Forum dyskusyjne
17 sierpnia 2012, 11:43 [cytuj]
Wybacz Czerwko, że ci w Yfrogu pogrzebałem, ale o czymś takim pisałem wyżej
http://yfrog.com/h3etbxlj
Mniej wiecej tak to wygląda
Wybacz Czerwko, że ci w Yfrogu pogrzebałem, ale o czymś takim pisałem wyżej
http://yfrog.com/h3etbxlj
Mniej wiecej tak to wygląda
Kogucie życie!
17 sierpnia 2012, 12:00 [cytuj]
aapa powiedział/a:
Nie moja koszulka, nie moja sprawa więc będzie wyglądało, że się czepiam. Nie czepiam się tylko zwracam uwagę. Skorzystacie czy nie to już Wasza sprawa.
Poland Spurs Army- jest niegramatyczne. Jak już musi być ta armia to raczej Spurs Army Poland. Dobrze ktoś zwrócił uwagę, że brzmi jak nazwa bojówki. Żeby jeszcze coś takiego występowało w rzeczywistości niewirtualnej to pół biedy. W ogóle coś takiego jak Spurs Army występuje? Pomijając Poland czy niePoland.
Tottenham Poland- tu z kolei jak nazwa dzielnicy lub miasta. Zresztą sam Tottenham to tylko nazwa dzielnicy. Czemu nie użyć Hotspur (wszak jest tylko jeden) czy Spurs?
Spursmania (nazwa) jest fajna, bo uniwersalna. W każdym języku. Jak ma to być motyw narodowy to może użyć polskiego przydomku: Koguty?
Osobiście uważam, że im mniej pompatycznie a bardziej zabawnie tym lepiej
po części się zgadzam. Nazwy zdecydowanie za wzniosle, tacy my wielka armija, że..... albo kontynuacja tego co jest, albo trochę skromniej. jakieś Polish fans lub supporters, fajna czcionka i do przodu.
Pytanie też czy musi być granat?? A biel i powiedzmy kołnierzyk, rękawki granat,napisy też??
Ogólnie to ja bym z dziką przyjemnością coś fajnego, prostego i estetycznego przyjął z długim rękawem.
po części się zgadzam. Nazwy zdecydowanie za wzniosle, tacy my wielka armija, że..... albo kontynuacja tego co jest, albo trochę skromniej. jakieś Polish fans lub supporters, fajna czcionka i do przodu.
Pytanie też czy musi być granat?? A biel i powiedzmy kołnierzyk, rękawki granat,napisy też??
Ogólnie to ja bym z dziką przyjemnością coś fajnego, prostego i estetycznego przyjął z długim rękawem
Kogucie życie!
17 sierpnia 2012, 12:29 [cytuj]
Wolałbym także w białym kolorze. Numer 82 na plecach, jak najbardziej. A napis, chyba jednak Spursmania. No i oczywiście Orzełek Spurs
Wolałbym także w białym kolorze. Numer 82 na plecach, jak najbardziej. A napis, chyba jednak Spursmania. No i oczywiście Orzełek Spurs :)
17 sierpnia 2012, 13:36 [cytuj]
Też byłbym chętny na koszulkę. Według mnie najlepszy jest pomysł żeby była to polówka, kolor biały lub granat, bez różnicy.
W dyskusję na temat nadruków się nie wdaję, wierzę w wasz gust
Też byłbym chętny na koszulkę. Według mnie najlepszy jest pomysł żeby była to polówka, kolor biały lub granat, bez różnicy.
W dyskusję na temat nadruków się nie wdaję, wierzę w wasz gust :ok:
17 sierpnia 2012, 21:39 [cytuj]
Ja wolałbym białą polówkę. Na piersi orzeł chwytający piłkę - tylko napis spursmania wygięty podobnie jak w oryginalnym godle...
z tyłu 82' i .... właśnie ?
Ja wolałbym białą polówkę. Na piersi orzeł chwytający piłkę - tylko napis spursmania wygięty podobnie jak w oryginalnym godle...
z tyłu 82' i .... właśnie ?:mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
17 sierpnia 2012, 21:55 [cytuj]
http://www.tottenhamtees.co.uk/
Moim zdaniem takie wzory są bardzo dobre i ewentualnie można by coś takiego powielić lub wymyślić własny wzór, podobny do tych.
Sprowadzenie takiej koszulki z Anglii to koszt taki jak kupno oryginalnej koszulki dobrej firmy.
http://www.tottenhamtees.co.uk/
Moim zdaniem takie wzory są bardzo dobre i ewentualnie można by coś takiego powielić lub wymyślić własny wzór, podobny do tych.
Sprowadzenie takiej koszulki z Anglii to koszt taki jak kupno oryginalnej koszulki dobrej firmy
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
17 sierpnia 2012, 22:24 [cytuj]
Również byłbym chętny na taką koszulkę. Według mnie najlepsza byłaby granatowa polówka. Myślę, że im mniej kombinowania, tym więcej osób byłoby zainteresowanych. Jakby zrobić na piersi napis Tottenham Hotspur i dać logo to najwięcej osób by kupiło. Jak się zrobi polówkę z kilkoma elementami to jest ryzyko, że spodoba się tylko kilku osobom. Jak już będzie wstępny projekt to można zrobić listę i zobaczyć ilu będzie chętnych, to pozna się przybliżony koszt. Pomysł według mnie bardzo ciekawy.
Również byłbym chętny na taką koszulkę. Według mnie najlepsza byłaby granatowa polówka. Myślę, że im mniej kombinowania, tym więcej osób byłoby zainteresowanych. Jakby zrobić na piersi napis Tottenham Hotspur i dać logo to najwięcej osób by kupiło. Jak się zrobi polówkę z kilkoma elementami to jest ryzyko, że spodoba się tylko kilku osobom. Jak już będzie wstępny projekt to można zrobić listę i zobaczyć ilu będzie chętnych, to pozna się przybliżony koszt. Pomysł według mnie bardzo ciekawy
17 sierpnia 2012, 22:37 [cytuj]
zdecydowanie granatowa polówka z małą flagą Polski na kołnierzyku, na piersi propozycja z orłem chwytającym piłkę jak najbardziej ale musiałoby to być większe żeby było wyraźne.
na plecach nie ma co przesadzać bo to nie koszulka do grania żeby mieć wy...bany numer na całe plecy.
Napis SPURSMANIA i gitara.
zdecydowanie granatowa polówka z małą flagą Polski na kołnierzyku, na piersi propozycja z orłem chwytającym piłkę jak najbardziej ale musiałoby to być większe żeby było wyraźne.
na plecach nie ma co przesadzać bo to nie koszulka do grania żeby mieć wy...bany numer na całe plecy.
Napis SPURSMANIA i gitara. :)
.upadamy na dno by odbić się od niego.
18 sierpnia 2012, 00:11 [cytuj]
Jezeli chodzi o akcent polski to Kogut moze stać na piłce w barwach biało-czerwonych. Mysle ze powinien być napis Spursmania i należałoby projekt złączyć z projektem odznaki jak już bedziemy mieli oficjalny fan-club - na koszulkach zaakcentować fakt oficjalki. Na pewno trzeba to zrobić tylko bez pośpiechu
Jezeli chodzi o akcent polski to Kogut moze stać na piłce w barwach biało-czerwonych. Mysle ze powinien być napis Spursmania i należałoby projekt złączyć z projektem odznaki jak już bedziemy mieli oficjalny fan-club - na koszulkach zaakcentować fakt oficjalki. Na pewno trzeba to zrobić tylko bez pośpiechu
18 sierpnia 2012, 12:34 [cytuj]
Po mojemu to lepszy kogut niż ten orzeł.. a polskosć podkreslić lepiej w inny sposób niż zmieniając herb.
Po mojemu to lepszy kogut niż ten orzeł.. a polskosć podkreslić lepiej w inny sposób niż zmieniając herb
20 sierpnia 2012, 21:47 [cytuj]
Witam Panowie
Mamy mocno wstępny projekt koszulki. Co o nim myślicie?
http://zapodaj.net/14548bd234aab.jpg.html
Zostały wykorzystane elementy przez was podane. A co byście powiedzieli, jeśli cały projekt byłby wykonany od podstaw, własnoręcznie, bez użycia gotowych elementów, symboli?
Witam Panowie
Zostały wykorzystane elementy przez was podane. A co byście powiedzieli, jeśli cały projekt byłby wykonany od podstaw, własnoręcznie, bez użycia gotowych elementów, symboli?
21 sierpnia 2012, 00:31 [cytuj]
maly8919 powiedział/a:
Witam Panowie
ja biorę dwie - tylko numer 82' większy
ja biorę dwie - tylko numer 82' większy:brawo:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
21 sierpnia 2012, 10:52 [cytuj]
Mi się podoba. W przypadku numeru można zmienić czcionkę
Mi się podoba. W przypadku numeru można zmienić czcionkę :)
21 sierpnia 2012, 11:17 [cytuj]
maly8919 powiedział/a:
Witam Panowie
Absolutnie wspaniała. Na pewno wziąłbym jedną a może namówię brata żeby też kupił. Kiedy można się spodziewać tych koszulek? ;>
Absolutnie wspaniała. Na pewno wziąłbym jedną a może namówię brata żeby też kupił. Kiedy można się spodziewać tych koszulek? ;>
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
21 sierpnia 2012, 11:22 [cytuj]
Gdzie jest Kogut ? Jak dla mnie za dużo akcentów z Polską a za mało z Tottehhamem.
Moja wizja: herb (z kogutem) na piersi, z tyłu 82' i napis SPURSMANIA, biało czerwony lub biały.
generalnie popieram pogląd arka:
arek3101 powiedział/a:
Myślę, że im mniej kombinowania, tym więcej osób byłoby zainteresowanych. Jakby zrobić na piersi napis Tottenham Hotspur i dać logo to najwięcej osób by kupiło. Jak się zrobi polówkę z kilkoma elementami to jest ryzyko, że spodoba się tylko kilku osobom.
Gdzie jest Kogut ? Jak dla mnie za dużo akcentów z Polską a za mało z Tottehhamem.
Moja wizja: herb (z kogutem) na piersi, z tyłu 82' i napis SPURSMANIA, biało czerwony lub biały.
generalnie popieram pogląd arka:
[quote=arek3101] Myślę, że im mniej kombinowania, tym więcej osób byłoby zainteresowanych. Jakby zrobić na piersi napis Tottenham Hotspur i dać logo to najwięcej osób by kupiło. Jak się zrobi polówkę z kilkoma elementami to jest ryzyko, że spodoba się tylko kilku osobom.[/quote]
21 sierpnia 2012, 11:26 [cytuj]
Tak jak wspomniałem jest to pierwsza koncepcja... dajmy trochę czasu
Rzecz jasna, Wasze sugestie są jak najbardziej mile widziane... to ma być koszulka dla Koguciej Rodziny, tak więc czekamy na Wasze opinie
Tak jak wspomniałem jest to pierwsza koncepcja... dajmy trochę czasu :)
Rzecz jasna, Wasze sugestie są jak najbardziej mile widziane... to ma być koszulka dla Koguciej Rodziny, tak więc czekamy na Wasze opinie :)
21 sierpnia 2012, 11:52 [cytuj]
Royal powiedział/a:
:ok:
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
21 sierpnia 2012, 13:07 [cytuj]
Niezły projekt, choć według mnie wszystko trochę zbyt duże. Na polówkach rzadko jest tyle elementów na plecach. Napis Spurs Army Poland mógłby być z tyłu, ale np. zaraz pod kołnierzem ? Z przodu pod orłem/kogutem mogłaby być też po prostu nazwa klubu. Taki projekt, jak napisał Royal byłby na pewno ciekawy, jeśli napis z tyłu były w przystępnych rozmiarach. To tylko moje odczucia, polówkę tak czy inaczej zamówię
Niezły projekt, choć według mnie wszystko trochę zbyt duże. Na polówkach rzadko jest tyle elementów na plecach. Napis Spurs Army Poland mógłby być z tyłu, ale np. zaraz pod kołnierzem ? Z przodu pod orłem/kogutem mogłaby być też po prostu nazwa klubu. Taki projekt, jak napisał Royal byłby na pewno ciekawy, jeśli napis z tyłu były w przystępnych rozmiarach. To tylko moje odczucia, polówkę tak czy inaczej zamówię ;)
21 sierpnia 2012, 13:24 [cytuj]
Bardzo dobry projekt, ale moje spostrzeżenia to tylko to, że zamiast orzełka na miejscu byłby jednak kogut, za dużo polskości, za mało Spurs , ale ogólnie to :brawo::cwaniak::cwaniak::cwaniak::cwaniak:
To dare is to do.
21 sierpnia 2012, 13:28 [cytuj]
Z drugiej strony w oficjalnym sklepie jest sporo koszulek polo z kogutem z przodu, sam mam ze dwie takie. Więc pytanie czy jest sens dublować to co jest w normalnej sprzedaży.
Z drugiej strony w oficjalnym sklepie jest sporo koszulek polo z kogutem z przodu, sam mam ze dwie takie. Więc pytanie czy jest sens dublować to co jest w normalnej sprzedaży