Forum dyskusyjne
16 sierpnia 2012, 23:37 [cytuj]
ok to spróbujmy podsumować.
- z przodu kogut z flagą czy tak jak to napisał RAFO Orzeł chwytający piłkę (granatowy

)
- z tyłu Polad Army Spurs, a spursmania na wysokosci krzyza
- nr 82?
- z przodu kogut z flagą czy tak jak to napisał RAFO Orzeł chwytający piłkę (granatowy ;) )
- nr 82?
16 sierpnia 2012, 23:40 [cytuj]
No właśnie z tą polską flagą bym nie przesadzał bo będzie psuć koncepcje, poza tym jest biało-czerwona, nie muszę przypominać czyje to barwy. Mały znaczek na kołnierzyku lub zaraz pod. Numer 82 na plecach też nie głupi pomysł i napis nad numerem zamiast nazwiska(Napis do uzgodnienia, przychylam się do Spurs Army Poland. Proponuję na piersi po lewej stronie małego koguta wpisany w okrągły napis coś w stylu Polski Fanklub Tottenhamu. Oczywiście napis można by jeszcze dopracować
No właśnie z tą polską flagą bym nie przesadzał bo będzie psuć koncepcje, poza tym jest biało-czerwona, nie muszę przypominać czyje to barwy. Mały znaczek na kołnierzyku lub zaraz pod. Numer 82 na plecach też nie głupi pomysł i napis nad numerem zamiast nazwiska(Napis do uzgodnienia, przychylam się do Spurs Army Poland. Proponuję na piersi po lewej stronie małego koguta wpisany w okrągły napis coś w stylu Polski Fanklub Tottenhamu. Oczywiście napis można by jeszcze dopracować
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
16 sierpnia 2012, 23:46 [cytuj]
maly8919 powiedział/a:
- z przodu kogut z flagą czy tak jak to napisał RAFO Orzeł chwytający piłkę (granatowy

)
- nr 82?
Poland Army Spurs nie może być, jak już to Spurs Army Poland
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
16 sierpnia 2012, 23:55 [cytuj]
varba powiedział/a:
sorki, mój błąd. ok to już mam ogólny zarys jak to chcecie żeby wyglądało. Przekaże sugestie dla Justynki i od poniedziałku bierze się za pracę

ciekaw jestem efektu
sorki, mój błąd. ok to już mam ogólny zarys jak to chcecie żeby wyglądało. Przekaże sugestie dla Justynki i od poniedziałku bierze się za pracę :) ciekaw jestem efektu :cwaniak:
17 sierpnia 2012, 00:12 [cytuj]
http://img341.imageshack.us/img341/2042/logokpx.jpg
----
http://img9.imageshack.us/img9/1345/flagai.jpg
---
myślę, że w tym stylu powinien być znak na piersi
---
na plecach numer 82' to dobry pomysł ... nie mniej nie przysadzałbym z nagromadzeniem polskich akcentów --
jeśli damy z przodu orła chwytającego piłkę a pod spodem np: Poland Army Spurs ... z tyłu już powinno być tylko 82' i w miejscu nazwiska Yido
http://img341.imageshack.us/img341/2042/logokpx.jpg
----
http://img9.imageshack.us/img9/1345/flagai.jpg
---
myślę, że w tym stylu powinien być znak na piersi
---
na plecach numer 82' to dobry pomysł ... nie mniej nie przysadzałbym z nagromadzeniem polskich akcentów --
jeśli damy z przodu orła chwytającego piłkę a pod spodem np: Poland Army Spurs ... z tyłu już powinno być tylko 82' i w miejscu nazwiska Yido:mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
17 sierpnia 2012, 00:12 [cytuj]
albo poprostu herb koguta na piersi a minimalnie poniżej mała flaga polski, zaś na plecach w górnej części "Tottenham Poland"(tu też można pokusić się o jakiś dodatek graficzny)??
albo poprostu herb koguta na piersi a minimalnie poniżej mała flaga polski, zaś na plecach w górnej części "Tottenham Poland"(tu też można pokusić się o jakiś dodatek graficzny)??:)
To dare is to do.
17 sierpnia 2012, 00:15 [cytuj]
wybaczcie za double posta, a jest możliwość jakby "oddzielenia" polówek od zwykłych ?:>
wybaczcie za double posta, a jest możliwość jakby "oddzielenia" polówek od zwykłych ?:>
To dare is to do.
17 sierpnia 2012, 00:26 [cytuj]
ah - już widzę jak nas jedzie 9 - 10 na WHL -- jesteśmy w jednym sektorze, w jednym rzędzie - ----- zdejmujemy kurtki a na plecach każdy 82' i Poland Army Spurs !!!
ah - już widzę jak nas jedzie 9 - 10 na WHL -- jesteśmy w jednym sektorze, w jednym rzędzie - ----- zdejmujemy kurtki a na plecach każdy 82' i Poland Army Spurs !!! :nerwus:
17 sierpnia 2012, 00:33 [cytuj]
Poland Army Spurs a co my jesteśmy jakaś bojowka

Moze jeszcze Jude gang
http://alista.w.interii.pl/spurs.jpg
Jezeli juz polski akcent to tez nie przesadzajmy ze skrajności w skrajność. Na szybko "projekt" wydaje mi sie wyważony i bez przesadyzmu.
Zdażyło się mi już razem z kumplami projektować koszulki dla supporterow Unii tarnów i osiedlowe, i powiem jedno nie ma co oszczędzać na druku i na koszulce , lepiej wsadzić na niąmniej z pomysłem i lepsza jakość tkaniny niż te wszystkie fruit of the loom i sitodruk po taniosci , efekt jest taki że koszulka po 2 praniach nadaje sie na szmate.
Poland Army Spurs a co my jesteśmy jakaś bojowka :) Moze jeszcze Jude gang :)
Jezeli juz polski akcent to tez nie przesadzajmy ze skrajności w skrajność. Na szybko "projekt" wydaje mi sie wyważony i bez przesadyzmu.
Zdażyło się mi już razem z kumplami projektować koszulki dla supporterow Unii tarnów i osiedlowe, i powiem jedno nie ma co oszczędzać na druku i na koszulce , lepiej wsadzić na niąmniej z pomysłem i lepsza jakość tkaniny niż te wszystkie fruit of the loom i sitodruk po taniosci , efekt jest taki że koszulka po 2 praniach nadaje sie na szmate
17 sierpnia 2012, 00:48 [cytuj]
Alista powiedział/a:
Poland Army Spurs a co my jesteśmy jakaś bojowka

Moze jeszcze Jude gang
Zdażyło się mi już razem z kumplami projektować koszulki dla supporterow Unii tarnów i osiedlowe, i powiem jedno nie ma co oszczędzać na druku i na koszulce , lepiej wsadzić na niąmniej z pomysłem i lepsza jakość tkaniny niż te wszystkie fruit of the loom i sitodruk po taniosci , efekt jest taki że koszulka po 2 praniach nadaje sie na szmate
Ta flaga polski ani trochę nie pasuje.
Ta flaga polski ani trochę nie pasuje
17 sierpnia 2012, 00:52 [cytuj]
tez mi sie tak wydaje ale jak juz chcemy jakis konieczny polski akcjent to wrzucilem takie cos
tez mi sie tak wydaje ale jak juz chcemy jakis konieczny polski akcjent to wrzucilem takie cos
17 sierpnia 2012, 00:53 [cytuj]

żadne Jude Gang
---
tylko Poland Army Spurs
---
nie wiedzę nic w tym złego
---
jest Yid Army, dlaczego nie może być Poland Army Spurs, Yid Army from Poland --- z całym szacunkiem, brzmiałoby jak byśmy przybyli wehikułem czasu z 45 roku
:mysli:żadne Jude Gang
---
tylko Poland Army Spurs
---
nie wiedzę nic w tym złego
---
jest Yid Army, dlaczego nie może być Poland Army Spurs, Yid Army from Poland --- z całym szacunkiem, brzmiałoby jak byśmy przybyli wehikułem czasu z 45 roku:mysli:
17 sierpnia 2012, 01:00 [cytuj]
Z tym jude gang to żart , to jest bojowka Cracovi Krakow
Yid Amry from poland , ciekawe jakby zareagowali rodowici żydzi przyjezdzający odwiedzać miejsce pierwszego wyjazdu do Aushwitz z Tarnowa ( a jest ich co roku sporo). Szczególnie ciekawiła by mnie reakcja tych dziadków jakbym koło nich przechodził
Z tym jude gang to żart , to jest bojowka Cracovi Krakow :)
Yid Amry from poland , ciekawe jakby zareagowali rodowici żydzi przyjezdzający odwiedzać miejsce pierwszego wyjazdu do Aushwitz z Tarnowa ( a jest ich co roku sporo). Szczególnie ciekawiła by mnie reakcja tych dziadków jakbym koło nich przechodził :)
17 sierpnia 2012, 01:01 [cytuj]
gdyby nie to że złożyłem już preorder na customa to brałbym w ciemno... jaka cena tak orientacyjnie bo nie czytałem całego wątku
gdyby nie to że złożyłem już preorder na customa to brałbym w ciemno... jaka cena tak orientacyjnie bo nie czytałem całego wątku
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
17 sierpnia 2012, 01:14 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
W zależności od ilości chętnych, narazie nie ma konkretów
W zależności od ilości chętnych, narazie nie ma konkretów
17 sierpnia 2012, 07:10 [cytuj]
Ceny nie znamy jeszcze, wiadomo, że zależy od ilości chętnych, rodzaju koszulki,rodzaju druku, ilości kolorów itp. Jako,że przyjaciółka zajmuję się tym zawodowo jak i hobbystycznie, zna tanie drukarnie. Więc koszt nie powinien być wysoki. Na chwilę obecną nie znam konkretnych cen.
Ceny nie znamy jeszcze, wiadomo, że zależy od ilości chętnych, rodzaju koszulki,rodzaju druku, ilości kolorów itp. Jako,że przyjaciółka zajmuję się tym zawodowo jak i hobbystycznie, zna tanie drukarnie. Więc koszt nie powinien być wysoki. Na chwilę obecną nie znam konkretnych cen
17 sierpnia 2012, 08:26 [cytuj]
Yid Army Poland. Takie kangurki se z synem zrobiliśmy sami
http://yfrog.com/oc1kgthj
Yid Army Poland. Takie kangurki se z synem zrobiliśmy sami: http://yfrog.com/oc1kgthj
"One Yid could handle 5 arses" - mój kumpel Jay z Lower Tier
17 sierpnia 2012, 10:17 [cytuj]
Jeżeli chodzi o przód koszulki najbardziej podoba mi się propozycja RAFO THFC
http://img341.imageshack.us/img341/2042/logokpx.jpg Takie logo na piersi. Z tyłu napis Spurs Army Poland i numer 82. Moim zdaniem tyle w zupełności wystarczy. Ewentualnie Spurs Army nad numerem, a Poland pod.
Jeżeli chodzi o przód koszulki najbardziej podoba mi się propozycja RAFO THFC : http://img341.imageshack.us/img341/2042/logokpx.jpg
Takie logo na piersi. Z tyłu napis Spurs Army Poland i numer 82. Moim zdaniem tyle w zupełności wystarczy. Ewentualnie Spurs Army nad numerem, a Poland pod
17 sierpnia 2012, 11:39 [cytuj]
varba powiedział/a:
Najlepiej jakby to była granatowa polówka (czarna ewentualnie też może być), bo przeważnie są z lepszego materiału. I lepiej wygląda na wyjście do pubu na mecz. Na pewno jakiś motyw koguta.
Mam granatowe polo z białym kołniezykiem i na rękawie 82, w klapie "ptok na piłce"

Nie powiem fajna jest, chyba tylko 'szczochrane" N17 na czymś cow zamysle chyba jest blachą, taką co to do oznaczania ulic się używa, jest lepsze. A może i nie lepsze, tylko ja jakoś tak sentymentalnie jestem związany??

Tak , chyba ta druga wersja jest prawdziwsza.
Mam granatowe polo z białym kołniezykiem i na rękawie 82, w klapie "ptok na piłce" ;) Nie powiem fajna jest, chyba tylko 'szczochrane" N17 na czymś cow zamysle chyba jest blachą, taką co to do oznaczania ulic się używa, jest lepsze. A może i nie lepsze, tylko ja jakoś tak sentymentalnie jestem związany?? :glupek: Tak , chyba ta druga wersja jest prawdziwsza
Kogucie życie!
17 sierpnia 2012, 11:41 [cytuj]
Nie moja koszulka, nie moja sprawa więc będzie wyglądało, że się czepiam. Nie czepiam się tylko zwracam uwagę. Skorzystacie czy nie to już Wasza sprawa.
Poland Spurs Army- jest niegramatyczne. Jak już musi być ta armia to raczej Spurs Army Poland. Dobrze ktoś zwrócił uwagę, że brzmi jak nazwa bojówki. Żeby jeszcze coś takiego występowało w rzeczywistości niewirtualnej to pół biedy. W ogóle coś takiego jak Spurs Army występuje? Pomijając Poland czy niePoland.
Tottenham Poland- tu z kolei jak nazwa dzielnicy lub miasta. Zresztą sam Tottenham to tylko nazwa dzielnicy. Czemu nie użyć Hotspur (wszak jest tylko jeden) czy Spurs?
Spursmania (nazwa) jest fajna, bo uniwersalna. W każdym języku. Jak ma to być motyw narodowy to może użyć polskiego przydomku: Koguty?
Osobiście uważam, że im mniej pompatycznie a bardziej zabawnie tym lepiej.
Nie moja koszulka, nie moja sprawa więc będzie wyglądało, że się czepiam. Nie czepiam się tylko zwracam uwagę. Skorzystacie czy nie to już Wasza sprawa.
Poland Spurs Army- jest niegramatyczne. Jak już musi być ta armia to raczej Spurs Army Poland. Dobrze ktoś zwrócił uwagę, że brzmi jak nazwa bojówki. Żeby jeszcze coś takiego występowało w rzeczywistości niewirtualnej to pół biedy. W ogóle coś takiego jak Spurs Army występuje? Pomijając Poland czy niePoland.
Tottenham Poland- tu z kolei jak nazwa dzielnicy lub miasta. Zresztą sam Tottenham to tylko nazwa dzielnicy. Czemu nie użyć Hotspur (wszak jest tylko jeden) czy Spurs?
Spursmania (nazwa) jest fajna, bo uniwersalna. W każdym języku. Jak ma to być motyw narodowy to może użyć polskiego przydomku: Koguty?
Osobiście uważam, że im mniej pompatycznie a bardziej zabawnie tym lepiej
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!