Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  7  8  9  10  11    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Newsy i spam
23 lipca 2012, 14:01 [cytuj]
No nie wiem czy wiesz o co mi chodzi. Ogólnie samo to jak mówisz podnóżek to mi bardziej pachnie ambicjonalnością, niż rzeczywistością. Kiedy my się o kogoś wielce pytaliśmy powiedzmy MU?? Ja kojarzę tak naprawde Rafę, którego kupiliśmy w dobrej cenie. To ,że nas stać na bycie mocniejszymi, tak, przy rozsądnej polityce, a nie oślim uporze ;)
No nie wiem czy wiesz o co mi chodzi. Ogólnie samo to jak mówisz podnóżek to mi bardziej pachnie ambicjonalnością, niż rzeczywistością. Kiedy my się o kogoś wielce pytaliśmy powiedzmy MU?? Ja kojarzę tak naprawde Rafę, którego kupiliśmy w dobrej cenie. To ,że nas stać na bycie mocniejszymi, tak, przy rozsądnej polityce, a nie oślim uporze ;)
Kogucie życie!
23 lipca 2012, 14:07 [cytuj]
Napisałem teoretycznie o tym zapytaniu Marcus. Ambicjonalnością? Być może. Wole jednak pokazywać, że jestem ambitny, niż łatwy do wydymania ;)

Ps. Shakhtar odrzucił ofertę cwelski wartą 26 mln funtów za Williana (który otwarcie powiedział, że jego przygoda z klubem z Doniecka "is over" ). Real oferuje nam 27 mln za Modrica... No wiecie co? Jak możemy być tak krótkowzroczni i uparci jak osioł :P
Napisałem teoretycznie o tym zapytaniu Marcus. Ambicjonalnością? Być może. Wole jednak pokazywać, że jestem ambitny, niż łatwy do wydymania ;) Ps. Shakhtar odrzucił ofertę cwelski wartą 26 mln funtów za Williana (który otwarcie powiedział, że jego przygoda z klubem z Doniecka "is over" ). Real oferuje nam 27 mln za Modrica... No wiecie co? Jak możemy być tak krótkowzroczni i uparci jak osioł :P
Can't Smile Without You!!!
23 lipca 2012, 14:25 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Napisałem teoretycznie o tym zapytaniu Marcus. Ambicjonalnością? Być może. Wole jednak pokazywać, że jestem ambitny, niż łatwy do wydymania ;)

Czasami ta ambicjonalność może nam wyjść bokiem. Nie chcę krakać, ale im bliżej końca okienka tym mniejsze kwoty będą oscylować w kwestii tego ciołka
Czasami ta ambicjonalność może nam wyjść bokiem. Nie chcę krakać, ale im bliżej końca okienka tym mniejsze kwoty będą oscylować w kwestii tego ciołka
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
23 lipca 2012, 14:27 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

Przeczytaj mój Ps. z góry. Inni, którzy też starają się równać do tych "wielkich", jakoś nie mają skrupułów ;P
Przeczytaj mój Ps. z góry. Inni, którzy też starają się równać do tych "wielkich", jakoś nie mają skrupułów ;P
23 lipca 2012, 14:29 [cytuj]
I zróbcie coś ze stroną. Znowu info o atakach, w dodatku czasami nie ładuje 3/4 strony tylko newsy po lewej stronie przeglądarki, a teraz mi jakieś strony pootwierało po wejściu na stronę typu i.1yhujhghjus.info etc
I zróbcie coś ze stroną. Znowu info o atakach, w dodatku czasami nie ładuje 3/4 strony tylko newsy po lewej stronie przeglądarki, a teraz mi jakieś strony pootwierało po wejściu na stronę typu i.1yhujhghjus.info etc
23 lipca 2012, 14:42 [cytuj]
tuczi powiedział/a:

Ps. Shakhtar odrzucił ofertę cwelski wartą 26 mln funtów za Williana (który otwarcie powiedział, że jego przygoda z klubem z Doniecka "is over" ). Real oferuje nam 27 mln za Modrica... No wiecie co? Jak możemy być tak krótkowzroczni i uparci jak osioł :P

Ja wolę ambicje od ambicjonalności.
Wiesz co Tuczi, to jak oni 26 odrzucają, a Carolla LFC kupiło za (nie pamiętam) 40, to Modrica co najmniej za 80 trzeba sprzedać. To Twoja logika, taka radziecka, ale zawsze ;)
Powiedz szczerze, a co mnie to k..... obchodzi, że odrzucili?? Nie mój cyrk nie moje małpy. Nie znam gościa, nie znam sytuacji, nie wiem jak miałoby to zostać spłacone. Nic nie znam. Pewnie jakby to Real złożył to by 35 też odrzucili, no i ?
Ja wolę ambicje od ambicjonalności. Wiesz co Tuczi, to jak oni 26 odrzucają, a Carolla LFC kupiło za (nie pamiętam) 40, to Modrica co najmniej za 80 trzeba sprzedać. To Twoja logika, taka radziecka, ale zawsze ;) Powiedz szczerze, a co mnie to k..... obchodzi, że odrzucili?? Nie mój cyrk nie moje małpy. Nie znam gościa, nie znam sytuacji, nie wiem jak miałoby to zostać spłacone. Nic nie znam. Pewnie jakby to Real złożył to by 35 też odrzucili, no i ?
Kogucie życie!
23 lipca 2012, 14:45 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Wole jednak pokazywać, że jestem ambitny, niż łatwy do wydymania ;)

Wierzę na słowo :D , co nie zmienia faktu, że rzeczywistośc może być inna :X:X
Kogucie życie!
23 lipca 2012, 14:54 [cytuj]
tuczi - poważnie po złożeniu transfer request pensja jest wstrzymywana automatycznie? To zapis w kontrakcie Modricia, czy stala praktyka? Bo prawde mowiac, taki troche dziwny zapis. To tak, jakbys skladajac wypowiedzenie (z okresem wypowiedzenia) przestawal dostawac kase dlatego, bo zdecydowales sie odejsc z firmy. Troche to bez sensu, bo przeciez skladajac transfer request, zawodnik wciaz ma te same zobowiazania wobec klubu (trenowanie, granie, cokolwiek mu kaza). Dziwne
tuczi - poważnie po złożeniu transfer request pensja jest wstrzymywana automatycznie? To zapis w kontrakcie Modricia, czy stala praktyka? Bo prawde mowiac, taki troche dziwny zapis. To tak, jakbys skladajac wypowiedzenie (z okresem wypowiedzenia) przestawal dostawac kase dlatego, bo zdecydowales sie odejsc z firmy. Troche to bez sensu, bo przeciez skladajac transfer request, zawodnik wciaz ma te same zobowiazania wobec klubu (trenowanie, granie, cokolwiek mu kaza). Dziwne
23 lipca 2012, 15:23 [cytuj]
halabala powiedział/a:

Nie mogę powiedzieć, że jestem tego pewny na "setkę". Usłyszałem to od gościa, który interesuje się takimi rzeczami, a z którym gadałem właśnie o Moddersie. Tak więc nie zapewniam w stu procentach, ale to ponoć stała praktyka.

MARCUS powiedział/a:

Jak wiesz Marcusie, jestem z biało-niebieskiej strony Gdyni, więc możesz mi wierzyć na słowo :D

MARCUS powiedział/a:
Ja wolę ambicje od ambicjonalności. Wiesz co Tuczi, to jak oni 26 odrzucają, a Carolla LFC kupiło za (nie pamiętam) 40, to Modrica co najmniej za 80 trzeba sprzedać. To Twoja logika, taka radziecka, ale zawsze ;) Powiedz szczerze, a co mnie to k..... obchodzi, że odrzucili?? Nie mój cyrk nie moje małpy. Nie znam gościa, nie znam sytuacji, nie wiem jak miałoby to zostać spłacone. Nic nie znam. Pewnie jakby to Real złożył to by 35 też odrzucili, no i ?

Masz całkowitą rację Marcus, bo mamy z nimi tyle wspólnego, co krowa z baletem ;). Chodzi mi o to, że to nie zawsze musi być tak, że przychodzą sobie reale, barcelony i inne tego typu wynalazki, które rzucają - chcemy tego a tego... dajemy za niego tyle i tyle... na tyle go wyceniamy i więcej nie damy... to nasze ostatnie słowo... a prezes klubu, całując ich w pierścień królewski, pada na kolana i krzyczy w niebogłosy - ...bierzcie i jedzcie z tego... a nie to nie tak ;)... bierzcie i ogłoście wszem i wobec, że jesteśmy git klubik i każdy może z nami interesy robić... :muza:

Generalnie chodzi mi o to, że chyba powinniśmy myśleć o własnym interesie, a nie o interesach innych. Wyceniają go na 27 mln, no i gitarra. Ale to ich wycena, a nie nasza. Jeśli Levy sądzi, że to nie jest adekwatna cena (a wierze, że ma ku temu jakieś podstawy) to robi to na swój sposób. Podany przeze mnie przykład Williana (nawet po dopalaczach nie wbije się w "buty" Modrica)pokazuje, że inne kluby też chcą sprzedać po swojej cenie. Po swojej, a nie po cenie podyktowanej przez chętnych. Myślisz, że gdy sprzedamy Moddersa za te 27 baniek i pójdziemy po Moutinho mówiąc: real nie dał tyle co chcieliśmy, więc wy też opuśćcie nam, proszę - to pójdą nam na rękę? Chyba nie. Każdy orze jak może i każdy liczy grosz. Czy to nam się podoba czy nie ;P
Nie mogę powiedzieć, że jestem tego pewny na "setkę". Usłyszałem to od gościa, który interesuje się takimi rzeczami, a z którym gadałem właśnie o Moddersie. Tak więc nie zapewniam w stu procentach, ale to ponoć stała praktyka. [quote=MARCUS]Wierzę na słowo :D , co nie zmienia faktu, że rzeczywistośc może być inna :X:X
23 lipca 2012, 15:33 [cytuj]
Nie wiem czy ktoś juz pisał , Borussia życzy sobie za Lewego 35 mln funtów , jak na moje oko to zdrowo ich poniosło ;o
Nie wiem czy ktoś juz pisał , Borussia życzy sobie za Lewego 35 mln funtów , jak na moje oko to zdrowo ich poniosło ;o
23 lipca 2012, 15:55 [cytuj]
Dla mnie to będzie odrębna transakcja, odrębny problem. Ja nie twierdzę, że my nie możemy chcieć uzyskać jak najlepszej oferty. Tylko, ze my nie tylko kontraktujemy gościa, ale też całą mase jego fochów etc. Zawsze może on i jego psioczenie zostać z nami. Ośli upoór, dla mnie to trzymanie się tylko ceny. Naprawdę wiele można poza tym ugrać. Jak już jestesmy przy tym Moutinho, to zauważ 2 sprawy. Jezlei byśmy go kupili wcześniej, to może cena bylaby niższa, w końcu FCP będzie wiedzieć, że ciapa :) wpłynęła, druga rzecz, zdecydowanie podważamy pozycję Luki. W razie czego wywędruje na ławę, a po roku nieregulanrego grania to by mógł co najwyżej o Sunderlandzie pomyśleć ;) No ale on teraz, już zaraz chce grać w Realu. To pewnie coś real by dorzucił, a Luka pewnie sam zszedł z indywidualnego. A jak jest skończonym materialistą to pytanie czy ten transfer dla niego taki piękny by był?? To tylko jedno z mozliwych rozwiazań, czysto hipotetyczne. Własnie dlatego twierdzę, że sami siebie wpychamy w gównianą sytuację, w której Luka do spółki z Realem są w wygodniejszej sytuacji. Tego chciejstwa Luki można się było spodziewać.

Ps. Podaj dokładny adres to się zapytam czy ta żółto-niebieska cześć Gdyni podziela Twoje zdanie ;)
Dla mnie to będzie odrębna transakcja, odrębny problem. Ja nie twierdzę, że my nie możemy chcieć uzyskać jak najlepszej oferty. Tylko, ze my nie tylko kontraktujemy gościa, ale też całą mase jego fochów etc. Zawsze może on i jego psioczenie zostać z nami. Ośli upoór, dla mnie to trzymanie się tylko ceny. Naprawdę wiele można poza tym ugrać. Jak już jestesmy przy tym Moutinho, to zauważ 2 sprawy. Jezlei byśmy go kupili wcześniej, to może cena bylaby niższa, w końcu FCP będzie wiedzieć, że ciapa :) wpłynęła, druga rzecz, zdecydowanie podważamy pozycję Luki. W razie czego wywędruje na ławę, a po roku nieregulanrego grania to by mógł co najwyżej o Sunderlandzie pomyśleć ;) No ale on teraz, już zaraz chce grać w Realu. To pewnie coś real by dorzucił, a Luka pewnie sam zszedł z indywidualnego. A jak jest skończonym materialistą to pytanie czy ten transfer dla niego taki piękny by był?? To tylko jedno z mozliwych rozwiazań, czysto hipotetyczne. Własnie dlatego twierdzę, że sami siebie wpychamy w gównianą sytuację, w której Luka do spółki z Realem są w wygodniejszej sytuacji. Tego chciejstwa Luki można się było spodziewać. Ps. Podaj dokładny adres to się zapytam czy ta żółto-niebieska cześć Gdyni podziela Twoje zdanie ;)
Kogucie życie!
23 lipca 2012, 16:28 [cytuj]
MARCUS powiedział/a:
Ps. Podaj dokładny adres to się zapytam czy ta żółto-niebieska cześć Gdyni podziela Twoje zdanie ;)

Nie martw się heh, oksywska część osikano-niebieskich nie potrzebuje mojego adresu :zly:

A co do tego hipotetycznego rozwiąznia, to pewnie masz rację i było to możliwe do ogarnięcia. Ale takie "spiskowe teorie dziejów" to chyba za trudne abecadło dla Harrego :D
Nie martw się heh, oksywska część osikano-niebieskich nie potrzebuje mojego adresu :zly: A co do tego hipotetycznego rozwiąznia, to pewnie masz rację i było to możliwe do ogarnięcia. Ale takie "spiskowe teorie dziejów" to chyba za trudne abecadło dla Harrego :D
23 lipca 2012, 16:43 [cytuj]
Wolfsburg rozważa przewalenie Diego do rezerw(czytaj 4 liga). Też za złe zachowanie i postawę na treningach. Naszemu też przydałby się posiedzieć z młodymi i granie w pipidówkowym pucharze rezerw.
Wolfsburg rozważa przewalenie Diego do rezerw(czytaj 4 liga). Też za złe zachowanie i postawę na treningach. Naszemu też przydałby się posiedzieć z młodymi i granie w pipidówkowym pucharze rezerw
23 lipca 2012, 17:01 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Nie martw się heh, oksywska część osikano-niebieskich nie potrzebuje mojego adresu :zly:

A to Ty jest z, jak ja to nazywałem, z 'Zaporcia' (nie chodzi mi tu o zwieśniaczone 'zaparcie' ;) ) Ogólnie fajne miejsce, taki cypel w morze wchodzący. To może Ty mi pomożesz, pewnie znasz, bo to Twoje rejony. Gdzie był taki fajny teren, jakby tam bokiem własnie do Pucka jechać?? W kotlince, niskie drzewka, pagórkowato? Nie pamiętam dokładnie którędy ta droga szła :bezradny:. Help!
A to Ty jest z, jak ja to nazywałem, z 'Zaporcia' (nie chodzi mi tu o zwieśniaczone 'zaparcie' ;) ) Ogólnie fajne miejsce, taki cypel w morze wchodzący. To może Ty mi pomożesz, pewnie znasz, bo to Twoje rejony. Gdzie był taki fajny teren, jakby tam bokiem własnie do Pucka jechać?? W kotlince, niskie drzewka, pagórkowato? Nie pamiętam dokładnie którędy ta droga szła :bezradny:. Help!
Kogucie życie!
23 lipca 2012, 17:57 [cytuj]
MARCUS powiedział/a:

Hehe od Oksywia górnego przez Obłuże górne, Pogórze górne (wszystko główna ulica Płk.Dąbka), Kosakowo (to już inna gmina), Osłonino (to już Kaszeby), Rzucewo aż do samego Pucka ;). Ładne miejsca, ale cóż, tutaj teraz też nad samym morzem jestem :D
Hehe od Oksywia górnego przez Obłuże górne, Pogórze górne (wszystko główna ulica Płk.Dąbka), Kosakowo (to już inna gmina), Osłonino (to już Kaszeby), Rzucewo aż do samego Pucka ;). Ładne miejsca, ale cóż, tutaj teraz też nad samym morzem jestem :D
23 lipca 2012, 18:02 [cytuj]
Ponoć chelsea daje za lewego tyle ile chce BVB. Świat stanął na głowie :bezradny: Biedny bogatego nigdy nie zrozumie. Dlatego ciesze się, że mam mało kasy bo przynajmniej wiem co z nią zrobić :D

https://www.youtube.com/watch?v=U-fUNaUC24I&feature=player_embedded#t=67s
Ponoć chelsea daje za lewego tyle ile chce BVB. Świat stanął na głowie :bezradny: Biedny bogatego nigdy nie zrozumie. Dlatego ciesze się, że mam mało kasy bo przynajmniej wiem co z nią zrobić :D https://www.youtube.com/watch?v=U-fUNaUC24I&feature=player_embedded#t=67s
23 lipca 2012, 19:06 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Ponoć chelsea daje za lewego tyle ile chce BVB. Świat stanął na głowie :bezradny: Biedny bogatego nigdy nie zrozumie. Dlatego ciesze się, że mam mało kasy bo przynajmniej wiem co z nią zrobić :D

Gdzie przeczytałeś, że tyle dają? Ja widziałem tylko informacje, że Borussia tyle za niego chce.
Gdzie przeczytałeś, że tyle dają? Ja widziałem tylko informacje, że Borussia tyle za niego chce
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
23 lipca 2012, 19:37 [cytuj]
Sawik powiedział/a:
Gdzie przeczytałeś, że tyle dają? Ja widziałem tylko informacje, że Borussia tyle za niego chce

Gdzieś w necie mi wyskoczyła wiadomość nie pamiętam gdzie. Ktoś napisał, że Romek tak nastawił się na Roberta, że zrobi wszystko aby go pozyskać i właśnie zamierzają podwyższyć z 17 mln do 25 za lewego.
Gdzieś w necie mi wyskoczyła wiadomość nie pamiętam gdzie. Ktoś napisał, że Romek tak nastawił się na Roberta, że zrobi wszystko aby go pozyskać i właśnie zamierzają podwyższyć z 17 mln do 25 za lewego
23 lipca 2012, 19:46 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Gdzieś w necie mi wyskoczyła wiadomość nie pamiętam gdzie. Ktoś napisał, że Romek tak nastawił się na Roberta, że zrobi wszystko aby go pozyskać i właśnie zamierzają podwyższyć z 17 mln do 25 za lewego

25 mln, to jednak nie jest 35 mln funtów, bo tyle sobie za niego życzy Borussia.
25 mln, to jednak nie jest 35 mln funtów, bo tyle sobie za niego życzy Borussia
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
|<  <<  <  7  8  9  10  11    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 94 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się