Forum dyskusyjne
29 listopada 2012, 21:40 [cytuj]
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2240305/Tottenham-midfielder-Sandro-sings-plays-guitar--video.html Powiem tyle Sandro a resztę zobaczcie sami

!
Juve złożyło oficjalną ofertę za Lewego.
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2240305/Tottenham-midfielder-Sandro-sings-plays-guitar--video.html Powiem tyle Sandro a resztę zobaczcie sami :D !
Juve złożyło oficjalną ofertę za Lewego
Offence win games, defence wins titles
29 listopada 2012, 22:33 [cytuj]
Sandro to super koles. Na boisku walczy za dwóch. Czasami walczy do tego stopnia że wymiotuje na boisku a poza boiskiem wyglada wyluzowanego i sympatycznego człowieka. Oby wiecej takich piłkarzy w naszej kadrze
Sandro to super koles. Na boisku walczy za dwóch. Czasami walczy do tego stopnia że wymiotuje na boisku a poza boiskiem wyglada wyluzowanego i sympatycznego człowieka. Oby wiecej takich piłkarzy w naszej kadrze
30 listopada 2012, 10:15 [cytuj]
Panowie, załatwiłem Wam powrót Rafy
http://s4.ifotos.pl/img/rafaPNG_xepqshw.PNG
Panowie, załatwiłem Wam powrót Rafy :D
www.facebook.com/OgienOdSkaja
30 listopada 2012, 11:31 [cytuj]
Rafa wracaj! Oj wiele bym dał żeby znowu zobaczyć go w naszej koszulce na boisku...
Rafa wracaj! Oj wiele bym dał żeby znowu zobaczyć go w naszej koszulce na boisku
30 listopada 2012, 12:37 [cytuj]
Sandro przynajmniej już się nauczył angielskiego ;-)
Sandro przynajmniej już się nauczył angielskiego ;-)
30 listopada 2012, 14:42 [cytuj]
Dobre wieści. Parker za dwa tygodnie już będzie grał:
http://www.premierleague.com/en-gb/photos-and-videos/videos/news-review-301112.html
http://www.premierleague.com/en-gb/photos-and-videos/videos/news-review-301112.html
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
30 listopada 2012, 20:58 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Czyli Livermore do rezerw, a Scottie na ławkę
Czyli Livermore do rezerw, a Scottie na ławkę :D
30 listopada 2012, 22:19 [cytuj]
Skaju powiedział/a:
Czyli Livermore do rezerw, a Scottie na ławkę

Ja bym go na wszelki wypadek wypożyczył na drugą część sezonu.
Ja bym go na wszelki wypadek wypożyczył na drugą część sezonu
LMAO
1 grudnia 2012, 00:03 [cytuj]
2 grudnia 2012, 19:35 [cytuj]
W niedzielnej angielskiej prasie pojawiły się informacje, że błyszczący w tym sezonie polskiej ekstraklasy napastnik Górnika Zabrze Arkadiusz Milik znalazł się na celowniku Tottenhamu, który może pokonać w walce o podpis zawodnika Celtic Glasgow. Milik w sobotę występując w roli rezerwowego znowu trafił do bramki w wygranym przez Zabrzan 3:1 meczu z Wisłą w Krakowie, ale nie dotrwał do końca spotkania, bo zobaczył czerwoną kartkę za niepotrzebnie ostry faul na Michale Szewczyku.
W niedzielnej angielskiej prasie pojawiły się informacje, że błyszczący w tym sezonie polskiej ekstraklasy napastnik Górnika Zabrze Arkadiusz Milik znalazł się na celowniku Tottenhamu, który może pokonać w walce o podpis zawodnika Celtic Glasgow. Milik w sobotę występując w roli rezerwowego znowu trafił do bramki w wygranym przez Zabrzan 3:1 meczu z Wisłą w Krakowie, ale nie dotrwał do końca spotkania, bo zobaczył czerwoną kartkę za niepotrzebnie ostry faul na Michale Szewczyku
2 grudnia 2012, 19:35 [cytuj]
W niedzielnej angielskiej prasie pojawiły się informacje, że błyszczący w tym sezonie polskiej ekstraklasy napastnik Górnika Zabrze Arkadiusz Milik znalazł się na celowniku Tottenhamu, który może pokonać w walce o podpis zawodnika Celtic Glasgow. Milik w sobotę występując w roli rezerwowego znowu trafił do bramki w wygranym przez Zabrzan 3:1 meczu z Wisłą w Krakowie, ale nie dotrwał do końca spotkania, bo zobaczył czerwoną kartkę za niepotrzebnie ostry faul na Michale Szewczyku.
W niedzielnej angielskiej prasie pojawiły się informacje, że błyszczący w tym sezonie polskiej ekstraklasy napastnik Górnika Zabrze Arkadiusz Milik znalazł się na celowniku Tottenhamu, który może pokonać w walce o podpis zawodnika Celtic Glasgow. Milik w sobotę występując w roli rezerwowego znowu trafił do bramki w wygranym przez Zabrzan 3:1 meczu z Wisłą w Krakowie, ale nie dotrwał do końca spotkania, bo zobaczył czerwoną kartkę za niepotrzebnie ostry faul na Michale Szewczyku
2 grudnia 2012, 21:00 [cytuj]
Konrad on już był u nas testach ale się nie popisał czyżby klub marnotrawny?
No ale z miłą chęcią Polaka w koguciej koszulce z chęcią bym zobaczył
Konrad on już był u nas testach ale się nie popisał czyżby klub marnotrawny? :D
No ale z miłą chęcią Polaka w koguciej koszulce z chęcią bym zobaczył ;)
Offence win games, defence wins titles
2 grudnia 2012, 21:11 [cytuj]
Przestancie. Milik to za słaby piłkarz jak na Tottenham. Nigdy nie osiagnie na tyle wysokiego poziomu zeby grac z Kogutem na piersi
Przestancie. Milik to za słaby piłkarz jak na Tottenham. Nigdy nie osiagnie na tyle wysokiego poziomu zeby grac z Kogutem na piersi
2 grudnia 2012, 21:34 [cytuj]
Ale w canale bysmy byli czesciej....
Ale w canale bysmy byli czesciej
2 grudnia 2012, 22:12 [cytuj]
ja wiem że Milik jest za słaby... ale ma 18 lat dopiero i kto wie jak by potoczyła się jego kariera gdyby potrenował w profesjonalnym klubie i z profesjonalnymi trenerami.
ja wiem że Milik jest za słaby... ale ma 18 lat dopiero i kto wie jak by potoczyła się jego kariera gdyby potrenował w profesjonalnym klubie i z profesjonalnymi trenerami
2 grudnia 2012, 22:13 [cytuj]
spurs3 powiedział/a:
Ale w canale bysmy byli czesciej
To chyba byłby jedyny pozytyw tego transferu
To chyba byłby jedyny pozytyw tego transferu
2 grudnia 2012, 22:39 [cytuj]
Onio11 powiedział/a:
O Lewym też tak pisano jak przechodził do BVB. Nie mówię, że jestem jego zwolennikiem, bo widziałem go w akcji może 2 razy i nie wiem na co go stać, ale polska liga nie jest aż tak słaba, żeby piłkarz wybijający się nie mógł czegoś zdziałać w mocniejszych ligach, więc ja bym go nie przekreślał z góry.
O Lewym też tak pisano jak przechodził do BVB. Nie mówię, że jestem jego zwolennikiem, bo widziałem go w akcji może 2 razy i nie wiem na co go stać, ale polska liga nie jest aż tak słaba, żeby piłkarz wybijający się nie mógł czegoś zdziałać w mocniejszych ligach, więc ja bym go nie przekreślał z góry
2 grudnia 2012, 22:55 [cytuj]
Onio11 powiedział/a:
Przypomnę wam, że Kagawa, Lewy też przechodzili do Dortmundu jako za słabi piłkarze. Teraz za Lewego chcą 40 mln euro, a kagawa w United siedzi.
Jak ktoś mówi, że Mili, Kosecki są za słabi to tylko śmiechem ich zlać. Tottenham nie może stawiać na młodych? Musi kupować zajebistych, ukształtowanych piłkarzy z najwyższej półki? Bo co?
Przypomnę wam, że Kagawa, Lewy też przechodzili do Dortmundu jako za słabi piłkarze. Teraz za Lewego chcą 40 mln euro, a kagawa w United siedzi.
Jak ktoś mówi, że Mili, Kosecki są za słabi to tylko śmiechem ich zlać. Tottenham nie może stawiać na młodych? Musi kupować zajebistych, ukształtowanych piłkarzy z najwyższej półki? Bo co?
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
2 grudnia 2012, 23:00 [cytuj]
Skaju powiedział/a:
Panowie, załatwiłem Wam powrót Rafy
Skaju, rozmawiałem z prezesem HSV i HSV go odda pod warunkiem, że w drugą stronę powędruje niejaki Jermaine Jenas. Coś mi się średnio widzi taka wymiana. Jeszcze może Jenas zaskoczyć w drugiej połowie sezonu i być drugim Bale'm
Skaju, rozmawiałem z prezesem HSV i HSV go odda pod warunkiem, że w drugą stronę powędruje niejaki Jermaine Jenas. Coś mi się średnio widzi taka wymiana. Jeszcze może Jenas zaskoczyć w drugiej połowie sezonu i być drugim Bale'm :rotfl:
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
2 grudnia 2012, 23:05 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
40 mln? Nigdzie nie spotkałem większej sumy niż 25 mln. Daj linka do takiego njusa.
40 mln? Nigdzie nie spotkałem większej sumy niż 25 mln. Daj linka do takiego njusa
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur