Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  57  58  59  60  61    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Newsy i spam
20 grudnia 2012, 14:46 [cytuj]
kupimy gomisa to wygramy z nimi :rotfl: ogólnie fatalne losowanie, jeden z faworytów imo a my na początku z nimi gramy, ale jak chcemy wygrać to i tak będziemy musieli z takimi zespołami grać, a nóż ich rozjebiemy :mysli:
kupimy gomisa to wygramy z nimi :rotfl: ogólnie fatalne losowanie, jeden z faworytów imo a my na początku z nimi gramy, ale jak chcemy wygrać to i tak będziemy musieli z takimi zespołami grać, a nóż ich rozjebiemy :mysli:
20 grudnia 2012, 14:46 [cytuj]
ehhh, trudne mecze stoją przed kogutami. Może to będzie powód na wzmocnienia?
ehhh, trudne mecze stoją przed kogutami. Może to będzie powód na wzmocnienia?
Blue and white blood...
20 grudnia 2012, 14:47 [cytuj]
choć to 1/16 LE to para Tottenham-Lyon brzmi bardziej poważnie niż dwumecz z 1/8 LM Galatasaray-Schalke. przynajmniej w moim odczuciu
choć to 1/16 LE to para Tottenham-Lyon brzmi bardziej poważnie niż dwumecz z 1/8 LM Galatasaray-Schalke. przynajmniej w moim odczuciu
20 grudnia 2012, 14:48 [cytuj]
Patrząc pesymistycznie- już lepiej odpaść z Lyonem w 1/16, niż się męczyć z jakimiś Baselami czy Steauami i odpaść z Lyonem w 1/4 czy 1/2 :)
Ale mamy szanse wygrać, z Interem chyba większe, ale co tam- COYS!
Patrząc pesymistycznie- już lepiej odpaść z Lyonem w 1/16, niż się męczyć z jakimiś Baselami czy Steauami i odpaść z Lyonem w 1/4 czy 1/2 :) Ale mamy szanse wygrać, z Interem chyba większe, ale co tam- COYS!
20 grudnia 2012, 15:47 [cytuj]
http://www1.skysports.com/football/news/11675/8345037/Ajax-playmaker-Christian-Eriksen-rules-out-January-transfer-window-move

Bardzo rozsądny chłopak z niego. Chętnie widziałbym go w Spurs, ale urzekł mnie tymi wypowiedziami, więc jeśli chce, to niech zostaje w Ajaxie :) A losowanie ciężkie, ale do przejścia. Lloris będzie miał okazję spotkać się z kolegami, ciekaw jestem jak go powitają kibice
http://www1.skysports.com/football/news/11675/8345037/Ajax-playmaker-Christian-Eriksen-rules-out-January-transfer-window-move Bardzo rozsądny chłopak z niego. Chętnie widziałbym go w Spurs, ale urzekł mnie tymi wypowiedziami, więc jeśli chce, to niech zostaje w Ajaxie :) A losowanie ciężkie, ale do przejścia. Lloris będzie miał okazję spotkać się z kolegami, ciekaw jestem jak go powitają kibice
20 grudnia 2012, 16:13 [cytuj]
mnie cieszy to losowanie, przynajmniej nie jedziemy do ruskich. Lyon nie jest juz taki mocny, podobnie jak Inter.
mnie cieszy to losowanie, przynajmniej nie jedziemy do ruskich. Lyon nie jest juz taki mocny, podobnie jak Inter
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
20 grudnia 2012, 16:31 [cytuj]
TrueYid powiedział/a:
mnie cieszy to losowanie, przynajmniej nie jedziemy do ruskich. Lyon nie jest juz taki mocny, podobnie jak Inter

Czemu żałujesz naszym wyjazdu do ruskich? Wódki się nikomu nie żałuje :tak: a przy spotkaniu z Pavem pojechaliby pewnie po całości w tej kwestii
Czemu żałujesz naszym wyjazdu do ruskich? Wódki się nikomu nie żałuje :tak: a przy spotkaniu z Pavem pojechaliby pewnie po całości w tej kwestii
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
20 grudnia 2012, 16:36 [cytuj]
Dobrze, że gramy w miarę blisko. Mecze też będą na pewno ciekawe. Potem jeszcze Inter. Miodzik. Jakbyśmy dali radę wygrać LE wygrywając z tymi koksami, to by było świetnie. A nawet porażka nie będzie tak boleć.

BTW Liverpool i Newcastle mają przejebane. Najpierw oba zespoły lecą na wschód(Zenit i Metalist), a potem znowu mają szansę trafić na Dnipro i Anzhi.
Dobrze, że gramy w miarę blisko. Mecze też będą na pewno ciekawe. Potem jeszcze Inter. Miodzik. Jakbyśmy dali radę wygrać LE wygrywając z tymi koksami, to by było świetnie. A nawet porażka nie będzie tak boleć. BTW Liverpool i Newcastle mają przejebane. Najpierw oba zespoły lecą na wschód(Zenit i Metalist), a potem znowu mają szansę trafić na Dnipro i Anzhi
LMAO
20 grudnia 2012, 17:52 [cytuj]
Lyon na śniadanie, a później Inter na deser ;). Come on you Spurs!!!
Lyon na śniadanie, a później Inter na deser ;). Come on you Spurs!!!
Can't Smile Without You!!!
20 grudnia 2012, 17:52 [cytuj]
Czy mi się wydaje czy ktoś majstrował przy górnym panelu? Nie wiem kto to zrobił, ale wygląda to zajebiście! Gratuluje pomysłu :brawo:
Czy mi się wydaje czy ktoś majstrował przy górnym panelu? Nie wiem kto to zrobił, ale wygląda to zajebiście! Gratuluje pomysłu :brawo:
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
20 grudnia 2012, 17:54 [cytuj]
TrueYid powiedział/a:

Kiedy indziej powycinam ich więcej, teraz mi sie nie chce :D
Kiedy indziej powycinam ich więcej, teraz mi sie nie chce :D
CAN'T SMILE WITHOUT YOU!
20 grudnia 2012, 17:55 [cytuj]
Chyle czoła, naprawdę świetna sprawa :)
Chyle czoła, naprawdę świetna sprawa :)
20 grudnia 2012, 17:58 [cytuj]
ooo dopiero teraz zauważyłem, propsy
ooo dopiero teraz zauważyłem, propsy
20 grudnia 2012, 20:29 [cytuj]
Fajne logo brakuje tylko Jenasa :rotfl:
Fajne logo brakuje tylko Jenasa :rotfl:
20 grudnia 2012, 20:48 [cytuj]
ja bym gomesa tam dał, ewentualnie jenasa, ku pokrzepieniu serc :D
a losowanie super ! żadne tam wyjazdy daleko na wschód, rywale z renomą,czekam aż rozniesiemy po raz kolejny Inter w europejskich pucharach
ja bym gomesa tam dał, ewentualnie jenasa, ku pokrzepieniu serc :D a losowanie super ! żadne tam wyjazdy daleko na wschód, rywale z renomą,czekam aż rozniesiemy po raz kolejny Inter w europejskich pucharach
To dare is to do.
20 grudnia 2012, 21:12 [cytuj]
saikor a wyjdzie tak że trafimy na Cluj i pojedziem do Rumunii :D Ale będzie miło jeśli db pójdzie zobaczyć mecz z Interem :D
saikor a wyjdzie tak że trafimy na Cluj i pojedziem do Rumunii :D Ale będzie miło jeśli db pójdzie zobaczyć mecz z Interem :D
Offence win games, defence wins titles
20 grudnia 2012, 21:22 [cytuj]
snajper
- zajebista robota - jest Demps i Dembele --- brakuje mi Janka V. ... najlepiej z tym gestem po strzeleniu gola ... jak otwiera "Jan! Vertonghen!!!" na klacie ... przynajmniej ja takie mam wrażenie :mysli:
snajper - zajebista robota - jest Demps i Dembele --- brakuje mi Janka V. ... najlepiej z tym gestem po strzeleniu gola ... jak otwiera "Jan! Vertonghen!!!" na klacie ... przynajmniej ja takie mam wrażenie :mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
20 grudnia 2012, 22:33 [cytuj]
To zdjecie janka mozna by tak pod napisem spursmania albo w tle napisu wstawic. ;D
To zdjecie janka mozna by tak pod napisem spursmania albo w tle napisu wstawic. ;D
20 grudnia 2012, 23:19 [cytuj]
Właśnie apropo Malbranka. Ktoś mi może przypomnieć ile za niego dostaliśmy i dlaczego nasi go tak totalnie zepsuli? Przecież to co on tam teraz gra to magia
Właśnie apropo Malbranka. Ktoś mi może przypomnieć ile za niego dostaliśmy i dlaczego nasi go tak totalnie zepsuli? Przecież to co on tam teraz gra to magia
|<  <<  <  57  58  59  60  61    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 11 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się