Forum dyskusyjne
8 grudnia 2012, 20:42 [cytuj]
aapa powiedział/a:
Widzielista chopy dzisiejszy "faul" na Cazorli?
Wkurzyłbym się na to, gdyby nie fakt, że połowa naszego teamu robi to samo. Tyle, że nie tak ładnie. Takie czasy, trzeba się przyzwyczaić.
Wkurzyłbym się na to, gdyby nie fakt, że połowa naszego teamu robi to samo. Tyle, że nie tak ładnie. Takie czasy, trzeba się przyzwyczaić
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
8 grudnia 2012, 20:59 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:
Wkurzyłbym się na to, gdyby nie fakt, że połowa naszego teamu robi to samo. Tyle, że nie tak ładnie. Takie czasy, trzeba się przyzwyczaić
"Miszczem" jest Bale.
"Miszczem" jest Bale
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
9 grudnia 2012, 21:02 [cytuj]
Radamel "El Kokso" Falcao dzisiaj 5 bramek wjebał Deportivo

Zbierzmy 50 mln E i wykupmy go z Hiszpanii!
Radamel "El Kokso" Falcao dzisiaj 5 bramek wjebał Deportivo :D Zbierzmy 50 mln E i wykupmy go z Hiszpanii!
Offence win games, defence wins titles
10 grudnia 2012, 02:08 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
Radamel "El Kokso" Falcao dzisiaj 5 bramek wjebał Deportivo

Zbierzmy 50 mln E i wykupmy go z Hiszpanii!
Śmiem twierdzić, że w Premiership nie byłby tak skuteczny, ba mógłby nawet zgasnąć
Śmiem twierdzić, że w Premiership nie byłby tak skuteczny, ba mógłby nawet zgasnąć
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
10 grudnia 2012, 12:58 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
50 baniek- nie mamy takiej kasy więc od razu zapomnijcie.
50 baniek- nie mamy takiej kasy więc od razu zapomnijcie
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
10 grudnia 2012, 15:39 [cytuj]
Podobno Arsenal dopiął transfer Huntelaara.
Podobno Arsenal dopiął transfer Huntelaara
LMAO
10 grudnia 2012, 17:18 [cytuj]
A my chcemy ściągnąć Tima Cahilla w styczniu ;__;
A my chcemy ściągnąć Tima Cahilla w styczniu ;__;
10 grudnia 2012, 17:20 [cytuj]
Panowie dostałem bilet meczowy na maila. Czy po wydrukowaniu trzeba to jakoś wycinać ? wystarczy zwykła kartka od drukarki ? Ile czasu przed meczem otwarte zostają wejścia na trybuny ?
Panowie dostałem bilet meczowy na maila. Czy po wydrukowaniu trzeba to jakoś wycinać ? wystarczy zwykła kartka od drukarki ? Ile czasu przed meczem otwarte zostają wejścia na trybuny ? :D :D
10 grudnia 2012, 20:48 [cytuj]
kamildoman powiedział/a:
Panowie dostałem bilet meczowy na maila. Czy po wydrukowaniu trzeba to jakoś wycinać ? wystarczy zwykła kartka od drukarki ?
Nie wiem jak to działa na WHL, ale zwykle w takich przypadkach wystarczy wydrukować.
Co do transferów, do naszych 'potencjalnych celów' można zaliczyć Pedro Obiang'a i Christiana Atsu.
Nie wiem jak to działa na WHL, ale zwykle w takich przypadkach wystarczy wydrukować.
Co do transferów, do naszych 'potencjalnych celów' można zaliczyć Pedro Obiang'a i Christiana Atsu
LMAO
10 grudnia 2012, 22:11 [cytuj]
kamildoman powiedział/a:
Panowie dostałem bilet meczowy na maila. Czy po wydrukowaniu trzeba to jakoś wycinać ? wystarczy zwykła kartka od drukarki ? Ile czasu przed meczem otwarte zostają wejścia na trybuny ?

dokładnie - ja miałem na A4 wydrukowane -
dokładnie - ja miałem na A4 wydrukowane - :tak:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
10 grudnia 2012, 22:21 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Podobno Arsenal dopiął transfer Huntelaara
30 lat ...

hm - czy ja wiem
trzaskal powiedział/a:
"Miszczem" jest Bale
moim zdaniem w sobotę Santi go z d e t r o n i z o w a ł - gość padł od podmuchu sznrówki - he he - i ufraciło się zwycięstwo ars po 2 karnych, których ewidentnie nie powinno być
---
Lliorente - raczej nie pozyskamy - tam jest 9/10 że przejdzie do nas? ? - kto mu zapłaci pensje ja się pytam ? - choć patrząc przez pryzmat tego jak słabo na razie fra Ade chciałbym "zagęszczenia atmosfery" w napadzie TOTT
30 lat ... :mysli: hm - czy ja wiem
[quote=trzaskal]"Miszczem" jest Bale
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
10 grudnia 2012, 23:08 [cytuj]
Rafo może FM to wyrocznia, więc tam udało mi się w zimie Damiao za 25 mln sprowadzić więc może i tu się zda. Ale wg mnie napadzior nie jest naszym priorytetem, najważniejsze punkty to skrzydlak i LB i RB

Zastanawiam się czemu AVB pod nieobecność Bale`a nie wystawił klasycznego skrzydlaka tj Townsendta czy Falque tylko na skrzydle wg sky sports grał... Sandro :O Dać Dempsa na środek a skrzydlaka na skrzydle bo Janek flanką zapierdalać nie będzie tak jak klasyczny skrzydłowy czy wysunięty lewy obrońca.
A i Sunderland chce zatrzymać Rose`a
Rafo może FM to wyrocznia, więc tam udało mi się w zimie Damiao za 25 mln sprowadzić więc może i tu się zda. Ale wg mnie napadzior nie jest naszym priorytetem, najważniejsze punkty to skrzydlak i LB i RB ;) Zastanawiam się czemu AVB pod nieobecność Bale`a nie wystawił klasycznego skrzydlaka tj Townsendta czy Falque tylko na skrzydle wg sky sports grał... Sandro :O Dać Dempsa na środek a skrzydlaka na skrzydle bo Janek flanką zapierdalać nie będzie tak jak klasyczny skrzydłowy czy wysunięty lewy obrońca.
Offence win games, defence wins titles
11 grudnia 2012, 04:13 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
Rafo może FM to wyrocznia, więc tam udało mi się w zimie Damiao za 25 mln sprowadzić więc może i tu się zda. Ale wg mnie napadzior nie jest naszym priorytetem, najważniejsze punkty to skrzydlak i LB i RB

Zastanawiam się czemu AVB pod nieobecność Bale`a nie wystawił klasycznego skrzydlaka tj Townsendta czy Falque tylko na skrzydle wg sky sports grał... Sandro :O Dać Dempsa na środek a skrzydlaka na skrzydle bo Janek flanką zapierdalać nie będzie tak jak klasyczny skrzydłowy czy wysunięty lewy obrońca.
Co ty meczu nie oglądałeś żeby sugerować się Sky Sport kto gdzie grał. Jak ktoś napisał coś głupiego to nie znaczy, że to musi być prawda i trzeba to powtarzać.
Co ty meczu nie oglądałeś żeby sugerować się Sky Sport kto gdzie grał. Jak ktoś napisał coś głupiego to nie znaczy, że to musi być prawda i trzeba to powtarzać
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
11 grudnia 2012, 15:20 [cytuj]
http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/222379_513707351981522_211077430_n.jpg

Mamy czym się szczycić
http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/222379_513707351981522_211077430_n.jpg
:D Mamy czym się szczycić
11 grudnia 2012, 16:52 [cytuj]
Na przykładzie City dobitnie widać czym różnimy się od klasowej drużyny...
Na przykładzie City dobitnie widać czym różnimy się od klasowej drużyny
11 grudnia 2012, 22:18 [cytuj]
http://bleacherreport.com/tb/d98l6?utm_source=newsletter&utm_medium=newsletter&utm_campaign=tottenham-hotspur
http://bleacherreport.com/tb/d98l6?utm_source=newsletter&utm_medium=newsletter&utm_campaign=tottenham-hotspur
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
11 grudnia 2012, 23:32 [cytuj]
Porażka Arsenalu z prawie amatorami trochę łagodzi ból rzyci po Evertonie
Porażka Arsenalu z prawie amatorami trochę łagodzi ból rzyci po Evertonie :)
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
11 grudnia 2012, 23:35 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:
Porażka Arsenalu z prawie amatorami trochę łagodzi ból rzyci po Evertonie

Ostatnio tak ryłem z zachwytu jak Kuba strzelił bramkę na EURO z Rosją
Ostatnio tak ryłem z zachwytu jak Kuba strzelił bramkę na EURO z Rosją:D
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
11 grudnia 2012, 23:55 [cytuj]
ajajaj

uwielbiam patrzec na zdjecia Wengera po przegranym meczu

no coz, gablota na puchary dalej zamknieta.
ajajaj :) uwielbiam patrzec na zdjecia Wengera po przegranym meczu :) no coz, gablota na puchary dalej zamknieta
Tottenham till I die,
I'm Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,
I'm Tottenham till I die...
12 grudnia 2012, 00:00 [cytuj]
http://www.sincearsenallastwonatrophy.co.uk/ polecam.
http://www.sincearsenallastwonatrophy.co.uk/ polecam
Tottenham till I die,
I'm Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,
I'm Tottenham till I die...