Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <  2  3  4  5  6    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Autorska koszulka fana kogutów
21 sierpnia 2012, 13:47 [cytuj]
no niby tak, ale np wiesz ja w ogóle jestem łysy na temat naszego shopu i sposobu jak tak kupować (chodzi mi o same trudności związku że zagranica, waluta i tak dalej):bezradny::|
no niby tak, ale np wiesz ja w ogóle jestem łysy na temat naszego shopu i sposobu jak tak kupować (chodzi mi o same trudności związku że zagranica, waluta i tak dalej):bezradny::|
To dare is to do.
21 sierpnia 2012, 14:11 [cytuj]
Też będę zainteresowany, jeśli projekt będzie ciekawy. Ten dotąd zaproponowany jest jak dla mnie zdecydowanie zbyt pompatyczny. Ten orzeł jest zdecydowanie zbyt duzy, zreszta nie jestem do konca do niego przekonany. Nie lepszy byłby projekt z orłem stojącym na piłce, w postawie podobnej do naszego Koguta? No i przede wszystkim - logo na lewej stronie koszulki, na sercu. Plecy zaś są fatalne - hasło Spurs Army Poland jest pretensjonalne, nie oddające tego, czym jesteśmy i do tego prowokacyjne. No i ten numer - nie wiem, dla mnie koszulka polo to raczej mniej elementów, niż takie naciapanie.

Widziałbym to tak - Orzeł w pozycji Koguta, pod spodem napis Spursmania, na prawej piersi niewielki napis THFC Supporters Club Poland, a z tylu na kolnierzyku polska wersja Audere est Facere, czyli Odwaga jest Czynem. I ewentualnie na rekawku(-ach) z boku malutkie THFC est. 1882.
Też będę zainteresowany, jeśli projekt będzie ciekawy. Ten dotąd zaproponowany jest jak dla mnie zdecydowanie zbyt pompatyczny. Ten orzeł jest zdecydowanie zbyt duzy, zreszta nie jestem do konca do niego przekonany. Nie lepszy byłby projekt z orłem stojącym na piłce, w postawie podobnej do naszego Koguta? No i przede wszystkim - logo na lewej stronie koszulki, na sercu. Plecy zaś są fatalne - hasło Spurs Army Poland jest pretensjonalne, nie oddające tego, czym jesteśmy i do tego prowokacyjne. No i ten numer - nie wiem, dla mnie koszulka polo to raczej mniej elementów, niż takie naciapanie. Widziałbym to tak - Orzeł w pozycji Koguta, pod spodem napis Spursmania, na prawej piersi niewielki napis THFC Supporters Club Poland, a z tylu na kolnierzyku polska wersja Audere est Facere, czyli Odwaga jest Czynem. I ewentualnie na rekawku(-ach) z boku malutkie THFC est. 1882
21 sierpnia 2012, 15:13 [cytuj]
a co powiecie o fluoroscencyjnym napisie spurs? Tak, żeby wszyscy wiedzieli komu kibicujemy kiedy sciemnieje :)
a co powiecie o fluoroscencyjnym napisie spurs? Tak, żeby wszyscy wiedzieli komu kibicujemy kiedy sciemnieje :)
21 sierpnia 2012, 15:48 [cytuj]
Jak sciemnieje to juz powinienes byc w domu :rotfl:

Fluorescencyjny....jeszcze moze do tego rozowy?

Aha, zapomnialem w poprzednim poscie - zadnej czerwieni!
Jak sciemnieje to juz powinienes byc w domu :rotfl: Fluorescencyjny....jeszcze moze do tego rozowy? Aha, zapomnialem w poprzednim poscie - zadnej czerwieni!
22 sierpnia 2012, 11:12 [cytuj]
Fluorescencyjny? Troszke tradycji a nie chlamu :) mi sie marzy granatowa polowka z Kogutem otoczonym wiencem laurowym, a z tylu na koszulce napis Polish Supporters, bez zbednego kombinowania.moim zdaniem najbardziej licza sie prostota i szczegoly. Polskim akcentem moze byc na przyklad bialoczerwona szachownica na rekawie albo bialo czerowne logo w stylu loga RAF-u, nie za duze, ale widoczne.
Fluorescencyjny? Troszke tradycji a nie chlamu :) mi sie marzy granatowa polowka z Kogutem otoczonym wiencem laurowym, a z tylu na koszulce napis Polish Supporters, bez zbednego kombinowania.moim zdaniem najbardziej licza sie prostota i szczegoly. Polskim akcentem moze byc na przyklad bialoczerwona szachownica na rekawie albo bialo czerowne logo w stylu loga RAF-u, nie za duze, ale widoczne
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
22 sierpnia 2012, 13:50 [cytuj]
Wiedziałem, że to tak zostanie przyjęte :)

To może jakieś odblaskowe rękawy?

No dobra żartuję :D
Wiedziałem, że to tak zostanie przyjęte :) To może jakieś odblaskowe rękawy? No dobra żartuję :D
22 sierpnia 2012, 17:52 [cytuj]
moze cos na wzor rozowych koszulek bramkarzy anali na ten sezon , jak ktos wspomnial jak polowka to jakosc a ni ilosc jak t ahirt to moze byc naciapane ale i tak nie za bardzo
moze cos na wzor rozowych koszulek bramkarzy anali na ten sezon , jak ktos wspomnial jak polowka to jakosc a ni ilosc jak t ahirt to moze byc naciapane ale i tak nie za bardzo
22 sierpnia 2012, 21:37 [cytuj]
Witam.

Kolejna koncepcja koszulki... ciekaw jestem jak ta zostanie przyjęta. Jest straszna rozbieżność zdań. Trzeba dojść do konsensusu i zacząć drukować :cwaniak:

http://zapodaj.net/fb986fe823b58.jpg.html
Witam. Kolejna koncepcja koszulki... ciekaw jestem jak ta zostanie przyjęta. Jest straszna rozbieżność zdań. Trzeba dojść do konsensusu i zacząć drukować :cwaniak: http://zapodaj.net/fb986fe823b58.jpg.html
22 sierpnia 2012, 21:58 [cytuj]
Zdecydowanie lepiej, tyle ze w tym projekcie nie pasuje mi numer :) no i na kolnierzyku mogla by byc polska flaga :) projekt coraz lepszy, ja biore na 100%
Zdecydowanie lepiej, tyle ze w tym projekcie nie pasuje mi numer :) no i na kolnierzyku mogla by byc polska flaga :) projekt coraz lepszy, ja biore na 100%
22 sierpnia 2012, 22:36 [cytuj]
jest po prostu swietna! :)przod jest dla mnie idealny, trzeba jeszcze dogadac tylko co ma byc napisane z przodu i z tylu. jesli chodzi o Polski motyw ja ciagle jestem za szachownica albo "polskim" symbolem RAF-u. Ewentualnie mozna dodac na kolnierzyku z tylu bialo czerwona wstawke, wygladaloby to naprawde swietnie. Projekt jest wspanialy, moje gratulacje :)
jest po prostu swietna! :)przod jest dla mnie idealny, trzeba jeszcze dogadac tylko co ma byc napisane z przodu i z tylu. jesli chodzi o Polski motyw ja ciagle jestem za szachownica albo "polskim" symbolem RAF-u. Ewentualnie mozna dodac na kolnierzyku z tylu bialo czerwona wstawke, wygladaloby to naprawde swietnie. Projekt jest wspanialy, moje gratulacje :)
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
22 sierpnia 2012, 22:43 [cytuj]
Lepiej wyglądałoby po prostu "Spurs" zamiast "Spursmania". Koszulka też mi się bardzo podoba.
Lepiej wyglądałoby po prostu "Spurs" zamiast "Spursmania". Koszulka też mi się bardzo podoba
22 sierpnia 2012, 22:50 [cytuj]
Bardzo dobra, nawet genialna, ale trzeba tam koniecznie dorzucać polski albo spursmaniacki motyw? Wydaje mi się, że lepiej by wyglądała, gdyby sprawiała wrażenie wyrwanej prosto z rąk 10-letniego, wyzyski... pfu... prosto ze Spurs Shopu.

Według mnie puste plecy lub samo "Spurs" czy "1882" wyglądałyby przejrzyściej. Ewentualnie coś w ten deseń:

http://shop.tottenhamhotspur.com/prod_images/largeproduct/mn01ss12.jpg

lub ułożone w konkretny kształt (albo i nie w kształt) krótkie hasła związane z Tottenhamem:

http://image.spreadshirt.net/image-server/image/composition/17311929/view/1/producttypecolor/1/type/png/width/280/height/280/spurs-legends-mug_design.png

O ile oczywiście nie przerosłoby to Ciebie i przyjaciółki, bo takie coś to już chyba wyższa półka, ale oczywiście niczego wam nie umniejszam :)

Nieważne jaki będzie efekt końcowy, prawie na pewno biorę :)
Bardzo dobra, nawet genialna, ale trzeba tam koniecznie dorzucać polski albo spursmaniacki motyw? Wydaje mi się, że lepiej by wyglądała, gdyby sprawiała wrażenie wyrwanej prosto z rąk 10-letniego, wyzyski... pfu... prosto ze Spurs Shopu. Według mnie puste plecy lub samo "Spurs" czy "1882" wyglądałyby przejrzyściej. Ewentualnie coś w ten deseń: http://shop.tottenhamhotspur.com/prod_images/largeproduct/mn01ss12.jpg lub ułożone w konkretny kształt (albo i nie w kształt) krótkie hasła związane z Tottenhamem: http://image.spreadshirt.net/image-server/image/composition/17311929/view/1/producttypecolor/1/type/png/width/280/height/280/spurs-legends-mug_design.png O ile oczywiście nie przerosłoby to Ciebie i przyjaciółki, bo takie coś to już chyba wyższa półka, ale oczywiście niczego wam nie umniejszam :) Nieważne jaki będzie efekt końcowy, prawie na pewno biorę :)
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
22 sierpnia 2012, 23:34 [cytuj]
maly8919 powiedział/a:
Witam.

Kolejna koncepcja koszulki... ciekaw jestem jak ta zostanie przyjęta. Jest straszna rozbieżność zdań. Trzeba dojść do konsensusu i zacząć drukować :cwaniak:

http://zapodaj.net/fb986fe823b58.jpg.html

Powiem tak projekt bardzo mi się podoba, koszulka mogłaby być lepsza, trochę nie widzi mi się ten materiał, ale jak nie może być inny to ja jestem zainteresowany kupnem.
Powiem tak projekt bardzo mi się podoba, koszulka mogłaby być lepsza, trochę nie widzi mi się ten materiał, ale jak nie może być inny to ja jestem zainteresowany kupnem
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
22 sierpnia 2012, 23:44 [cytuj]
Przede wszystkim bardzo fajny przód i tu bym nic nie zmieniał. Jeśli chodzi o plecy to trafnie napisał Zoolander, że mogą być puste albo z samą datą (pełną).
Przede wszystkim bardzo fajny przód i tu bym nic nie zmieniał. Jeśli chodzi o plecy to trafnie napisał Zoolander, że mogą być puste albo z samą datą (pełną)
23 sierpnia 2012, 00:29 [cytuj]
Ten napis club poland z przodu pod logiem mi nie bardzo pasuje. poza tym jest super ;) Kurcze ja w piątek wyjeżdżam na krótkie wakacje i wracam w niedzielę późnym wieczorem, nie będę miał internetu. Jakbyście zbierali już jakieś zamówienia to ja biorę na 100%, nie zapominajcie o mnie!! ;)
Ten napis club poland z przodu pod logiem mi nie bardzo pasuje. poza tym jest super ;) Kurcze ja w piątek wyjeżdżam na krótkie wakacje i wracam w niedzielę późnym wieczorem, nie będę miał internetu. Jakbyście zbierali już jakieś zamówienia to ja biorę na 100%, nie zapominajcie o mnie!! ;)
23 sierpnia 2012, 00:49 [cytuj]
przód kozak , tyl do dogadania , dla mnie kozak juz jest i wezme na 100%
przód kozak , tyl do dogadania , dla mnie kozak juz jest i wezme na 100%
23 sierpnia 2012, 01:07 [cytuj]
Tył mi się zdecydowanie nie podoba, a z przodu brakuje flagi Polski na kołnierzyku. Tak jest idealna.
Tył mi się zdecydowanie nie podoba, a z przodu brakuje flagi Polski na kołnierzyku. Tak jest idealna
.upadamy na dno by odbić się od niego.
23 sierpnia 2012, 08:07 [cytuj]
varba powiedział/a:
Powiem tak projekt bardzo mi się podoba, koszulka mogłaby być lepsza, trochę nie widzi mi się ten materiał, ale jak nie może być inny to ja jestem zainteresowany kupnem

varba, nie sugeruj się materiałem, krojem koszulki. z tego co się orientuję jest to szablon, podkład do projektowania.
varba, nie sugeruj się materiałem, krojem koszulki. z tego co się orientuję jest to szablon, podkład do projektowania
23 sierpnia 2012, 09:09 [cytuj]
Przód świetny - z tyłu zdecydowanie nie powinno być numeru - cechą charakterystyczną polówek są raczej "czyste" plecy. Zamiast "Spursmania" lepsze byłoby www.spursmania.org i to może z tyłu na kołnierzyku.

Mi by pasowało wrzucić jeszcze gdzieś "Odwaga jest Czynem", ale już raczej miejsca na to nie ma.

Tak czy siak biorę na 100%
Przód świetny - z tyłu zdecydowanie nie powinno być numeru - cechą charakterystyczną polówek są raczej "czyste" plecy. Zamiast "Spursmania" lepsze byłoby www.spursmania.org i to może z tyłu na kołnierzyku. Mi by pasowało wrzucić jeszcze gdzieś "Odwaga jest Czynem", ale już raczej miejsca na to nie ma. Tak czy siak biorę na 100%
23 sierpnia 2012, 09:09 [cytuj]
Jaki byłby koszt takiej koszulki ? mniej, więcej w jakich granicach ? jeśli było na pisane przepraszam ale nie zauważyłem
Jaki byłby koszt takiej koszulki ? mniej, więcej w jakich granicach ? jeśli było na pisane przepraszam ale nie zauważyłem
Blue and white blood...
|<  <  2  3  4  5  6    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 25%
2-3 0%
4-6 25%
7-10 0%
11-20 50%
4 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 21 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się