Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  59  60  61  62  63    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Newsy i spam
22 grudnia 2012, 23:04 [cytuj]
raku Ci powiem że Ona mogłaby dać radę.
No tak całkiem poważnie już to takie grajki by nam się przydały no ale kasa musi się zgadzać. A może gdzieś w świecie nasi skauci kogoś ciekawego znajdą.

Btw. Real ciśnie ostro w lidze, oj a nawet mocniej :D
Chyba rzeczywiście Mou już za długo tam pracuję.
raku Ci powiem że Ona mogłaby dać radę. No tak całkiem poważnie już to takie grajki by nam się przydały no ale kasa musi się zgadzać. A może gdzieś w świecie nasi skauci kogoś ciekawego znajdą. Btw. Real ciśnie ostro w lidze, oj a nawet mocniej :D Chyba rzeczywiście Mou już za długo tam pracuję
Offence win games, defence wins titles
23 grudnia 2012, 12:22 [cytuj]
Gosia? Gosia samosia? haha Patriczi różne dziwne rzeczy ostatnio się dzieją. Wczoraj przeczytałem, że koło odbyciaka kręci się Keira Knightley. Świat się kończy, skoro zajebista kobieta bierze sobie na cel gonzo bis...
Gosia? Gosia samosia? haha Patriczi różne dziwne rzeczy ostatnio się dzieją. Wczoraj przeczytałem, że koło odbyciaka kręci się Keira Knightley. Świat się kończy, skoro zajebista kobieta bierze sobie na cel gonzo bis
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
23 grudnia 2012, 12:38 [cytuj]
Poczekajcie. Będzie jak już kilka razy było. To jest plan Levy'ego. Sprzedał Modrica do RM za ponad 30 milionów funtów, a odkupi go w lecie za 20.

A tak bardziej na serio, interesujemy się podobno Belhandą. Jak dla mnie byłoby super, bo bardzo go lubię.
Poczekajcie. Będzie jak już kilka razy było. To jest plan Levy'ego. Sprzedał Modrica do RM za ponad 30 milionów funtów, a odkupi go w lecie za 20. A tak bardziej na serio, interesujemy się podobno Belhandą. Jak dla mnie byłoby super, bo bardzo go lubię
LMAO
23 grudnia 2012, 12:49 [cytuj]
Jin O Knightley marzy Nasz kochany Wojtuś :D Mam nadzieję że go kiedyś tak perfidnie w balona zrobi :D

Hades no ciekawy zawodnik. Zagrywa "chamskie" piłki no przydałby sie nam no ale tyloma rozgrywającymi się już interesowaliśmy więc może to tylko kolejna plota. Wg mnie jak kupimy rrr to będzie taki cichy transfer o którym nikt nic nie wie ;) A jeszcze do Belhandy to niby Arsenal się nim interesował, PSG też a i jeszcze coś gadał ze chce zostać we Francji.
Jin O Knightley marzy Nasz kochany Wojtuś :D Mam nadzieję że go kiedyś tak perfidnie w balona zrobi :D Hades no ciekawy zawodnik. Zagrywa "chamskie" piłki no przydałby sie nam no ale tyloma rozgrywającymi się już interesowaliśmy więc może to tylko kolejna plota. Wg mnie jak kupimy rrr to będzie taki cichy transfer o którym nikt nic nie wie ;) A jeszcze do Belhandy to niby Arsenal się nim interesował, PSG też a i jeszcze coś gadał ze chce zostać we Francji
23 grudnia 2012, 13:24 [cytuj]
Może nie jestem dobrym rozgrywającym, ale za to świetnym "polewającym" (nie moja opinia :P) heh. Nie mogą się mną zainteresować? :P;P
Może nie jestem dobrym rozgrywającym, ale za to świetnym "polewającym" (nie moja opinia :P) heh. Nie mogą się mną zainteresować? :P;P
Can't Smile Without You!!!
23 grudnia 2012, 15:17 [cytuj]
Kolejna prośba do Levego: Michu. 13 bramka w sezonie :D
Kolejna prośba do Levego: Michu. 13 bramka w sezonie :D
23 grudnia 2012, 16:20 [cytuj]
Mam nadzieje, że to fałsz, bo miałem do tej dziewczyny duży szacunek. Jak widać każdy ma swoje fetysze... może jej fetyszem jest umawianie się z paszczurami pokroju Wojtusia xD
Mam nadzieje, że to fałsz, bo miałem do tej dziewczyny duży szacunek. Jak widać każdy ma swoje fetysze... może jej fetyszem jest umawianie się z paszczurami pokroju Wojtusia xD
23 grudnia 2012, 18:51 [cytuj]
Chelsea 8:0...
Chelsea 8:0
23 grudnia 2012, 18:53 [cytuj]
Rozjechali Villę ale i tak czuję, że wcale nie zapowiada to jakiejś ich rewelacyjnej formy. Chociaż kto wie.
Rozjechali Villę ale i tak czuję, że wcale nie zapowiada to jakiejś ich rewelacyjnej formy. Chociaż kto wie
23 grudnia 2012, 19:06 [cytuj]
Żeby my im tyle strzelili :pies:
Żeby my im tyle strzelili :pies:
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
23 grudnia 2012, 20:39 [cytuj]
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-niemiecka/niemcy-huntelaar-zostanie-w-schalke-do-2015,1,5378205,wiadomosc.html ktoś mówił że Anale dopieli transfer KJH :D A Ade na 95% nie jedzie na PNA bo boi się o swoje życie ;)
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-niemiecka/niemcy-huntelaar-zostanie-w-schalke-do-2015,1,5378205,wiadomosc.html ktoś mówił że Anale dopieli transfer KJH :D A Ade na 95% nie jedzie na PNA bo boi się o swoje życie ;)
23 grudnia 2012, 22:34 [cytuj]
No i chuj. Mam nadzieję, że to zasłona dymna choć znając Leve'go to radziłbym się nie podniecać i czekać na Kaboula i BAE oraz powrotu do formy Parkera.
Nie kumam tylko dlaczego nie szukamy żadnego napadziora.

http://www.givemefootball.com/premier-league/villas-boas-tottenham-wont-sign-players-in-january?state=b8f499a043bb42c08ae354ccccdb5721
No i chuj. Mam nadzieję, że to zasłona dymna choć znając Leve'go to radziłbym się nie podniecać i czekać na Kaboula i BAE oraz powrotu do formy Parkera. Nie kumam tylko dlaczego nie szukamy żadnego napadziora. http://www.givemefootball.com/premier-league/villas-boas-tottenham-wont-sign-players-in-january?state=b8f499a043bb42c08ae354ccccdb5721
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
24 grudnia 2012, 00:00 [cytuj]
Huntelar po co mialby przechodzic do gorszego klubu shalke to top europejskie teras mają niezly skład i dobrego trenera.
Huntelar po co mialby przechodzic do gorszego klubu shalke to top europejskie teras mają niezly skład i dobrego trenera
24 grudnia 2012, 00:19 [cytuj]
Sturridge przechodzi do Liverpoolu za około 12 mln funtów. Dobry transfer.
Sturridge przechodzi do Liverpoolu za około 12 mln funtów. Dobry transfer
24 grudnia 2012, 01:25 [cytuj]
Joe "Cola" też przeszedł z Chelsea do Liverpoolu i słuch po nim zaginął.
Joe "Cola" też przeszedł z Chelsea do Liverpoolu i słuch po nim zaginął
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
24 grudnia 2012, 02:29 [cytuj]
Walu powiedział/a:
Sturridge przechodzi do Liverpoolu za około 12 mln funtów. Dobry transfer

bardzo dobry, wręcz wyśmienity. 12 mln funtów... A my kupiliśmy Gylfich... To jak dla mnie najlepszy napadzior/skrzydłowy młodego pokolenia. Lepszy od Welbecków i innych Walcottów
bardzo dobry, wręcz wyśmienity. 12 mln funtów... A my kupiliśmy Gylfich... To jak dla mnie najlepszy napadzior/skrzydłowy młodego pokolenia. Lepszy od Welbecków i innych Walcottów
24 grudnia 2012, 13:48 [cytuj]
Idealny nastepca Defoe: zero mozgu, glowa w dol i troche szybkosci, techniki.
Idealny nastepca Defoe: zero mozgu, glowa w dol i troche szybkosci, techniki
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
24 grudnia 2012, 16:01 [cytuj]
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-angielska/anglia-dziesiec-najbardziej-prawdopodobnych-transf,1,5378685,wiadomosc.html wiem że to tylko onet ale Transfer Eriksena do Nas jest jedynym z najbardziej prawdopodobnych w zimie :D
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-angielska/anglia-dziesiec-najbardziej-prawdopodobnych-transf,1,5378685,wiadomosc.html wiem że to tylko onet ale Transfer Eriksena do Nas jest jedynym z najbardziej prawdopodobnych w zimie :D
|<  <<  <  59  60  61  62  63    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 24 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się