Forum dyskusyjne
7 grudnia 2012, 17:36 [cytuj]
Racja, jak w zastępstwie Sandro na boisko ma wchodzić Livermore to idę się zabić.
Racja, jak w zastępstwie Sandro na boisko ma wchodzić Livermore to idę się zabić
7 grudnia 2012, 18:47 [cytuj]
http://www.givemefootball.com/premier-league/january-transfer-window-top-targets?state=b8f499a043bb42c08ae354ccccdb5721
Coś tam chyba kupimy.
http://www.givemefootball.com/premier-league/january-transfer-window-top-targets?state=b8f499a043bb42c08ae354ccccdb5721
Coś tam chyba kupimy
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
7 grudnia 2012, 19:25 [cytuj]
Dla mnie sprzedaż tak doświadczonego i dobrego zawodnika jakim jest Parker byłaby dużym błędem. Wiadome jest to, że z taką dyspozycją Sandro będzie ciężko wrócić mu do składu, ale ten zawodnik potrafi wiele wnieść na boisku i to jest ważne. W dodatku na końcówki spotkań będzie idealny, kiedy zespół jest trochę zdekoncentrowany.
Dla mnie sprzedaż tak doświadczonego i dobrego zawodnika jakim jest Parker byłaby dużym błędem. Wiadome jest to, że z taką dyspozycją Sandro będzie ciężko wrócić mu do składu, ale ten zawodnik potrafi wiele wnieść na boisku i to jest ważne. W dodatku na końcówki spotkań będzie idealny, kiedy zespół jest trochę zdekoncentrowany
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
7 grudnia 2012, 22:34 [cytuj]
Sawik powiedział/a:
Dla mnie sprzedaż tak doświadczonego i dobrego zawodnika jakim jest Parker byłaby dużym błędem. Wiadome jest to, że z taką dyspozycją Sandro będzie ciężko wrócić mu do składu, ale ten zawodnik potrafi wiele wnieść na boisku i to jest ważne. W dodatku na końcówki spotkań będzie idealny, kiedy zespół jest trochę zdekoncentrowany
Może i racja. Ale w perspektywie zakupu Joao musicie przyznać, że w środku pola będziemy mieli "wolne moce przerobowe" - jako defensywny pomocnik wystarczy nam Sandro i Hudd .. może jeszcze tam zagrać Dembele
Może i racja. Ale w perspektywie zakupu Joao musicie przyznać, że w środku pola będziemy mieli "wolne moce przerobowe" - jako defensywny pomocnik wystarczy nam Sandro i Hudd .. może jeszcze tam zagrać Dembele:mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
7 grudnia 2012, 22:36 [cytuj]
http://ofsajd.onet.pl/dziewczyny/zona-van-der-vaarta-wciaz-kusi,1,5323824,artykul.html
że też Levy nie widział jej w swojej telewizji
http://ofsajd.onet.pl/dziewczyny/zona-van-der-vaarta-wciaz-kusi,1,5323824,artykul.html
że też Levy nie widział jej w swojej telewizji:mysli:
7 grudnia 2012, 22:40 [cytuj]
Tak dla głupich statystyk - Modric od momentu przejścia do rm tańszy od Bale'a.
http://sport.tvp.pl/pilka-nozna/galerie/najdrozsi-pilkarze-na-swiecie/9356876/1-miejsce-lionel-messi-fc-barcelona-140-milionow-euro-fot-getty-images/9356922
http://sport.tvp.pl/pilka-nozna/galerie/najdrozsi-pilkarze-na-swiecie/9356876/1-miejsce-lionel-messi-fc-barcelona-140-milionow-euro-fot-getty-images/9356922
7 grudnia 2012, 22:41 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
Może i racja. Ale w perspektywie zakupu Joao musicie przyznać, że w środku pola będziemy mieli "wolne moce przerobowe" - jako defensywny pomocnik wystarczy nam Sandro i Hudd .. może jeszcze tam zagrać Dembele

Zgadzam się z wyjątkiem Big Toma....
Zgadzam się z wyjątkiem Big Toma....:krzyk:
7 grudnia 2012, 23:01 [cytuj]
Mam do was prośbę o opinię. Dostałem przed chwilką telefon od znajomka, który chce sprzedać swój lokal u mnie w Polsce na wsi. Miał tam sklep i druga część jako bar(nigdy go nie otworzył z braku środków) w związku z tym mam możliwość wydzierżawienia tego.
Zastanawiam się nad powrotem do Polski i zrobieniem concept baru Tottenhamu. Ciekawi mnie jakie jest wasze zdanie na temat baru stylistycznie i tematycznie związanego w 100% tach z naszymi kogutami. Czy musiałbym się starać o pozwolenie na użycie wizerunku, marki etc?
O kosztach to się nie będę na razie wypowiadał bo byłyby dość duże na początku(nie mówię o koncesji na wódę). Koszulki z autografami, pamiątki itp to z tego co się orientowałem koszt 10 tyś zł cały wystrój włącznie z malowaniem w naszych barwach. Myślałem, aby w części, gdzie był sklep zrobić pokoje sypialne ewentualnie jeden wielki sleep room. Nie wydaje mi się, aby fani z warszawy zawijali się z chęcią zaraz po meczu do domu.
Mam do was prośbę o opinię. Dostałem przed chwilką telefon od znajomka, który chce sprzedać swój lokal u mnie w Polsce na wsi. Miał tam sklep i druga część jako bar(nigdy go nie otworzył z braku środków) w związku z tym mam możliwość wydzierżawienia tego.
Zastanawiam się nad powrotem do Polski i zrobieniem concept baru Tottenhamu. Ciekawi mnie jakie jest wasze zdanie na temat baru stylistycznie i tematycznie związanego w 100% tach z naszymi kogutami. Czy musiałbym się starać o pozwolenie na użycie wizerunku, marki etc?
O kosztach to się nie będę na razie wypowiadał bo byłyby dość duże na początku(nie mówię o koncesji na wódę). Koszulki z autografami, pamiątki itp to z tego co się orientowałem koszt 10 tyś zł cały wystrój włącznie z malowaniem w naszych barwach. Myślałem, aby w części, gdzie był sklep zrobić pokoje sypialne ewentualnie jeden wielki sleep room. Nie wydaje mi się, aby fani z warszawy zawijali się z chęcią zaraz po meczu do domu
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
8 grudnia 2012, 00:18 [cytuj]
może w jakiś dużych miastach, chociaż też wątpie
może w jakiś dużych miastach, chociaż też wątpie
8 grudnia 2012, 00:28 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
O kosztach to się nie będę na razie wypowiadał bo byłyby dość duże na początku(nie mówię o koncesji na wódę). Koszulki z autografami, pamiątki itp to z tego co się orientowałem koszt 10 tyś zł cały wystrój włącznie z malowaniem w naszych barwach. Myślałem, aby w części, gdzie był sklep zrobić pokoje sypialne ewentualnie jeden wielki sleep room. Nie wydaje mi się, aby fani z warszawy zawijali się z chęcią zaraz po meczu do domu

tyle.
:krzyk: tyle
8 grudnia 2012, 11:07 [cytuj]
Ciekawy artykulik:
http://www.eplindex.com/23097/analysis-avbs-time-tottenham.html?
Ciekawe jest to, że jakbyśmy nie tracili tych bramek w ostatnich 15 minutach, to moglibyśmy być na pierwszym miejscu z 37 punktami.
Ciekawy artykulik:
http://www.eplindex.com/23097/analysis-avbs-time-tottenham.html?
Ciekawe jest to, że jakbyśmy nie tracili tych bramek w ostatnich 15 minutach, to moglibyśmy być na pierwszym miejscu z 37 punktami. :D
LMAO
8 grudnia 2012, 13:12 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Jin - zastanów się dlaczego twój znajomy rezygnuje. Pewnie nie dlatego, że ma super obroty? Co do baru na wsi - to jedna wielka niewiadoma. Pracuje w Grupie Żywiec i odwiedzam wiele takich lokali w Świętokrzyskiem... Nawet jak się postarasz, to i tak zawsze to będzie wioskowy klimat. Chodzi mi o to, że zajadzie się kilku którzy przyjdą do ciebie na jabola i kilku takich, którzy wypiją w sklepie po 0,5 l cytrynówki lubelskiej a do baru przyjdą na jedno piwo tylko dlatego, że można usiąść i jest ciepło! Miałem klienta (kibica Fiorentiny) - który w Skarżysku-Kam. zrobił taki lokal a'la fan-club Fioli - i co ? i nic ? --- tak jak sprzedawało się dawniej w tamtym miejscu tak i teraz się sprzedaje - żadnych kokosów. ... To nie Bill Nicholson Way
Jin - zastanów się dlaczego twój znajomy rezygnuje. Pewnie nie dlatego, że ma super obroty? Co do baru na wsi - to jedna wielka niewiadoma. Pracuje w Grupie Żywiec i odwiedzam wiele takich lokali w Świętokrzyskiem... Nawet jak się postarasz, to i tak zawsze to będzie wioskowy klimat. Chodzi mi o to, że zajadzie się kilku którzy przyjdą do ciebie na jabola i kilku takich, którzy wypiją w sklepie po 0,5 l cytrynówki lubelskiej a do baru przyjdą na jedno piwo tylko dlatego, że można usiąść i jest ciepło! Miałem klienta (kibica Fiorentiny) - który w Skarżysku-Kam. zrobił taki lokal a'la fan-club Fioli - i co ? i nic ? --- tak jak sprzedawało się dawniej w tamtym miejscu tak i teraz się sprzedaje - żadnych kokosów. ... To nie Bill Nicholson Way:mysli:
8 grudnia 2012, 13:15 [cytuj]
he - zobaczcie ile mam komentarzy
---------------------------------------------------------
1882
he - zobaczcie ile mam komentarzy:rotfl:
1882;)
8 grudnia 2012, 13:24 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
he he - Bale wart 39 mln ojro

- chyba, ta cena nie zawiera prawego oka i lewej nogi
he he - Bale wart 39 mln ojro:muza: - chyba, ta cena nie zawiera prawego oka i lewej nogi:F
8 grudnia 2012, 13:32 [cytuj]
W sumie masz rację RAFO. Koleś nawet nie zaczął biznesu z barem, bo mu kasy na wykończeniówkę zbrakło. Sklep na wsi to jedna wielka wtopa, bo każdy na krechę a w jedynym miejscu pracy(tartak) ostatnią wypłatę jaką dostali to za wrzesień.
Trzaskal czego się boisz? Chyba nie kibica Arsenalu, który 3/4 dnia przeleży na trawie, ziemi z wiernym ochroniarzem w postaci rasowego kundla.
Widziałem 4 takie bary, ale były to bary typowo muzyczne(concepty Linkin Park, Metallica, B'z i coś co się zwie The Kelly Family) Tłumów nie było, ale zawsze ktoś piwko żłopał, grał w blackjacka na automacie.
Poza tym są na to dotacje z Unii
W sumie masz rację RAFO. Koleś nawet nie zaczął biznesu z barem, bo mu kasy na wykończeniówkę zbrakło. Sklep na wsi to jedna wielka wtopa, bo każdy na krechę a w jedynym miejscu pracy(tartak) ostatnią wypłatę jaką dostali to za wrzesień.
Trzaskal czego się boisz? Chyba nie kibica Arsenalu, który 3/4 dnia przeleży na trawie, ziemi z wiernym ochroniarzem w postaci rasowego kundla.
Widziałem 4 takie bary, ale były to bary typowo muzyczne(concepty Linkin Park, Metallica, B'z i coś co się zwie The Kelly Family) Tłumów nie było, ale zawsze ktoś piwko żłopał, grał w blackjacka na automacie.
Poza tym są na to dotacje z Unii :P
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
8 grudnia 2012, 15:10 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
he - zobaczcie ile mam komentarzy
1882

system Cię załatwił. Albo nic więcej nie napiszesz, albo nie jesteś superfantastycznym fanem.
system Cię załatwił. Albo nic więcej nie napiszesz, albo nie jesteś superfantastycznym fanem
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
8 grudnia 2012, 15:13 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
...Ale w perspektywie zakupu Joao musicie przyznać, że...
drugie okienko z rzędu i te same nadzieje?
drugie okienko z rzędu i te same nadzieje?
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
8 grudnia 2012, 18:15 [cytuj]
Duże szanse wietrzą:
http://www.givemefootball.com/premier-league/top-5-striker-targets-for-premier-league-clubs?state=b8f499a043bb42c08ae354ccccdb5721
Duże szanse wietrzą:
http://www.givemefootball.com/premier-league/top-5-striker-targets-for-premier-league-clubs?state=b8f499a043bb42c08ae354ccccdb5721
8 grudnia 2012, 19:27 [cytuj]
Widzielista chopy dzisiejszy "faul" na Cazorli?
Widzielista chopy dzisiejszy "faul" na Cazorli?