Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  60  61  62  63  64    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Newsy i spam
24 grudnia 2012, 18:21 [cytuj]
to az onet i moze 20% to prawda
to az onet i moze 20% to prawda
25 grudnia 2012, 13:57 [cytuj]
wiem, że onet i w ogóle bullshit ale jeśli to prawda to halleluja bejbe!

http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-wloska/anglia-tottenham-bliski-pozyskania-wesleya-sneijde,1,5378913,wiadomosc.html
wiem, że onet i w ogóle bullshit ale jeśli to prawda to halleluja bejbe! http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-wloska/anglia-tottenham-bliski-pozyskania-wesleya-sneijde,1,5378913,wiadomosc.html
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
25 grudnia 2012, 15:12 [cytuj]
Dawno nie widziałem jak gra w Interze teraz. Zgaduję, że raczej się opłaca. Chociażby dla samych rzutów wolnych. A cena nie byłby taka wygórowana. To byłby idealny noworoczny prezent. :cwaniak:
Dawno nie widziałem jak gra w Interze teraz. Zgaduję, że raczej się opłaca. Chociażby dla samych rzutów wolnych. A cena nie byłby taka wygórowana. To byłby idealny noworoczny prezent. :cwaniak:
LMAO
25 grudnia 2012, 16:02 [cytuj]
Nie, nie i niet! Nie dość że ma 28 lat, to jeszcze celebryta i ciekawe jaką tyg wyrwie? Wg mnie to wywalenie kasy w błoto. Dołożyć kilka mln i kupić człowieka na lata Eriksen/Willian/ Mou a Sneijder? FOrma z mistrzostw świata poszła w pizdu już dawno więc sory ale dziękuję za taki transfer.
Nie, nie i niet! Nie dość że ma 28 lat, to jeszcze celebryta i ciekawe jaką tyg wyrwie? Wg mnie to wywalenie kasy w błoto. Dołożyć kilka mln i kupić człowieka na lata Eriksen/Willian/ Mou a Sneijder? FOrma z mistrzostw świata poszła w pizdu już dawno więc sory ale dziękuję za taki transfer
Offence win games, defence wins titles
25 grudnia 2012, 16:09 [cytuj]
O ile dobrze pamiętam to jego forma zgasła po kontuzji. Napewno byłby to ciekawy transfer, tylko czy dobry? :mysli:
O ile dobrze pamiętam to jego forma zgasła po kontuzji. Napewno byłby to ciekawy transfer, tylko czy dobry? :mysli:
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
25 grudnia 2012, 16:17 [cytuj]
czuję ,że ten transfer nie dojdzie do skutku
czuję ,że ten transfer nie dojdzie do skutku
25 grudnia 2012, 16:17 [cytuj]
No właśnie ciekawy... ale samą ciekawością to my nic nie wygramy. Ja to na razie czarno widzę ;) Jest wielu lepszych/ młodszych playmakerów to nie "starego" Holendra brać ach panie Levy i AVB zastanówcie się zanim dacie papier do podpisania... Ale to jest tylko moje zdanie!
No właśnie ciekawy... ale samą ciekawością to my nic nie wygramy. Ja to na razie czarno widzę ;) Jest wielu lepszych/ młodszych playmakerów to nie "starego" Holendra brać ach panie Levy i AVB zastanówcie się zanim dacie papier do podpisania... Ale to jest tylko moje zdanie!
25 grudnia 2012, 16:41 [cytuj]
ITK_England ‏@ITK_England

Wesley Sneijder will debut for Spurs agains QPR, he's expected to sign a contract within next 10 days. #spurs #sneijder #itk #inter

Jest nadzieja panowie.
ITK_England ‏@ITK_England Wesley Sneijder will debut for Spurs agains QPR, he's expected to sign a contract within next 10 days. #spurs #sneijder #itk #inter Jest nadzieja panowie
25 grudnia 2012, 16:52 [cytuj]
Co to jest ITK?
Co to jest ITK?
25 grudnia 2012, 16:59 [cytuj]
28 lat - stary holender??? To może pozbędziemy się Parkera. To przecież najlepszy wiek dla playmakera. Doświadczony, ograny, dynamiczny. Sneijdera uwielbiałem już od czasu jego gry w Ajaxie i byłby to najlepszy prezent gwiazdkowy od Daniela L. :D Może i ostatnio nie miał formy, ale nieraz już się zdarzało, że piłkarz odżywał po transferze.
28 lat - stary holender??? To może pozbędziemy się Parkera. To przecież najlepszy wiek dla playmakera. Doświadczony, ograny, dynamiczny. Sneijdera uwielbiałem już od czasu jego gry w Ajaxie i byłby to najlepszy prezent gwiazdkowy od Daniela L. :D Może i ostatnio nie miał formy, ale nieraz już się zdarzało, że piłkarz odżywał po transferze
25 grudnia 2012, 17:22 [cytuj]
W wieku 28 lat to najlepsi rozgrywający pokazywali to na co ich na prawdę stać :) Jeśli nie będzie kominem płacowym jestem jak najbardziej za!
W wieku 28 lat to najlepsi rozgrywający pokazywali to na co ich na prawdę stać :) Jeśli nie będzie kominem płacowym jestem jak najbardziej za!
25 grudnia 2012, 17:32 [cytuj]
chociażby Pirlo,który w wieku 33 lat był jednym z najlepszych graczy Euro 2012
chociażby Pirlo,który w wieku 33 lat był jednym z najlepszych graczy Euro 2012
25 grudnia 2012, 18:58 [cytuj]
Ogólnie to ja byłbym za transferem Sneijdera, tylko z tego co się nie mylę to on tam zarabia 200 000 euro tygodniowo, a latem to Levy poskąpił Moutinho 70 000 funtów za tydzień. Więc nie bardzo mi się chce w to wierzyć
Ogólnie to ja byłbym za transferem Sneijdera, tylko z tego co się nie mylę to on tam zarabia 200 000 euro tygodniowo, a latem to Levy poskąpił Moutinho 70 000 funtów za tydzień. Więc nie bardzo mi się chce w to wierzyć
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
25 grudnia 2012, 20:24 [cytuj]
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-angielska/anglia-tottenham-bliski-pozyskania-wesleya-sneijde,1,5378913,wiadomosc.html
Swiąteczna Plotka :D ?
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-angielska/anglia-tottenham-bliski-pozyskania-wesleya-sneijde,1,5378913,wiadomosc.html Swiąteczna Plotka :D ?
25 grudnia 2012, 20:31 [cytuj]
nie wiem jak sprawa ma się ze Sneijderem, ale co do tego gadania Andre, że nikogo nie kupimy, to ani trochę w to nie wierzę, przecież pół roku temu też zaprzeczał każdy transfer który doszedł do skutku i nie przyznawał się też do tego, że z nami negocjuje. On zawsze mówi że nic się nie stanie :p
nie wiem jak sprawa ma się ze Sneijderem, ale co do tego gadania Andre, że nikogo nie kupimy, to ani trochę w to nie wierzę, przecież pół roku temu też zaprzeczał każdy transfer który doszedł do skutku i nie przyznawał się też do tego, że z nami negocjuje. On zawsze mówi że nic się nie stanie :p
25 grudnia 2012, 20:55 [cytuj]
Ja cały czas na nie ale jak ma już być to i tak nic na to nie poradzę, jeśli mi udowodnij że zasługuję na koguta to niech gra i choćby do 40 w Spursach. Ale ja cały czas marzę że to zasłona dymna a tak na prawdę przyjdzie Eriksen :D

Ja cały czas na nie ale jak ma już być to i tak nic na to nie poradzę, jeśli mi udowodnij że zasługuję na koguta to niech gra i choćby do 40 w Spursach. Ale ja cały czas marzę że to zasłona dymna a tak na prawdę przyjdzie Eriksen :D
25 grudnia 2012, 21:22 [cytuj]
Topola2994 był wcześniej podany ten link a od 6 postów tylko o nim mówimy

Przecież Sneijder to 3 jeśli nie 4 razy lepsza opcja. Snij może grać i na skrzydle(zamiast Lennon - biegnij i odbij się od bandy) na środku pod Ade czy nawet centralnie obok sandro. Eriksen coby o nim nie mówić nie ma tej wszechstronności. No i jest mniej doświadczony
Topola2994 był wcześniej podany ten link a od 6 postów tylko o nim mówimy Przecież Sneijder to 3 jeśli nie 4 razy lepsza opcja. Snij może grać i na skrzydle(zamiast Lennon - biegnij i odbij się od bandy) na środku pod Ade czy nawet centralnie obok sandro. Eriksen coby o nim nie mówić nie ma tej wszechstronności. No i jest mniej doświadczony
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
25 grudnia 2012, 21:34 [cytuj]
No ale Eriksen to zawodnik na lata, i jeszcze będzie się rozwijać więc jeśli będzie opcja to sie nauczy. A poza tym my potrzebujemy playmakera a skrzydłą to my mamy jest Bale, Lennon, Falque, Townsend tak więc skrzydła są ok. A poza tym Lennon ma już 4 asysty a Seneijder w tym sezonie? Ale żeby nie było że ja jak Jarek tylko niet i . obejrzałęm filmiki z nim no i jest kozak, potrafi b, dużo. Tylko boję się tego że on jak były gracz Realu,Interu będzie trochę ponad całym składem i jeszcze 2 aspekty: kasa i On nie grał w tym sezonie więc nie wiadomo jak gra obecnie. Ale z drugiej strony może to być pomocne przy zatrzymaniu Bale`a bo zobaczy że Spursy na prawdę chcą grać...
No ale Eriksen to zawodnik na lata, i jeszcze będzie się rozwijać więc jeśli będzie opcja to sie nauczy. A poza tym my potrzebujemy playmakera a skrzydłą to my mamy jest Bale, Lennon, Falque, Townsend tak więc skrzydła są ok. A poza tym Lennon ma już 4 asysty a Seneijder w tym sezonie? Ale żeby nie było że ja jak Jarek tylko niet i . obejrzałęm filmiki z nim no i jest kozak, potrafi b, dużo. Tylko boję się tego że on jak były gracz Realu,Interu będzie trochę ponad całym składem i jeszcze 2 aspekty: kasa i On nie grał w tym sezonie więc nie wiadomo jak gra obecnie. Ale z drugiej strony może to być pomocne przy zatrzymaniu Bale`a bo zobaczy że Spursy na prawdę chcą grać
25 grudnia 2012, 21:38 [cytuj]
napiszę tak: w tej chwili bardziej potrzebny nam Sneijder niż Eriksen :)
napiszę tak: w tej chwili bardziej potrzebny nam Sneijder niż Eriksen :)
25 grudnia 2012, 21:43 [cytuj]
Właśnie że nie. Nas nie stać na to by budować zespół jak The Szejkens Manchester Paryż. Dla zakup graczy w wieku 28 lat nie jest "opłacalny" Bo:
Łapie kontuzję coraz częściej
Nie rozwija się
Nic nie zarobi się przy sprzedaży- Wiem gadam jak pan Levy ale jak napisałem nie jesteśmy studnią z ropą ;)Za Eriksena nawet jeśli zapłacilibyśmy więcej to grałby u nas dłużej a przy sprzedaży zarobilibyśmy kilka mln na nim ale To jest tylko MOJE zdanie i nie musicie się ze mną zgadzać.
Właśnie że nie. Nas nie stać na to by budować zespół jak The Szejkens Manchester Paryż. Dla zakup graczy w wieku 28 lat nie jest "opłacalny" Bo: Łapie kontuzję coraz częściej Nie rozwija się Nic nie zarobi się przy sprzedaży- Wiem gadam jak pan Levy ale jak napisałem nie jesteśmy studnią z ropą ;)Za Eriksena nawet jeśli zapłacilibyśmy więcej to grałby u nas dłużej a przy sprzedaży zarobilibyśmy kilka mln na nim ale To jest tylko MOJE zdanie i nie musicie się ze mną zgadzać
|<  <<  <  60  61  62  63  64    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 39 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się