Forum dyskusyjne
15 października 2012, 12:45 [cytuj]
smackey powiedział/a:
w styczniu niech sobie pogra defoe a przez resztę sezonu adebayor
Gorzej jak Defołek "coś" złapie... Wtedy tylko usiąść i płakać

. Napadzior potrzebny "od zaraz", znaczy w styczniu.
Gorzej jak Defołek "coś" złapie... Wtedy tylko usiąść i płakać :P. Napadzior potrzebny "od zaraz", znaczy w styczniu
Can't Smile Without You!!!
15 października 2012, 13:54 [cytuj]
Ktoś oglądał Walię ze Szkocją? Nasz walijski Katalończyk z urugwajskimi korzeniami podobno znów coś odwalił.
Ktoś oglądał Walię ze Szkocją? Nasz walijski Katalończyk z urugwajskimi korzeniami podobno znów coś odwalił
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
15 października 2012, 15:33 [cytuj]
taki "njus" : http://www.chelsealive.pl/n-29401-assou-ekotto-zastapi-colea.php
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
15 października 2012, 15:35 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:
Ktoś oglądał Walię ze Szkocją? Nasz walijski Katalończyk z urugwajskimi korzeniami podobno znów coś odwalił
Gość, który go "faulował" potwierdził w wywiadzie, że był kontakt między nim, a Garethem. Powiedział prosto, że Bale nie nurkował

http://www1.skysports.com/football/news/12017/8162498/Scotland-s-Shaun-Maloney-admits-he-made-contact-with-Wales-star-Gareth-Bale
Gość, który go "faulował" potwierdził w wywiadzie, że był kontakt między nim, a Garethem. Powiedział prosto, że Bale nie nurkował :P;P
http://www1.skysports.com/football/news/12017/8162498/Scotland-s-Shaun-Maloney-admits-he-made-contact-with-Wales-star-Gareth-Bale
15 października 2012, 15:36 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:
http://i.imgur.com/WY77S.gif chodzi o ta sytuacje chyba
http://i.imgur.com/WY77S.gif chodzi o ta sytuacje chyba
Come On You Spurs !
15 października 2012, 15:37 [cytuj]
Przecież było otwarcie i prosto powiedziane, że nie będziemy wzmacniać swych największych przeciwników

. Nie wierzę w te bzdury...
Przecież było otwarcie i prosto powiedziane, że nie będziemy wzmacniać swych największych przeciwników :P;P. Nie wierzę w te bzdury
15 października 2012, 15:58 [cytuj]
Zaczyna mnie już wqrwiać ten młokos. Po pierwsze wstyd i smród a po drugie jakby się tak nie kładł to kilka akcji skończyłby strzałem w bramkę.
Zaczyna mnie już wqrwiać ten młokos. Po pierwsze wstyd i smród a po drugie jakby się tak nie kładł to kilka akcji skończyłby strzałem w bramkę
15 października 2012, 17:01 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Gość, który go "faulował" potwierdził w wywiadzie, że był kontakt między nim, a Garethem. Powiedział prosto, że Bale nie nurkował

I od tego kontaktu się wyjebał??? Miejmy litość sami dla siebie. Takich kontaktów to w kazdym meczu będize 25 milionów. Ogólnie to GB mógłby się wziąć w garść, bo chujnie gra ostatnio. Dynamikę stracił, wolne bije jak nieudany klon krystyny i jeszcze kładzie się jak debil. Ma się nad czym zastanowić.
I od tego kontaktu się wyjebał??? Miejmy litość sami dla siebie. Takich kontaktów to w kazdym meczu będize 25 milionów. Ogólnie to GB mógłby się wziąć w garść, bo chujnie gra ostatnio. Dynamikę stracił, wolne bije jak nieudany klon krystyny i jeszcze kładzie się jak debil. Ma się nad czym zastanowić
Kogucie życie!
15 października 2012, 17:08 [cytuj]
Dobra, znalazlem skrót gdzie widać, że jednak dostaję trochę w nóżkę, i wyjebac się miał prawo. Co nie zmienia faktu, że "padaczkę" uprawia ostatnio.
Przy okazji , nie wiem jak sędziea mógł odgwizdać wyjście piłki przy 2 bramce dla Szkotów
Dobra, znalazlem skrót gdzie widać, że jednak dostaję trochę w nóżkę, i wyjebac się miał prawo. Co nie zmienia faktu, że "padaczkę" uprawia ostatnio.
Przy okazji , nie wiem jak sędziea mógł odgwizdać wyjście piłki przy 2 bramce dla Szkotów
Kogucie życie!
15 października 2012, 17:29 [cytuj]
MARCUS powiedział/a:
Całkowicie się zgadzam i absolutnie nie mówię, że nie (zanurkowanie przed bramkarzem Villi

). W tym przypadku po prostu chciałem go nieco wybronić
Całkowicie się zgadzam i absolutnie nie mówię, że nie (zanurkowanie przed bramkarzem Villi:wysmiewacz: ). W tym przypadku po prostu chciałem go nieco wybronić ;)
15 października 2012, 17:36 [cytuj]
Gareth Bale strzelił już dwie (?) bramki w Premier League, z czego jedną ostatnio, z Manchesterem United - po pięknym rajdzie przez środek boiska. Dzięki innemu rajdowi Dempsey strzelił bramkę w tym samym meczu. Gareth po pięknej akcji w tym samym meczu, za który go pojechałeś, strzelił wspaniałą bramkę - znowu po rajdzie! Nie wiem na jakiej podstawie stawiasz tezę, że "stracił dynamikę" - bo gdybyś oglądał mecze Tottenhamu i Walii, nigdy nie wpadłbyś na taki pomysł.
Gareth Bale strzelił już dwie (?) bramki w Premier League, z czego jedną ostatnio, z Manchesterem United - po pięknym rajdzie przez środek boiska. Dzięki innemu rajdowi Dempsey strzelił bramkę w tym samym meczu. Gareth po pięknej akcji w tym samym meczu, za który go pojechałeś, strzelił wspaniałą bramkę - znowu po rajdzie! Nie wiem na jakiej podstawie stawiasz tezę, że "stracił dynamikę" - bo gdybyś oglądał mecze Tottenhamu i Walii, nigdy nie wpadłbyś na taki pomysł
15 października 2012, 18:43 [cytuj]
Zaop powiedział/a:
Gareth Bale strzelił już dwie (?) bramki w Premier League, z czego jedną ostatnio, z Manchesterem United - po pięknym rajdzie przez środek boiska. Dzięki innemu rajdowi Dempsey strzelił bramkę w tym samym meczu. Gareth po pięknej akcji w tym samym meczu, za który go pojechałeś, strzelił wspaniałą bramkę - znowu po rajdzie! Nie wiem na jakiej podstawie stawiasz tezę, że "stracił dynamikę" - bo gdybyś oglądał mecze Tottenhamu i Walii, nigdy nie wpadłbyś na taki pomysł
To jednak i tak niebo a ziemia z poprzednimi sezonami(dwoma ostatnimi)
To jednak i tak niebo a ziemia z poprzednimi sezonami(dwoma ostatnimi)
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
15 października 2012, 19:02 [cytuj]
a Maicon stracil (bynajmniej w moich oczach) miano jednego z najlepszych bocznych obroncow na swiecie po tym jak Bale go osmieszyl. Pamietasz ta dynamike szybkosc i pily do Croucha? Obecna forma nijak ma sie do tej sprzed sezonu, dwoch.. Mimo wszystko jest jednak naszym podstawowym zawodnikiem i jest nam bardzo potrzebny.
a Maicon stracil (bynajmniej w moich oczach) miano jednego z najlepszych bocznych obroncow na swiecie po tym jak Bale go osmieszyl. Pamietasz ta dynamike szybkosc i pily do Croucha? Obecna forma nijak ma sie do tej sprzed sezonu, dwoch.. Mimo wszystko jest jednak naszym podstawowym zawodnikiem i jest nam bardzo potrzebny
15 października 2012, 19:20 [cytuj]
A mi sie wydaje, ze 2 sezony temu Bale i jego sposob gry byl dla kazdego nowy i nie wiadomo bylo co gosc moze odwalic. Teraz jak kazdy go juz poznal i wie jak gra podwaja czy potraja na nim krycie, lepiej sie ustawia i wie czego sie spodziewac. Bo gosc jak dla mnie jest dalej na tym samym poziomie. Musi szukac gry schodzac do srodka bo na skrzydle nie ma zycia, wiec przystopujcie z gadka o spadku formy.
A mi sie wydaje, ze 2 sezony temu Bale i jego sposob gry byl dla kazdego nowy i nie wiadomo bylo co gosc moze odwalic. Teraz jak kazdy go juz poznal i wie jak gra podwaja czy potraja na nim krycie, lepiej sie ustawia i wie czego sie spodziewac. Bo gosc jak dla mnie jest dalej na tym samym poziomie. Musi szukac gry schodzac do srodka bo na skrzydle nie ma zycia, wiec przystopujcie z gadka o spadku formy
15 października 2012, 19:39 [cytuj]
Za to w środku nie ma czego szukac, bo jak schodzi do srodka to jest mniej efektywny i raczej wszyscy kaza spierdzielac mu na skrzydlo. Przeciwko Ronaldo Messiemu i wszystkim bardzo dobrym zawodnikom tez wiadomo jak grac i co?
Za to w środku nie ma czego szukac, bo jak schodzi do srodka to jest mniej efektywny i raczej wszyscy kaza spierdzielac mu na skrzydlo. Przeciwko Ronaldo Messiemu i wszystkim bardzo dobrym zawodnikom tez wiadomo jak grac i co?
15 października 2012, 19:49 [cytuj]
Myślę że Bale trochę gubi balans między schodzeniem do środka a grą na skrzydle. Zrobił się łasy na gole, a wie że ze skrzydła nie idzie ich nastrzelać, więc pcha się do środka. Klasa polega na tym żeby widzieć kiedy robi się miejsce na skrzydle, a kiedy warto wejść do środka i zrobić przewagę. Mam nadzieję że to przyjdzie z wiekiem, bo trzeba pamiętać ile lat ma Gareth
Myślę że Bale trochę gubi balans między schodzeniem do środka a grą na skrzydle. Zrobił się łasy na gole, a wie że ze skrzydła nie idzie ich nastrzelać, więc pcha się do środka. Klasa polega na tym żeby widzieć kiedy robi się miejsce na skrzydle, a kiedy warto wejść do środka i zrobić przewagę. Mam nadzieję że to przyjdzie z wiekiem, bo trzeba pamiętać ile lat ma Gareth
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
15 października 2012, 20:23 [cytuj]
Brakuje mi tego pana!!!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SsTKgImxqko
Brakuje mi tego pana!!!;);)
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
15 października 2012, 20:51 [cytuj]
varba powiedział/a:
Brakuje mi tego pana!!!

Kurwa, nawet nic nie mów Varba
Kurwa, nawet nic nie mów Varba ;(
15 października 2012, 20:54 [cytuj]
Może i dynamiki nie stracił bo ma pęd jak koń pardubicki lecz kładzie się jak nejman.
Może i dynamiki nie stracił bo ma pęd jak koń pardubicki lecz kładzie się jak nejman
15 października 2012, 20:56 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Może i dynamiki nie stracił bo ma pęd jak koń pardubicki lecz kładzie się jak nejman
...MISTRZ...
...MISTRZ... :brawo: