Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  10  11  12  13  14    >
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Autorska koszulka fana kogutów
11 września 2012, 18:41 [cytuj]
Jest jakas mozliwosc wysylki do UK??:[
11 września 2012, 18:53 [cytuj]
maly8919 powiedział/a:
sitodruk

No to powinniśmy pocieszyć się koszulkami i jednocześnie nie będą nas wywalać z autobusów czy tramwajów :)
No to powinniśmy pocieszyć się koszulkami i jednocześnie nie będą nas wywalać z autobusów czy tramwajów :)
11 września 2012, 22:02 [cytuj]
Swiebo powiedział/a:

jest taka możliwość. Z tego co sprawdziłem to przesyłka plus koperta (jako przekaz listowy) będzie kosztować 10-15 zł. Prześlij swoje dane adresowe, imię nazwisko, ilość koszulek i rozmiar na adres adkopiczko@yahoo.pl . najpóźniej do jutra godziny 5 rano. cały dzień będę poza dostępem do internetu więc tylko o tej godzinie będę w stanie odebrać.

PS ma ktoś może bezpośredni kontakt z użytkownikiem "tmn". nie przesłał mi rozmiaru koszulki jaki chce. a nie odpisuje mi na maila. Jutro wczesnym rankiem jest już deadline. więc jak ktoś by mu wspomniał o tym byłbym wdzięczny.
jest taka możliwość. Z tego co sprawdziłem to przesyłka plus koperta (jako przekaz listowy) będzie kosztować 10-15 zł. Prześlij swoje dane adresowe, imię nazwisko, ilość koszulek i rozmiar na adres adkopiczko@yahoo.pl . najpóźniej do jutra godziny 5 rano. cały dzień będę poza dostępem do internetu więc tylko o tej godzinie będę w stanie odebrać. PS ma ktoś może bezpośredni kontakt z użytkownikiem "tmn". nie przesłał mi rozmiaru koszulki jaki chce. a nie odpisuje mi na maila. Jutro wczesnym rankiem jest już deadline. więc jak ktoś by mu wspomniał o tym byłbym wdzięczny
11 września 2012, 23:24 [cytuj]
:kotek: idzie już?
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
11 września 2012, 23:44 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

Jutro rano idą do druku. Wystąpiły komplikacje w postaci, że w drukarni polecieli w wuja i podnieśli cenę wcześniej ustaloną. ale już sytuacja opanowana. Mam wszystkich dane. od części osób jeszcze nie otrzymałem przelewu, ale mam nadzieje, że wkrótce to się zmieni. :)

PS Jeśli ktoś chce ostatnim rzutem na taśmę załapać się na koszulkę to ma czas do 4 rano(imie nazwisko, adres, ilosc i rozmiar koszulek na adres adkopiczko@yahoo.pl). Po tej godzinie mija deadline i zamykamy zapisy. projekt leci do druku

COYS
Jutro rano idą do druku. Wystąpiły komplikacje w postaci, że w drukarni polecieli w wuja i podnieśli cenę wcześniej ustaloną. ale już sytuacja opanowana. Mam wszystkich dane. od części osób jeszcze nie otrzymałem przelewu, ale mam nadzieje, że wkrótce to się zmieni. :) PS Jeśli ktoś chce ostatnim rzutem na taśmę załapać się na koszulkę to ma czas do 4 rano(imie nazwisko, adres, ilosc i rozmiar koszulek na adres adkopiczko@yahoo.pl). Po tej godzinie mija deadline i zamykamy zapisy. projekt leci do druku COYS
12 września 2012, 01:26 [cytuj]
bedzie nas z 30? cholera, swietna sprawa z tymi polowkami :)
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
12 września 2012, 01:37 [cytuj]
TrueYid powiedział/a:

dokładnie to 22 Koguty zamówiły 27 polówek
12 września 2012, 12:15 [cytuj]
maly8919 powiedział/a:

- JEST WIARA!
- To jest dobre otwarcie "OFICJALNEGO FANCLUBU":brawo:
... teraz tylko niech Tott zacznie grać tak jak tego oczekujemy..
- JEST WIARA! - To jest dobre otwarcie "OFICJALNEGO FANCLUBU":brawo: ... teraz tylko niech Tott zacznie grać tak jak tego oczekujemy
12 września 2012, 13:02 [cytuj]
Trzeba pochwalic Adama za inicjatywe! Swietny pomysl i juz nie moge doczekac sie koszulki : ) mysle ze na czwartkowy mecz LE juz bedzie! a Tott zacznie wygyrwac, juz w tej kolejce :D
Trzeba pochwalic Adama za inicjatywe! Swietny pomysl i juz nie moge doczekac sie koszulki : ) mysle ze na czwartkowy mecz LE juz bedzie! a Tott zacznie wygyrwac, juz w tej kolejce :D
12 września 2012, 18:09 [cytuj]
Zoltrix powiedział/a:

Tylko spokojnie z pochwałami, żebym nie popadł w samozachwyt :D dużo zależy od naszej Poczty Polskiej, ale jestem dobrej myśli
Tylko spokojnie z pochwałami, żebym nie popadł w samozachwyt :D dużo zależy od naszej Poczty Polskiej, ale jestem dobrej myśli
12 września 2012, 20:22 [cytuj]
jezeli zalezy od Poczty Polskiej to niestety nie jestem.. :D
jezeli zalezy od Poczty Polskiej to niestety nie jestem.. :D
16 września 2012, 21:45 [cytuj]
:brawo:
:brawo:
E.F.E.N.D.I.
17 września 2012, 10:08 [cytuj]
Witam Kogutów

W związku z tym, że dostaję maile z zapytaniami czy już są koszulki, napisałem do drukarni w celu zasięgnięcia informacji. Dzisiaj wysyłają i jutro mają być u mnie. Tak więc cierpliwości Panowie :)

COYS
Witam Kogutów W związku z tym, że dostaję maile z zapytaniami czy już są koszulki, napisałem do drukarni w celu zasięgnięcia informacji. Dzisiaj wysyłają i jutro mają być u mnie. Tak więc cierpliwości Panowie :) COYS
17 września 2012, 12:03 [cytuj]
fajnie by bylo gdyby znalazly sie na nas na Lazio.. :>
fajnie by bylo gdyby znalazly sie na nas na Lazio.. :>
17 września 2012, 13:30 [cytuj]
Tak prędko chyba się nie uda, ale na QPR już jak najbardziej:cwaniak:
Tak prędko chyba się nie uda, ale na QPR już jak najbardziej:cwaniak:
18 września 2012, 15:42 [cytuj]
coś na pobudzenie apetytów :cwaniak:

http://zapodaj.net/bfb62c2b32a3e.jpg.html

3 osoby które jeszcze nie zapłaciły dostaną maila-przypomnienie.

Postaram się dzisiaj wysłać do osób, które przesłali kaske.

COYS
coś na pobudzenie apetytów :cwaniak: http://zapodaj.net/bfb62c2b32a3e.jpg.html 3 osoby które jeszcze nie zapłaciły dostaną maila-przypomnienie. Postaram się dzisiaj wysłać do osób, które przesłali kaske. COYS
18 września 2012, 17:27 [cytuj]
ślij to chłopie:rotfl::rotfl:
ślij to chłopie:rotfl::rotfl:
18 września 2012, 17:47 [cytuj]
A ja już mam :)
Jeszcze raz wielkie dzięki Mały :)
A ja już mam :) Jeszcze raz wielkie dzięki Mały :)
18 września 2012, 17:58 [cytuj]
no to czekam moze nasza poczta polska zdazy do piatku ;)
no to czekam moze nasza poczta polska zdazy do piatku ;)
18 września 2012, 18:12 [cytuj]
właśnie adresuje koperty. do 20 mam pocztę otwartą, powinienem się wyrobić.

Gan1982, dobry rozmiar?
właśnie adresuje koperty. do 20 mam pocztę otwartą, powinienem się wyrobić. Gan1982, dobry rozmiar?
|<  <<  <  10  11  12  13  14    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 25%
2-3 0%
4-6 25%
7-10 0%
11-20 50%
4 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 12 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się