Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  4  5  6  7  8    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Autorska koszulka fana kogutów
24 sierpnia 2012, 18:59 [cytuj]
... ze skrajnosci w skrajnosc. supporters mysle zeby bylo dobre albo fans a nie od razu yid crew czy jude gang od razu
ze skrajnosci w skrajnosc. supporters mysle zeby bylo dobre albo fans a nie od razu yid crew czy jude gang od razu
24 sierpnia 2012, 21:53 [cytuj]
Tez mi porownanie do jude gang. Zajady mi popekaly ze smiechu.
Tez mi porownanie do jude gang. Zajady mi popekaly ze smiechu
"One Yid could handle 5 arses" - mój kumpel Jay z Lower Tier
25 sierpnia 2012, 01:28 [cytuj]
i po co taki spam? temat o koszulce i propozycjach na jej wzor, nie rozumiem po jaka cholere pisac swoje zale. daj pomysl, powiedz co poprawic, a jesli koszulka Ci sie podoba to powiedz,ze chetnie ja kupisz. nic wiecej tu nie jest potrzebne.
i po co taki spam? temat o koszulce i propozycjach na jej wzor, nie rozumiem po jaka cholere pisac swoje zale. daj pomysl, powiedz co poprawic, a jesli koszulka Ci sie podoba to powiedz,ze chetnie ja kupisz. nic wiecej tu nie jest potrzebne
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
25 sierpnia 2012, 07:26 [cytuj]
To jest dyskusja o koszulce. W zwiazku z tym ze kazdy moze wyrazic swoje zdanie to moje jest takie ze na koszulce powinno byc Yid Army Poland. I jak ktos choc troche "kuma czacze" to wie ze nie ma to nic wspolnego z jakakolwiek bojowka.
To jest dyskusja o koszulce. W zwiazku z tym ze kazdy moze wyrazic swoje zdanie to moje jest takie ze na koszulce powinno byc Yid Army Poland. I jak ktos choc troche "kuma czacze" to wie ze nie ma to nic wspolnego z jakakolwiek bojowka
25 sierpnia 2012, 07:54 [cytuj]
Oczywiscie wiem ze tak sie nazywala firma Spurs ale teraz ma to kompletnie inny wydzwiek
Oczywiscie wiem ze tak sie nazywala firma Spurs ale teraz ma to kompletnie inny wydzwiek
26 sierpnia 2012, 22:28 [cytuj]
czerwko powiedział/a:
To jest dyskusja o koszulce. W zwiazku z tym ze kazdy moze wyrazic swoje zdanie to moje jest takie ze na koszulce powinno byc Yid Army Poland. I jak ktos choc troche "kuma czacze" to wie ze nie ma to nic wspolnego z jakakolwiek bojowka

Nie wiem jak Ty ale ja mimo że Tottenham to mój ulubiony klub i jest dla mnie bardzo ważny to nie czuję się żołnierzem Tottenhamu. Ani nie walczę w bojówce, anie nie walczę za niego na boisku, anie nawet an trybunach dopingując więc ten napis Spurs Army byłby moim skromnnym zdaniem totalnie z dupy. Pasowałaby jakaś fraza kojarzona z Tottenhamem typu Audere est facere. Mi się Marzy "It is better to fail aiming high than to succeed aiming low. And we of Spurs have set our sights very high, so high in fact that even failure will have in it an echo of glory." tylko że to oczywiście jest o wiele za długie :p
Nie wiem jak Ty ale ja mimo że Tottenham to mój ulubiony klub i jest dla mnie bardzo ważny to nie czuję się żołnierzem Tottenhamu. Ani nie walczę w bojówce, anie nie walczę za niego na boisku, anie nawet an trybunach dopingując więc ten napis Spurs Army byłby moim skromnnym zdaniem totalnie z dupy. Pasowałaby jakaś fraza kojarzona z Tottenhamem typu Audere est facere. Mi się Marzy "It is better to fail aiming high than to succeed aiming low. And we of Spurs have set our sights very high, so high in fact that even failure will have in it an echo of glory." tylko że to oczywiście jest o wiele za długie :p
26 sierpnia 2012, 23:44 [cytuj]
wreszcie ktos kto zrozumial o co mi chodzi, audere est facere na plecach i gitara
wreszcie ktos kto zrozumial o co mi chodzi, audere est facere na plecach i gitara
27 sierpnia 2012, 15:39 [cytuj]
Walu, nie napisałem Spurs Army tylko Yid Army. Ale ok. Wybiera większość więc się podporządkuję. Ja czasem kibicuję na WHL (choć mieszkam jak Ty w Krakowie i każdy wyjazd spłacam przez pół roku)i znam masę ludzi stamtąd,może dlatego tak się identyfikuję.
Walu, nie napisałem Spurs Army tylko Yid Army. Ale ok. Wybiera większość więc się podporządkuję. Ja czasem kibicuję na WHL (choć mieszkam jak Ty w Krakowie i każdy wyjazd spłacam przez pół roku)i znam masę ludzi stamtąd,może dlatego tak się identyfikuję
27 sierpnia 2012, 16:26 [cytuj]
czerwko powiedział/a:
Walu, nie napisałem Spurs Army tylko Yid Army. Ale ok. Wybiera większość więc się podporządkuję. Ja czasem kibicuję na WHL (choć mieszkam jak Ty w Krakowie i każdy wyjazd spłacam przez pół roku)i znam masę ludzi stamtąd,może dlatego tak się identyfikuję

Żydowskim żołnierzem też się nie czuję ;p W tym roku też planuję w końcu pojechac na WHL ale jeden czy nawet 10 meczów obejrzanych z wysokości trybun niczego nie zmienia ;p
Żydowskim żołnierzem też się nie czuję ;p W tym roku też planuję w końcu pojechac na WHL ale jeden czy nawet 10 meczów obejrzanych z wysokości trybun niczego nie zmienia ;p
27 sierpnia 2012, 20:13 [cytuj]
maly8919 powiedział/a:
W najbliższym czasie powinien być kolejny projekt ze zmienionym tyłem, bo jednogłośnie uznano,że trzeba zmienić.

Po tym chciałbym zebrać listę chętnych na zakup (orientacyjnie). Wtedy Justynka wyśle zapytanie do drukarni i będziemy znali przybliżony koszt koszulki.

Rozmawiałem z nią jeszcze o elementach na rękawach czy kołnierzu. Niestety ale to podniesie koszt. Druk jest droższy w tych miejscach

chętnie zobaczymy projekt - bez numeru 82 - ja natomiast dodałbym pod orłem NA PIŁCE - POLAND FANCLUB:tak:
chętnie zobaczymy projekt - bez numeru 82 - ja natomiast dodałbym pod orłem NA PIŁCE - POLAND FANCLUB:tak:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
27 sierpnia 2012, 20:51 [cytuj]
A nie wystarczy po prostu SPURMANIA skoro żaden z Was nie jest kibolem napierdalającym się z Millwall na The Den??
A nie wystarczy po prostu SPURMANIA skoro żaden z Was nie jest kibolem napierdalającym się z Millwall na The Den??
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
27 sierpnia 2012, 21:01 [cytuj]
RAFO ale w tym projekcie nie ma już orła (na szczęście).
RAFO ale w tym projekcie nie ma już orła (na szczęście)
To dare is to do.
27 sierpnia 2012, 21:06 [cytuj]
saikor powiedział/a:
RAFO ale w tym projekcie nie ma już orła (na szczęście)

więc POD PIŁKĄ UMIEŚĆMY - POLAND FANCLUB
więc POD PIŁKĄ UMIEŚĆMY - POLAND FANCLUB
27 sierpnia 2012, 21:12 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:

Hycel już do Ciebie jedzie.
Hycel już do Ciebie jedzie
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
27 sierpnia 2012, 23:24 [cytuj]
Panowie w umiarze, skromności jest doskonałość. Nie liczmy sie jak nomen omen Zydzi -czy za cos na rekawie zapłacimy piwo lub dwa więcej czy nie - to żenujące - koszulki mają wygladać godnie i 10 zeta w tą czy w tamtą to bez znaczenia.
Panowie w umiarze, skromności jest doskonałość. Nie liczmy sie jak nomen omen Zydzi -czy za cos na rekawie zapłacimy piwo lub dwa więcej czy nie - to żenujące - koszulki mają wygladać godnie i 10 zeta w tą czy w tamtą to bez znaczenia
28 sierpnia 2012, 19:15 [cytuj]
spurs3 powiedział/a:
Panowie w umiarze, skromności jest doskonałość. Nie liczmy sie jak nomen omen Zydzi -czy za cos na rekawie zapłacimy piwo lub dwa więcej czy nie - to żenujące - koszulki mają wygladać godnie i 10 zeta w tą czy w tamtą to bez znaczenia

MY TAK MAMY PO DANIELU LEVY-m --- to liczenie złociszy:tak:

:X
MY TAK MAMY PO DANIELU LEVY-m --- to liczenie złociszy:tak: :X
28 sierpnia 2012, 23:21 [cytuj]
Myślę że problem napisu się rozwiązał. Mamy prawa oficjalnego fanklubu i fajnie byłoby to uczcić na koszulce. Proponuje napis Oficjalny fanklub Tottenhamu, lub coś w tym stylu
Myślę że problem napisu się rozwiązał. Mamy prawa oficjalnego fanklubu i fajnie byłoby to uczcić na koszulce. Proponuje napis Oficjalny fanklub Tottenhamu, lub coś w tym stylu
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
28 sierpnia 2012, 23:23 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:
Hycel już do Ciebie jedzie

Hahahahaha, mistrz !

Przepraszam za offtop, musiałem to napisać :P
Hahahahaha, mistrz ! Przepraszam za offtop, musiałem to napisać :P
"Taką ja mam po ojcu zasadę życiową: Boso, ale w ostrogach."
28 sierpnia 2012, 23:34 [cytuj]
varba powiedział/a:

Zgadzam się w 100%. TRZEBA to podkreślić!!!
Zgadzam się w 100%. TRZEBA to podkreślić!!!
28 sierpnia 2012, 23:37 [cytuj]
Dzudolffo powiedział/a:
Hahahahaha, mistrz !

Przepraszam za offtop, musiałem to napisać :P

O, a co się z człowiekiem dzieje? Miałem mu pokać wlepki Arsenal-Widzew, żeby przyjecał i zrobił na piłsudzkiego troche porządku :cwaniak:
O, a co się z człowiekiem dzieje? Miałem mu pokać wlepki Arsenal-Widzew, żeby przyjecał i zrobił na piłsudzkiego troche porządku :cwaniak:
|<  <<  <  4  5  6  7  8    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 25%
2-3 0%
4-6 25%
7-10 0%
11-20 50%
4 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 10 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się