Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  74  75  76  77  78    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Newsy i spam
17 stycznia 2013, 22:27 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
moim zdaniem to był najgorszy wybór z możliwych i nadal tak uważam. Była masa klubów zainteresowanych nim(nie mówię tu o bzdurach typu chelsea, PSG, czy Anzhi) Pokazałby klasę przechodząc do zespołu z lepszej medialnie ligi. Nawet gdyby tu chodziło o Anali czy looserpool. Wybrał komfort i bezpieczeństwo pracy, miał takie prawo, ale chyba w życiu o to chodzi aby sobie stawiać trudne cele do zdobycia niż te w stylu "dzisiaj nie zjem śniadania".

Podsumowując poszedł tam, gdzie dostanie kasę na transfery, gdzie już ma dobrych graczy i gdzie poza BVB nie będzie konkurencji do majstra. Poszedłeś Pepiku na łatwiznę o!

A wiesz chociaż dlaczego wybrał Bayern i jaki sobie cel postawił? Bo po twojej wypowiedzi widać, że nie. Postawił sobie cel, którego nie udaje się zrealizować żadnej drużynie Premier League w ostatnich iluś latach. Czyli stworzyć drużynę, która będzie mogła walczyć jak równy z równym z FC Barceloną czy Realem Madryt.
A wiesz chociaż dlaczego wybrał Bayern i jaki sobie cel postawił? Bo po twojej wypowiedzi widać, że nie. Postawił sobie cel, którego nie udaje się zrealizować żadnej drużynie Premier League w ostatnich iluś latach. Czyli stworzyć drużynę, która będzie mogła walczyć jak równy z równym z FC Barceloną czy Realem Madryt
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
17 stycznia 2013, 23:10 [cytuj]
Dla znających język Goethe'go

http://www.goal.com/de/news/968/transfernews/2013/01/17/3680020/klinsmann-guardiola-gegen-vier-elefanten?source=breakingnews&ICID=HP_BN_2
Dla znających język Goethe'go http://www.goal.com/de/news/968/transfernews/2013/01/17/3680020/klinsmann-guardiola-gegen-vier-elefanten?source=breakingnews&ICID=HP_BN_2
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
17 stycznia 2013, 23:27 [cytuj]
trzaskal z tego co zrozumiałem to jest sceptyczny Kilnsi ;) I mówi że Barca gra tak 20 lat i pep nie zrobił nic ciekawego, a Bayern może być kubłem zimnej wody.

Ps. Niemiecki znam na poziomie Polskiego Lo więc moje tłumaczenie nie jest 100% pewne ;)
trzaskal z tego co zrozumiałem to jest sceptyczny Kilnsi ;) I mówi że Barca gra tak 20 lat i pep nie zrobił nic ciekawego, a Bayern może być kubłem zimnej wody. Ps. Niemiecki znam na poziomie Polskiego Lo więc moje tłumaczenie nie jest 100% pewne ;)
Offence win games, defence wins titles
18 stycznia 2013, 09:58 [cytuj]
Sorry Baro, ale kompletnie nie nazwałbym tego tchórzostwem. Gdyby poszedł do Chelsea, City czy PSG to wtedy ok. A tak wybrał, owszem, potentata, ale najzdrowszego z całego tego towarzystwa. U nafciarzy (obojętnie ruskich czy arabskich) dopiero byłaby łatwizna. Dobrze się stało: zdrowe zasady prowadzenia klubu w całej lidze niemieckiej + filozofia przeniesiona z Katalonii, to może się udać.
Sorry Baro, ale kompletnie nie nazwałbym tego tchórzostwem. Gdyby poszedł do Chelsea, City czy PSG to wtedy ok. A tak wybrał, owszem, potentata, ale najzdrowszego z całego tego towarzystwa. U nafciarzy (obojętnie ruskich czy arabskich) dopiero byłaby łatwizna. Dobrze się stało: zdrowe zasady prowadzenia klubu w całej lidze niemieckiej + filozofia przeniesiona z Katalonii, to może się udać
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
18 stycznia 2013, 10:07 [cytuj]
Dziś Schalke-Hannover - już zacieram ręce :muza:
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
18 stycznia 2013, 11:05 [cytuj]
Moim zdaniem Pep wybrał doskonale, nie dlatego że tam nie będzie miał konkurencji, a właśnie dlatego że liga niemiecka jest coraz mocniejsza. Już to kiedyś pisałem, uważam że za 5-10 lat Bundesliga będzie najmocniejszą ligą w Europie. Czemu tak twierdzę ? Już w tej chwili w Niemczech jest największa średnia frekwencja, co za tym idzie rosną budżety klubów. Niemcy kładą ogromny nacisk na szkółki piłkarskie, i mają super scouting. Czołówka niemieckiej ligi nie jest zadłużona. Reprezentacja tego kraju to połączenie rutyny i młodości. Można by tak wymieniać i wymieniać, i gdy się spojrzy na PL to w Anglii jest zupełnie odwrotnie.
Moim zdaniem Pep wybrał doskonale, nie dlatego że tam nie będzie miał konkurencji, a właśnie dlatego że liga niemiecka jest coraz mocniejsza. Już to kiedyś pisałem, uważam że za 5-10 lat Bundesliga będzie najmocniejszą ligą w Europie. Czemu tak twierdzę ? Już w tej chwili w Niemczech jest największa średnia frekwencja, co za tym idzie rosną budżety klubów. Niemcy kładą ogromny nacisk na szkółki piłkarskie, i mają super scouting. Czołówka niemieckiej ligi nie jest zadłużona. Reprezentacja tego kraju to połączenie rutyny i młodości. Można by tak wymieniać i wymieniać, i gdy się spojrzy na PL to w Anglii jest zupełnie odwrotnie
18 stycznia 2013, 13:23 [cytuj]
panowie http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/4751079/Snow-hits-English-football-latest-updates.html
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
18 stycznia 2013, 15:21 [cytuj]
deiak7 powiedział/a:

Jest mecz w tv?
Jest mecz w tv?
Together we are strong
18 stycznia 2013, 15:29 [cytuj]
RadzioTH powiedział/a:
Jest mecz w tv?

Eurosport 2
Eurosport 2
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
18 stycznia 2013, 17:14 [cytuj]
:D:D, ale wszystko, by było cacy gdybym miał tą stację :nerwus:
:D:D, ale wszystko, by było cacy gdybym miał tą stację :nerwus:
Together we are strong
18 stycznia 2013, 18:23 [cytuj]
Mam nadzieję, że Holby coś pokaże, o ile w ogóle będzie grał.
Mam nadzieję, że Holby coś pokaże, o ile w ogóle będzie grał
LMAO
18 stycznia 2013, 18:30 [cytuj]
20:30 eurosport 2
20:30 eurosport 2
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
18 stycznia 2013, 19:44 [cytuj]
Oficjalne składy

Schalke: Hildebrand - Uchida, Höwedes, Matip, Fuchs - Höger, Neustädter - Farfan, Holtby, Draxler - Marica

Jest i On. :rotfl:
Oficjalne składy Schalke: Hildebrand - Uchida, Höwedes, Matip, Fuchs - Höger, Neustädter - Farfan, Holtby, Draxler - Marica Jest i On. :rotfl:
Together we are strong
18 stycznia 2013, 20:22 [cytuj]
:brawo:
zobaczymy co pogrywa - ustawiony jako rozgrywający za plecami Marica:tak:
:brawo: zobaczymy co pogrywa - ustawiony jako rozgrywający za plecami Marica:tak:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
18 stycznia 2013, 20:53 [cytuj]
gra jako podwieszony no i zobaczymy co pokaze i odpowie na pytanie czy bedzie wzmocnieniem czy tylko uzupelnieniem skladu.
gra jako podwieszony no i zobaczymy co pokaze i odpowie na pytanie czy bedzie wzmocnieniem czy tylko uzupelnieniem skladu
18 stycznia 2013, 21:20 [cytuj]
http://www.realtv.com.pl/realtv.html jakby kto szukał linku do meczu schalke hanower ;)
http://www.realtv.com.pl/realtv.html jakby kto szukał linku do meczu schalke hanower ;)
18 stycznia 2013, 21:21 [cytuj]
Zoltrix powiedział/a:
gra jako podwieszony no i zobaczymy co pokaze i odpowie na pytanie czy bedzie wzmocnieniem czy tylko uzupelnieniem skladu

Wygląda na uzupełnienie składu....:bezradny:
Wygląda na uzupełnienie składu....:bezradny:
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
18 stycznia 2013, 21:40 [cytuj]
Widzieliście asystę Holtbyego? Magia po prostu! Dla mnie to będzie jedne z mocniejszych wzmocnień e ostatnich latach ;)
Widzieliście asystę Holtbyego? Magia po prostu! Dla mnie to będzie jedne z mocniejszych wzmocnień e ostatnich latach ;)
18 stycznia 2013, 21:46 [cytuj]
asysta niezla choc pilka szczesliwe wpadla mu pod nogi, chlopak tragedi nie gra, prawda jest taka ze Schalke pcha Farfanem na prawej, strzaly niecelne ale niezle sie znajdowal. Brac go w zimowym, dac mu zagrac pare razy w 70 minucie i w nowym sezonie mozemy odniesc korzysci. Ale zawodnikiem robiacym roznice chyba nie bedzie..
asysta niezla choc pilka szczesliwe wpadla mu pod nogi, chlopak tragedi nie gra, prawda jest taka ze Schalke pcha Farfanem na prawej, strzaly niecelne ale niezle sie znajdowal. Brac go w zimowym, dac mu zagrac pare razy w 70 minucie i w nowym sezonie mozemy odniesc korzysci. Ale zawodnikiem robiacym roznice chyba nie bedzie
18 stycznia 2013, 21:55 [cytuj]
Posłuchajcie Borka jak gada o Holtbym ;)
Posłuchajcie Borka jak gada o Holtbym ;)
|<  <<  <  74  75  76  77  78    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 23 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się