Forum dyskusyjne
28 grudnia 2012, 15:20 [cytuj]
deiak7 powiedział/a:
Holtby jest podobno fanem Evertonu więc jak się pojawi oferta od nich to bez wątpienia wybrałby przenosiny na GP
Tak zupełnie serio to prawdziwym od lat kibicem Evertonu jest Holtby senior

. Młody (nie pamiętam gdzie to czytałem) stwierdził, że nie miałby skrupułów, aby zasilić lokalnego rywala Liverpool
Tak zupełnie serio to prawdziwym od lat kibicem Evertonu jest Holtby senior :P. Młody (nie pamiętam gdzie to czytałem) stwierdził, że nie miałby skrupułów, aby zasilić lokalnego rywala Liverpool ;P
Can't Smile Without You!!!
28 grudnia 2012, 15:23 [cytuj]
Onio11 powiedział/a:
Dziś w Hiszpanii jest coś podobnego do prima a prilis wiec wiele newsów odnośnie drużyn hiszpańskich można włożyć miedzy bajki. Oby info o przenosinach Bale do RM jest jedna z tych plotek
Dokładnie. Na jednej ze stron hiszpańskich kibiców Interu Mediolan pojawiła się informacja, że Sneijder dogadał się w sprawie kontraktu i zostaje. Próżno jednak szukać tego na włoskich stronach, więc wszystkie info można traktować z przymrużeniem oka.
Inna rzecz, iż jestem prawie pewny, że Perez rozpocznie z DL licytacje/negocjacje od podobnej kwoty do tej podanej w artykule
Dokładnie. Na jednej ze stron hiszpańskich kibiców Interu Mediolan pojawiła się informacja, że Sneijder dogadał się w sprawie kontraktu i zostaje. Próżno jednak szukać tego na włoskich stronach, więc wszystkie info można traktować z przymrużeniem oka.
Inna rzecz, iż jestem prawie pewny, że Perez rozpocznie z DL licytacje/negocjacje od podobnej kwoty do tej podanej w artykule ;P
Can't Smile Without You!!!
28 grudnia 2012, 16:11 [cytuj]
Moim zdaniem Real nie kupi Bale bo na jakiej pozycji miał by tam grac.
Chyba że C.Ronaldo odejdzie wtedy transfer Bale bedzie prawdopodobny.
Moim zdaniem Real nie kupi Bale bo na jakiej pozycji miał by tam grac.
Chyba że C.Ronaldo odejdzie wtedy transfer Bale bedzie prawdopodobny
28 grudnia 2012, 16:34 [cytuj]
A z innej beczki widział ktoś 11 roku PL wybieraną przez internautów na stronie anglia.goal ? Polecam, śmiech na sali...
A z innej beczki widział ktoś 11 roku PL wybieraną przez internautów na stronie anglia.goal ? Polecam, śmiech na sali
28 grudnia 2012, 16:36 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Tak zupełnie serio to prawdziwym od lat kibicem Evertonu jest Holtby senior

. Młody (nie pamiętam gdzie to czytałem) stwierdził, że nie miałby skrupułów, aby zasilić lokalnego rywala Liverpool

Aa jak senior to inna bajka, musiałem coś przeoczyć
Tak wgl to nie rozumiem jak można być kibicem drużyny i przechodzić do ich największego wroga. Wiadomo że jest wielu takich piłkarzy,ale nie wyobrażam sobie np. grać dla odbytów i nosić ich koszulkę.
Aa jak senior to inna bajka, musiałem coś przeoczyć :P
Tak wgl to nie rozumiem jak można być kibicem drużyny i przechodzić do ich największego wroga. Wiadomo że jest wielu takich piłkarzy,ale nie wyobrażam sobie np. grać dla odbytów i nosić ich koszulkę
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
28 grudnia 2012, 16:49 [cytuj]
Bajt powiedział/a:
A z innej beczki widział ktoś 11 roku PL wybieraną przez internautów na stronie anglia.goal ? Polecam, śmiech na sali
Dla mnie to żart, widać ilu jest kibiców Manu i Chelsea. Hazard? za mało grał żeby go brać do "11 roku" Cole? za co? Baines wciąga go nosem. De Gea? nie skomentuje, nie wiem jak on mógł być nominowany do tej śmiessznej 11. Luiz? proszę was, za co? Jest to "11 popularności" wiadomo że kibiców MU i CFC jest najwięcej i zagłosują na swoich.
Dla mnie to żart, widać ilu jest kibiców Manu i Chelsea. Hazard? za mało grał żeby go brać do "11 roku" Cole? za co? Baines wciąga go nosem. De Gea? nie skomentuje, nie wiem jak on mógł być nominowany do tej śmiessznej 11. Luiz? proszę was, za co? Jest to "11 popularności" wiadomo że kibiców MU i CFC jest najwięcej i zagłosują na swoich
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
28 grudnia 2012, 19:38 [cytuj]
haha super ta jedenastka, trochę wstyd dla adminów że przepuścili takie coś ...
haha super ta jedenastka, trochę wstyd dla adminów że przepuścili takie coś
To dare is to do.
28 grudnia 2012, 19:43 [cytuj]
gimboye czelsi i utd zabrały sie za głosowanie mozna bylo przewidziec ze tak bedzie to wygladac
gimboye czelsi i utd zabrały sie za głosowanie mozna bylo przewidziec ze tak bedzie to wygladac
28 grudnia 2012, 20:25 [cytuj]
znów Real wałkuje temat Bale - Levy powinien im dać do zrozumienia, że jak nie mają 7-ki z przodu w kwestii pieniędzy dla THFC to nawet niech się nie kontaktują z WHL
znów Real wałkuje temat Bale - Levy powinien im dać do zrozumienia, że jak nie mają 7-ki z przodu w kwestii pieniędzy dla THFC to nawet niech się nie kontaktują z WHL:tak:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
28 grudnia 2012, 20:49 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
znów Real wałkuje temat Bale - Levy powinien im dać do zrozumienia, że jak nie mają 7-ki z przodu w kwestii pieniędzy dla THFC to nawet niech się nie kontaktują z WHL

Rafo, powinieneś zostać księgowym Levy'go
Rafo, powinieneś zostać księgowym Levy'go :D
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
28 grudnia 2012, 20:53 [cytuj]
Tomku - wiem, co myślisz o cenie z Bale .. prawda pewnie leży gdzieś pośrodku
Tomku - wiem, co myślisz o cenie z Bale .. prawda pewnie leży gdzieś pośrodku :mysli:
28 grudnia 2012, 20:53 [cytuj]
Zapomniałbym - jak tam piesek?
Zapomniałbym - jak tam piesek?
28 grudnia 2012, 21:05 [cytuj]
Nie chcę się z wami sprzeczać, ale 40 to i tak bardzo dobra cena moim zdaniem. Połowa tego co dali za Ronaldo a nie łudźmy Bale to nie jest nawet w połowie cr7
Nie chcę się z wami sprzeczać, ale 40 to i tak bardzo dobra cena moim zdaniem. Połowa tego co dali za Ronaldo a nie łudźmy Bale to nie jest nawet w połowie cr7
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
28 grudnia 2012, 21:12 [cytuj]
Jin jesteś pewny? Nie łudźmy się u nas czy w soton Bale nie grał z wybitnymi graczami tak jak CR7 w MU czy innym Realu. Ja mówię że Bale będzie grał na jego poziomie i w dodatku jest bardziej wszechstronny niż Kris

Tak więc real niech sobie marzy o nim mi to nie przeszkadza, ale wg mnie Bale do nich nie pójdzie. Moim skromnym zdaniem Bale powinien siedzieć u nas albo grać w ManU
Jin jesteś pewny? Nie łudźmy się u nas czy w soton Bale nie grał z wybitnymi graczami tak jak CR7 w MU czy innym Realu. Ja mówię że Bale będzie grał na jego poziomie i w dodatku jest bardziej wszechstronny niż Kris ;) Tak więc real niech sobie marzy o nim mi to nie przeszkadza, ale wg mnie Bale do nich nie pójdzie. Moim skromnym zdaniem Bale powinien siedzieć u nas albo grać w ManU ;)
Offence win games, defence wins titles
28 grudnia 2012, 21:23 [cytuj]
http://www.youtube.com/watch?v=PpjyLHq3Wfw
Zajebisty komentarz
http://www.youtube.com/watch?v=PpjyLHq3Wfw
Zajebisty komentarz :rotfl:
28 grudnia 2012, 22:00 [cytuj]
http://pilkanozna.pl/index.php/Wydarzenia/Ligi-zagraniczne-Anglia/mvila-ponownie-czony-z-gr-w-anglii.html.
Fajnie jakbyśmy o niego zawalczyli. Ciekawy pilkarz ma duze umiejetnosci tylko podobno w głowie ma nie poukładane
http://pilkanozna.pl/index.php/Wydarzenia/Ligi-zagraniczne-Anglia/mvila-ponownie-czony-z-gr-w-anglii.html.
Fajnie jakbyśmy o niego zawalczyli. Ciekawy pilkarz ma duze umiejetnosci tylko podobno w głowie ma nie poukładane
28 grudnia 2012, 22:15 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
Tomku - wiem, co myślisz o cenie z Bale .. prawda pewnie leży gdzieś pośrodku

Właśnie oglądamy ...raz Chłopców z ferajny razem ze zdrowym psiakiem :-)
Właśnie oglądamy ...raz Chłopców z ferajny razem ze zdrowym psiakiem :-)
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
28 grudnia 2012, 23:30 [cytuj]
Oni a no by się przydał. Tworzyłby z Sandro kozacką młodą parę w pomocy
Dziś w FM 2012 Tottenham hotspur wygrał ligę Europy! po karnych z Schalke

Może to jaka wróżba?
Oni a no by się przydał. Tworzyłby z Sandro kozacką młodą parę w pomocy :D
Dziś w FM 2012 Tottenham hotspur wygrał ligę Europy! po karnych z Schalke :D Może to jaka wróżba?
Offence win games, defence wins titles
29 grudnia 2012, 11:29 [cytuj]
M'Villa - nie! -zaciągi z ligi francuskiej zazwyczaj udają się odbytom - patrz Giroouu - niewypał! Podobnie, będzie z tym gościem, podejrzewam nawet, że AW windował cenę piłkarza Rennes, bo wiedział, że THFC ma na niego chrapkę .. tak, naprawdę nie chciał go w Ars
Zwróćmy się raczej do ligi holenderskiej albo na Bałkany jeśli chcemy robić dobre transfery.
M'Villa - nie! -zaciągi z ligi francuskiej zazwyczaj udają się odbytom - patrz Giroouu - niewypał! Podobnie, będzie z tym gościem, podejrzewam nawet, że AW windował cenę piłkarza Rennes, bo wiedział, że THFC ma na niego chrapkę .. tak, naprawdę nie chciał go w Ars:mysli:
Zwróćmy się raczej do ligi holenderskiej albo na Bałkany jeśli chcemy robić dobre transfery