Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  56  57  58  59  60    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Newsy i spam
19 grudnia 2012, 01:38 [cytuj]
Marcin powiedział/a:
Nadal nie rozumiem za co Ty chciałbyś karać Zenit

Na razie za nic, ale od lat jest tak, że za wybryki kibiców karany jest klub(moim zdaniem wszystko przekłada się idealnie na równanie jacy kibice taki klub i na odwrót) Jakby(a zakładam, że tak będzie) murzyn na stadionie dostał wpierdol za sam kolor skóry to raz kibica dożywotnio ujeb...ć zakazem stadionowym(czy co tam ruskie mają dla niesfornych kibiców) dwa klub kara finansowa. W ogóle to byłbym za tym aby za bójki na stadionach odejmować punkty, może to nauczyłoby kibiców moresu.
Na razie za nic, ale od lat jest tak, że za wybryki kibiców karany jest klub(moim zdaniem wszystko przekłada się idealnie na równanie jacy kibice taki klub i na odwrót) Jakby(a zakładam, że tak będzie) murzyn na stadionie dostał wpierdol za sam kolor skóry to raz kibica dożywotnio ujeb...ć zakazem stadionowym(czy co tam ruskie mają dla niesfornych kibiców) dwa klub kara finansowa. W ogóle to byłbym za tym aby za bójki na stadionach odejmować punkty, może to nauczyłoby kibiców moresu
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
19 grudnia 2012, 15:49 [cytuj]
Nowe ploteczki. Interesujemy się Jose Callejonem(klauzulę ma ~16M funtów).

No i ciekawa statystyka Naughtona z meczu vs Swansea:
"Spurs dominated the defence in this edition of Squawka Team of the Week with four out of the back five. Naughton rounds off the impressive achievement by winning 100% of tackles and headers and succeeding with 93% of passes."
Nowe ploteczki. Interesujemy się Jose Callejonem(klauzulę ma ~16M funtów). No i ciekawa statystyka Naughtona z meczu vs Swansea: "Spurs dominated the defence in this edition of Squawka Team of the Week with four out of the back five. Naughton rounds off the impressive achievement by winning 100% of tackles and headers and succeeding with 93% of passes."
LMAO
19 grudnia 2012, 16:21 [cytuj]
Jak to jest, ze Arsenal przez strajk metra ma przelozony mecz i luniejszy grudzien, a my gramy normalnie?
Jak to jest, ze Arsenal przez strajk metra ma przelozony mecz i luniejszy grudzien, a my gramy normalnie?
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
19 grudnia 2012, 17:32 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:

równi i równiejsi
równi i równiejsi
www.facebook.com/OgienOdSkaja
19 grudnia 2012, 17:48 [cytuj]
Bo ich kibice muszą przyjechać z południa...
Bo ich kibice muszą przyjechać z południa
19 grudnia 2012, 17:50 [cytuj]
Czerwoni to się potrafią lepiej ustawić.
Czerwoni to się potrafią lepiej ustawić
19 grudnia 2012, 18:29 [cytuj]
http://www.tottenhamhotspur.com/spurs/News/good-news-on-gareth-19122012.page?
http://www.tottenhamhotspur.com/spurs/News/good-news-on-gareth-19122012.page?
19 grudnia 2012, 22:28 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:

może dlatego, że my gramy poza Londynem 26.12.2012
może dlatego, że my gramy poza Londynem 26.12.2012
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
20 grudnia 2012, 09:38 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:

Gdyby być złośliwym to można powiedzieć, że do nas, tzn. pod stadion, nawet metro nie dochodzi. Albo, że wrony zawracają, białe niedźwiedzie po ulicach chodzą, a psy d...mi szczekają.
Gdyby być złośliwym to można powiedzieć, że do nas, tzn. pod stadion, nawet metro nie dochodzi. Albo, że wrony zawracają, białe niedźwiedzie po ulicach chodzą, a psy d...mi szczekają
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
20 grudnia 2012, 09:58 [cytuj]
Ale tez zeby byc uczciwym moznaby dodac, ze pojemnosc ich stadionu jest dwa razy wieksza...

Ale to prawda, ustawic sie potrafia, w morde kopani
Ale tez zeby byc uczciwym moznaby dodac, ze pojemnosc ich stadionu jest dwa razy wieksza... Ale to prawda, ustawic sie potrafia, w morde kopani
20 grudnia 2012, 12:04 [cytuj]
Pary 1/8 finału Ligi Mistrzów:

Galatasaray Stambuł - Schalke 04 Gelsenkirchen
Celtic Glasgow - Juventus FC
Arsenal Londyn - Bayern Monachium
Szachtar Donieck - Borussia Dortmund
AC Milan - FC Barcelona
Real Madryt - Manchester United
Valencia CF - Paris Saint-Germain
FC Porto - Malaga CF
Przeczuwam że oba angielskie zespoły odpadna już na tym etapie
Pary 1/8 finału Ligi Mistrzów: Galatasaray Stambuł - Schalke 04 Gelsenkirchen Celtic Glasgow - Juventus FC Arsenal Londyn - Bayern Monachium Szachtar Donieck - Borussia Dortmund AC Milan - FC Barcelona Real Madryt - Manchester United Valencia CF - Paris Saint-Germain FC Porto - Malaga CF Przeczuwam że oba angielskie zespoły odpadna już na tym etapie
20 grudnia 2012, 12:14 [cytuj]
schalke,juve,bayern,borussia,barcelona,real,psg,malaga .te zespoły zagrają w ćwierćfinałach :tak:
schalke,juve,bayern,borussia,barcelona,real,psg,malaga .te zespoły zagrają w ćwierćfinałach :tak:
20 grudnia 2012, 12:31 [cytuj]
Śmiem twierdzić, że muły zjedzą ten cały sreal
Śmiem twierdzić, że muły zjedzą ten cały sreal
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
20 grudnia 2012, 12:49 [cytuj]
Cieszę się z losowania Arsenalu bo pewnie dostaną po dupsku z Bayernem. A nie cieszy mnie za bardzo Celtic chociaż nie dawałem im większych szans na wygranie z kimkolwiek z 1 miejsca, to jednak nie chciałem, żeby włoska liga miała za łatwo. Do końca LM liczę na Manchester i jeśli Real nie wróci do swojej formy to mają duże szanse na awans.
Cieszę się z losowania Arsenalu bo pewnie dostaną po dupsku z Bayernem. A nie cieszy mnie za bardzo Celtic chociaż nie dawałem im większych szans na wygranie z kimkolwiek z 1 miejsca, to jednak nie chciałem, żeby włoska liga miała za łatwo. Do końca LM liczę na Manchester i jeśli Real nie wróci do swojej formy to mają duże szanse na awans
20 grudnia 2012, 12:50 [cytuj]
http://www.ls-rp.net/topic/19356-pi%20lka-nozna/page__st__16480__p__49906%205#entry499065
Próbne losowanie wyszło takie samo jak prawdziwe.
Ciekawe czy to przypadek czy jakis spisek
http://www.ls-rp.net/topic/19356-pi%20lka-nozna/page__st__16480__p__49906%205#entry499065 Próbne losowanie wyszło takie samo jak prawdziwe. Ciekawe czy to przypadek czy jakis spisek
20 grudnia 2012, 13:12 [cytuj]
Już wy lepiej nie przewidujcie. W tamtym roku Chelsea miała być zjedzona, a jak wyszło każdy widział.
Już wy lepiej nie przewidujcie. W tamtym roku Chelsea miała być zjedzona, a jak wyszło każdy widział
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
20 grudnia 2012, 14:33 [cytuj]
gramy w 1/16 LE z Lyonem
gramy w 1/16 LE z Lyonem
20 grudnia 2012, 14:36 [cytuj]
Najgorsze losowanie z możliwych :bezradny:
A w następnej rundzie Inter albo Cluj.
Kijowo-to say at least.
Najgorsze losowanie z możliwych :bezradny: A w następnej rundzie Inter albo Cluj. Kijowo-to say at least
20 grudnia 2012, 14:41 [cytuj]
ja tam się ciesze przynajmniej w TV będzie a i Lyon nie jest już nie jest taki mocny :)
ja tam się ciesze przynajmniej w TV będzie a i Lyon nie jest już nie jest taki mocny :)
20 grudnia 2012, 14:42 [cytuj]
jeśli przejdziemy Lyon,w 1/8 zagramy z Interem albo Cluj
jeśli przejdziemy Lyon,w 1/8 zagramy z Interem albo Cluj
|<  <<  <  56  57  58  59  60    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 17 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się