Forum dyskusyjne
18 listopada 2012, 13:26 [cytuj]
Hades jaka przebudowa? Przebudowa to jest w Milanie... A u nas po prostu odeszło 2 piłkarzy...
Ps. Ty znowu bronisz AVB? Mi cały czas chodzi tekst komentatora jak był Ramos: "Two points in 8 games..."
Tylko że za Ramosa wygraliśmy FA Cup a z Avb...
Hades jaka przebudowa? Przebudowa to jest w Milanie... A u nas po prostu odeszło 2 piłkarzy...
Ps. Ty znowu bronisz AVB? Mi cały czas chodzi tekst komentatora jak był Ramos: "Two points in 8 games..."
Tylko że za Ramosa wygraliśmy FA Cup a z Avb
Offence win games, defence wins titles
18 listopada 2012, 13:30 [cytuj]
http://www.meczyki.pl/image_upload/image/450_1055.jpg Tak pół żartem...
http://www.meczyki.pl/image_upload/image/450_1055.jpg Tak pół żartem
18 listopada 2012, 13:51 [cytuj]
Tak naprawdę większość osób domagała się zwolnienia Redknappa po spieprzonej końcówce sezonu. Ja bym dał Bołaszowi jeszcze 4 mecze (i minimum 9pkt)..
Tak naprawdę większość osób domagała się zwolnienia Redknappa po spieprzonej końcówce sezonu. Ja bym dał Bołaszowi jeszcze 4 mecze (i minimum 9pkt)
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
18 listopada 2012, 16:48 [cytuj]
Gdybym ja był na miejscu prezesa wyjebał bym na zbity ryj Boasa . Przereklamowany trenerzyna który gdzie sie nie pokarze to wrzystko niszczy
Gdybym ja był na miejscu prezesa wyjebał bym na zbity ryj Boasa . Przereklamowany trenerzyna który gdzie sie nie pokarze to wrzystko niszczy
18 listopada 2012, 17:08 [cytuj]
Ale się Nahorny skompromitował twierdząc, że niby Jol powiedział że musiał sprzedać Berbatova do Man Und :rotfl: :rotfl::rotfl:
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
18 listopada 2012, 17:08 [cytuj]
a ja na miejscu prezesa bym go zostawił. świetnie tak się wymieniać opiniami
ps. to jest dużo śmieszniejsze :
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/215990_448246551900932_840750913_n.jpg
a ja na miejscu prezesa bym go zostawił. świetnie tak się wymieniać opiniami :krzyk:
ps. to jest dużo śmieszniejsze :
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/215990_448246551900932_840750913_n.jpg
19 listopada 2012, 00:41 [cytuj]
http://transfery.info/55202,bendtner-do-tottenhamu kogoś chyba poje....
http://transfery.info/55202,bendtner-do-tottenhamu kogoś chyba poje
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
19 listopada 2012, 01:28 [cytuj]
Tylko nie bendtner, chłopa nie trawię...
Tylko nie bendtner, chłopa nie trawię
19 listopada 2012, 12:55 [cytuj]
Nie lubię ludzi, którzy nie płacą za Pizzę. Jeść się kurw... chce a płacić? To co nie?
Nie lubię ludzi, którzy nie płacą za Pizzę. Jeść się kurw... chce a płacić? To co nie?
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
19 listopada 2012, 13:10 [cytuj]
A mi sie wydaje ze jestesmy w takim etapie w jakim byla BVB09 w pierwszym sezonie po zatrudnieniu KLOPPa, czyli wdrazania nowej wizji druzyny. Ten sezon jak ukonczymy na miejscu 4-7 to bedzie dobrze, moze cos ugramy w LE.
Duzy wplyw mialo brak zakontraktowania Moutinho, bo sam dembele nam pilek rozprowadzac nie bedzie, potrzebny nam jeszcze jeden spec od dobrych podan i kreowania gry, a przede wszystkim pozbycie sie Gallasa.
Jedna mysl mi przychodzi na mysl, Ci co teraz najwiecej szczekaja na AVB to latem wnet sobie porty OSZCZALI po nowinie ze go zatrudnilismy. Tacy z Was kibice, jak z koziej dupy traba, jak mawia "Ferdek". Kibic z prawdziwego zdarzenia jest z druzyna na dobre i złe.
Jadaczki Wam sie na chwile przymknely po wygranej nad slabym Mariborem i popadliscie w zachwyt, ale widac jestescie tacy skad Wam cieply wietrzyk zawieje z Waszymi opiniami, zenada.
A mi sie wydaje ze jestesmy w takim etapie w jakim byla BVB09 w pierwszym sezonie po zatrudnieniu KLOPPa, czyli wdrazania nowej wizji druzyny. Ten sezon jak ukonczymy na miejscu 4-7 to bedzie dobrze, moze cos ugramy w LE.
Duzy wplyw mialo brak zakontraktowania Moutinho, bo sam dembele nam pilek rozprowadzac nie bedzie, potrzebny nam jeszcze jeden spec od dobrych podan i kreowania gry, a przede wszystkim pozbycie sie Gallasa.
Jedna mysl mi przychodzi na mysl, Ci co teraz najwiecej szczekaja na AVB to latem wnet sobie porty OSZCZALI po nowinie ze go zatrudnilismy. Tacy z Was kibice, jak z koziej dupy traba, jak mawia "Ferdek". Kibic z prawdziwego zdarzenia jest z druzyna na dobre i złe.
Jadaczki Wam sie na chwile przymknely po wygranej nad slabym Mariborem i popadliscie w zachwyt, ale widac jestescie tacy skad Wam cieply wietrzyk zawieje z Waszymi opiniami, zenada
19 listopada 2012, 15:10 [cytuj]
castello powiedział/a:
Jadaczki Wam sie na chwile przymknely po wygranej nad slabym Mariborem i popadliscie w zachwyt, ale widac jestescie tacy skad Wam cieply wietrzyk zawieje z Waszymi opiniami, zenada
A jak ktoś od początku był na nie? Albo miał mieszane uczucia? Albo usłyszał news o zatrudnieniu będąc naje***ym? Co w tych i jeszcze tysiącu innych przypadków? Kim Ty ku**a jesteś człowieku żeby ludzi osądzać?! Czyżby na naszej stronce pojawił się nowy Kaczyński/Tusk, który chce być władcą sumień innych ludzi i oczywiście będzie wszystkim mówił, co jest dobra a co złe? Ogarnij się!
A co do porównania z Kloppem to się zgodzę - jest jak w klopie, kolejny raz się zesraliśmy i nie wygląda na to, żeby w najbliższym czasie ktoś miał nam podać Stoperan, Smectę czy choćby węgiel.
A jak ktoś od początku był na nie? Albo miał mieszane uczucia? Albo usłyszał news o zatrudnieniu będąc naje***ym? Co w tych i jeszcze tysiącu innych przypadków? Kim Ty ku**a jesteś człowieku żeby ludzi osądzać?! Czyżby na naszej stronce pojawił się nowy Kaczyński/Tusk, który chce być władcą sumień innych ludzi i oczywiście będzie wszystkim mówił, co jest dobra a co złe? Ogarnij się!
A co do porównania z Kloppem to się zgodzę - jest jak w klopie, kolejny raz się zesraliśmy i nie wygląda na to, żeby w najbliższym czasie ktoś miał nam podać Stoperan, Smectę czy choćby węgiel
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
19 listopada 2012, 15:53 [cytuj]
Iwan powiedział/a:
A co do porównania z Kloppem to się zgodzę - jest jak w klopie, kolejny raz się zesraliśmy i nie wygląda na to, żeby w najbliższym czasie ktoś miał nam podać Stoperan, Smectę czy choćby węgiel
Wypowiedz swoja kierowalem do tych, ktorzy jak zobacza korzystny wynik to sie podniecaja naszym skladem i trenerem a jak jest wynik do tylu to krzycza kogo tu nie wyrzucic/zwolnic.
Wiec daruj sobie te teksty.
Bo do tych, ktorzy byli przeciwni zatrudnieniu AVB, do ktorych, wynika z tego nalezysz, nic nie mam, sam mialem mieszane uczucia jak uslyszalem jego nazwisko, kiedy ogloszono nowego trenera, majac na wzgledzie to jak wygladala CFC za jego kadencji. Mozna tylko im przyznac, ze mieli racje i slowa "A nie mowilem..." w pelni by do tej sytuacji pasowaly.
Wypowiedz swoja kierowalem do tych, ktorzy jak zobacza korzystny wynik to sie podniecaja naszym skladem i trenerem a jak jest wynik do tylu to krzycza kogo tu nie wyrzucic/zwolnic.
Bo do tych, ktorzy byli przeciwni zatrudnieniu AVB, do ktorych, wynika z tego nalezysz, nic nie mam, sam mialem mieszane uczucia jak uslyszalem jego nazwisko, kiedy ogloszono nowego trenera, majac na wzgledzie to jak wygladala CFC za jego kadencji. Mozna tylko im przyznac, ze mieli racje i slowa "A nie mowilem..." w pelni by do tej sytuacji pasowaly
19 listopada 2012, 15:53 [cytuj]
Iwan powiedział/a:
Bo do tych, ktorzy byli przeciwni zatrudnieniu AVB, do ktorych, wynika z tego nalezysz, nic nie mam, sam mialem mieszane uczucia jak uslyszalem jego nazwisko, kiedy ogloszono nowego trenera, majac na wzgledzie to jak wygladala CFC za jego kadencji. Mozna tylko im przyznac, ze mieli racje i slowa "A nie mowilem..." w pelni by do tej sytuacji pasowaly.
19 listopada 2012, 18:20 [cytuj]
castello powiedział/a:
castello powiedział/a:
Ciekawość, o kogo konkretnie Ci chodzi? Jakieś nicki, cytaty?
[quote=castello]
19 listopada 2012, 20:37 [cytuj]
Wie ktoś może czy Dembele będzie na lacioki?
Wie ktoś może czy Dembele będzie na lacioki?
19 listopada 2012, 20:41 [cytuj]
Pritchard kolejny raz z wolnego załadował

Czemu on nie jest włączany do pierwszego składu? Hmmm :/
Pritchard kolejny raz z wolnego załadował :D Czemu on nie jest włączany do pierwszego składu? Hmmm :/
20 listopada 2012, 11:35 [cytuj]
No to niezłą reprę mają skoro: http://www.tottenhamhotspur.com/spurs/News/clint-lifts-top-us-soccer-award-19112012.page??utm_source=Facebook&utm_medium=Post&utm_campaign=news :krzyk:
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
20 listopada 2012, 11:53 [cytuj]
Chłopaki, przecież to jasne, że trzeba spisać ten sezon na straty. Zanim AVB przemodeluje drużynę to trochę czasu minie. Na plus jest to, że zaczyna kombinować taktycznie, a do tego trzeba mieć jaja, a tych zdecydowanie HR brakowało. Raczej nie grozi nam spadek, a facet może być menago na lata (pełnych sukcesów). Do stycznia będzie wiedział na kogo w drużynie stawiać, kogo kupić, a kogo wypieprzyć

Take it easy jak Mika.
Chłopaki, przecież to jasne, że trzeba spisać ten sezon na straty. Zanim AVB przemodeluje drużynę to trochę czasu minie. Na plus jest to, że zaczyna kombinować taktycznie, a do tego trzeba mieć jaja, a tych zdecydowanie HR brakowało. Raczej nie grozi nam spadek, a facet może być menago na lata (pełnych sukcesów). Do stycznia będzie wiedział na kogo w drużynie stawiać, kogo kupić, a kogo wypieprzyć :) Take it easy jak Mika
www.facebook.com/OgienOdSkaja
20 listopada 2012, 12:02 [cytuj]
To nie tak. To nie jest wielki grajek, ale w Fulham grał zupełnie inaczej. Można mieć z niego masę korzyści. U AVB nie tylko on gra "przeciw" sobie. Biegał, szarpał, często zza pleców obrońców etc.
http://www.youtube.com/watch?v=vJ-NB6S2dq4
Skaju powiedział/a:
Chłopaki, przecież to jasne, że trzeba spisać ten sezon na straty. Zanim AVB przemodeluje drużynę to trochę czasu minie. Na plus jest to, że zaczyna kombinować taktycznie, a do tego trzeba mieć jaja, a tych zdecydowanie HR brakowało. Raczej nie grozi nam spadek, a facet może być menago na lata (pełnych sukcesów). Do stycznia będzie wiedział na kogo w drużynie stawiać, kogo kupić, a kogo wypieprzyć

Take it easy jak Mika
Jaja sobie robisz??
To nie tak. To nie jest wielki grajek, ale w Fulham grał zupełnie inaczej. Można mieć z niego masę korzyści. U AVB nie tylko on gra "przeciw" sobie. Biegał, szarpał, często zza pleców obrońców etc.
http://www.youtube.com/watch?v=vJ-NB6S2dq4
[quote=Skaju]Chłopaki, przecież to jasne, że trzeba spisać ten sezon na straty. Zanim AVB przemodeluje drużynę to trochę czasu minie. Na plus jest to, że zaczyna kombinować taktycznie, a do tego trzeba mieć jaja, a tych zdecydowanie HR brakowało. Raczej nie grozi nam spadek, a facet może być menago na lata (pełnych sukcesów). Do stycznia będzie wiedział na kogo w drużynie stawiać, kogo kupić, a kogo wypieprzyć :) Take it easy jak Mika
Kogucie życie!