Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

1  2  3  4  5    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Autorska koszulka fana kogutów
16 sierpnia 2012, 20:19 [cytuj]
Witam kogucią brać.

Wraz z przyjaciółką chcemy zaprojektować autorska koszulkę fana Kogutów (przyjaciółka Justynka jako projektant, ja skromny pomysłodawca :) ).
I tutaj kieruje do Was pytanie moi drodzy. Co ewentualnie byście chcieli zobaczyć na wspomnianej koszulce? Co wam się kojarzy z Tottenham'em? No i oczywiście kto byłby chętny na taką koszulkę?

Wiadomo im więcej chętnych tym całkowity koszt wyniesie mniej. Od razu mówię, że zrzekam się zysków, jedynie symboliczne honorarium dla Justynki się należy :) Przed zakupem oczywiście wgląd do końcowego projektu :), nic w ciemno

Pozdrawiam i czekam na Wasze sugestie :)

Pozdrawiam Adam "mały" K. :)
Witam kogucią brać. Wraz z przyjaciółką chcemy zaprojektować autorska koszulkę fana Kogutów (przyjaciółka Justynka jako projektant, ja skromny pomysłodawca :) ). I tutaj kieruje do Was pytanie moi drodzy. Co ewentualnie byście chcieli zobaczyć na wspomnianej koszulce? Co wam się kojarzy z Tottenham'em? No i oczywiście kto byłby chętny na taką koszulkę? Wiadomo im więcej chętnych tym całkowity koszt wyniesie mniej. Od razu mówię, że zrzekam się zysków, jedynie symboliczne honorarium dla Justynki się należy :) Przed zakupem oczywiście wgląd do końcowego projektu :), nic w ciemno Pozdrawiam i czekam na Wasze sugestie :) Pozdrawiam Adam "mały" K. :)
16 sierpnia 2012, 20:26 [cytuj]
Ja byłbym bardzo chętny, w koszulce zaś widziałbym napis Tottenham mimo wszystko i poprostu jakiś motyw z kogutem :)
Ja byłbym bardzo chętny, w koszulce zaś widziałbym napis Tottenham mimo wszystko i poprostu jakiś motyw z kogutem :)
To dare is to do.
16 sierpnia 2012, 20:30 [cytuj]
też o tym myślałem. ale coś jeszcze by się przydało tak żeby odróżniała się o tego co można kupić w sklepie. Ze względów finansowych raczej odpada indywidualny nr czy nazwisko, bo wtedy koszt wydrukowania pojedynczej koszulki wzrasta, chyba ze ktoś sobie zażyczy to nie ma problemu :)

fajna sprawa byłaby później pojawić się na zlocie takich koszulkach... niech gawiedź wie kto się bawi :cwaniak:
też o tym myślałem. ale coś jeszcze by się przydało tak żeby odróżniała się o tego co można kupić w sklepie. Ze względów finansowych raczej odpada indywidualny nr czy nazwisko, bo wtedy koszt wydrukowania pojedynczej koszulki wzrasta, chyba ze ktoś sobie zażyczy to nie ma problemu :) fajna sprawa byłaby później pojawić się na zlocie takich koszulkach... niech gawiedź wie kto się bawi :cwaniak:
16 sierpnia 2012, 20:55 [cytuj]
Ja również byłbym chętny :). Jeżeli chodzi o wzór to na koszulce napis SPURS, a pod spodem 1882. Ile many by kosztowała? :P
Ja również byłbym chętny :). Jeżeli chodzi o wzór to na koszulce napis SPURS, a pod spodem 1882. Ile many by kosztowała? :P
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
16 sierpnia 2012, 20:56 [cytuj]
Może napis na plecach (zamiast nazwiska) YIDS i numer w którym powstał klub?
Może napis na plecach (zamiast nazwiska) YIDS i numer w którym powstał klub?
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym
16 sierpnia 2012, 20:56 [cytuj]
Może napis na plecach (zamiast nazwiska) YIDS i rok w którym powstał klub?
Może napis na plecach (zamiast nazwiska) YIDS i rok w którym powstał klub?
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym
16 sierpnia 2012, 20:58 [cytuj]
Brałbym w ciemno :D
Brałbym w ciemno :D
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
16 sierpnia 2012, 21:10 [cytuj]
deiak7 powiedział/a:

to zależy ile będzie chętnych, im więcej tym taniej wychodzi, będę szukał drukarni z najlepszą ofertą, koszulki mogą być do odbioru osobistego w Warszawie, bądź wysyłka

Widzę, że już rysuje się wizja koszulki. cieszy mnie to :)

Sprawa otwarta, burza mózgów trwa. Praca nad koszulka zacznie się w poniedziałek, jak Justynka wróci z rodzinnych stron. I myślę że po kilku dniach będzie już wstępny projekt gotowy do waszej oceny :)
to zależy ile będzie chętnych, im więcej tym taniej wychodzi, będę szukał drukarni z najlepszą ofertą, koszulki mogą być do odbioru osobistego w Warszawie, bądź wysyłka Widzę, że już rysuje się wizja koszulki. cieszy mnie to :) Sprawa otwarta, burza mózgów trwa. Praca nad koszulka zacznie się w poniedziałek, jak Justynka wróci z rodzinnych stron. I myślę że po kilku dniach będzie już wstępny projekt gotowy do waszej oceny :)
16 sierpnia 2012, 21:32 [cytuj]
ja biorę dwie XL-ki - dla siebie i brata:tak:

--- HM napis Yids w miejscu nazwiska i numer 82' :ok:
ja biorę dwie XL-ki - dla siebie i brata:tak: --- HM napis Yids w miejscu nazwiska i numer 82' :ok:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
16 sierpnia 2012, 21:33 [cytuj]
Wstępnie się na to piszę ;)
Wstępnie się na to piszę ;)
16 sierpnia 2012, 21:43 [cytuj]
albo Poland Army Spurs a niżej 82':brawo:
albo Poland Army Spurs a niżej 82':brawo:
16 sierpnia 2012, 21:49 [cytuj]
Bardzo fajny pomysł. Pracujcie, pracujcie ;)
Bardzo fajny pomysł. Pracujcie, pracujcie ;)
Can't Smile Without You!!!
16 sierpnia 2012, 22:11 [cytuj]
Najlepiej jakby to była granatowa polówka (czarna ewentualnie też może być), bo przeważnie są z lepszego materiału. I lepiej wygląda na wyjście do pubu na mecz. Na pewno jakiś motyw koguta. Nie mam konkretnych pomysłów, ale dobrze byłoby w jakiś nieznaczny sposób zaznaczyć, że chodzi o polskich kibiców, bo ubrań z motywami spurs to mogę sobie nakupować w spurs shopie albo innych angielskich sklepach. Jak projekt będzie ciekawy to będę zainteresowany kupnem takiej koszulki
Najlepiej jakby to była granatowa polówka (czarna ewentualnie też może być), bo przeważnie są z lepszego materiału. I lepiej wygląda na wyjście do pubu na mecz. Na pewno jakiś motyw koguta. Nie mam konkretnych pomysłów, ale dobrze byłoby w jakiś nieznaczny sposób zaznaczyć, że chodzi o polskich kibiców, bo ubrań z motywami spurs to mogę sobie nakupować w spurs shopie albo innych angielskich sklepach. Jak projekt będzie ciekawy to będę zainteresowany kupnem takiej koszulki
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
16 sierpnia 2012, 22:42 [cytuj]
Kiedyś chyba już podobny temat był poruszany na forum. Zgadzam się co do pomysłu polówki i jej koloru granatowa obowiązkowa! Do tego dodałbym oczywiście koguta na piersi czy inny symbol który można kojarzyć z Tottenhamem, natomiast na plecach pod kołnierzykiem mała biało-czerwona flaga i jakiś napis w stylu Poland Army Spurs lub spursmania.org albo najlepiej obydwa :D Również skusiłbym się na jedną sztukę. :ok:
Kiedyś chyba już podobny temat był poruszany na forum. Zgadzam się co do pomysłu polówki i jej koloru granatowa obowiązkowa! Do tego dodałbym oczywiście koguta na piersi czy inny symbol który można kojarzyć z Tottenhamem, natomiast na plecach pod kołnierzykiem mała biało-czerwona flaga i jakiś napis w stylu Poland Army Spurs lub spursmania.org albo najlepiej obydwa :D Również skusiłbym się na jedną sztukę. :ok:
The game is about glory. It's about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom
16 sierpnia 2012, 22:56 [cytuj]
Własnie, może dobrze by było zamieścić gdzieś na niej napis spursmania?
Własnie, może dobrze by było zamieścić gdzieś na niej napis spursmania?
16 sierpnia 2012, 22:57 [cytuj]
zgadzam sie z Verba lepiej doplacic do Polowki niz zwyklego shirta wziasc bo sa strasznie delikatne te koszulki wtedy , a moze poprostu maly kogucik na piersi i na plecach na dole napis Spursmania ?
zgadzam sie z Verba lepiej doplacic do Polowki niz zwyklego shirta wziasc bo sa strasznie delikatne te koszulki wtedy , a moze poprostu maly kogucik na piersi i na plecach na dole napis Spursmania ?
16 sierpnia 2012, 22:57 [cytuj]
bardzo podobny pomysl do puchatka a nawet postu nie widzialem :)
bardzo podobny pomysl do puchatka a nawet postu nie widzialem :)
16 sierpnia 2012, 23:16 [cytuj]
Alista powiedział/a:

Ta wersja mi się najbardziej podoba :)
Ta wersja mi się najbardziej podoba :)
16 sierpnia 2012, 23:19 [cytuj]
Jaki to bedzie kroj koszulki to kwestia dogadania.
Dobry pomysl z tym zaznaczeniem ze akurat jestesmy polskimi fanami... moze herb koguta na piersi a w tle polska flaga wygieta jak na wietrze? ewentualnie tak jak ktos napisal zeby polska flaga na karku...
Jaki to bedzie kroj koszulki to kwestia dogadania. Dobry pomysl z tym zaznaczeniem ze akurat jestesmy polskimi fanami... moze herb koguta na piersi a w tle polska flaga wygieta jak na wietrze? ewentualnie tak jak ktos napisal zeby polska flaga na karku
16 sierpnia 2012, 23:29 [cytuj]
spursmania albo Poland Army Spurs byłoby super --- z przodu na lewej stronie logo Orła (granatowego) chwytającego piłkę - :brawo:
spursmania albo Poland Army Spurs byłoby super --- z przodu na lewej stronie logo Orła (granatowego) chwytającego piłkę - :brawo:
1  2  3  4  5    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 25%
2-3 0%
4-6 25%
7-10 0%
11-20 50%
4 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 21 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się