Forum dyskusyjne
25 października 2012, 12:30 [cytuj]
Technicznie dobry jest Pjanic, ale ma w glowie nie poukladane, straszna maruda z niego i jego forma jest zalezna od jego fochow.
Technicznie dobry jest Pjanic, ale ma w glowie nie poukladane, straszna maruda z niego i jego forma jest zalezna od jego fochow
25 października 2012, 15:57 [cytuj]
Wczoraj przypadkiem wlaczylem tv na druga polowke meczu Borussi z Realem i jakos tak mnie wciagnelo. Ostatni raz Lige Mistrzow ogladalem jak grali nasi

no i oczywiscie final, zeby swietowac CL dla Spurs, niestety nie bylo nam dane.
Wstep po to, zeby dac kontekst moich zapewne glupich pytan - po prostu pilki nie ogladam juz wcale, oczywiscie poza meczami Spurs i generalnie liga angielska (choc z nie-tottenhamowymi meczami to czesciej MOTD niz live).
Dwie uwagi - jedna to taka, ze ten nasz Piszczek to naprawde w tej Borussi wymiata i patrzac na druga polowke wczorajszego meczu nie dziwia mnie juz tak bardzo plotki laczace go nawet i z Realem Madryt. Chlopak jest naprawde niezly. No a druga uwaga to Modric. Ciekawilo mnie jak tez Chorwat spisuje sie w Hiszpanii i generalnie wygladalo to przez pierwszy kwadrans smiesznie, niczym na podworku, gdzie starsze chlopaki graja, a kilka lat mlodszy karakan zostal wpuszczony na boisko, zeby ilosc graczy sie zgadzala. Przez pierwsze 10 minut nawet nie powachal pilki, wygladalo naprawde, jakby nikt z nim nie chcial grac. Potem bylo troche lepiej, ale generalnie Modders wyglada tam troche jak ubogi krewny. Nie wiem, moze to tylko ten mecz - jak rozwija sie kariera Luki w RM od czasu odejscia ze Spurs?
Wczoraj przypadkiem wlaczylem tv na druga polowke meczu Borussi z Realem i jakos tak mnie wciagnelo. Ostatni raz Lige Mistrzow ogladalem jak grali nasi ;) no i oczywiscie final, zeby swietowac CL dla Spurs, niestety nie bylo nam dane.
Wstep po to, zeby dac kontekst moich zapewne glupich pytan - po prostu pilki nie ogladam juz wcale, oczywiscie poza meczami Spurs i generalnie liga angielska (choc z nie-tottenhamowymi meczami to czesciej MOTD niz live).
Dwie uwagi - jedna to taka, ze ten nasz Piszczek to naprawde w tej Borussi wymiata i patrzac na druga polowke wczorajszego meczu nie dziwia mnie juz tak bardzo plotki laczace go nawet i z Realem Madryt. Chlopak jest naprawde niezly. No a druga uwaga to Modric. Ciekawilo mnie jak tez Chorwat spisuje sie w Hiszpanii i generalnie wygladalo to przez pierwszy kwadrans smiesznie, niczym na podworku, gdzie starsze chlopaki graja, a kilka lat mlodszy karakan zostal wpuszczony na boisko, zeby ilosc graczy sie zgadzala. Przez pierwsze 10 minut nawet nie powachal pilki, wygladalo naprawde, jakby nikt z nim nie chcial grac. Potem bylo troche lepiej, ale generalnie Modders wyglada tam troche jak ubogi krewny. Nie wiem, moze to tylko ten mecz - jak rozwija sie kariera Luki w RM od czasu odejscia ze Spurs?
25 października 2012, 16:11 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
Tak sobie popatrzyłem na tego Pjanica i chłopak jest chyba lepszy od moddersa wg mnie.
Ma dobry drybling, zajebiście bije rzuty wolne, potrafi grać długą piłkę i ma 180 cm wzrostu więc ma lepsze warunki niż Modrić a i cena pewnie o wiele niższa niż na Jao

I rocznik 1990

Tyle że z formą bywa na prawde różnie.
Tyle że z formą bywa na prawde różnie
25 października 2012, 16:27 [cytuj]
halabala powiedział/a:
Wczoraj przypadkiem wlaczylem tv na druga polowke meczu Borussi z Realem i jakos tak mnie wciagnelo. Ostatni raz Lige Mistrzow ogladalem jak grali nasi

no i oczywiscie final, zeby swietowac CL dla Spurs, niestety nie bylo nam dane.
A w D.... nas pocałuj

Sam się męcz oglądając Reale czy jakieś Barcelony, cwaniaczku
A w D.... nas pocałuj ;) Sam się męcz oglądając Reale czy jakieś Barcelony, cwaniaczku :D
Kogucie życie!
25 października 2012, 17:03 [cytuj]
halabala ogólnie to Modrić zgasł w Madrycie i jakoś mu nie idzie tam na razie wg mnie
Wg onetu Willian jest zdesperowany aby odejść i się zgodzi na mniejsze zarobki nawet... W kontrakcie ma 25 mln zapisane...
halabala ogólnie to Modrić zgasł w Madrycie i jakoś mu nie idzie tam na razie wg mnie ;)
Wg onetu Willian jest zdesperowany aby odejść i się zgodzi na mniejsze zarobki nawet... W kontrakcie ma 25 mln zapisane
Offence win games, defence wins titles
25 października 2012, 18:15 [cytuj]
HB, przy tobie poczulem sie jak fanboy. Widzialem w tym sezonie gran derbi, Real z City i BVB z City. No i to wczorajsze. Co do Modrica mam podobne odczucia. U nas kazda pilka przechodzila prze niego, a w Realu musi podania pisac. Zmarnuje sie chlopak. My tez przy okazii, bo brak jam takiego gnoma w stylu Maty/Silvy/Cazzorli.
HB, przy tobie poczulem sie jak fanboy. Widzialem w tym sezonie gran derbi, Real z City i BVB z City. No i to wczorajsze. Co do Modrica mam podobne odczucia. U nas kazda pilka przechodzila prze niego, a w Realu musi podania pisac. Zmarnuje sie chlopak. My tez przy okazii, bo brak jam takiego gnoma w stylu Maty/Silvy/Cazzorli
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
26 października 2012, 14:51 [cytuj]
Czy z naszego oficjalnego sklepu Można zamawiać tylko przy pomocy karty kredytowej ?
Czy z naszego oficjalnego sklepu Można zamawiać tylko przy pomocy karty kredytowej ?
26 października 2012, 15:08 [cytuj]
aapa powiedział/a:
HB, przy tobie poczulem sie jak fanboy. Widzialem w tym sezonie gran derbi, Real z City i BVB z City. No i to wczorajsze. Co do Modrica mam podobne odczucia. U nas kazda pilka przechodzila prze niego, a w Realu musi podania pisac. Zmarnuje sie chlopak. My tez przy okazii, bo brak jam takiego gnoma w stylu Maty/Silvy/Cazzorli
Nie zdziwię się jeśli za 2-3 lata wróci z podkulonym ogonem. Ale to i tak już nie będzie ten sam Luka Modric.
Nie zdziwię się jeśli za 2-3 lata wróci z podkulonym ogonem. Ale to i tak już nie będzie ten sam Luka Modric
26 października 2012, 16:07 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
halabala ogólnie to Modrić zgasł w Madrycie i jakoś mu nie idzie tam na razie wg mnie
Wg onetu Willian jest zdesperowany aby odejść i się zgodzi na mniejsze zarobki nawet... W kontrakcie ma 25 mln zapisane
25 mln euro czy funtów?
25 mln euro czy funtów?
LMAO
26 października 2012, 16:09 [cytuj]
O co wam chodzi?
Wystąpił ze 2-3 razy w pierwszym składzie, wchodzi prawie zawsze z ławki i rozsyła piłki takie, jakich WHL nigdy nie widziało. Kwestia czasu aż zastąpi Małego Głoda. Ocenianie go przez pryzmat meczu z BVB, to tak jak
Adebayora za Chelsea.
Edit: zagrał 7 razy, w Hiszpanii minęło 8 kolejek.
O co wam chodzi?
Wystąpił ze 2-3 razy w pierwszym składzie, wchodzi prawie zawsze z ławki i rozsyła piłki takie, jakich WHL nigdy nie widziało. Kwestia czasu aż zastąpi Małego Głoda. Ocenianie go przez pryzmat meczu z BVB, to tak jak
Adebayora za Chelsea.
Edit: zagrał 7 razy, w Hiszpanii minęło 8 kolejek
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
26 października 2012, 16:33 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:
O co wam chodzi?
Adebayora za Chelsea.
Przecież tutaj zdarzało się, że po 13 minutach meczu towarzyskiego Bentley był "obiecujący" , 'zreaktywowany". To, że przeszłość miał jaką miał, to mało istotne, co nie Barometr

?? To Modders po 7 kolejkach winien mieć 200 astyst, grając po 30 minut. Wtedy mozna było powiedzieć, że Levy miał oczy w dupie, że za takie drobne odstąpił i powiedzieć "ja wam mówiłem....."
Mały Głód

Fajne. Co prawda nie wierzę, że się zbliży do niego, możę do wysokości lewego jaj, ale określenie niezłe
Przecież tutaj zdarzało się, że po 13 minutach meczu towarzyskiego Bentley był "obiecujący" , 'zreaktywowany". To, że przeszłość miał jaką miał, to mało istotne, co nie Barometr ;) ?? To Modders po 7 kolejkach winien mieć 200 astyst, grając po 30 minut. Wtedy mozna było powiedzieć, że Levy miał oczy w dupie, że za takie drobne odstąpił i powiedzieć "ja wam mówiłem....."
Mały Głód :D Fajne. Co prawda nie wierzę, że się zbliży do niego, możę do wysokości lewego jaj, ale określenie niezłe :)
Kogucie życie!
26 października 2012, 19:24 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:
O co wam chodzi?
Adebayora za Chelsea.
Pytanie dlaczego wystąpił tylko tyle razy. Mojemu kumplowi podobały się zawsze dziewczyny z wyższych sfer(cukierkowe laleczki rozpieszczane przez bogatych rodziców) mówiło się wtedy "za wysokie progi, na prostaka nogi" Śmiem twierdzić że CROszczurek też nie przeskoczy progu i stanie się zwyczajnym szarym rezerwowym na ogony i mecze z gamoniami pokroju granada etc.
Pytanie dlaczego wystąpił tylko tyle razy. Mojemu kumplowi podobały się zawsze dziewczyny z wyższych sfer(cukierkowe laleczki rozpieszczane przez bogatych rodziców) mówiło się wtedy "za wysokie progi, na prostaka nogi" Śmiem twierdzić że CROszczurek też nie przeskoczy progu i stanie się zwyczajnym szarym rezerwowym na ogony i mecze z gamoniami pokroju granada etc
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
26 października 2012, 21:30 [cytuj]
Obliczę Ci tę kwestię:
8-7= 1
Póki co nie wziął udziału w 1 (słownie:jednym) meczu w tym sezonie
Obliczę Ci tę kwestię:
8-7= 1
Póki co nie wziął udziału w 1 (słownie:jednym) meczu w tym sezonie :kotek:
26 października 2012, 21:45 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:
Obliczę Ci tę kwestię:
8-7= 1

A Giovani Dos Santos zagrał tylko 60 minut w Mallorce i ma koncie dwie asysty.
A Giovani Dos Santos zagrał tylko 60 minut w Mallorce i ma koncie dwie asysty.
:hejka:
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
26 października 2012, 21:58 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:
Obliczę Ci tę kwestię:
8-7= 1

Co masz na myśli mianem wziąć udział? Taki CROszczurek ponoć jeden z najlepszych pomocników świata wchodzi w meczach na 30 minut. Potwarz, upodlenie i zniewaga w jednym. W każdym innym klubie szczekałby na prawo i lewo, że gra za mało. Teraz nie może, bo sam sobie zabukował bilet do Madrytu
Co masz na myśli mianem wziąć udział? Taki CROszczurek ponoć jeden z najlepszych pomocników świata wchodzi w meczach na 30 minut. Potwarz, upodlenie i zniewaga w jednym. W każdym innym klubie szczekałby na prawo i lewo, że gra za mało. Teraz nie może, bo sam sobie zabukował bilet do Madrytu
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
26 października 2012, 22:07 [cytuj]
Ja proponowałem PSG, on by wyszedł na tym lepiej piłkarsko i finansowo, a także klub, nawet złożyli propozycję opiewającą na 40 mln funtów. Ale tak bardzo chciał grać w Realu, że nie gra
Ja proponowałem PSG, on by wyszedł na tym lepiej piłkarsko i finansowo, a także klub, nawet złożyli propozycję opiewającą na 40 mln funtów. Ale tak bardzo chciał grać w Realu, że nie gra :brawo:
26 października 2012, 22:26 [cytuj]
Czyli Real wydał 40 mln i targował się całe okienko o rezerwowego, który mógłby czasami zmieniać Ozila w końcówkach?
Zauważ, że Modrić nie przepracował w ogóle okresu przygotowawczego, przyszedł po rozpoczęciu sezonu i na dodatek do klubu, gdzie zajebisty kolektyw funkcjonuje od dobrych 2-3 lat, do drugiej najlepszej linii pomocy na świecie. Jednak ciężko będzie mu z miejsca wskoczyć. Nie wiem czy komukolwiek innemu by się ta sztuka teraz udała.
Czyli Real wydał 40 mln i targował się całe okienko o rezerwowego, który mógłby czasami zmieniać Ozila w końcówkach?
Zauważ, że Modrić nie przepracował w ogóle okresu przygotowawczego, przyszedł po rozpoczęciu sezonu i na dodatek do klubu, gdzie zajebisty kolektyw funkcjonuje od dobrych 2-3 lat, do drugiej najlepszej linii pomocy na świecie. Jednak ciężko będzie mu z miejsca wskoczyć. Nie wiem czy komukolwiek innemu by się ta sztuka teraz udała
26 października 2012, 22:53 [cytuj]
Hades: Funtów.
Hades: Funtów
Offence win games, defence wins titles
27 października 2012, 00:37 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:
Zauważ, że Modrić nie przepracował w ogóle okresu przygotowawczego, przyszedł po rozpoczęciu sezonu i na dodatek do klubu, gdzie zajebisty kolektyw funkcjonuje od dobrych 2-3 lat, do drugiej najlepszej linii pomocy na świecie. Jednak ciężko będzie mu z miejsca wskoczyć. Nie wiem czy komukolwiek innemu by się ta sztuka teraz udała
Modrić nie jest akurat zawodnikiem, który ma zmieniać tylko Ozila, on jest wszechstronnym zawodnikiem, dlatego Jose go ściągnął. 40 mln euro za playmakera, który ma siedzieć na ławce w takim klubie jak Real Madryt nie jest wygórowaną kwotą, gdyż jedynymi zawodnikami na świecie, którzy z marszu wygryzliby Niemca, byliby Xavi i Iniesta, ale oni nigdy nie zagrają dla Realu. Barca zapłaciła za Fabregasa 40 mln euro, tyle, że tam mamy do czynienia z czymś takim jak rotacja. Wszyscy od początku wiedzieliśmy jak będzie wyglądała jego przygoda w Realu Madryt, nie możemy także zapominać o tym, że Ozil wraca do starej formy, więc będzie mu oto jeszcze trudniej. Modrić mógł podjąć rozsądną decyzję zostając w Tottenhamie albo odchodząc do drużyny ze światowego topu, w której miałby pewny pierwszy skład.
Modrić nie jest akurat zawodnikiem, który ma zmieniać tylko Ozila, on jest wszechstronnym zawodnikiem, dlatego Jose go ściągnął. 40 mln euro za playmakera, który ma siedzieć na ławce w takim klubie jak Real Madryt nie jest wygórowaną kwotą, gdyż jedynymi zawodnikami na świecie, którzy z marszu wygryzliby Niemca, byliby Xavi i Iniesta, ale oni nigdy nie zagrają dla Realu. Barca zapłaciła za Fabregasa 40 mln euro, tyle, że tam mamy do czynienia z czymś takim jak rotacja. Wszyscy od początku wiedzieliśmy jak będzie wyglądała jego przygoda w Realu Madryt, nie możemy także zapominać o tym, że Ozil wraca do starej formy, więc będzie mu oto jeszcze trudniej. Modrić mógł podjąć rozsądną decyzję zostając w Tottenhamie albo odchodząc do drużyny ze światowego topu, w której miałby pewny pierwszy skład
27 października 2012, 14:21 [cytuj]
No to mamy qrwa współpracę z realem. Chociaż 50 baniek za GB to dobra suma.
http://www.givemefootball.com/premier-league/real-madrid-could-offer-star-defender-in-exchange-?state=a740cfe3c5e6402083d9a7c93c346ca7
No to mamy qrwa współpracę z realem. Chociaż 50 baniek za GB to dobra suma.
http://www.givemefootball.com/premier-league/real-madrid-could-offer-star-defender-in-exchange-?state=a740cfe3c5e6402083d9a7c93c346ca7
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur