Forum dyskusyjne
20 grudnia 2012, 23:27 [cytuj]
nigdy go nie lubiłem,u nas grał jakoś tak... Denerwująco? Nie wiem czy to dobre słowo. A kwoty transferu chyba nie podano.
nigdy go nie lubiłem,u nas grał jakoś tak... Denerwująco? Nie wiem czy to dobre słowo. A kwoty transferu chyba nie podano
Tottenham till I die,
I'm Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,
I'm Tottenham till I die...
20 grudnia 2012, 23:29 [cytuj]
Kiedy zmienisiśmy layout?
Kiedy zmienisiśmy layout?
20 grudnia 2012, 23:35 [cytuj]
dziś
dziś
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
21 grudnia 2012, 00:54 [cytuj]
obrazek wygląda idealnie. Jako że zaczęła się lista życzeń, to ja bym widział Livermor'a na następne
obrazek wygląda idealnie. Jako że zaczęła się lista życzeń, to ja bym widział Livermor'a na następne :rotfl:
Blue and white blood...
21 grudnia 2012, 08:30 [cytuj]
http://www.givemefootball.com/internationals/video-moroccan-messi-scores-on-u15-international-d?state=b8f499a043bb42c08ae354ccccdb5721
Niezły kozak...15 lat.
http://www.givemefootball.com/internationals/video-moroccan-messi-scores-on-u15-international-d?state=b8f499a043bb42c08ae354ccccdb5721
Niezły kozak...15 lat
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
21 grudnia 2012, 08:36 [cytuj]
To spekulacje transferowe wrzućmy do kosza:
Villas-Boas also went on to speak briefly about Tottenham's plans for the transfer window.
He said: "We have a big squad and our boost will come from the return of the injured players. I think at the moment we are okay, we have a good squad with excellent players."
To spekulacje transferowe wrzućmy do kosza:
Villas-Boas also went on to speak briefly about Tottenham's plans for the transfer window.
He said: "We have a big squad and our boost will come from the return of the injured players. I think at the moment we are okay, we have a good squad with excellent players."
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
21 grudnia 2012, 10:20 [cytuj]
niby ładnie prowadzi piłe i wszystkimi kręci , tylko skąd wiadomo że przeciwna drużyna to nie jakieś pachołki? oni chyba nie wiedzą co to wślizg , biegają wokół niego Bóg wie po co
niby ładnie prowadzi piłe i wszystkimi kręci , tylko skąd wiadomo że przeciwna drużyna to nie jakieś pachołki? oni chyba nie wiedzą co to wślizg , biegają wokół niego Bóg wie po co
21 grudnia 2012, 10:25 [cytuj]
Paweł powiedział/a:
Ramos wywalił Steeda bo mu z badań wyszło, że nie wytrzyma obciążeń całego sezonu (Benitez takie same badania robi zawsze i na tej podstawie wywalał z Liverpoolu np Hammanna). Fakt faktem, że później rzeczywiście forma Steeda się posypała, ale teraz Lyonie odżył niesamowicie, a wszyscy już mu wróżyli koniec kariery. Ja się cieszę, że mu się powodzi, był to chyba ostatni kogut, którego darzyłem wielką sympatią. Teraz takich już nie ma

Przyznaję bez bicia, że nawet nie wiedziałem, że on teraz gra w Lyonie. As przestworzy to to nie był, ale wszyscy go lubili, bo pracowity jak mrówka. Trochę taki Parker, tyle, że ofensywny.
Przyznaję bez bicia, że nawet nie wiedziałem, że on teraz gra w Lyonie. As przestworzy to to nie był, ale wszyscy go lubili, bo pracowity jak mrówka. Trochę taki Parker, tyle, że ofensywny
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
21 grudnia 2012, 18:41 [cytuj]
tak - też go miło wspominam - Steed robił zawsze popłoch w szeregach rywala
tak - też go miło wspominam - Steed robił zawsze popłoch w szeregach rywala:tak:
21 grudnia 2012, 21:31 [cytuj]
http://sport.wp.pl/kat,1750,title,Marca-Villa-odejdzie-z-Barcelony,wid,15201555,wiadomosc.html
Zastanawia mnie czy jak ktoś pisze te artykuły to ma świadomość ile najwięcej zarabia piłkarz w drużynach, które są "zainteresowane" takim zawodnikiem.
http://sport.wp.pl/kat,1750,title,Marca-Villa-odejdzie-z-Barcelony,wid,15201555,wiadomosc.html
Zastanawia mnie czy jak ktoś pisze te artykuły to ma świadomość ile najwięcej zarabia piłkarz w drużynach, które są "zainteresowane" takim zawodnikiem
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
22 grudnia 2012, 10:29 [cytuj]
he he - tak wydamy 15 mln na zawodnika z "przetrąconą nogą" - mam nadzieje, że Levy tego nie klepnie
he he - tak wydamy 15 mln na zawodnika z "przetrąconą nogą" - mam nadzieje, że Levy tego nie klepnie:mysli:
22 grudnia 2012, 10:36 [cytuj]
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-mistrzow/duze-oslabienie-szachtara-przed-meczami-z-bvb-will,1,5377636,wiadomosc.html Oh Daniel zrób nam prezent na Nowy rok.
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-mistrzow/duze-oslabienie-szachtara-przed-meczami-z-bvb-will,1,5377636,wiadomosc.html Oh Daniel zrób nam prezent na Nowy rok
Offence win games, defence wins titles
22 grudnia 2012, 13:50 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta - nawet już o tym nie marze
PatricziwwersjiBeta - nawet już o tym nie marze:mysli:
22 grudnia 2012, 21:13 [cytuj]
Oglądam mecz Roma-Milan i patrzę na Osvaldo i kurde ale by pasował do nas

Gabaryty ma, głową gra świetnie potrafi odebrać i ogólnie kozak. Nie gadać mi że to nie możliwe, nie możliwe było że Gosia z 4f kiedyś ze mną pogada a jednak parę słów zamieniła

Więc wszystko jest możliwe
A i jeszcze Lamela w komplecie.
Oglądam mecz Roma-Milan i patrzę na Osvaldo i kurde ale by pasował do nas :D Gabaryty ma, głową gra świetnie potrafi odebrać i ogólnie kozak. Nie gadać mi że to nie możliwe, nie możliwe było że Gosia z 4f kiedyś ze mną pogada a jednak parę słów zamieniła :D Więc wszystko jest możliwe:D
A i jeszcze Lamela w komplecie
Offence win games, defence wins titles
22 grudnia 2012, 21:39 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
Oglądam mecz Roma-Milan i patrzę na Osvaldo i kurde ale by pasował do nas

Gabaryty ma, głową gra świetnie potrafi odebrać i ogólnie kozak. Nie gadać mi że to nie możliwe, nie możliwe było że Gosia z 4f kiedyś ze mną pogada a jednak parę słów zamieniła

Więc wszystko jest możliwe
A i jeszcze Lamela w komplecie
Lamela kosztował 17 mln i żeby go wyrwać beda potrzebne jeszcze wieksze pieniadze, Osvaldo kosztował 15 mln i na pewno dużo wiecej, są nie do wyrwania i tyle. a Roma ma świetny atak, którego możemy pozazdrościć.
Lamela kosztował 17 mln i żeby go wyrwać beda potrzebne jeszcze wieksze pieniadze, Osvaldo kosztował 15 mln i na pewno dużo wiecej, są nie do wyrwania i tyle. a Roma ma świetny atak, którego możemy pozazdrościć
22 grudnia 2012, 21:52 [cytuj]
Ja brałbym Isco, to co pokazuje w całym sezonie i to co pokazał przed chwilą w meczu z Realem to klasa sama w sobie. Z tego co wiem to ma klauzulę odejścia 22 mln euro, więc jak na takiego grajka to nie jest zbyt dużo.
Ja brałbym Isco, to co pokazuje w całym sezonie i to co pokazał przed chwilą w meczu z Realem to klasa sama w sobie. Z tego co wiem to ma klauzulę odejścia 22 mln euro, więc jak na takiego grajka to nie jest zbyt dużo
22 grudnia 2012, 21:53 [cytuj]
To sobie mODRIC po trofea pojechal
To sobie mODRIC po trofea pojechal :F
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
22 grudnia 2012, 21:56 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:
To sobie mODRIC po trofea pojechal

A mówiłem, żeby nie uwzględniać kasy za trofea tylko za występy czy gole. Tamten sezon to było full przypadku i szczęścia. W Madrycie na tytuły się nie zapowiada, a jak odejdzie Mou to będzie posucha. Szkoda, że nie zarobimy tych paru mln euro na transferze Modricia, ale jak Levy był głupi i uległ urokowi jednego sezonu to będzie miał nauczkę. A co do szczurka, to jak The Special Five odejdzie do PSG, to może go ze sobą weźmie, to tytuł ligi francuskiej czy Puchar Francji przy dobrych obrotach zobaczy.
A mówiłem, żeby nie uwzględniać kasy za trofea tylko za występy czy gole. Tamten sezon to było full przypadku i szczęścia. W Madrycie na tytuły się nie zapowiada, a jak odejdzie Mou to będzie posucha. Szkoda, że nie zarobimy tych paru mln euro na transferze Modricia, ale jak Levy był głupi i uległ urokowi jednego sezonu to będzie miał nauczkę. A co do szczurka, to jak The Special Five odejdzie do PSG, to może go ze sobą weźmie, to tytuł ligi francuskiej czy Puchar Francji przy dobrych obrotach zobaczy
22 grudnia 2012, 22:05 [cytuj]
Kto to parę miesięcy temu na tej stronie pisał, że Real Madryt jest najlepszą drużyną na świecie?
Kto to parę miesięcy temu na tej stronie pisał, że Real Madryt jest najlepszą drużyną na świecie? :F