Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  63  64  65  66  67    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Newsy i spam
27 grudnia 2012, 21:47 [cytuj]
Wiem jak to mówił Boniek o hmm Znanym i lubianym bramkarzu Arsenału: Młody pistolet, nie wiadomo jak będzie grał pod presją.

Ja cały czas się głowię co z tyg jego jeśli on zarabiał ok 130-150 tys...
Wiem jak to mówił Boniek o hmm Znanym i lubianym bramkarzu Arsenału: Młody pistolet, nie wiadomo jak będzie grał pod presją. Ja cały czas się głowię co z tyg jego jeśli on zarabiał ok 130-150 tys
Offence win games, defence wins titles
27 grudnia 2012, 23:04 [cytuj]
tak was czytam panowie i co tu mogę powiedzieć:

1. Eriksen - brać - nawet ja nie wypali - to się go odsprzeda nie tracąc... jest młody
2. Ba - nie potrzebny nam - mamy Ade, Sigur-a ... to ten sam poziom
3. D. Villa - przetrącona łapa i jeszcze pewnie niebotyczna pensja - NIE
4. W.Snajder - ok - jeśli będzie kopał za tyle co Luka [ok. 70 tys/tyg]
5. Moutinho - szkoda, że ucichło o nim
6. C.A. Sanchez - jak wyżej
7. Willian Borges da Silva - eh,,,,,,,, brakujący element - brać i walczymy o tytuł:nerwus: --- ale wźmie go CFC pewnie
8. ? S. Coulibaly ? :mysli:
tak was czytam panowie i co tu mogę powiedzieć: 1. Eriksen - brać - nawet ja nie wypali - to się go odsprzeda nie tracąc... jest młody 2. Ba - nie potrzebny nam - mamy Ade, Sigur-a ... to ten sam poziom 3. D. Villa - przetrącona łapa i jeszcze pewnie niebotyczna pensja - NIE 4. W.Snajder - ok - jeśli będzie kopał za tyle co Luka [ok. 70 tys/tyg] 5. Moutinho - szkoda, że ucichło o nim 6. C.A. Sanchez - jak wyżej 7. Willian Borges da Silva - eh,,,,,,,, brakujący element - brać i walczymy o tytuł:nerwus: --- ale wźmie go CFC pewnie 8. ? S. Coulibaly ? :mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
27 grudnia 2012, 23:19 [cytuj]
Rafo o jak miło że ktoś myśli tak jak ja o Eriksenie :D

Co do Suleya to boję się że sprawdzi się to co qmpel powiedział o nim ze on u nas nie zagra... Chociaż mam nadzieję że tak nie będzie i AVB zacznie wprowadzać chłopaka na "salony BPL"
Rafo o jak miło że ktoś myśli tak jak ja o Eriksenie :D Co do Suleya to boję się że sprawdzi się to co qmpel powiedział o nim ze on u nas nie zagra... Chociaż mam nadzieję że tak nie będzie i AVB zacznie wprowadzać chłopaka na "salony BPL"
27 grudnia 2012, 23:51 [cytuj]
Co wy widzicie w tym Coulibalym nie jest jakis nadzwyczajny nie sądze aby dawał więcej niz ade lub defoe doświadczenie jednka robi swoje.
Co wy widzicie w tym Coulibalym nie jest jakis nadzwyczajny nie sądze aby dawał więcej niz ade lub defoe doświadczenie jednka robi swoje
27 grudnia 2012, 23:58 [cytuj]
My widzimy w nim Zbawcę i lepsze jutro, tylko tyle:D
My widzimy w nim Zbawcę i lepsze jutro, tylko tyle:D
28 grudnia 2012, 00:05 [cytuj]
lepsze jutro mozna rozumiec jako 2,3 lata
lepsze jutro mozna rozumiec jako 2,3 lata
28 grudnia 2012, 00:30 [cytuj]
Talent i umiejętności ma, więc można by go wprowadzać do drużyny powolutku. Z tym, że my potrzebujemy snajpera od zaraz. Podobał mi się z Anderlechtu ten Mbokani. Może to jakaś opcja by była?
Talent i umiejętności ma, więc można by go wprowadzać do drużyny powolutku. Z tym, że my potrzebujemy snajpera od zaraz. Podobał mi się z Anderlechtu ten Mbokani. Może to jakaś opcja by była?
LMAO
28 grudnia 2012, 02:02 [cytuj]
A mi się podoba El Sharwaay czy jak mu tam! ;) Poza tym Pato ma się wynosić z Milanu może zamiast do city, chelsea wybierze nas?
A mi się podoba El Sharwaay czy jak mu tam! ;) Poza tym Pato ma się wynosić z Milanu może zamiast do city, chelsea wybierze nas?
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
28 grudnia 2012, 02:25 [cytuj]
Jestem ciekawy zimowego okienka, gdyby chociaż udało nam się sprowadzić kreatywnego pomocnika mógłbym śmiało celowość w top 4. A kto nim będzie ? Nwm... Ale pewne jest jedno, AVB i Levy wiedza czego nam potrzeba. Pozostawiam kredyt zaufania... I postaram się nie wydawać w poligon plotek ;) COYS
Jestem ciekawy zimowego okienka, gdyby chociaż udało nam się sprowadzić kreatywnego pomocnika mógłbym śmiało celowość w top 4. A kto nim będzie ? Nwm... Ale pewne jest jedno, AVB i Levy wiedza czego nam potrzeba. Pozostawiam kredyt zaufania... I postaram się nie wydawać w poligon plotek ;) COYS
Blue and white blood...
28 grudnia 2012, 09:49 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

Przecież na wyspach go tak połamią ze już wiecej nie zagra, on ciągle łapie kontuzje.
Przecież na wyspach go tak połamią ze już wiecej nie zagra, on ciągle łapie kontuzje
28 grudnia 2012, 09:51 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

Szary będzie nie do wyjęcia z Milanu. Natomiast Pato, to nie ten sam Pato co był kilka lat temu. A na pewno będzie dużo kosztował, więc dla mnie to opcje nieopłacalne.
Szary będzie nie do wyjęcia z Milanu. Natomiast Pato, to nie ten sam Pato co był kilka lat temu. A na pewno będzie dużo kosztował, więc dla mnie to opcje nieopłacalne
LMAO
28 grudnia 2012, 11:51 [cytuj]
Hades a może się skuszą na wymiana Bale - Szary? :cwaniak:
Hades a może się skuszą na wymiana Bale - Szary? :cwaniak:
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
28 grudnia 2012, 12:04 [cytuj]
Z zupełnie innej beczki, absurd jak z filmów Monthy Pythona ...
http://ofsajd.onet.pl/newsy/dostali-zakaz-kibicowania-na-stojaco,1,5380383,artykul.html
Z zupełnie innej beczki, absurd jak z filmów Monthy Pythona ... http://ofsajd.onet.pl/newsy/dostali-zakaz-kibicowania-na-stojaco,1,5380383,artykul.html
28 grudnia 2012, 13:09 [cytuj]
Jin Pato idzie do Corinthias za 15 mln E. I tak w ogóle ja za niego ani funta bym nie dał! On cały życie leczy kontuzję ;) El Sharaawy jest zajebisty ale on z Milanu nie odejdzie a Bale jest wart o wiele więcej od niego więc odpada.
Jin Pato idzie do Corinthias za 15 mln E. I tak w ogóle ja za niego ani funta bym nie dał! On cały życie leczy kontuzję ;) El Sharaawy jest zajebisty ale on z Milanu nie odejdzie a Bale jest wart o wiele więcej od niego więc odpada
28 grudnia 2012, 13:12 [cytuj]
Gan a co do tego artykułu to może lepiej zamknąć stadion? Nie wiem ale dla mnie stadion musi żyć! Oprawy powinny być codziennością. Każdy stadion powinie mieć KOCIOŁ czy inną Żyletę :D A jak ludzie chcą ciszę to przed TV czy kompa i wszyscy zadowoleni.

Kreatywny pomocni http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-niemiecka/bundesliga-lewis-holtby-opusci-schalke,1,5380589,wiadomosc.html bardzo proszę za darmo latem bądź a małe pieniądze teraz:D

No chyba ich pojebało http://www.givemefootball.com/premier-league/real-madrid-line-up-40-million-bid-for-tottenham-s
Gan a co do tego artykułu to może lepiej zamknąć stadion? Nie wiem ale dla mnie stadion musi żyć! Oprawy powinny być codziennością. Każdy stadion powinie mieć KOCIOŁ czy inną Żyletę :D A jak ludzie chcą ciszę to przed TV czy kompa i wszyscy zadowoleni. Kreatywny pomocnik http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-niemiecka/bundesliga-lewis-holtby-opusci-schalke,1,5380589,wiadomosc.html bardzo proszę za darmo latem bądź a małe pieniądze teraz:D No chyba ich pojebało! http://www.givemefootball.com/premier-league/real-madrid-line-up-40-million-bid-for-tottenham-s
28 grudnia 2012, 13:43 [cytuj]
Holtby jest podobno fanem Evertonu więc jak się pojawi oferta od nich to bez wątpienia wybrałby przenosiny na GP.
Holtby jest podobno fanem Evertonu więc jak się pojawi oferta od nich to bez wątpienia wybrałby przenosiny na GP
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
28 grudnia 2012, 14:43 [cytuj]
A Gareth Barry jest fanem Spursów, i co z tego ? :)
A Gareth Barry jest fanem Spursów, i co z tego ? :)
28 grudnia 2012, 15:06 [cytuj]
Holtby jak najbardziej tak moim zdanie swietny zawodnik .
Holtby jak najbardziej tak moim zdanie swietny zawodnik
28 grudnia 2012, 15:08 [cytuj]
Nie od wczoraj pojebało Real :)
Mam nadzieję, że Levy go nie sprzeda, a jak sprzeda to za przynajmniej 60 mln euro, aby ściągnąć dobrych grajków w zamian:D
Nie od wczoraj pojebało Real :) Mam nadzieję, że Levy go nie sprzeda, a jak sprzeda to za przynajmniej 60 mln euro, aby ściągnąć dobrych grajków w zamian:D
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
28 grudnia 2012, 15:16 [cytuj]
Dziś w Hiszpanii jest coś podobnego do prima a prilis wiec wiele newsów odnośnie drużyn hiszpańskich można włożyć miedzy bajki.
Oby info o przenosinach Bale do RM jest jedna z tych plotek.
Dziś w Hiszpanii jest coś podobnego do prima a prilis wiec wiele newsów odnośnie drużyn hiszpańskich można włożyć miedzy bajki. Oby info o przenosinach Bale do RM jest jedna z tych plotek
|<  <<  <  63  64  65  66  67    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 14 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się