Forum dyskusyjne
11 września 2012, 18:41 [cytuj]
Jest jakas mozliwosc wysylki do UK??:[
11 września 2012, 18:53 [cytuj]
maly8919 powiedział/a:
sitodruk
No to powinniśmy pocieszyć się koszulkami i jednocześnie nie będą nas wywalać z autobusów czy tramwajów
No to powinniśmy pocieszyć się koszulkami i jednocześnie nie będą nas wywalać z autobusów czy tramwajów :)
11 września 2012, 22:02 [cytuj]
Swiebo powiedział/a:
jest taka możliwość. Z tego co sprawdziłem to przesyłka plus koperta (jako przekaz listowy) będzie kosztować 10-15 zł. Prześlij swoje dane adresowe, imię nazwisko, ilość koszulek i rozmiar na adres adkopiczko@yahoo.pl . najpóźniej do jutra godziny 5 rano. cały dzień będę poza dostępem do internetu więc tylko o tej godzinie będę w stanie odebrać.
PS ma ktoś może bezpośredni kontakt z użytkownikiem "tmn". nie przesłał mi rozmiaru koszulki jaki chce. a nie odpisuje mi na maila. Jutro wczesnym rankiem jest już deadline. więc jak ktoś by mu wspomniał o tym byłbym wdzięczny.
jest taka możliwość. Z tego co sprawdziłem to przesyłka plus koperta (jako przekaz listowy) będzie kosztować 10-15 zł. Prześlij swoje dane adresowe, imię nazwisko, ilość koszulek i rozmiar na adres adkopiczko@yahoo.pl . najpóźniej do jutra godziny 5 rano. cały dzień będę poza dostępem do internetu więc tylko o tej godzinie będę w stanie odebrać.
PS ma ktoś może bezpośredni kontakt z użytkownikiem "tmn". nie przesłał mi rozmiaru koszulki jaki chce. a nie odpisuje mi na maila. Jutro wczesnym rankiem jest już deadline. więc jak ktoś by mu wspomniał o tym byłbym wdzięczny
11 września 2012, 23:24 [cytuj]

idzie już?
:kotek: idzie już?
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
11 września 2012, 23:44 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

idzie już?
Jutro rano idą do druku. Wystąpiły komplikacje w postaci, że w drukarni polecieli w wuja i podnieśli cenę wcześniej ustaloną. ale już sytuacja opanowana. Mam wszystkich dane. od części osób jeszcze nie otrzymałem przelewu, ale mam nadzieje, że wkrótce to się zmieni.
PS Jeśli ktoś chce ostatnim rzutem na taśmę załapać się na koszulkę to ma czas do 4 rano(imie nazwisko, adres, ilosc i rozmiar koszulek na adres adkopiczko@yahoo.pl). Po tej godzinie mija deadline i zamykamy zapisy. projekt leci do druku
COYS
Jutro rano idą do druku. Wystąpiły komplikacje w postaci, że w drukarni polecieli w wuja i podnieśli cenę wcześniej ustaloną. ale już sytuacja opanowana. Mam wszystkich dane. od części osób jeszcze nie otrzymałem przelewu, ale mam nadzieje, że wkrótce to się zmieni. :)
PS Jeśli ktoś chce ostatnim rzutem na taśmę załapać się na koszulkę to ma czas do 4 rano(imie nazwisko, adres, ilosc i rozmiar koszulek na adres adkopiczko@yahoo.pl). Po tej godzinie mija deadline i zamykamy zapisy. projekt leci do druku
COYS
12 września 2012, 01:26 [cytuj]
bedzie nas z 30? cholera, swietna sprawa z tymi polowkami
bedzie nas z 30? cholera, swietna sprawa z tymi polowkami :)
Tottenham till I die,
I'm Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,
I'm Tottenham till I die...
12 września 2012, 01:37 [cytuj]
TrueYid powiedział/a:
bedzie nas z 30? cholera, swietna sprawa z tymi polowkami

dokładnie to 22 Koguty zamówiły 27 polówek
12 września 2012, 12:15 [cytuj]
maly8919 powiedział/a:
- JEST WIARA!
- To jest dobre otwarcie "OFICJALNEGO FANCLUBU"
... teraz tylko niech Tott zacznie grać tak jak tego oczekujemy..
- JEST WIARA!
- To jest dobre otwarcie "OFICJALNEGO FANCLUBU":brawo:
... teraz tylko niech Tott zacznie grać tak jak tego oczekujemy
12 września 2012, 13:02 [cytuj]
Trzeba pochwalic Adama za inicjatywe! Swietny pomysl i juz nie moge doczekac sie koszulki : ) mysle ze na czwartkowy mecz LE juz bedzie! a Tott zacznie wygyrwac, juz w tej kolejce
Trzeba pochwalic Adama za inicjatywe! Swietny pomysl i juz nie moge doczekac sie koszulki : ) mysle ze na czwartkowy mecz LE juz bedzie! a Tott zacznie wygyrwac, juz w tej kolejce :D
12 września 2012, 18:09 [cytuj]
Zoltrix powiedział/a:
Trzeba pochwalic Adama za inicjatywe! Swietny pomysl i juz nie moge doczekac sie koszulki : ) mysle ze na czwartkowy mecz LE juz bedzie! a Tott zacznie wygyrwac, juz w tej kolejce

Tylko spokojnie z pochwałami, żebym nie popadł w samozachwyt

dużo zależy od naszej Poczty Polskiej, ale jestem dobrej myśli
Tylko spokojnie z pochwałami, żebym nie popadł w samozachwyt :D dużo zależy od naszej Poczty Polskiej, ale jestem dobrej myśli
12 września 2012, 20:22 [cytuj]
jezeli zalezy od Poczty Polskiej to niestety nie jestem..
jezeli zalezy od Poczty Polskiej to niestety nie jestem.. :D
16 września 2012, 21:45 [cytuj]
:brawo:
E.F.E.N.D.I.
17 września 2012, 10:08 [cytuj]
Witam Kogutów
W związku z tym, że dostaję maile z zapytaniami czy już są koszulki, napisałem do drukarni w celu zasięgnięcia informacji. Dzisiaj wysyłają i jutro mają być u mnie. Tak więc cierpliwości Panowie
COYS
Witam Kogutów
W związku z tym, że dostaję maile z zapytaniami czy już są koszulki, napisałem do drukarni w celu zasięgnięcia informacji. Dzisiaj wysyłają i jutro mają być u mnie. Tak więc cierpliwości Panowie :)
COYS
17 września 2012, 12:03 [cytuj]
fajnie by bylo gdyby znalazly sie na nas na Lazio.. :>
fajnie by bylo gdyby znalazly sie na nas na Lazio.. :>
17 września 2012, 13:30 [cytuj]
Tak prędko chyba się nie uda, ale na QPR już jak najbardziej
Tak prędko chyba się nie uda, ale na QPR już jak najbardziej:cwaniak:
18 września 2012, 15:42 [cytuj]
coś na pobudzenie apetytów
http://zapodaj.net/bfb62c2b32a3e.jpg.html
3 osoby które jeszcze nie zapłaciły dostaną maila-przypomnienie.
Postaram się dzisiaj wysłać do osób, które przesłali kaske.
COYS
coś na pobudzenie apetytów :cwaniak:
http://zapodaj.net/bfb62c2b32a3e.jpg.html
3 osoby które jeszcze nie zapłaciły dostaną maila-przypomnienie.
Postaram się dzisiaj wysłać do osób, które przesłali kaske.
COYS
18 września 2012, 17:27 [cytuj]
ślij to chłopie

ślij to chłopie:rotfl::rotfl:
18 września 2012, 17:47 [cytuj]
A ja już mam
Jeszcze raz wielkie dzięki Mały
A ja już mam :)
Jeszcze raz wielkie dzięki Mały :)
18 września 2012, 17:58 [cytuj]
no to czekam moze nasza poczta polska zdazy do piatku
no to czekam moze nasza poczta polska zdazy do piatku ;)
18 września 2012, 18:12 [cytuj]
właśnie adresuje koperty. do 20 mam pocztę otwartą, powinienem się wyrobić.
Gan1982, dobry rozmiar?
właśnie adresuje koperty. do 20 mam pocztę otwartą, powinienem się wyrobić.
Gan1982, dobry rozmiar?