Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

1  2  3    >
Forum dyskusyjne » Hyde Park » NY Red Bull - Spurs
1 sierpnia 2012, 00:50 [cytuj]
Ma ktoś dobrego streama?
Ma ktoś dobrego streama?
.upadamy na dno by odbić się od niego.
1 sierpnia 2012, 01:03 [cytuj]
http://www.castalba.tv/channel/8659
http://www.castalba.tv/channel/8659
LMAO
1 sierpnia 2012, 01:06 [cytuj]
Ciekawy start:
Gomes - Walker, Dawson, Vertonghen, BAE - Lennon, Huddlestone, Livermore, Bentley - Gylfi i na szpicy Bale.
Ciekawy start: Gomes - Walker, Dawson, Vertonghen, BAE - Lennon, Huddlestone, Livermore, Bentley - Gylfi i na szpicy Bale
LMAO
1 sierpnia 2012, 01:07 [cytuj]
Martwi mnie ten brak snajpera. Może AVB naprawdę chce jak Hiszpania grać? :| to może nie Bale a Parker na szpice albo inny Livermore :P
Martwi mnie ten brak snajpera. Może AVB naprawdę chce jak Hiszpania grać? :| to może nie Bale a Parker na szpice albo inny Livermore :P
1 sierpnia 2012, 01:10 [cytuj]
Nie wiem. Bale chyba jako jedyny się nadaje.

Haha... już karny. I to Cahill. Vertonghen faulował. :d

0:1 dla NYR.
Nie wiem. Bale chyba jako jedyny się nadaje. Haha... już karny. I to Cahill. Vertonghen faulował. :d 0:1 dla NYR
LMAO
1 sierpnia 2012, 01:13 [cytuj]
Ja uważam że piłkarz grający na szpicy nie może być jednonożnym Balem czy Lennonem :P

kur. karny...
Ja uważam że piłkarz grający na szpicy nie może być jednonożnym Balem czy Lennonem :P kur. karny
1 sierpnia 2012, 01:15 [cytuj]
Oj Janek Janek.... Parker lub Livemore na szpicy no nie wierze:brawo:
1 sierpnia 2012, 01:17 [cytuj]
Przemas1988 powiedział/a:

Mam nadzieję, że nie potraktowałeś tego serio? :P
1 sierpnia 2012, 01:17 [cytuj]

1 sierpnia 2012, 01:21 [cytuj]
Dzieki USA AVB wie ze trzeba kupic dwoch napastnikow i rozgrywajacego , bo nie wyglada to dobrze.

Niestety Hud, Livemore, Jenas , Bassong , Bentley nie powinni grac w pierwszym skladzie.

Wybacz Nylon, ale to byla taka herezja ze nie zdazylem pojac w niej nutki humorystycznej:D
Dzieki USA AVB wie ze trzeba kupic dwoch napastnikow i rozgrywajacego , bo nie wyglada to dobrze. Niestety Hud, Livemore, Jenas , Bassong , Bentley nie powinni grac w pierwszym skladzie. Wybacz Nylon, ale to byla taka herezja ze nie zdazylem pojac w niej nutki humorystycznej:D
1 sierpnia 2012, 01:21 [cytuj]
W sumie nawet jak przegrają, to cieszę się, że AVB przegrał dużo możliwych wariantów. Już powoli rysuje mu się skład. Teraz tylko kupić brakujące elementy układanki(playmaker i napastnik) i można wygrać z Newcastle.
w dodatku będzie Sandro, VdV, Defoe. To już w pewnym stopniu wypełni luki.
W sumie nawet jak przegrają, to cieszę się, że AVB przegrał dużo możliwych wariantów. Już powoli rysuje mu się skład. Teraz tylko kupić brakujące elementy układanki(playmaker i napastnik) i można wygrać z Newcastle. w dodatku będzie Sandro, VdV, Defoe. To już w pewnym stopniu wypełni luki
LMAO
1 sierpnia 2012, 01:25 [cytuj]
Niestety Hud, Livemore, Jenas , Bassong , Bentley nie powinni grac w pierwszym skladzie.

Bentley z każdym dotknięciem piłki udowadnia jak bardzo przepłacamy tego lalusia. Hudd wraca po długiej kontuzji, mam nadzieję, że się odbuduje a co do reszty to się zgodzę. Chociaż Jake rośnie nam na naprawdę imponującego grajka.

Wybacz Nylon, ale to byla taka herezja ze nie zdazylem pojac w niej nutki humorystycznej:D

Odpuszczone :P

Bramkarz NY ma chyba mecz życia. Albo nie. Przecież obie dogodnie kopnięte piłeczki leciały jakiś metr od niego :(
Bentley z każdym dotknięciem piłki udowadnia jak bardzo przepłacamy tego lalusia. Hudd wraca po długiej kontuzji, mam nadzieję, że się odbuduje a co do reszty to się zgodzę. Chociaż Jake rośnie nam na naprawdę imponującego grajka. [quote=Przemas1988]Wybacz Nylon, ale to byla taka herezja ze nie zdazylem pojac w niej nutki humorystycznej:D
1 sierpnia 2012, 01:27 [cytuj]
Walker jest totalnie bez formy.

Hud i Jake to w tym momencie lawka jak dla mnie. Chociaz darze ich sympatia i widze w nich potencjal lawkowy , ale jednak to nie jest srodek top4 .
Walker jest totalnie bez formy. Hud i Jake to w tym momencie lawka jak dla mnie. Chociaz darze ich sympatia i widze w nich potencjal lawkowy , ale jednak to nie jest srodek top4
1 sierpnia 2012, 01:30 [cytuj]
Walker jest totalnie bez formy

myślałem że tylko ja tak zauważyłem

raku powiedział/a:
Daniel Levy od kilku godzin siedział w swoim gabinecie na White Hart Lane i pykając fajkę przyglądał się kilku chłopakom kopiącym piłkę przy Park Lane. Wpatrzony w ich grę zadumał się i złapał za podbródek, zastygając przy tym w bezruchu. W końcu łysawy pięćdziesięciolatek wstał ze skórzanego fotela stojącego obok hebanowego biurka i ruszył w kierunku okna.

- Wiesz co, Andre?- zwrócił się Levy do siedzącego pokornie po drugiej stronie biurka Andre Villasa-Boasa, który złapał się właśnie dłońmi za kolana.- Dajmy Bale'owi numer dziewięć, może nikt się nie kapnie, że nie mamy napastnika

:brawo:raku nie chcesz jakichś powieści pisać?:brawo:
myślałem że tylko ja tak zauważyłem [quote=raku]Daniel Levy od kilku godzin siedział w swoim gabinecie na White Hart Lane i pykając fajkę przyglądał się kilku chłopakom kopiącym piłkę przy Park Lane. Wpatrzony w ich grę zadumał się i złapał za podbródek, zastygając przy tym w bezruchu. W końcu łysawy pięćdziesięciolatek wstał ze skórzanego fotela stojącego obok hebanowego biurka i ruszył w kierunku okna. - Wiesz co, Andre?- zwrócił się Levy do siedzącego pokornie po drugiej stronie biurka Andre Villasa-Boasa, który złapał się właśnie dłońmi za kolana.- Dajmy Bale'owi numer dziewięć, może nikt się nie kapnie, że nie mamy napastnika
1 sierpnia 2012, 01:30 [cytuj]
:wysmiewacz:
:wysmiewacz:
1 sierpnia 2012, 01:33 [cytuj]
Nie kracz. :D
Za to muszę przyznać, że bardzo podobają mi się nowe stroje wyjazdowe w akcji. Wcześniej widziałem tylko mecz z Liverpoolem w domowych. Też były świetne, ale te to jest mistrzostwo.
Nie kracz. :D Za to muszę przyznać, że bardzo podobają mi się nowe stroje wyjazdowe w akcji. Wcześniej widziałem tylko mecz z Liverpoolem w domowych. Też były świetne, ale te to jest mistrzostwo
LMAO
1 sierpnia 2012, 01:46 [cytuj]
Juz nie moge patrze na przyjecia i dogrania Toma
Juz nie moge patrze na przyjecia i dogrania Toma
1 sierpnia 2012, 01:51 [cytuj]
Mamy niezłe posiadanie, ale gówno z tego wynika. Ciągle mamy tą piłkę, ale mamy ją dopiero na ~40m. Dodatkowo widzę cały czas tylko dogrania do boku i tam grę.
Może jakaś brameczka przed przerwą? :skromny:

BTW To czemu chyba żaden mecz jaki widziałem nie zaczął się równo o czasie. Co oni tam robią? Pewnie u takiej rodzinki to wygląda tak:
No za 10 minut się zaczyna mecz. Będziemy na miejscu za 5 i jeszcze 10, żeby kupić sobie jedzonko. No poczekają na nas. W końcu to my.
Mamy niezłe posiadanie, ale gówno z tego wynika. Ciągle mamy tą piłkę, ale mamy ją dopiero na ~40m. Dodatkowo widzę cały czas tylko dogrania do boku i tam grę. Może jakaś brameczka przed przerwą? :skromny: BTW To czemu chyba żaden mecz jaki widziałem nie zaczął się równo o czasie. Co oni tam robią? Pewnie u takiej rodzinki to wygląda tak: No za 10 minut się zaczyna mecz. Będziemy na miejscu za 5 i jeszcze 10, żeby kupić sobie jedzonko. No poczekają na nas. W końcu to my
LMAO
1  2  3    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 25%
2-3 0%
4-6 25%
7-10 0%
11-20 50%
4 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 6 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się