Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  34  35  36  37  38    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Newsy i spam
27 października 2012, 14:40 [cytuj]
nadzieja tylko w tym, że andre zrobi niesamowite rzeczy, zajmie trzecie miejsce w lidzę, wygra lige europy i puchar anglii to bale zostanie :rotfl:
nadzieja tylko w tym, że andre zrobi niesamowite rzeczy, zajmie trzecie miejsce w lidzę, wygra lige europy i puchar anglii to bale zostanie :rotfl:
27 października 2012, 16:00 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:

Real już w tej umowie o "współpracy" zapisał sobie pierwszeństwo w kolejce po Garetha...
Real już w tej umowie o "współpracy" zapisał sobie pierwszeństwo w kolejce po Garetha
Can't Smile Without You!!!
27 października 2012, 16:26 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Real już w tej umowie o "współpracy" zapisał sobie pierwszeństwo w kolejce po Garetha

To jeszcze nic nie znaczy. Pierwszeństwo oznacza, nic więcej ponad to, że jak dwie czy trzy drużyny złożą tą samą(satysfakcjonującą nas) ofertę a zawodnik zgodzi się na warunki indywidualne od np dwóch zespołów to mamy obowiązek zaakceptować tą od Realu a resztę odrzucić
To jeszcze nic nie znaczy. Pierwszeństwo oznacza, nic więcej ponad to, że jak dwie czy trzy drużyny złożą tą samą(satysfakcjonującą nas) ofertę a zawodnik zgodzi się na warunki indywidualne od np dwóch zespołów to mamy obowiązek zaakceptować tą od Realu a resztę odrzucić
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
27 października 2012, 16:33 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

A czy widzisz w mojej wypowiedzi jakiekolwiek słowo, które byłoby powiązane ze znaczeniem? Ja osobiście nie...
Natomiast to, że taki podpunkcik dołożyli, już świadczyło o tym, że będą zainteresowani złożeniem takowej oferty. Tego akurat byłem pewny.
A czy widzisz w mojej wypowiedzi jakiekolwiek słowo, które byłoby powiązane ze znaczeniem? Ja osobiście nie... Natomiast to, że taki podpunkcik dołożyli, już świadczyło o tym, że będą zainteresowani złożeniem takowej oferty. Tego akurat byłem pewny
Can't Smile Without You!!!
27 października 2012, 17:46 [cytuj]
Z góry było wiadomo, że ta oferta jest dla nas jak cyrograf. Nawet jeśli chcielibyśmy ściągnąć jakiegoś wartościowego zawodnika Realu, to nie stać nas na tygodniówkę dla niego. Real na początek będzie chciał kupić Bale'a, a potem Walkera, Vertonghena czy Sandro. Nam jakiś szrot jedynie będą skłonni oddać.
Z góry było wiadomo, że ta oferta jest dla nas jak cyrograf. Nawet jeśli chcielibyśmy ściągnąć jakiegoś wartościowego zawodnika Realu, to nie stać nas na tygodniówkę dla niego. Real na początek będzie chciał kupić Bale'a, a potem Walkera, Vertonghena czy Sandro. Nam jakiś szrot jedynie będą skłonni oddać
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
27 października 2012, 19:11 [cytuj]
Ale za 50 baniek mamy 2 świetne skrzydła i jeszcze starczy na trzeciego grajka.
Ale za 50 baniek mamy 2 świetne skrzydła i jeszcze starczy na trzeciego grajka
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
27 października 2012, 19:20 [cytuj]
Pinknie: Spurs under 21s beat Man utd 4-2 today. Apparently Cristian Cellabos & Alex Pritchard ran the show COYS
Pinknie: Spurs under 21s beat Man utd 4-2 today. Apparently Cristian Cellabos & Alex Pritchard ran the show COYS
27 października 2012, 20:37 [cytuj]
Trzaskal: Tak więc Pritchard do pierwszego składu!
A co do Bale to do puki nie znajdą drugiego takiego to nie powinni pozwolić mu odejść. Co my kuzva jesteśmy maszynka do talentów dal innych?Nie.
Trzaskal: Tak więc Pritchard do pierwszego składu! A co do Bale to do puki nie znajdą drugiego takiego to nie powinni pozwolić mu odejść. Co my kuzva jesteśmy maszynka do talentów dal innych?Nie
Offence win games, defence wins titles
27 października 2012, 21:18 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
No to mamy qrwa współpracę z realem. Chociaż 50 baniek za GB to dobra suma.

http://www.givemefootball.com/premier-league/real-madrid-could-offer-star-defender-in-exchange-?state=a740cfe3c5e6402083d9a7c93c346ca7

Jeżeli ta współpraca opierać się będzie na ich przepłacaniu na nasze konto, to jestem jeszcze bardziej ZA. Ja za 30 bym się podpisał każdą kończyną, a 50?? Gdzie podpisać i czym??
Inna kwestia czy nie zainwestujemy takich pieniędzy w "promocję" pod tytułem "trojaczki Bentley", ale to nie, ewentualna, wina Realu.
Jeżeli ta współpraca opierać się będzie na ich przepłacaniu na nasze konto, to jestem jeszcze bardziej ZA. Ja za 30 bym się podpisał każdą kończyną, a 50?? Gdzie podpisać i czym?? Inna kwestia czy nie zainwestujemy takich pieniędzy w "promocję" pod tytułem "trojaczki Bentley", ale to nie, ewentualna, wina Realu
Kogucie życie!
27 października 2012, 22:48 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
Trzaskal: Tak więc Pritchard do pierwszego składu!
A co do Bale to do puki nie znajdą drugiego takiego to nie powinni pozwolić mu odejść. Co my kuzva jesteśmy maszynka do talentów dal innych?Nie

Nie. Z każdym rokiem się rozwijamy :rotfl:
Nie. Z każdym rokiem się rozwijamy :rotfl:
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
28 października 2012, 00:03 [cytuj]
Hmm Marcus ma rację, ale są ludzie na tym forum uczuciowo związani z Garethem. Nie oddadzą go i za 60 mln. Za 60 czy nawet 50 mln można trzech dobrych grajków kupić. Poza tym, coś mi się wydaje, że zrobią na tym interes(Real) jak Zabłocki na mydle. w sumie 30 - 40 mln plus Contrentrao jak mawia Szpaq w fifie i jestem zadowolony.
Hmm Marcus ma rację, ale są ludzie na tym forum uczuciowo związani z Garethem. Nie oddadzą go i za 60 mln. Za 60 czy nawet 50 mln można trzech dobrych grajków kupić. Poza tym, coś mi się wydaje, że zrobią na tym interes(Real) jak Zabłocki na mydle. w sumie 30 - 40 mln plus Contrentrao jak mawia Szpaq w fifie i jestem zadowolony
28 października 2012, 01:14 [cytuj]
Jin_tae to najpierw znajdź skrzydłowego na miarę Bale`a który wyrazi chęć gry u nas to wtedy będzie można zacząć myśleć o ego odejściu. Bo na chwilę obecną nie widzę chętnych na grę w Spurs grajków o podobnym potencjale.
Jin_tae to najpierw znajdź skrzydłowego na miarę Bale`a który wyrazi chęć gry u nas to wtedy będzie można zacząć myśleć o ego odejściu. Bo na chwilę obecną nie widzę chętnych na grę w Spurs grajków o podobnym potencjale
28 października 2012, 01:46 [cytuj]
A co to jest ta miara Bale'a. Robicie z faceta bóg wie kogo, a to nie jest Maradona lewego skrzydła. W tym sezonie niczym się jeszcze nie wyróżnił. Poza tym skoro lepsi i tacy sami piłkarsko gracze nie będą chcieli dla nas grać, to kolega Bale też sobie pójdzie(a moje zdanie jest takie, lepiej sprzedać go gdy dają dużą kasę, niż potem chodzić i prosić aby go ktoś kupił)

A co do skrzydłowych to jest paru na celowniku. Chociażby Jovetic, Pjanic czy 20 letni Lamela(wiem, że to napastnik - moim zdaniem mógłby grać na skrzydle) Czasami 3 dobre transfery wychodzą in plus względem jednego zajebistego. Poza tym jest też Kevin Großkreutz i masa innych zawodników, nie typowo TOP OF THE TOP ale z potencjałem i dobrymi umiejętnościami. Czasami dobry zawodnik(ale nie wyśmienity) w słabszym klubie po przejściu do lepszego klubu(nas) może rozwinąć skrzydła(u boku lepszych kolegów)
A co to jest ta miara Bale'a. Robicie z faceta bóg wie kogo, a to nie jest Maradona lewego skrzydła. W tym sezonie niczym się jeszcze nie wyróżnił. Poza tym skoro lepsi i tacy sami piłkarsko gracze nie będą chcieli dla nas grać, to kolega Bale też sobie pójdzie(a moje zdanie jest takie, lepiej sprzedać go gdy dają dużą kasę, niż potem chodzić i prosić aby go ktoś kupił) A co do skrzydłowych to jest paru na celowniku. Chociażby Jovetic, Pjanic czy 20 letni Lamela(wiem, że to napastnik - moim zdaniem mógłby grać na skrzydle) Czasami 3 dobre transfery wychodzą in plus względem jednego zajebistego. Poza tym jest też Kevin Großkreutz i masa innych zawodników, nie typowo TOP OF THE TOP ale z potencjałem i dobrymi umiejętnościami. Czasami dobry zawodnik(ale nie wyśmienity) w słabszym klubie po przejściu do lepszego klubu(nas) może rozwinąć skrzydła(u boku lepszych kolegów)
28 października 2012, 08:08 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
A co to jest ta miara Bale'a. Robicie z faceta bóg wie kogo, a to nie jest Maradona lewego skrzydła. W tym sezonie niczym się jeszcze nie wyróżnił. Poza tym skoro lepsi i tacy sami piłkarsko gracze nie będą chcieli dla nas grać, to kolega Bale też sobie pójdzie(a moje zdanie jest takie, lepiej sprzedać go gdy dają dużą kasę, niż potem chodzić i prosić aby go ktoś kupił)

A co do skrzydłowych to jest paru na celowniku. Chociażby Jovetic, Pjanic czy 20 letni Lamela(wiem, że to napastnik - moim zdaniem mógłby grać na skrzydle) Czasami 3 dobre transfery wychodzą in plus względem jednego zajebistego. Poza tym jest też Kevin Großkreutz i masa innych zawodników, nie typowo TOP OF THE TOP ale z potencjałem i dobrymi umiejętnościami. Czasami dobry zawodnik(ale nie wyśmienity) w słabszym klubie po przejściu do lepszego klubu(nas) może rozwinąć skrzydła(u boku lepszych kolegów)

Pjanic nie jest typowym skrzydłowym, Lamela ma talent ale raz zagra dobrze, raz słabo. Jovetić drogi(podobno odrzucili 30 mln Juve) i też mi nie wygląda na typowego skrzydłowego. To raczej napastnik.
Pjanic nie jest typowym skrzydłowym, Lamela ma talent ale raz zagra dobrze, raz słabo. Jovetić drogi(podobno odrzucili 30 mln Juve) i też mi nie wygląda na typowego skrzydłowego. To raczej napastnik
28 października 2012, 09:35 [cytuj]
A Grosskreus jest strasznie słaby wg mnie on nawet w BVB siedzi na ławie...
Jin a inni których wymieniłeś to napastnicy i rozgrywający.

Co do gry Bale to przypomni sobie mecz z Chealsy jak go nie było.
A Grosskreus jest strasznie słaby wg mnie on nawet w BVB siedzi na ławie... Jin a inni których wymieniłeś to napastnicy i rozgrywający. Co do gry Bale to przypomni sobie mecz z Chealsy jak go nie było
28 października 2012, 09:50 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
A Grosskreus jest strasznie słaby wg mnie on nawet w BVB siedzi na ławie...
Jin a inni których wymieniłeś to napastnicy i rozgrywający.

Co do gry Bale to przypomni sobie mecz z Chealsy jak go nie było

Z Bale'm czy nie i tak dostalibyśmy w d...pę
Z Bale'm czy nie i tak dostalibyśmy w d...pę
28 października 2012, 11:30 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
A co to jest ta miara Bale'a. Robicie z faceta bóg wie kogo, a to nie jest Maradona lewego skrzydła. W tym sezonie niczym się jeszcze nie wyróżnił. Poza tym skoro lepsi i tacy sami piłkarsko gracze nie będą chcieli dla nas grać, to kolega Bale też sobie pójdzie(a moje zdanie jest takie, lepiej sprzedać go gdy dają dużą kasę, niż potem chodzić i prosić aby go ktoś kupił) A co do skrzydłowych to jest paru na celowniku. Chociażby Jovetic, Pjanic czy 20 letni Lamela(wiem, że to napastnik - moim zdaniem mógłby grać na skrzydle) Czasami 3 dobre transfery wychodzą in plus względem jednego zajebistego. Poza tym jest też Kevin Großkreutz i masa innych zawodników, nie typowo TOP OF THE TOP ale z potencjałem i dobrymi umiejętnościami. Czasami dobry zawodnik(ale nie wyśmienity) w słabszym klubie po przejściu do lepszego klubu(nas) może rozwinąć skrzydła(u boku lepszych kolegów)

Ale żeś mnie rozjebał z tym Grosskreutzem. Bundeslige to chyba oglądasz tylko w skrótach :) To jest gość który się do niczego nie nadaje. A że gra w Borussi to tylko dlatego że bardzo się z tym klubem utożsamia.
Widziałeś wczorajszy mecz z Freiburgiem ?
Ale żeś mnie rozjebał z tym Grosskreutzem. Bundeslige to chyba oglądasz tylko w skrótach :) To jest gość który się do niczego nie nadaje. A że gra w Borussi to tylko dlatego że bardzo się z tym klubem utożsamia. Widziałeś wczorajszy mecz z Freiburgiem ?
28 października 2012, 12:07 [cytuj]
nie, ale widziałem mecz z Realem i na tle Madryckiej sitwy wyglądał o niebo lepiej niż nasza cała drużyna razem wzięta
nie, ale widziałem mecz z Realem i na tle Madryckiej sitwy wyglądał o niebo lepiej niż nasza cała drużyna razem wzięta
28 października 2012, 12:27 [cytuj]
Grosskreutz w BL nic nie pokazuje i ma średnią 4 wg Kickera co oznacza, że jest do dupy. Faktycznie pokazał się z Realem ale to wszystko.
Grosskreutz w BL nic nie pokazuje i ma średnią 4 wg Kickera co oznacza, że jest do dupy. Faktycznie pokazał się z Realem ale to wszystko
28 października 2012, 13:12 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

Z realem cala Borussia zagrala rewelacyjnie. Aczkolwiek jakby Kuba byl zdrowy to by Gross murawy nie powachal. Wczoraj koles sie o wlasne nogi przewracal :)
Z realem cala Borussia zagrala rewelacyjnie. Aczkolwiek jakby Kuba byl zdrowy to by Gross murawy nie powachal. Wczoraj koles sie o wlasne nogi przewracal :)
|<  <<  <  34  35  36  37  38    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 57 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się