Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  36  37  38  39  40    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Newsy i spam
30 października 2012, 21:08 [cytuj]
haha obdyciaki w 20 min. dostają od Reading 3;0!!
haha obdyciaki w 20 min. dostają od Reading 3;0!!
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
30 października 2012, 21:23 [cytuj]
HAHAHA juz dostaja 4;0!!
HAHAHA juz dostaja 4;0!!
30 października 2012, 22:40 [cytuj]
haha 4-4. Minuta po czasie ale remis.
haha 4-4. Minuta po czasie ale remis
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
30 października 2012, 22:42 [cytuj]
anale z 4-0 na 4-4 :zly:
anale z 4-0 na 4-4 :zly:
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
30 października 2012, 22:44 [cytuj]
Ale Reading to skopciło :/, teraz to odbyty wygrają. Chociaż, może do karnych uda im się dociągnąć i wtedy wszystko możliwe.
Ale Reading to skopciło :/, teraz to odbyty wygrają. Chociaż, może do karnych uda im się dociągnąć i wtedy wszystko możliwe
Come On You Spurs !
30 października 2012, 23:36 [cytuj]
5-7 Hahaha
5-7 Hahaha
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
31 października 2012, 14:55 [cytuj]
http://www.givemefootball.com/premier-league/tottenham-ready-ambitious-barcelona-star-bid o w mordkę...
http://www.givemefootball.com/premier-league/tottenham-ready-ambitious-barcelona-star-bid o w mordkę
Offence win games, defence wins titles
31 października 2012, 16:13 [cytuj]

ta strona jest chyba całkiem nowa, a już zapracowała sobie na miano półnormalnych.
ta strona jest chyba całkiem nowa, a już zapracowała sobie na miano półnormalnych
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
2 listopada 2012, 00:31 [cytuj]
http://www.fcbarcelona.pl/news/Rosell-proponuje-Lige-z-16-zespolami-i-LM-z-64-oma-1021

Co Wy na to, żeby wprowadzić ten projekt na stałe do Ligi Mistrzów jak i innych Lig w Europie? Spurs graliby regularnie w Lidze Mistrzów, a w dodatku rozwiązałoby to problemy finansowe wielu drużyn, jak chęć opuszczania klubów niższego szczebla przez największe "gwiazdy" z powodu braku gry w Lidze Mistrzów. Choć znając życie, rozwiązując pewne problemy, przychodzą kolejne, ale taka innowacja mi się osobiście podoba.
http://www.fcbarcelona.pl/news/Rosell-proponuje-Lige-z-16-zespolami-i-LM-z-64-oma-1021 Co Wy na to, żeby wprowadzić ten projekt na stałe do Ligi Mistrzów jak i innych Lig w Europie? Spurs graliby regularnie w Lidze Mistrzów, a w dodatku rozwiązałoby to problemy finansowe wielu drużyn, jak chęć opuszczania klubów niższego szczebla przez największe "gwiazdy" z powodu braku gry w Lidze Mistrzów. Choć znając życie, rozwiązując pewne problemy, przychodzą kolejne, ale taka innowacja mi się osobiście podoba
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
2 listopada 2012, 02:20 [cytuj]
Nie i jeszcze raz nie. Liga danego kraju to najważniejszy puchar. Liga Mistrzów to owszem prestige, ale kluby mają psi obowiązek skupiać się wyłącznie na lidze krajowej(która zawsze byłą i musi być tą ważniejszą) Nie chcę WBA czy innych Wiganów w LM(poza wyjątkiem, gdy taki klub sam zapracuje i dojdzie do 4 - 2 miejsca)
Nie i jeszcze raz nie. Liga danego kraju to najważniejszy puchar. Liga Mistrzów to owszem prestige, ale kluby mają psi obowiązek skupiać się wyłącznie na lidze krajowej(która zawsze byłą i musi być tą ważniejszą) Nie chcę WBA czy innych Wiganów w LM(poza wyjątkiem, gdy taki klub sam zapracuje i dojdzie do 4 - 2 miejsca)
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
2 listopada 2012, 12:10 [cytuj]
Ja również jestem przeciw jestem wręcz za tym aby w LM grali tylko mistrzowie krajów.
Ja również jestem przeciw jestem wręcz za tym aby w LM grali tylko mistrzowie krajów
2 listopada 2012, 12:52 [cytuj]
Po przemyśleniu ten pomysł do mnie nie przemawia. Sprawi to tylko, że gralibyśmy gdzie ? Bo na pewno nie w LM, a sama nazwa była by karykaturą prestiżowego pucharu (dla mnie zresztą już tak się stało) a nazwa liga kontynentalna była by tu bardziej na miejscu. Już obecne poszerzenie LM sprawiło moim zdaniem odpływ dobrych zespołów z LE i sprawiło, że coraz bardziej traci ona na prestiżu. Co do zawodników to poprostu problem przesunął by się niżej, nikt z "dobrych" zawodników nie chciałby grać w zespołach poniżej środka tabeli właśnie przez brak gry w tym pucharze. Jeśli chodzi o finanse to my przez sezon LM nie staliśmy się potentatami finansowymi, zresztą to jest osobny temat, którego nawet financial fair play nie rozwiązuje, a wszystko przez spier***nie rynku przez miliarderów
Po przemyśleniu ten pomysł do mnie nie przemawia. Sprawi to tylko, że gralibyśmy gdzie ? Bo na pewno nie w LM, a sama nazwa była by karykaturą prestiżowego pucharu (dla mnie zresztą już tak się stało) a nazwa liga kontynentalna była by tu bardziej na miejscu. Już obecne poszerzenie LM sprawiło moim zdaniem odpływ dobrych zespołów z LE i sprawiło, że coraz bardziej traci ona na prestiżu. Co do zawodników to poprostu problem przesunął by się niżej, nikt z "dobrych" zawodników nie chciałby grać w zespołach poniżej środka tabeli właśnie przez brak gry w tym pucharze. Jeśli chodzi o finanse to my przez sezon LM nie staliśmy się potentatami finansowymi, zresztą to jest osobny temat, którego nawet financial fair play nie rozwiązuje, a wszystko przez spier***nie rynku przez miliarderów
2 listopada 2012, 13:10 [cytuj]
Kevin Prince Boateng ma podobno jakies problemy w Milanie i zimą chce odjesc. Fajnie gdyby Andre i Levy sie nim zainteresowali bo to swietny pomocnik i mógłby wiele wniesc w poczynania naszej drużyny
Kevin Prince Boateng ma podobno jakies problemy w Milanie i zimą chce odjesc. Fajnie gdyby Andre i Levy sie nim zainteresowali bo to swietny pomocnik i mógłby wiele wniesc w poczynania naszej drużyny
2 listopada 2012, 13:15 [cytuj]
adebayor gotowy na mecz z wigan :cwaniak: chciałbym alby lloris bronił bo wigan raczej nie będzie ostrzeliwał nam bramki
adebayor gotowy na mecz z wigan :cwaniak: chciałbym alby lloris bronił bo wigan raczej nie będzie ostrzeliwał nam bramki
2 listopada 2012, 14:08 [cytuj]
Onio11 powiedział/a:

Nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki. Nawet jeśli ta rzeka to zapierdalający po boisku koks
Nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki. Nawet jeśli ta rzeka to zapierdalający po boisku koks
2 listopada 2012, 17:25 [cytuj]
Jin_tae
Gdyby to ode mnie zależało ja bym zaryzykował i powalczył o Boatenga bo umiejetnosci ma bardzo duze
Jin_tae Gdyby to ode mnie zależało ja bym zaryzykował i powalczył o Boatenga bo umiejetnosci ma bardzo duze
2 listopada 2012, 18:23 [cytuj]
Onio tak tylko czemu u nas taki nie był? A w tym sezonie w Milanie to nie ten sam zawodnik co hat tricka w 10 minuttrafiał... A i jeszcze ze 30 mln zechcą za niego i jeszcze ta podatność na kontuzję...
Onio tak tylko czemu u nas taki nie był? A w tym sezonie w Milanie to nie ten sam zawodnik co hat tricka w 10 minuttrafiał... A i jeszcze ze 30 mln zechcą za niego i jeszcze ta podatność na kontuzję
2 listopada 2012, 19:22 [cytuj]
Gdy był u nas był jeszcze małolatem jego talent eksplodował po MŚ w RPA. W tym sezonie cały Milan gra padake a poza tym juz pisałem ze podobno Boateng zle sie czuje w Mediolanie i moze z tad wzieła sie ta obniżka formy.
Gdy był u nas był jeszcze małolatem jego talent eksplodował po MŚ w RPA. W tym sezonie cały Milan gra padake a poza tym juz pisałem ze podobno Boateng zle sie czuje w Mediolanie i moze z tad wzieła sie ta obniżka formy
2 listopada 2012, 19:34 [cytuj]
A jak się ma czuć w klubie, który nie gra w LM. Nie jest(na dzień dzisiejszy) jednym z najlepszych klubów w Premier League? Retorycznie pytam. Jego imię mówi wiele o charakterze. PRINCE jak to PRINCE, chciałby grać non stop bez względu na formę, zarabiać kokokokokokokokosy i jeszcze dostać status mega gwiazdy. Skoro nie pasuje mu Milan to i kogucie życie nie przypadnie mu do gustu.
A jak się ma czuć w klubie, który nie gra w LM. Nie jest(na dzień dzisiejszy) jednym z najlepszych klubów w Premier League? Retorycznie pytam. Jego imię mówi wiele o charakterze. PRINCE jak to PRINCE, chciałby grać non stop bez względu na formę, zarabiać kokokokokokokokosy i jeszcze dostać status mega gwiazdy. Skoro nie pasuje mu Milan to i kogucie życie nie przypadnie mu do gustu
2 listopada 2012, 19:37 [cytuj]
I zapewne ma w pamięci jak to się u nas ławę grzało...
I zapewne ma w pamięci jak to się u nas ławę grzało
|<  <<  <  36  37  38  39  40    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 30 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się