Forum dyskusyjne
25 grudnia 2012, 21:48 [cytuj]
Nie gadasz jak Levy. Po prostu za dużo FM'a lub tym podobnego.
Nie gadasz jak Levy. Po prostu za dużo FM'a lub tym podobnego
25 grudnia 2012, 21:57 [cytuj]
No może? Bo w FM tylko młodych kupuję ot takie zboczenie zawodowe. Po prostu jakoś młodzi piłkarze bardziej do mnie przemawiają. No ale jak już Levy i AVB tak chcą Sneijdera to niech gra jak najlepiej u nas, sam Mou powiedział o nim Fantastic player. Więc może tylko ja źle patrzę? Więc jak przyjdzie to kulturalnie go przywitam i będę cieszył się jego grą- mam nadzieję że tak będzie.
No może? Bo w FM tylko młodych kupuję ot takie zboczenie zawodowe. Po prostu jakoś młodzi piłkarze bardziej do mnie przemawiają. No ale jak już Levy i AVB tak chcą Sneijdera to niech gra jak najlepiej u nas, sam Mou powiedział o nim Fantastic player. Więc może tylko ja źle patrzę? Więc jak przyjdzie to kulturalnie go przywitam i będę cieszył się jego grą- mam nadzieję że tak będzie
Offence win games, defence wins titles
25 grudnia 2012, 22:33 [cytuj]
a vdv? też kupiony za śmieszne pieniądze, stary, pod formą i też gwiazda, u nas mu się fajnie grało i sprzedaliśmy go dwa razy drożej
a vdv? też kupiony za śmieszne pieniądze, stary, pod formą i też gwiazda, u nas mu się fajnie grało i sprzedaliśmy go dwa razy drożej
25 grudnia 2012, 23:12 [cytuj]
Eriksen nie byłby zawodnikiem na lata. Jeżeli udałoby mu się rozwinąć skrzydła na WHL to długo by nie siedział. Jakiś czas temu udzielił wywiadu, w którym mówił, że gdyby dostał ofertę z jednej z największych europejskich firm to by się nie zastanawiał i poszedł. A TH niestety nie jest taką opcją, raczej przystankiem, chociaż młody Duńczyk ma ogromny potencjał.
Eriksen nie byłby zawodnikiem na lata. Jeżeli udałoby mu się rozwinąć skrzydła na WHL to długo by nie siedział. Jakiś czas temu udzielił wywiadu, w którym mówił, że gdyby dostał ofertę z jednej z największych europejskich firm to by się nie zastanawiał i poszedł. A TH niestety nie jest taką opcją, raczej przystankiem, chociaż młody Duńczyk ma ogromny potencjał
26 grudnia 2012, 00:06 [cytuj]
Diegomir a niech będzie tym przystankiem byleby grał tak jak trzeba

To już nie te czasy że kupujesz zawodnika on przychodzi i zakochuję się w klubie, teraz każdy gracz chce zwiedzić świat i zgarniać kasę nawet jak o tym nie mówi. A choćby pograł ze 4 lata do wieku 23-24, sprzedajemy do Barcy za mln. Kupujemy kolejnego i tak dalej i przes szczęśliwy i klub cały
Diegomir a niech będzie tym przystankiem byleby grał tak jak trzeba ;) To już nie te czasy że kupujesz zawodnika on przychodzi i zakochuję się w klubie, teraz każdy gracz chce zwiedzić świat i zgarniać kasę nawet jak o tym nie mówi. A choćby pograł ze 4 lata do wieku 23-24, sprzedajemy do Barcy za mln. Kupujemy kolejnego i tak dalej i przes szczęśliwy i klub cały :D
26 grudnia 2012, 00:51 [cytuj]
Mam nadzieje, że nigdy nie dojdzie do tego... Chcę zawodników, którzy przychodzą do nas ze względu na klub a nie na paragrafy pod tytułem premia za gole, nie picie w weekendy itp.
Poza tym jak wcześniej mówiłem Sneijder jest dużo lepszym zawodnikiem a po psi... szkolić zawodnika aby go potem sprzedać(wystarczy, że nie podpisze nowego kontraktu i będzie mógł być bosmanem, albo go Levy odda za psie pieniądze, bo lepiej tak niż za darmo)
Mam nadzieje, że nigdy nie dojdzie do tego... Chcę zawodników, którzy przychodzą do nas ze względu na klub a nie na paragrafy pod tytułem premia za gole, nie picie w weekendy itp.
Poza tym jak wcześniej mówiłem Sneijder jest dużo lepszym zawodnikiem a po psi... szkolić zawodnika aby go potem sprzedać(wystarczy, że nie podpisze nowego kontraktu i będzie mógł być bosmanem, albo go Levy odda za psie pieniądze, bo lepiej tak niż za darmo)
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
26 grudnia 2012, 01:48 [cytuj]
Walu powiedział/a:
nie wiem jak sprawa ma się ze Sneijderem, ale co do tego gadania Andre, że nikogo nie kupimy, to ani trochę w to nie wierzę, przecież pół roku temu też zaprzeczał każdy transfer który doszedł do skutku i nie przyznawał się też do tego, że z nami negocjuje. On zawsze mówi że nic się nie stanie :p
Ludzie wierzą w to co chcą wierzyć, jakby powiedział że ma 3 piłkarzy do kupienia, to nikt by tego nie negował, tylko każdy miałby wersje jakich piłkarzy chce kupić. Niestety dla fanów transferowych plotek AVB powiedział coś zupełnie odwrotnego, więc teraz wszyscy próbują podważyć jego słowa, że zasłona dymna itp. Nawet jeśli okazało się, że wasza teoria jest prawdziwa, to z czego tu się cieszyć. Naprawdę nie cieszyłbym się z faktu, że nasz manager to pierdolony kłamca, któremu nie można wierzyć. Tego bym nie chciał, nie tak traktuje się kibiców, więc chyba lepiej żeby mówił prawdę.
Ludzie wierzą w to co chcą wierzyć, jakby powiedział że ma 3 piłkarzy do kupienia, to nikt by tego nie negował, tylko każdy miałby wersje jakich piłkarzy chce kupić. Niestety dla fanów transferowych plotek AVB powiedział coś zupełnie odwrotnego, więc teraz wszyscy próbują podważyć jego słowa, że zasłona dymna itp. Nawet jeśli okazało się, że wasza teoria jest prawdziwa, to z czego tu się cieszyć. Naprawdę nie cieszyłbym się z faktu, że nasz manager to pierdolony kłamca, któremu nie można wierzyć. Tego bym nie chciał, nie tak traktuje się kibiców, więc chyba lepiej żeby mówił prawdę
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
26 grudnia 2012, 11:33 [cytuj]
Pewnie jakby powiedział, że potrzebuje 3 nowych piłkarzy, to przy próbie kupna cena też byłaby odrobinkę wyższa i negocjacje trochę bardziej zażarte. Jeśli chodzi o taki sprawy, to Andre jest raczej marionetką w rękach Levy'ego. A kibice chyba nie powinni się złościć, jak klub zaoszczędzi chociażby kilkaset tysięcy funtów.
Pewnie jakby powiedział, że potrzebuje 3 nowych piłkarzy, to przy próbie kupna cena też byłaby odrobinkę wyższa i negocjacje trochę bardziej zażarte. Jeśli chodzi o taki sprawy, to Andre jest raczej marionetką w rękach Levy'ego. A kibice chyba nie powinni się złościć, jak klub zaoszczędzi chociażby kilkaset tysięcy funtów
LMAO
26 grudnia 2012, 12:19 [cytuj]
Hmm w c+ też mówili Sneijder do tottenhamu problem w tym, że w duecie z Davidem Villą(tylko my go chcemy, Juve odpadło ze względów finansowych)
Hmm w c+ też mówili Sneijder do tottenhamu problem w tym, że w duecie z Davidem Villą(tylko my go chcemy, Juve odpadło ze względów finansowych)
26 grudnia 2012, 12:33 [cytuj]
sneijder + villa fajnie tylko ciekawe ile hiszpan by pograł bo jak na napadziora to ten naj wiek juz dawno za sobą
sneijder + villa fajnie tylko ciekawe ile hiszpan by pograł bo jak na napadziora to ten naj wiek juz dawno za sobą
26 grudnia 2012, 12:41 [cytuj]
Oby do transferu Villi nie doszło. Jest za stary najlepsze lata ma za soba w dodatku czesto łapie kontuzje
Oby do transferu Villi nie doszło. Jest za stary najlepsze lata ma za soba w dodatku czesto łapie kontuzje
26 grudnia 2012, 12:50 [cytuj]
ale w sumie Drogba, Klose, Inzaghi, Totti czy Di Natale mają swoje lata a gole strzelali/ją jak ta lala
ale w sumie Drogba, Klose, Inzaghi, Totti czy Di Natale mają swoje lata a gole strzelali/ją jak ta lala
26 grudnia 2012, 13:26 [cytuj]
Jin ale oni nie mieli nóg połamanych

I to są ludzie z innej bajki niż Villa wg mnie
http://www1.skysports.com/football/news/11675/8357998/Tottenham-s-Jan-Vertonghen-does-not-want-to-continue-playing-left-back Dobrze że Janek stawia sprawę jasno

Może to jakiś wstępniak do zakupu LB? Liczę na to że Andre będzie stawiał Jana tylko w środku a na boku szczota/Naughton/Ktoś nowy?
Jin ale oni nie mieli nóg połamanych ;) I to są ludzie z innej bajki niż Villa wg mnie ;)
http://www1.skysports.com/football/news/11675/8357998/Tottenham-s-Jan-Vertonghen-does-not-want-to-continue-playing-left-back Dobrze że Janek stawia sprawę jasno ;) Może to jakiś wstępniak do zakupu LB? Liczę na to że Andre będzie stawiał Jana tylko w środku a na boku szczota/Naughton/Ktoś nowy?
26 grudnia 2012, 13:58 [cytuj]
Jak nowy to tylko Nagatomo
Jak nowy to tylko Nagatomo :rotfl:
26 grudnia 2012, 14:32 [cytuj]
Villa jeszcze pogra, bez przesady. Jednak bardziej realny wydaje mi sie transfer Sneijdera który rozwiazałby problem braku rozgrywającego.
Villa jeszcze pogra, bez przesady. Jednak bardziej realny wydaje mi sie transfer Sneijdera który rozwiazałby problem braku rozgrywającego
26 grudnia 2012, 14:33 [cytuj]
varba powiedział/a:
Ludzie wierzą w to co chcą wierzyć, jakby powiedział że ma 3 piłkarzy do kupienia, to nikt by tego nie negował, tylko każdy miałby wersje jakich piłkarzy chce kupić. Niestety dla fanów transferowych plotek AVB powiedział coś zupełnie odwrotnego, więc teraz wszyscy próbują podważyć jego słowa, że zasłona dymna itp. Nawet jeśli okazało się, że wasza teoria jest prawdziwa, to z czego tu się cieszyć. Naprawdę nie cieszyłbym się z faktu, że nasz manager to pierdolony kłamca, któremu nie można wierzyć. Tego bym nie chciał, nie tak traktuje się kibiców, więc chyba lepiej żeby mówił prawdę
Po pierwsze, nie jestem fanem transferowych plotek, zauważ, że rzadko się w takich tematach wypowiadam, zazwyczaj jeśli już coś piszę to z nudy

. Po drugie, nie dopatruję się w wypowiedziach AVB jakiejś zapowiedzi super transferów i nie spuszczam się myśląc o tym jacy to super mega zajebiści zawodnicy do nas przyjdą. Wręcz przeciwnie, za dużo transferów moim zdaniem nam zaszkodzi, nie potrzebujemy kolejnej "mini rewolucji", tylko stabilizację. Wystarczy 1 pomocnik/napastnik (chociaż z napastnikiem to bym się wstrzymał, bo za pół roku wraca Kane o którym tutaj chyba sporo osób zapomniało, a podobno papiery na grę ma), ale to też niekoniecznie, równie dobrze możemy nikogo nie kupić i też będzie ok. Najważniejsze, żeby nikt kluczowy nie odszedł. Po trzecie, uważam, że AVB sciemnia, bo do tej pory zawsze negował, a za dzień albo 2 okazywało się, że np. zostawał naszym managerem, albo zawodnik X przychodził, a przecież "nie byliśmy nim zainteresowani", a nie buduję sobie teorię która odpowiadałaby moim oczekiwaniom. Po czwarte, wolę AVB, który sciemnia, że nikt nam nie jest potrzebny, niż kogoś, kto by dawał wszystko kawa na ławę, w mediach robiłby się szum, ze jesteśmy zainteresowani zawodnikiem takim i takim i musimy koniecznie kupić zawodnika na pozycje taką i taką i ceny dla nas automatycznie rosną. Po piąte, wolę AVB, który mówi że nowych piłkarzy nie będzie niż takiego który by zapowiedział nowe transfery a i tak zostalibyśmy z niczym.
Po pierwsze, nie jestem fanem transferowych plotek, zauważ, że rzadko się w takich tematach wypowiadam, zazwyczaj jeśli już coś piszę to z nudy :). Po drugie, nie dopatruję się w wypowiedziach AVB jakiejś zapowiedzi super transferów i nie spuszczam się myśląc o tym jacy to super mega zajebiści zawodnicy do nas przyjdą. Wręcz przeciwnie, za dużo transferów moim zdaniem nam zaszkodzi, nie potrzebujemy kolejnej "mini rewolucji", tylko stabilizację. Wystarczy 1 pomocnik/napastnik (chociaż z napastnikiem to bym się wstrzymał, bo za pół roku wraca Kane o którym tutaj chyba sporo osób zapomniało, a podobno papiery na grę ma), ale to też niekoniecznie, równie dobrze możemy nikogo nie kupić i też będzie ok. Najważniejsze, żeby nikt kluczowy nie odszedł. Po trzecie, uważam, że AVB sciemnia, bo do tej pory zawsze negował, a za dzień albo 2 okazywało się, że np. zostawał naszym managerem, albo zawodnik X przychodził, a przecież "nie byliśmy nim zainteresowani", a nie buduję sobie teorię która odpowiadałaby moim oczekiwaniom. Po czwarte, wolę AVB, który sciemnia, że nikt nam nie jest potrzebny, niż kogoś, kto by dawał wszystko kawa na ławę, w mediach robiłby się szum, ze jesteśmy zainteresowani zawodnikiem takim i takim i musimy koniecznie kupić zawodnika na pozycje taką i taką i ceny dla nas automatycznie rosną. Po piąte, wolę AVB, który mówi że nowych piłkarzy nie będzie niż takiego który by zapowiedział nowe transfery a i tak zostalibyśmy z niczym
26 grudnia 2012, 16:22 [cytuj]
Walu powiedział/a:
Wystarczy 1 pomocnik/napastnik (chociaż z napastnikiem to bym się wstrzymał, bo za pół roku wraca Kane o którym tutaj chyba sporo osób zapomniało, a podobno papiery na grę ma)
Ale tylko podobno... Bez refleksji na temat kontuzji czy też ilości występów, podaj mi ilość bramek, które ten gość ustrzelił w Premier League... Dziękuje...
Ale tylko podobno... Bez refleksji na temat kontuzji czy też ilości występów, podaj mi ilość bramek, które ten gość ustrzelił w Premier League... Dziękuje
Can't Smile Without You!!!
26 grudnia 2012, 16:47 [cytuj]
On ma 19 lat dopiero i zagrał do tej pory w jednym (!) meczu w BPL, więc kiedy miał nastrzelać bramki? Poza tym nie upatruję w nim zbawcy, ale nasz sztab szkoleniowy ma o nim dobre zdanie, więc coś tam na pewno potrafi i może okazać się użyteczny. A narazie mamy Ade, Defołka i ew. Dempseya i kolejny napastnik nie jest konieczny. Chyba się zgodzisz?
On ma 19 lat dopiero i zagrał do tej pory w jednym (!) meczu w BPL, więc kiedy miał nastrzelać bramki? Poza tym nie upatruję w nim zbawcy, ale nasz sztab szkoleniowy ma o nim dobre zdanie, więc coś tam na pewno potrafi i może okazać się użyteczny. A narazie mamy Ade, Defołka i ew. Dempseya i kolejny napastnik nie jest konieczny. Chyba się zgodzisz?
26 grudnia 2012, 18:03 [cytuj]
trochę zmieniając temat, kolejka oczywiście kompletnie nie pod nas :/
trochę zmieniając temat, kolejka oczywiście kompletnie nie pod nas :/
26 grudnia 2012, 18:07 [cytuj]
Sneijder taki stary? No nie powiedziałbym, że 28 lat to taki straszny wiek. Spokojnie, cztery-pięć lat może pograć. Ja jestem pozytywnie nastawiony do tego transferu, jeszcze za takie pieniądze...Oby Rafa go namówił

Wreszcie będziemy mieli zawodnika z dobrym podaniem, wtedy o top4 na pewno będzie łatwiej. A najlepiej niech przychodzi w pakiecie z Eriksenem
Sneijder taki stary? No nie powiedziałbym, że 28 lat to taki straszny wiek. Spokojnie, cztery-pięć lat może pograć. Ja jestem pozytywnie nastawiony do tego transferu, jeszcze za takie pieniądze...Oby Rafa go namówił :) Wreszcie będziemy mieli zawodnika z dobrym podaniem, wtedy o top4 na pewno będzie łatwiej. A najlepiej niech przychodzi w pakiecie z Eriksenem :)