Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  53  54  55  56  57    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Newsy i spam
14 grudnia 2012, 18:13 [cytuj]
:tak:
:tak:
E.F.E.N.D.I.
14 grudnia 2012, 20:11 [cytuj]
http://anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=240014

ci to srają kasą:mysli:
http://anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=240014 ci to srają kasą:mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
14 grudnia 2012, 20:48 [cytuj]
Rafo na początku to Nas chciał Romek kupić, ciekawe jakby wyglądali Spursi w ruskim wydaniu?
Rafo na początku to Nas chciał Romek kupić, ciekawe jakby wyglądali Spursi w ruskim wydaniu?
Offence win games, defence wins titles
14 grudnia 2012, 21:37 [cytuj]
nie byłoby źle - :tak:
nie byłoby źle - :tak:
14 grudnia 2012, 23:00 [cytuj]
Chciałbym Walcotta. :rotfl: Holtby, Huntelaar i Llorente to smakowite kąski. Jak udałoby nam się sprowadzić jednego z nich, to by było dobrze.
Chciałbym Walcotta. :rotfl: Holtby, Huntelaar i Llorente to smakowite kąski. Jak udałoby nam się sprowadzić jednego z nich, to by było dobrze
LMAO
14 grudnia 2012, 23:45 [cytuj]
Hades - Walcott to anus więc odpada .. Huntelaar i LL .. mieć jednego z nich do byłaby super sprawa:ok:
Hades - Walcott to anus więc odpada .. Huntelaar i LL .. mieć jednego z nich do byłaby super sprawa:ok:
15 grudnia 2012, 00:30 [cytuj]
Kit tam z napastnikiem. Potrzebny jest środkowy obrońca klasy światowej bo mamy jedną z najgorszych obron w lidze. Co wam da napastnik skoro co mecz będziemy dalej tracić po 2 bramki? Popatrzcie na ManU, obronę w tym roku mają fatalną i tylko napastnicy im ratują dupę w lidze, a z taką obroną Ligi Mistrzów nie wygrają.
Kit tam z napastnikiem. Potrzebny jest środkowy obrońca klasy światowej bo mamy jedną z najgorszych obron w lidze. Co wam da napastnik skoro co mecz będziemy dalej tracić po 2 bramki? Popatrzcie na ManU, obronę w tym roku mają fatalną i tylko napastnicy im ratują dupę w lidze, a z taką obroną Ligi Mistrzów nie wygrają
15 grudnia 2012, 11:27 [cytuj]
http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/556830_524268544280033_1872111255_n.jpg patrzcie to ;d
http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/556830_524268544280033_1872111255_n.jpg patrzcie to ;d
15 grudnia 2012, 17:16 [cytuj]
Cos sie dzieje ze strona. Gdy staram sie przeczytac artykul przez telefon komorkowy, to "lamie" mi uklad strony. Niestety nie widze kimentarzy.
Cos sie dzieje ze strona. Gdy staram sie przeczytac artykul przez telefon komorkowy, to "lamie" mi uklad strony. Niestety nie widze kimentarzy
15 grudnia 2012, 20:23 [cytuj]
Ja też kimentarzy nie widzę ;p za to komentarze jak najbardziej czy to na ipadzie czy telefonie, a ostatnio nawet na PS3 i wszystko chadza jak ta lala
Ja też kimentarzy nie widzę ;p za to komentarze jak najbardziej czy to na ipadzie czy telefonie, a ostatnio nawet na PS3 i wszystko chadza jak ta lala
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
15 grudnia 2012, 22:01 [cytuj]
Haha tak to jest jak sie celuje w te male cholerne literki na smartfonie, co nie zmienia faktu ze kOmentarzy nadal nie widze :)
Haha tak to jest jak sie celuje w te male cholerne literki na smartfonie, co nie zmienia faktu ze kOmentarzy nadal nie widze :)
15 grudnia 2012, 23:06 [cytuj]
jaki browser?
jaki browser?
15 grudnia 2012, 23:55 [cytuj]
lubię Ade ale szkoda ze zamiast niego nie wyciągnęliśmy takiego Benteke, kawal zawodnika, bardzo przydałby się nam taki napastnik. Villa na nim sporo zarobi.
lubię Ade ale szkoda ze zamiast niego nie wyciągnęliśmy takiego Benteke, kawal zawodnika, bardzo przydałby się nam taki napastnik. Villa na nim sporo zarobi
http://wilczki.tumblr.com/
16 grudnia 2012, 00:33 [cytuj]
Moglibyśmy spróbować wyciągnąć za darmo Hoarau z PSG.
Moglibyśmy spróbować wyciągnąć za darmo Hoarau z PSG
LMAO
16 grudnia 2012, 12:27 [cytuj]
serio uważasz, że adebayor < benteke ?
serio uważasz, że adebayor < benteke ?
16 grudnia 2012, 13:03 [cytuj]
Na dzień dzisiejszy Ade jest lepszy, ale Benteke za 2 - 3 lata będzie go wciągał nosem. Tak patrząc na tę sprawę stawiając Benteke i Ade na szali to Benteke jest lepszym graczem niż Ade
Na dzień dzisiejszy Ade jest lepszy, ale Benteke za 2 - 3 lata będzie go wciągał nosem. Tak patrząc na tę sprawę stawiając Benteke i Ade na szali to Benteke jest lepszym graczem niż Ade
16 grudnia 2012, 21:42 [cytuj]
po dzisiejszym meczu widać, że brakuje rywalizacji w linii ataku THFC .. szczególnie chodzi mi o postawę Ade - gra zdecydowanie poniżej swoich możliwości ..:mysli:
po dzisiejszym meczu widać, że brakuje rywalizacji w linii ataku THFC .. szczególnie chodzi mi o postawę Ade - gra zdecydowanie poniżej swoich możliwości ..:mysli:
17 grudnia 2012, 11:55 [cytuj]
Bo nie ma z kim w tym ataku grac, swietnie rozumie sie z Dempsem, graja z klepki,gubia obrone i gdyby zamiast Defoe mial np. Keane to mysle,ze mielibysmy jeden z najgrozniejszych atakow w calej PL.
Bo nie ma z kim w tym ataku grac, swietnie rozumie sie z Dempsem, graja z klepki,gubia obrone i gdyby zamiast Defoe mial np. Keane to mysle,ze mielibysmy jeden z najgrozniejszych atakow w calej PL
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
17 grudnia 2012, 12:34 [cytuj]
Keane? Toć to cień samego siebie. W obecnej formie nie załapałby się nawet do Norwich a co dopiero do nas...

Gameiro jest do wyrwania zimą, a nikt mi nie powie, że Lille to dla nas duża konkurencja w sensie o podpis tego zawodnika
Keane? Toć to cień samego siebie. W obecnej formie nie załapałby się nawet do Norwich a co dopiero do nas... Gameiro jest do wyrwania zimą, a nikt mi nie powie, że Lille to dla nas duża konkurencja w sensie o podpis tego zawodnika
17 grudnia 2012, 12:54 [cytuj]
Patrząc na "dokonania" Chamakha, Gervinho i Giroud za miedzą, raczej sceptycznie podchodzę do "cudownych" napastników rodem z Ligue1 :blee:
Patrząc na "dokonania" Chamakha, Gervinho i Giroud za miedzą, raczej sceptycznie podchodzę do "cudownych" napastników rodem z Ligue1 :blee:
Can't Smile Without You!!!
|<  <<  <  53  54  55  56  57    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 19 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się