym się oceną z filmwebu (według mnie jest zbyt niska), bo dla mnie nie jest to żaden wyznacznik jeżeli chodzi o oceny filmów
7 lipca 2012, 00:39 [cytuj]
wiesz filmweb to tylko kopalnia skróconych opisów filmów. Kiedyś pewien dyletant filmowy wmawiał mi, że Toshiro Mifune to marny aktor. Jak jest wszyscy wiemy. To taki Modric wśród aktorów. Redbelt'a chyba widziałem jeśli grał tam Chiwetel Ejiofor.
Polecę Ci zresztą nie tylko Ci jeszcze jeden film nie związany z tematyką MA. Liczę, że go zobaczysz i z chęcią usłyszę opinię na jego temat
http://www.filmweb.pl/film/Holli-dei-2006-295298
wiesz filmweb to tylko kopalnia skróconych opisów filmów. Kiedyś pewien dyletant filmowy wmawiał mi, że Toshiro Mifune to marny aktor. Jak jest wszyscy wiemy. To taki Modric wśród aktorów. Redbelt'a chyba widziałem jeśli grał tam Chiwetel Ejiofor.
Polecę Ci zresztą nie tylko Ci jeszcze jeden film nie związany z tematyką MA. Liczę, że go zobaczysz i z chęcią usłyszę opinię na jego temat
http://www.filmweb.pl/film/Holli-dei-2006-295298
7 lipca 2012, 09:29 [cytuj]
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=413974205321702&set=a.212581562127635.65223.207924012593390&type=1&relevant_count=1&ref=nf nowe koszulki treningowe, schematem bardzo podobna do koszulek głównych Spurs z sezonu 9/10
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=413974205321702&set=a.212581562127635.65223.207924012593390&type=1&relevant_count=1&ref=nf nowe koszulki treningowe, schematem bardzo podobna do koszulek głównych Spurs z sezonu 9/10
To dare is to do.
7 lipca 2012, 11:47 [cytuj]
Jak najszybciej obejrzę

.
Co do koszulek, to mnie się bardzo podobają,. 1 trochę wygląda jakby nie była wyprawa w Wizirze, takie lekko szarawe. A Jake wygląda na tym zdjęciu jak bandzior
Jak najszybciej obejrzę :).
Co do koszulek, to mnie się bardzo podobają,. 1 trochę wygląda jakby nie była wyprawa w Wizirze, takie lekko szarawe. A Jake wygląda na tym zdjęciu jak bandzior :D