Forum dyskusyjne
13 listopada 2012, 23:06 [cytuj]
PatricziwwersjiBet powiedział/a:
Nie róbmy z Sandro koła bez którego samochód ni ch...ja nie pojedzie. To dobry gracz, ale nie jest niezbędny tak jak Bale czy kiedyś Chorwacki szczurek
Nie róbmy z Sandro koła bez którego samochód ni ch...ja nie pojedzie. To dobry gracz, ale nie jest niezbędny tak jak Bale czy kiedyś Chorwacki szczurek
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
13 listopada 2012, 23:46 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
O Modriciu też była mowa, że nie jest niezastąpiony, zreszta o Rafie podobnie, a jak jest? Każdy widzi.
Jak dla mnei to Sandro w tym sezonie jest jednym z naszych 4 najlepszych zawodników (razem z Bale, Vertsem i Friedelem) i bez niego sobie gry nie wyobrażam
O Modriciu też była mowa, że nie jest niezastąpiony, zreszta o Rafie podobnie, a jak jest? Każdy widzi.
Jak dla mnei to Sandro w tym sezonie jest jednym z naszych 4 najlepszych zawodników (razem z Bale, Vertsem i Friedelem) i bez niego sobie gry nie wyobrażam
14 listopada 2012, 00:11 [cytuj]
w poprzednim sezonie, parker dużo lepiej wyglądał na tej samej pozycji, jestem ciekaw jak będzie teraz, ale akurat dwóch dobrych zawodników wolałbym na innej pozycji niż defensywny pomocnik

(zajebiste są te emotki hahah

)
no i niech dembele wróci na arsenal błagam
w poprzednim sezonie, parker dużo lepiej wyglądał na tej samej pozycji, jestem ciekaw jak będzie teraz, ale akurat dwóch dobrych zawodników wolałbym na innej pozycji niż defensywny pomocnik :glupek: (zajebiste są te emotki hahah :plask: )
no i niech dembele wróci na arsenal błagam
14 listopada 2012, 00:35 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Z takim szpitalem kogo widzisz na środku? Nawet jak Dembele wróci mamy tylko Sandro w środku. Chyba, że liczysz na "szczypiornistę" i "baseballistę", bo Parker pewnie w styczniu wróci.
Z takim szpitalem kogo widzisz na środku? Nawet jak Dembele wróci mamy tylko Sandro w środku. Chyba, że liczysz na "szczypiornistę" i "baseballistę", bo Parker pewnie w styczniu wróci
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
14 listopada 2012, 12:31 [cytuj]
Trzaskal tu bardziej chodziło o to, że Sandro jest nietykalny jeśli chodzi i sprzedanie go. Jeśli za niego dostaniemy konkretną ofertę i kupimy innego gracza(ofensywnego) bo defensywnych pomocników mamy aż nad to(zakładając, że wszyscy wyzdrowieją)
Nie jest tak, że Sandro to gracz nie do zastąpienia, nigdy tak nie było i nie będzie
Trzaskal tu bardziej chodziło o to, że Sandro jest nietykalny jeśli chodzi i sprzedanie go. Jeśli za niego dostaniemy konkretną ofertę i kupimy innego gracza(ofensywnego) bo defensywnych pomocników mamy aż nad to(zakładając, że wszyscy wyzdrowieją)
Nie jest tak, że Sandro to gracz nie do zastąpienia, nigdy tak nie było i nie będzie
14 listopada 2012, 13:57 [cytuj]
Jin a kogo masz na myśli mówiąc aż nadto? Livermora? Big Toma? Czy Jenasa? Ja sobie nie wyobrażam ich w środku samych... A co do Parkera to on ma już 32 lata, kontuzja się przeciąga a w tym wieku kontuzja staje się już czymś częstym... Tak więc nie wiem jak to może wyglądać bez Sandro.
Jin a kogo masz na myśli mówiąc aż nadto? Livermora? Big Toma? Czy Jenasa? Ja sobie nie wyobrażam ich w środku samych... A co do Parkera to on ma już 32 lata, kontuzja się przeciąga a w tym wieku kontuzja staje się już czymś częstym... Tak więc nie wiem jak to może wyglądać bez Sandro
Offence win games, defence wins titles
14 listopada 2012, 17:47 [cytuj]
Jin pewno chętnie opchnąłby Sandro za solidne pieniądze i kupił z pięciu Japończyków
Jin pewno chętnie opchnąłby Sandro za solidne pieniądze i kupił z pięciu Japończyków:)
14 listopada 2012, 19:14 [cytuj]
Marcin powiedział/a:
Jin pewno chętnie opchnąłby Sandro za solidne pieniądze i kupił z pięciu Japończyków

I po co te złośliwości. Kupiłbym ale kogoś z trójki : Granero(może mu się nie spodobać miejsce QPR)
Tiote(śmiem twierdzić, że jest lepszym grajkiem od Sandro)
Cabaye(wyleciało mi z głowy co chciałem napisać)
I po co te złośliwości. Kupiłbym ale kogoś z trójki : Granero(może mu się nie spodobać miejsce QPR)
Tiote(śmiem twierdzić, że jest lepszym grajkiem od Sandro)
Cabaye(wyleciało mi z głowy co chciałem napisać)
14 listopada 2012, 19:36 [cytuj]
[quote]Hades ja cię nie rozumiem gadasz że nie możemy sprzedawać bo ławka słaba itd a na sprzedaż Sandro byś się zgodził... Mówisz że kasa by poszła na Zawodnika co zrobi różnicę... A co K*** niby Sandro nie robi różnicy? Kto CZyści środek pola, kto ratuję piły? Kto broni bomby głową? I kto ogólnie jako jedyny się stara i zapierdala?! Jeśli Sandro odejdzie to leżym i kwiczym, bo przez środek przejdą jak przez masło. I jescze czy Ci nie jest dobrze jak widzisz jak kręci kółeczka, jak zabiera piły graczom z obu Manchesterów i Chelsea? A co do argumentu że City, MU i Chelsea mieli problemy: Wszystkie te drużyny męczyły się z Soton Reading i innymi takim z całym szacunkiem dla nich więc to taki trochę nie trafiony argument...
I na koniec: Pan Levy tej kasy pewnie i tak by nie dał na transfer tylko na stadion czy co tam ważniejsze[/quote]
Na pewno nie chcę go sprzedać za małe pieniądze, bo ma chłopak przyszłość i jest nam potrzeby. Ale Parker nie jest gorszy, a za Dempsey dostalibyśmy max. 5 mln funtów. A chcę mu zaufać, bo pokazał m.in. w zeszłym sezonie co potrafi.
Na pewno nie chcę go sprzedać za małe pieniądze, bo ma chłopak przyszłość i jest nam potrzeby. Ale Parker nie jest gorszy, a za Dempsey dostalibyśmy max. 5 mln funtów. A chcę mu zaufać, bo pokazał m.in. w zeszłym sezonie co potrafi
LMAO
14 listopada 2012, 19:57 [cytuj]
Precz z łapami od Sandro!!! Takich piłkarzy się nie sprzedaje, jak sami nie chcą odejść. Wokół nich się buduje drużynę. Pie..dole te pieniądze, co się stało z kasą za Modricia? za VdV? Rozeszły się bez żadnych poważnych wzmocnień. To samo będzie z kasą za Bale i Sandro, cofniemy się w rozwoju jako klub. Tak jak się cofnęliśmy sprzedając Modricia i VdV.
Precz z łapami od Sandro!!! Takich piłkarzy się nie sprzedaje, jak sami nie chcą odejść. Wokół nich się buduje drużynę. Pie..dole te pieniądze, co się stało z kasą za Modricia? za VdV? Rozeszły się bez żadnych poważnych wzmocnień. To samo będzie z kasą za Bale i Sandro, cofniemy się w rozwoju jako klub. Tak jak się cofnęliśmy sprzedając Modricia i VdV
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
14 listopada 2012, 20:02 [cytuj]
Varba no w końcu ktoś dobrze gada! Skoczmy na piwko

A co do Parkera do ile on pogra? Za chwilę będzie co chwilę łapał kontuzję jak Lamps, straci walory i co? Livermore za niego?
Jin a co do granero to coś ćwierkają że odszedłby z QPR jak by była okazja...
Varba no w końcu ktoś dobrze gada! Skoczmy na piwko ;) A co do Parkera do ile on pogra? Za chwilę będzie co chwilę łapał kontuzję jak Lamps, straci walory i co? Livermore za niego?
Jin a co do granero to coś ćwierkają że odszedłby z QPR jak by była okazja
14 listopada 2012, 20:25 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
I po co te złośliwości.
Zaraz tam złośliwości
Zaraz tam złośliwości:F
14 listopada 2012, 20:37 [cytuj]
Moze sprzedaz Sandro za dobra cene to okazja do sprowadzenia 2ki Granero + Mvilla lub Pjanic i Mvilla
Moze sprzedaz Sandro za dobra cene to okazja do sprowadzenia 2ki Granero + Mvilla lub Pjanic i Mvilla
14 listopada 2012, 21:27 [cytuj]
Caulker ma już w tym sezonie więcej goli niż nasz superofensywny duet Gylfi- Dempsey.
Caulker ma już w tym sezonie więcej goli niż nasz superofensywny duet Gylfi- Dempsey
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
14 listopada 2012, 21:31 [cytuj]
Idźcie sobie pograć w FM, tam sprzedawajcie sobie kogo chcecie. Nie ważne że się osłabimy, ważne żeby coś się działo. Znów najebiecie 1000 postów o niczym, kim to my się interesujemy, kto jest lepszy od kogo.

Tragedia!
Idźcie sobie pograć w FM, tam sprzedawajcie sobie kogo chcecie. Nie ważne że się osłabimy, ważne żeby coś się działo. Znów najebiecie 1000 postów o niczym, kim to my się interesujemy, kto jest lepszy od kogo. ;| Tragedia!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
14 listopada 2012, 21:48 [cytuj]
no przeciez juz sprzedalismy Modrica i VdV,widac jak gra teraz wyglada
no przeciez juz sprzedalismy Modrica i VdV,widac jak gra teraz wyglada :rotfl:
Tottenham till I die,
I'm Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,
I'm Tottenham till I die...
14 listopada 2012, 22:40 [cytuj]
TrueYid powiedział/a:
no przeciez juz sprzedalismy Modrica i VdV,widac jak gra teraz wyglada

Modric sam się sprzedał, a VDV ach te pantofle...
Modric sam się sprzedał, a VDV ach te pantofle
14 listopada 2012, 23:16 [cytuj]
Coś pięknego, gol Ibry z Niemcami.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=l8xGIxnIoLw
Coś pięknego, gol Ibry z Niemcami.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=l8xGIxnIoLw
"Taką ja mam po ojcu zasadę życiową: Boso, ale w ostrogach."
14 listopada 2012, 23:27 [cytuj]
Ten koleś jest pojebany. A podejrzewam, że może być jedynym na świecie, który potrafi zrobić takie coś. W dodatku w miarę regularnie.
Ten koleś jest pojebany. A podejrzewam, że może być jedynym na świecie, który potrafi zrobić takie coś. W dodatku w miarę regularnie
LMAO
14 listopada 2012, 23:40 [cytuj]
Ja pierdole czy on nie może normalnie strzelać

Gol marzenie

Hmm Nie wiecie czy Ibra nie chiał być kogutem? Robimy zrzutę 14 mln na wypłatę
Ja pierdole czy on nie może normalnie strzelać :D Gol marzenie ;) Hmm Nie wiecie czy Ibra nie chiał być kogutem? Robimy zrzutę 14 mln na wypłatę :D