Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  55  56  57  58  59    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Newsy i spam
18 grudnia 2012, 16:24 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
No wiesz Paweł... Elmander przez trzy lata gry w PL strzelił 18 bramek, Cisse też wielkim bombardierem nie był i nie jest. Nie jestem pewny czy o takich "napadziorów" nam chodzi. Przykłady Drogby i Henry'ego, w sumie również Anelki i Wiltorda pokazały, że można.Tyle tylko, że KIEDY to było drogi Pawle? Dzisiejsze "perełki" z Ligue1 nijak się mają do ich "wielkich" poprzedników. Tak jak piszesz, żaden dupy nie urywa. Myślę, że Gameiro podobnie... :P

Problem w tym Tuczi, że Llorentów, Dzekoów czy Rossich to my jeszcze długie lata nie kupimy.

Ktoś kto nam zapewni 10 - 12 goli w sezonie to będzie ktoś kogo oczekuję patrząc realnie na nasze możliwości finansowe jak i względy atrakcyjności klubu dla piłkarzy.

Jest taki grajek w L1, który mógłby się wpasować w nasz zespół. Jest młody, fajnie gra. Nazywa się Ben Yedder

Dodam, że szybko pnie się w górę, bo jeszcze 2 lata temu(według dokumentu canal+) pykał na parkietach futsalu
Problem w tym Tuczi, że Llorentów, Dzekoów czy Rossich to my jeszcze długie lata nie kupimy. Ktoś kto nam zapewni 10 - 12 goli w sezonie to będzie ktoś kogo oczekuję patrząc realnie na nasze możliwości finansowe jak i względy atrakcyjności klubu dla piłkarzy. Jest taki grajek w L1, który mógłby się wpasować w nasz zespół. Jest młody, fajnie gra. Nazywa się Ben Yedder Dodam, że szybko pnie się w górę, bo jeszcze 2 lata temu(według dokumentu canal+) pykał na parkietach futsalu
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
18 grudnia 2012, 16:29 [cytuj]
Całkowicie się zgadzam Jin. Tyle, że nie jestem przekonany czy owy Gameiro jest choć odrobinkę lepszy od naszej obecnej dwójki napastników. Jeśli więc siądzie na ławie to mam odczucie, że wchodząc z niej nie da nam 10-12 bramek w sezonie. Ot i całe moje "widzimisie" :P
Całkowicie się zgadzam Jin. Tyle, że nie jestem przekonany czy owy Gameiro jest choć odrobinkę lepszy od naszej obecnej dwójki napastników. Jeśli więc siądzie na ławie to mam odczucie, że wchodząc z niej nie da nam 10-12 bramek w sezonie. Ot i całe moje "widzimisie" :P
Can't Smile Without You!!!
18 grudnia 2012, 17:00 [cytuj]
A mnie się właśnie wydaje (i to też jest tylko moje "widzimisie"), że ciężko nam będzie sprowadzić lepszego napastnika niż Gameiro. Bo to dobry napastnik jest, może budzić pewne skojarzenia z Hernandezem z United.

No, chyba, że Wilfried Bony. To właśnie on jest moim najnowszym holenderskim wynalazkiem, nowym ulubieńcem:)
A mnie się właśnie wydaje (i to też jest tylko moje "widzimisie"), że ciężko nam będzie sprowadzić lepszego napastnika niż Gameiro. Bo to dobry napastnik jest, może budzić pewne skojarzenia z Hernandezem z United. No, chyba, że Wilfried Bony. To właśnie on jest moim najnowszym holenderskim wynalazkiem, nowym ulubieńcem:)
18 grudnia 2012, 17:23 [cytuj]
Kogoś tak czy owak zakupić trzeba. Już nie mówię o kontuzji Ade, ale on dogadał się z reprezentacją i zniknie nam w styczniu. Nie wyobrażam sobie abyśmy mogli zostać z Defoe i "fałszywym" napastnikiem Dempseyem. Głowa AVB i hojność Levy'ego w tym, aby nie było płaczu i zgrzytania zębami...
Kogoś tak czy owak zakupić trzeba. Już nie mówię o kontuzji Ade, ale on dogadał się z reprezentacją i zniknie nam w styczniu. Nie wyobrażam sobie abyśmy mogli zostać z Defoe i "fałszywym" napastnikiem Dempseyem. Głowa AVB i hojność Levy'ego w tym, aby nie było płaczu i zgrzytania zębami
18 grudnia 2012, 17:37 [cytuj]
BENTEKE - patrząc na skrót ostatniej kolejki nasunął mi się on właśnie. Jakiej on jest narodowości? Też spada na PNA?

A może król z krakowa P. Małecki? Wrócił właśnie z turklandu i w wiśle go nie chcą - w sumie muslimy też go nie chciały dlatego wrócił.
BENTEKE - patrząc na skrót ostatniej kolejki nasunął mi się on właśnie. Jakiej on jest narodowości? Też spada na PNA? A może król z krakowa P. Małecki? Wrócił właśnie z turklandu i w wiśle go nie chcą - w sumie muslimy też go nie chciały dlatego wrócił.
18 grudnia 2012, 17:49 [cytuj]
Benteke to Belg. Świetnie wkomponował się w zespół Aston Villi, ale... Nie byłbym taki szybki w wychwalaniu i głoszeniu przybycia "nowego zbawcy" Jin. Początki wielu miało dobre, a jak później kończą? Przykład Pogrebnyak, Cisse (Newcastle), Jelavic, Macheda etc. Niech ugra dobry cały sezon, a wtedy można pogadać...
Benteke to Belg. Świetnie wkomponował się w zespół Aston Villi, ale... Nie byłbym taki szybki w wychwalaniu i głoszeniu przybycia "nowego zbawcy" Jin. Początki wielu miało dobre, a jak później kończą? Przykład Pogrebnyak, Cisse (Newcastle), Jelavic, Macheda etc. Niech ugra dobry cały sezon, a wtedy można pogadać
18 grudnia 2012, 17:50 [cytuj]
Jin Benteke to Belg ;) Jakby to powiedzieć teraz każdy dobry piłkarz musi być Belgiem :D
http://www1.skysports.com/football/news/11675/8340517/Ajax-ace-Toby-Alderweireld-suggests-he-could-be-willing-to-move-to-England para stoperów Janek i Toby ach! I do tego Eriksen w środku i jedziem na mistrza!
Jin Benteke to Belg ;) Jakby to powiedzieć teraz każdy dobry piłkarz musi być Belgiem :D http://www1.skysports.com/football/news/11675/8340517/Ajax-ace-Toby-Alderweireld-suggests-he-could-be-willing-to-move-to-England para stoperów Janek i Toby ach! I do tego Eriksen w środku i jedziem na mistrza!
Offence win games, defence wins titles
18 grudnia 2012, 20:04 [cytuj]
Ligue 1 w ostatniej dekadzie nie było jakoś bardzo wysoko, więc padać z wysoka nie mogło. Przez kilka lat był tam tylko Lyon, który coś grał w LM i Marsylia w pucharze UEFA. Przynajmniej tak to pamiętam. A teraz dołączyło PSG, Lille i Bordeaux. Dla mnie to była przyzwoita liga, ale zawsze za Włochami, Niemcami, Anglią i Hiszpanią.
Ligue 1 w ostatniej dekadzie nie było jakoś bardzo wysoko, więc padać z wysoka nie mogło. Przez kilka lat był tam tylko Lyon, który coś grał w LM i Marsylia w pucharze UEFA. Przynajmniej tak to pamiętam. A teraz dołączyło PSG, Lille i Bordeaux. Dla mnie to była przyzwoita liga, ale zawsze za Włochami, Niemcami, Anglią i Hiszpanią
LMAO
18 grudnia 2012, 20:45 [cytuj]
Kibice Zenitu powiedział/a:
Nie jesteśmy rasistami. Po prostu uważamy, że brak czarnych zawodników w kadrze Zenitu to bardzo piękna tradycja.

:rotfl:
:rotfl:
18 grudnia 2012, 20:57 [cytuj]
Nowa świecka tradycja.
Nowa świecka tradycja
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
18 grudnia 2012, 21:26 [cytuj]
http://www.facebook.com/photo.php?v=436648033056888 zapraszam do oglądania i Lajkowania :D
http://www.facebook.com/photo.php?v=436648033056888 zapraszam do oglądania i Lajkowania :D
Offence win games, defence wins titles
18 grudnia 2012, 21:43 [cytuj]
Kibice Zenitu powiedział/a:
Nie jesteśmy rasistami. Po prostu uważamy, że brak czarnych zawodników w kadrze Zenitu to bardzo piękna tradycja.

http://www.youtube.com/watch?v=rFhuGilu710

A pierdolisz Pan tolerancja

Bardzo piękna tradycja to je...ć takich patafianów z dyńki, potem dopierd...lić taki domiar, że przez 3 lata się nie pokaże jeden z drugim na stadionie, a na koniec spuścić ten gamoniowaty klub do 1 ligi czyli na hasiok.
http://www.youtube.com/watch?v=rFhuGilu710 A pierdolisz Pan tolerancja Bardzo piękna tradycja to je...ć takich patafianów z dyńki, potem dopierd...lić taki domiar, że przez 3 lata się nie pokaże jeden z drugim na stadionie, a na koniec spuścić ten gamoniowaty klub do 1 ligi czyli na hasiok
18 grudnia 2012, 21:55 [cytuj]
Hardyś, Jin. Prawie jak legendarny Hycel.

A dlaczego karać klub za poglądy kibiców? Rozumiem jakby w czasie meczu, kiedy za bezpieczeństwo odpowiedzialny jest właśnie Klub, pobili jakiegoś Murzyna...Ale tak?
Hardyś, Jin. Prawie jak legendarny Hycel. A dlaczego karać klub za poglądy kibiców? Rozumiem jakby w czasie meczu, kiedy za bezpieczeństwo odpowiedzialny jest właśnie Klub, pobili jakiegoś Murzyna...Ale tak?
18 grudnia 2012, 22:00 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta
fajny ryneczek tam macie - ogólnie spoko pomysł:tak:
PatricziwwersjiBeta fajny ryneczek tam macie - ogólnie spoko pomysł:tak:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
18 grudnia 2012, 22:21 [cytuj]
W Hiszpanii donoszą, że interesujemy się Davidem Villa. To by było śmieszne, ale ciekawi mnie jakby by sobie dał radę. :D
W Hiszpanii donoszą, że interesujemy się Davidem Villa. To by było śmieszne, ale ciekawi mnie jakby by sobie dał radę. :D
LMAO
18 grudnia 2012, 22:39 [cytuj]
Marcin powiedział/a:
Hardyś, Jin. Prawie jak legendarny Hycel.

A dlaczego karać klub za poglądy kibiców? Rozumiem jakby w czasie meczu, kiedy za bezpieczeństwo odpowiedzialny jest właśnie Klub, pobili jakiegoś Murzyna...Ale tak?

Nie za poglądy... ja domniemywam, że kibice z Petersburga nie patyczkowaliby się z murzynem, żółtym czy żydkiem. Dlatego każę dopier....lić domiar za sam zamiar, a z klubem że na hasiok to tylko poprzez sportowe kanały(ogrywając ich)

Jestem wiernym wyznaniowcem tezy KICK OUT RACISM i dlatego mnie to wkurza takie gadanie.
Nie za poglądy... ja domniemywam, że kibice z Petersburga nie patyczkowaliby się z murzynem, żółtym czy żydkiem. Dlatego każę dopier....lić domiar za sam zamiar, a z klubem że na hasiok to tylko poprzez sportowe kanały(ogrywając ich) Jestem wiernym wyznaniowcem tezy KICK OUT RACISM i dlatego mnie to wkurza takie gadanie
18 grudnia 2012, 22:54 [cytuj]
Hades

- ciekawe po co nam gość z przetrąconą nogą w lidze angielskiej - połamią go tu:krzyk:
- ja już wolę C.A. Sanchez'a z argentyńskiej :mysli: - byłoby zastępstwo za Azzę i podwieszonego napastnika też zagra
Hades - ciekawe po co nam gość z przetrąconą nogą w lidze angielskiej - połamią go tu:krzyk: - ja już wolę C.A. Sanchez'a z argentyńskiej :mysli: - byłoby zastępstwo za Azzę i podwieszonego napastnika też zagra
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
18 grudnia 2012, 22:55 [cytuj]
Nadal nie rozumiem za co Ty chciałbyś karać Zenit.
Nadal nie rozumiem za co Ty chciałbyś karać Zenit
18 grudnia 2012, 23:24 [cytuj]
Jak nie chcą w Zenicie czarnych to myślę, że Witsel i Hulk mogliby wpaść do nas na dłużej.
Jak nie chcą w Zenicie czarnych to myślę, że Witsel i Hulk mogliby wpaść do nas na dłużej
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
|<  <<  <  55  56  57  58  59    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 20 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się