Forum dyskusyjne
23 sierpnia 2012, 09:19 [cytuj]
Wow, coś pięknego, bardzo jestem zainteresowany :):D
Ale też nie zauważyłem ewentualnych kosztów,można podać?:):D
To dare is to do.
23 sierpnia 2012, 09:43 [cytuj]
Reasumując.
Polówka.
Granatowa.
Z przodu - (raczej po stronie serca) - logo ORZEŁ NA PIŁCE TOTT.
Z tyłu - tuż pod kołnierzykiem
www.spursmania.org i polska malutka flaga ...
- numer 82' ? no właśnie jeśli to ma być polówka, może lepiej bez numeru
...
aha i skoro jest z tyłu już o Spursmanii to może pod emblematem na piersi powinna być biało czerwona flaga
Reasumując.
Polówka.
Granatowa.
Z przodu - (raczej po stronie serca) - logo ORZEŁ NA PIŁCE TOTT.
Z tyłu - tuż pod kołnierzykiem www.spursmania.org i polska malutka flaga ...
- numer 82' ? no właśnie jeśli to ma być polówka, może lepiej bez numeru
...
aha i skoro jest z tyłu już o Spursmanii to może pod emblematem na piersi powinna być biało czerwona flaga
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
23 sierpnia 2012, 09:44 [cytuj]
Adres też nie bardzo na polówkę, szczególnie na plecy. Koszt pewnie będzie znany jak zostanie ustalony ostateczny projekt, ale zapewne im mniej elementów, tym taniej, lepiej na tym oszczędzić a zyskać na jakości samej polówki
Adres też nie bardzo na polówkę, szczególnie na plecy. Koszt pewnie będzie znany jak zostanie ustalony ostateczny projekt, ale zapewne im mniej elementów, tym taniej, lepiej na tym oszczędzić a zyskać na jakości samej polówki ;)
23 sierpnia 2012, 09:47 [cytuj]
-- albo nie jeśli flaga będzie z tyły to pod ORŁEM NA PIŁCE -
Army Spurs from Poland
albo
Audere est Facere
-- albo nie jeśli flaga będzie z tyły to pod ORŁEM NA PIŁCE -
Army Spurs from Poland
albo
Audere est Facere:tak:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
23 sierpnia 2012, 09:57 [cytuj]
prosze was nie przesadzajmy z polskimi akcentami, z tylu fakt numer srednio , tez nie ma co ladowac milionow rzeczy , orly na pilkach, nazwy pseudo bojowek , flagi na kazdym kroku , brakuje nam jeszcze tylko husarakich pior jako dodatku. jak dla mnie przod koszulki juzjest gotowy wsadzono tam wszystko cp jest potrzebne , jest kogut, jest poland i jest gitara , Ztylu co najwyzej gotykiem walnac audere est facere i wszystko. Co za duzo to nie zdrowo drodzy panowie
prosze was nie przesadzajmy z polskimi akcentami, z tylu fakt numer srednio , tez nie ma co ladowac milionow rzeczy , orly na pilkach, nazwy pseudo bojowek , flagi na kazdym kroku , brakuje nam jeszcze tylko husarakich pior jako dodatku. jak dla mnie przod koszulki juzjest gotowy wsadzono tam wszystko cp jest potrzebne , jest kogut, jest poland i jest gitara , Ztylu co najwyzej gotykiem walnac audere est facere i wszystko. Co za duzo to nie zdrowo drodzy panowie
23 sierpnia 2012, 10:20 [cytuj]
Przód zdecydowanie bez zmian. Jest super. Jeżeli chodzi o tył to dobrym pomysłem jest
www.spursmania.org pod kołnierzykiem i w zasadzie tyle. Osobiście uważam, że Poland z przodu koszulki jest wystarczającym polskim akcentem. Jeżeli na siłę chcemy jeszcze coś podobnego upchnąć, to ewentualnie flaga na rękawie.
Przód zdecydowanie bez zmian. Jest super. Jeżeli chodzi o tył to dobrym pomysłem jest www.spursmania.org pod kołnierzykiem i w zasadzie tyle. Osobiście uważam, że Poland z przodu koszulki jest wystarczającym polskim akcentem. Jeżeli na siłę chcemy jeszcze coś podobnego upchnąć, to ewentualnie flaga na rękawie
23 sierpnia 2012, 11:14 [cytuj]
skafander powiedział/a:
Przód zdecydowanie bez zmian. Jest super. Jeżeli chodzi o tył to dobrym pomysłem jest
www.spursmania.org pod kołnierzykiem i w zasadzie tyle. Osobiście uważam, że Poland z przodu koszulki jest wystarczającym polskim akcentem. Jeżeli na siłę chcemy jeszcze coś podobnego upchnąć, to ewentualnie flaga na rękawie
Mi chodziło bardziej o adres spursmanii na kołnierzyku, tak chyba będzie lepiej wyglądało niż pod.
Co do polskich akcentów, to jest przecież napisane "THFC Supporters Club Poland", żadnych flag nie wrzucajmy, bo czerwień na koszulce Spurs to wiadomo co. Ok, był sponsor Thomson - nawet mam tę koszulkę, ale to był wyjątek.
A koszt takiej polówki robionej na zamówienie to pewnie ok. 50-70 zeta. Przy czym wg mnie warto postawić na jakość materiału i producenta, nawet kosztem trochę wyższej ceny.
Mi chodziło bardziej o adres spursmanii na kołnierzyku, tak chyba będzie lepiej wyglądało niż pod.
Co do polskich akcentów, to jest przecież napisane "THFC Supporters Club Poland", żadnych flag nie wrzucajmy, bo czerwień na koszulce Spurs to wiadomo co. Ok, był sponsor Thomson - nawet mam tę koszulkę, ale to był wyjątek.
A koszt takiej polówki robionej na zamówienie to pewnie ok. 50-70 zeta. Przy czym wg mnie warto postawić na jakość materiału i producenta, nawet kosztem trochę wyższej ceny
23 sierpnia 2012, 11:51 [cytuj]
Tak, przód bez zmian, ewentualnie można pokombinować z czymś na kołnierzyku, bokach, ale niech zostanie już tak jak jest, bez żadnych orłów na piłce

!
Tak, przód bez zmian, ewentualnie można pokombinować z czymś na kołnierzyku, bokach, ale niech zostanie już tak jak jest, bez żadnych orłów na piłce ;|!:)
To dare is to do.
23 sierpnia 2012, 13:31 [cytuj]
W najbliższym czasie powinien być kolejny projekt ze zmienionym tyłem, bo jednogłośnie uznano,że trzeba zmienić.
Po tym chciałbym zebrać listę chętnych na zakup (orientacyjnie). Wtedy Justynka wyśle zapytanie do drukarni i będziemy znali przybliżony koszt koszulki.
Rozmawiałem z nią jeszcze o elementach na rękawach czy kołnierzu. Niestety ale to podniesie koszt. Druk jest droższy w tych miejscach.
W najbliższym czasie powinien być kolejny projekt ze zmienionym tyłem, bo jednogłośnie uznano,że trzeba zmienić.
Po tym chciałbym zebrać listę chętnych na zakup (orientacyjnie). Wtedy Justynka wyśle zapytanie do drukarni i będziemy znali przybliżony koszt koszulki.
Rozmawiałem z nią jeszcze o elementach na rękawach czy kołnierzu. Niestety ale to podniesie koszt. Druk jest droższy w tych miejscach
23 sierpnia 2012, 13:50 [cytuj]
W takim razie myślę że akcenty na rękawach można sobie darować
W takim razie myślę że akcenty na rękawach można sobie darować
23 sierpnia 2012, 15:20 [cytuj]
też tak uważam, poprawić tylko tył i projekt będzie względnie gotowy
też tak uważam, poprawić tylko tył i projekt będzie względnie gotowy :)
To dare is to do.
23 sierpnia 2012, 15:56 [cytuj]
Można nic nie robić z tyłu albo sam napis spursmania, niedużą czcionką pod kołnierzem. Wstawienie adresu strony na pół pleców nie widziałem na polówkach jeszcze, bynajmniej nie klubowych.
Można nic nie robić z tyłu albo sam napis spursmania, niedużą czcionką pod kołnierzem. Wstawienie adresu strony na pół pleców nie widziałem na polówkach jeszcze, bynajmniej nie klubowych
23 sierpnia 2012, 16:06 [cytuj]
arek3101 powiedział/a:
Można nic nie robić z tyłu albo sam napis spursmania, niedużą czcionką pod kołnierzem. Wstawienie adresu strony na pół pleców nie widziałem na polówkach jeszcze, bynajmniej nie klubowych
Arek, przeczytaj ze zrozumieniem wpisy wyzej - czy adres "na kolnierzyku", bo dotad taka propozycja padla, jest tozsamy z "adresem na pol plecow"?
Arek, przeczytaj ze zrozumieniem wpisy wyzej - czy adres "na kolnierzyku", bo dotad taka propozycja padla, jest tozsamy z "adresem na pol plecow"?
23 sierpnia 2012, 16:39 [cytuj]
Przeczytałem te wpisy od razu ze zrozumieniem. Chodzi o to, że jeśli napis na kołnierzyku jest zbyt drogi to może on być pod kołnierzem, ale takiej wielkości jakby był na nim, a nie np. takiej jak w ostatnim projekcie napis "spursmania 82", bo wtedy średnio to pasuje do polówki
Przeczytałem te wpisy od razu ze zrozumieniem. Chodzi o to, że jeśli napis na kołnierzyku jest zbyt drogi to może on być pod kołnierzem, ale takiej wielkości jakby był na nim, a nie np. takiej jak w ostatnim projekcie napis "spursmania 82", bo wtedy średnio to pasuje do polówki ;)
23 sierpnia 2012, 17:01 [cytuj]
a napis na plecach
www.spursmania.org, nie bedzie wygladal troche nie estetycznie? troche jakbysmy byli jakimis akwizytorami. pewnie,ze chce zeby Spursmania byla bardziej popularna,ale nie wiem czy pasuje cos takiego do polowki.
a napis na plecach www.spursmania.org, nie bedzie wygladal troche nie estetycznie? troche jakbysmy byli jakimis akwizytorami. pewnie,ze chce zeby Spursmania byla bardziej popularna,ale nie wiem czy pasuje cos takiego do polowki
Tottenham till I die,
I'm Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,
I'm Tottenham till I die...
24 sierpnia 2012, 14:56 [cytuj]
YID ARMY POLAND
YID ARMY POLAND
"One Yid could handle 5 arses" - mój kumpel Jay z Lower Tier
24 sierpnia 2012, 16:14 [cytuj]
Ja biorę dwie XL
Ja biorę dwie XL
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
24 sierpnia 2012, 16:43 [cytuj]
Bez wzgledu na cene tez poprosze XL
Bez wzgledu na cene tez poprosze XL:D
24 sierpnia 2012, 17:10 [cytuj]
super turbo mega yid terminators army of polish patriots soldiers , dajcie juz spokoj z tymi bojowkarskimi haslami, skoro nie napierdalamy sie jak bojowka to sie nie osmieszajmy z pompatycznymi hoolsowskimi haslami i tyle mojej opini w tym temacie , ja bym ewentualne wymiary owej polowki chcial poznac jak mozliwe to by bylo
super turbo mega yid terminators army of polish patriots soldiers , dajcie juz spokoj z tymi bojowkarskimi haslami, skoro nie napierdalamy sie jak bojowka to sie nie osmieszajmy z pompatycznymi hoolsowskimi haslami i tyle mojej opini w tym temacie , ja bym ewentualne wymiary owej polowki chcial poznac jak mozliwe to by bylo
24 sierpnia 2012, 18:05 [cytuj]
Alista powiedział/a:
Przyjaciele Tottenhamu, Oaza Tottenhamu, Tottenham Friends, Polskie Koło Tottenhamu, Synowie Tottenhamu :-)
Przyjaciele Tottenhamu, Oaza Tottenhamu, Tottenham Friends, Polskie Koło Tottenhamu, Synowie Tottenhamu :-)
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur