Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  6  7  8  9  10    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Autorska koszulka fana kogutów
29 sierpnia 2012, 21:06 [cytuj]
Jak dla mnie ten projekt okej (chyba że napis z tyłu dać lekko wyżej, ale to już szczegół). Jakby jeszcze dało radę rozmiarówkę podać to by było super, na ogół brałem XL, ale jak ostatnio zamówiłem jedną koszulkę w tym rozmiarze to się topiłem w niej, więc różnie to bywa ;) Jakby jakimś cudem ktoś z forum był z okolic Słupska to wspólna wysyłka byłaby dobrym rozwiązaniem.
Jak dla mnie ten projekt okej (chyba że napis z tyłu dać lekko wyżej, ale to już szczegół). Jakby jeszcze dało radę rozmiarówkę podać to by było super, na ogół brałem XL, ale jak ostatnio zamówiłem jedną koszulkę w tym rozmiarze to się topiłem w niej, więc różnie to bywa ;) Jakby jakimś cudem ktoś z forum był z okolic Słupska to wspólna wysyłka byłaby dobrym rozwiązaniem
29 sierpnia 2012, 21:30 [cytuj]
Nic tylko czekać w jakiej cenie bedzie i zamawiamy!!!
Nic tylko czekać w jakiej cenie bedzie i zamawiamy!!!
www.instagram.com/spursmaniak
29 sierpnia 2012, 21:47 [cytuj]
Kosz wysyłki nie będzie wysoki. Planuje rozsyłać w kopercie bombelkowej. Nie pamiętam dokładnie ile to kosztuje, ale naprawdę niewiele.
Kosz wysyłki nie będzie wysoki. Planuje rozsyłać w kopercie bombelkowej. Nie pamiętam dokładnie ile to kosztuje, ale naprawdę niewiele
29 sierpnia 2012, 21:59 [cytuj]
A byłaby możliwość podania długości i szerokości koszulki w danych rozmiarach? Z tym różnie bywa i lepiej się upewnić :)
A byłaby możliwość podania długości i szerokości koszulki w danych rozmiarach? Z tym różnie bywa i lepiej się upewnić :)
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
29 sierpnia 2012, 23:36 [cytuj]
Iwan powiedział/a:
Panowie na Waszym miejscu chyba jednak kapeczkę bym się wstrzymał. Żeby nasz Fanclub był totalnie oficjalny, musimy zrobić jeszcze kilka pierdół, jak statut, zarząd etc. I najważniejsze, wtedy będzie przysługiwało nam prawo do zamówienia sobie fanclubowych koszulek z oficjalnej strony. Naprawdę, tyle lat na to czekaliśmy, że chyba jeszcze możecie się wstrzymać, co?

Iwan - to chyba jeszcze plus dla nas jako fanklubu, że zrobiliśmy sobie SAMI koszulki naszej polskiej koguciej braci --- choć, z drugiej strony może jednak nie warto wychodzić przed szereg i wpisywać na koszulce"Official fanclub Poland" --- poza tym za 10, 15 lat, każdy z nas będzie mógł się pochwalić koszulką, która powstała w momencie kiedy "Spursmania" działała w "podziemiu" - to będzie tzw. "biały kruk":mysli: --- ja bym potraktował tą inicjatywę jako pożegnanie STAREJ DOBREJ SPURSMANII (tej bez OFFICALA)... choć jestem przekonany, że tej nowej nic nie będzie brakować i będziemy się rozwijać!:brawo:

- tak więc dodajmy pod godłem na lewej stronie lata 2004-2012 :tak: i będzie git - koszulek z OFFICIAL FANCLUB POLAND jeszcze sobie zrobimy/zamówimy:mysli:
Iwan - to chyba jeszcze plus dla nas jako fanklubu, że zrobiliśmy sobie SAMI koszulki naszej polskiej koguciej braci --- choć, z drugiej strony może jednak nie warto wychodzić przed szereg i wpisywać na koszulce"Official fanclub Poland" --- poza tym za 10, 15 lat, każdy z nas będzie mógł się pochwalić koszulką, która powstała w momencie kiedy "Spursmania" działała w "podziemiu" - to będzie tzw. "biały kruk":mysli: --- ja bym potraktował tą inicjatywę jako pożegnanie STAREJ DOBREJ SPURSMANII (tej bez OFFICALA)... choć jestem przekonany, że tej nowej nic nie będzie brakować i będziemy się rozwijać!:brawo: - tak więc dodajmy pod godłem na lewej stronie lata 2004-2012 :tak: i będzie git - koszulek z OFFICIAL FANCLUB POLAND jeszcze sobie zrobimy/zamówimy:mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
29 sierpnia 2012, 23:39 [cytuj]
Spursmania powstała w 2004??
jeśli nie mam racji sprostujcie, ja jestem tu od 2005:mysli:
Spursmania powstała w 2004?? jeśli nie mam racji sprostujcie, ja jestem tu od 2005:mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
30 sierpnia 2012, 14:40 [cytuj]
Witam :)

Cena koszulki przy ilości co najmniej 20 sztuk.

45 zł - odbiór osobisty
50 zł - wysyłka.

Tak więc Panowie. Kto będzie chętny? Proszę o info na email (łatwiej będzie mi to ogarnąć) adkopiczko@yahoo.pl
info: nick, rozmiar, ilość koszulek, odbiór, dane adresowe. Do każdego odeśle swoje dane oraz nr konta. Po zebraniu listy osób, wyślę prośbę o przesłanie pieniążków na konto. Koszulki będą gotowe w 1-3 dni od wysłania projektu do drukarni (czyli od dnia zebrania listy).

Zapraszam do zakupu :)

P.S. jeśli chodzi o wymiary danych rozmiarów to będą znane w najbliższym czasie :)

COYS
Witam :) Cena koszulki przy ilości co najmniej 20 sztuk. 45 zł - odbiór osobisty 50 zł - wysyłka. Tak więc Panowie. Kto będzie chętny? Proszę o info na email (łatwiej będzie mi to ogarnąć) adkopiczko@yahoo.pl info: nick, rozmiar, ilość koszulek, odbiór, dane adresowe. Do każdego odeśle swoje dane oraz nr konta. Po zebraniu listy osób, wyślę prośbę o przesłanie pieniążków na konto. Koszulki będą gotowe w 1-3 dni od wysłania projektu do drukarni (czyli od dnia zebrania listy). Zapraszam do zakupu :) P.S. jeśli chodzi o wymiary danych rozmiarów to będą znane w najbliższym czasie :) COYS
30 sierpnia 2012, 15:14 [cytuj]
50 zł za polowke to są grosze :) , ja tylko czekam na tabele rozmiarow i juz szykuje pieniazki :D
50 zł za polowke to są grosze :) , ja tylko czekam na tabele rozmiarow i juz szykuje pieniazki :D
30 sierpnia 2012, 15:24 [cytuj]
Też poczekam na rozmiarówkę i od razu zamawiam ;)
Też poczekam na rozmiarówkę i od razu zamawiam ;)
30 sierpnia 2012, 15:36 [cytuj]
ja też się piszę na taką polówke! podajcie tylko gramaturę materiału i rozmiarówki z wymiarami :) pozdro Koguty :D
ja też się piszę na taką polówke! podajcie tylko gramaturę materiału i rozmiarówki z wymiarami :) pozdro Koguty :D
.upadamy na dno by odbić się od niego.
30 sierpnia 2012, 17:35 [cytuj]
Nylon powiedział/a:

gramatura: Koszulka Polo Stedman 170g

Rozmiar: S M L XL XXL XXXL
Wzrost: 164 170 176 182 188 194
Szerokość: 53 55 57 59 63 65
Długość: 69 71 73 75 75 77

Czekam na zgłoszenia email. mam nadzieje, że uda nam się z tym uwinąć w miarę szybko
COYS
gramatura: Koszulka Polo Stedman 170g Rozmiar: S M L XL XXL XXXL Wzrost: 164 170 176 182 188 194 Szerokość: 53 55 57 59 63 65 Długość: 69 71 73 75 75 77 Czekam na zgłoszenia email. mam nadzieje, że uda nam się z tym uwinąć w miarę szybko COYS
30 sierpnia 2012, 18:03 [cytuj]
maly8919 że też Ci się chce robić takie koszulki przy tak ciekawej i dobrze płatnej pracy. Swoją drogą pierwszy raz spotykam się z człowiekiem od odnawialnych źródeł energii :rotfl:

Adam Kopiczko jest współzałożycielem i Członkiem Zarządu PIF. Odpowiada za projekty inwestycyjne w sektorze Odnawialnych Źródeł Energii (OZE).

Równolegle pełni funkcję w zarządach spółkach z sektora energetyki, należących do grupy PIF, tj. CRE, Eko-Logic, Energy Investements oraz PEWiW.
maly8919 że też Ci się chce robić takie koszulki przy tak ciekawej i dobrze płatnej pracy. Swoją drogą pierwszy raz spotykam się z człowiekiem od odnawialnych źródeł energii :rotfl: Adam Kopiczko jest współzałożycielem i Członkiem Zarządu PIF. Odpowiada za projekty inwestycyjne w sektorze Odnawialnych Źródeł Energii (OZE). Równolegle pełni funkcję w zarządach spółkach z sektora energetyki, należących do grupy PIF, tj. CRE, Eko-Logic, Energy Investements oraz PEWiW
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
30 sierpnia 2012, 18:10 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
maly8919 że też Ci się chce robić takie koszulki przy tak ciekawej i dobrze płatnej pracy. Swoją drogą pierwszy raz spotykam się z człowiekiem od odnawialnych źródeł energii :rotfl:

Adam Kopiczko jest współzałożycielem i Członkiem Zarządu PIF. Odpowiada za projekty inwestycyjne w sektorze Odnawialnych Źródeł Energii (OZE).

Równolegle pełni funkcję w zarządach spółkach z sektora energetyki, należących do grupy PIF, tj. CRE, Eko-Logic, Energy Investements oraz PEWiW

Jin-tae, uwierz mi na słowo,że osoba która przytoczyłeś nie jest mną :P Pracuję z goła innej branży :) i nie robię tego dla zysku. Jak napisałem w pierwszym poście nie mam z tego nic. Po prostu pomyślałem, że to dobry pomysł, a że znam osobę która tym się zajmuję to ruszyłem z taką inicjatywą.
:D
Jin-tae, uwierz mi na słowo,że osoba która przytoczyłeś nie jest mną :P Pracuję z goła innej branży :) i nie robię tego dla zysku. Jak napisałem w pierwszym poście nie mam z tego nic. Po prostu pomyślałem, że to dobry pomysł, a że znam osobę która tym się zajmuję to ruszyłem z taką inicjatywą. :D
30 sierpnia 2012, 18:30 [cytuj]
Miałem przyjemność zorganizować takie koszulki (bardziej piłkarskie a nie do lansowania się), i ekipa wykupiła na turnieju w Kalwarii. Zostały mi w domu (mam je do teraz) Iwana i kogoś tam. Chciałbym się zapisać, bo cena odpowiednia.
Miałem przyjemność zorganizować takie koszulki (bardziej piłkarskie a nie do lansowania się), i ekipa wykupiła na turnieju w Kalwarii. Zostały mi w domu (mam je do teraz) Iwana i kogoś tam. Chciałbym się zapisać, bo cena odpowiednia
30 sierpnia 2012, 19:29 [cytuj]
O żesz Ty, to w końcu zrobiłeś te koszulki?! No to dawaj, ile za to (razem z przesyłką) i wysyłaj, przecież nie możesz być stratny. Po prostu pamiętam że nagle tak totalnie ten temat zgasł i myślałem, że nic już z niego nie będzie.
O żesz Ty, to w końcu zrobiłeś te koszulki?! No to dawaj, ile za to (razem z przesyłką) i wysyłaj, przecież nie możesz być stratny. Po prostu pamiętam że nagle tak totalnie ten temat zgasł i myślałem, że nic już z niego nie będzie
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
30 sierpnia 2012, 19:46 [cytuj]
Iwan powiedział/a:
O żesz Ty, to w końcu zrobiłeś te koszulki?! No to dawaj, ile za to (razem z przesyłką) i wysyłaj, przecież nie możesz być stratny. Po prostu pamiętam że nagle tak totalnie ten temat zgasł i myślałem, że nic już z niego nie będzie

Projekt gotowy. lin http://zapodaj.net/736ab187bdc65.jpg.html

jeszcze nie poszły do druku bo nie wiadomo ile jest chętnych.
Cena koszulki przy ilości co najmniej 20 sztuk.

45 zł - odbiór osobisty
50 zł - wysyłka.

Proszę o info na email (łatwiej będzie mi to ogarnąć) adkopiczko@yahoo.pl
info: nick, rozmiar, ilość koszulek, odbiór, dane adresowe. Do każdego odeśle swoje dane oraz nr konta. Po zebraniu listy osób, wyślę prośbę o przesłanie pieniążków na konto. Koszulki będą gotowe w 1-3 dni od wysłania projektu do drukarni (czyli od dnia zebrania listy).
Projekt gotowy. link http://zapodaj.net/736ab187bdc65.jpg.html jeszcze nie poszły do druku bo nie wiadomo ile jest chętnych. Cena koszulki przy ilości co najmniej 20 sztuk. 45 zł - odbiór osobisty 50 zł - wysyłka. Proszę o info na email (łatwiej będzie mi to ogarnąć) adkopiczko@yahoo.pl info: nick, rozmiar, ilość koszulek, odbiór, dane adresowe. Do każdego odeśle swoje dane oraz nr konta. Po zebraniu listy osób, wyślę prośbę o przesłanie pieniążków na konto. Koszulki będą gotowe w 1-3 dni od wysłania projektu do drukarni (czyli od dnia zebrania listy)
30 sierpnia 2012, 20:04 [cytuj]
Mały - sorry ale to nie było do Ciebie tylko do Konrada;)
Mały - sorry ale to nie było do Ciebie tylko do Konrada;)
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
30 sierpnia 2012, 20:13 [cytuj]
heh a to sorki :D
heh a to sorki :D
30 sierpnia 2012, 21:05 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

Równolegle pełni funkcję w zarządach spółkach z sektora energetyki, należących do grupy PIF, tj. CRE, Eko-Logic, Energy Investements oraz PEWiW

Ja skończyłem studia w 2006 o specjalności Alternatywne Źródła i Przetwarzanie Energii.:ok::ok::ok:
Ja skończyłem studia w 2006 o specjalności Alternatywne Źródła i Przetwarzanie Energii.:ok::ok::ok:
30 sierpnia 2012, 21:10 [cytuj]
Mail wysłany:cwaniak::cwaniak::cwaniak:
Mail wysłany:cwaniak::cwaniak::cwaniak:
|<  <<  <  6  7  8  9  10    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 25%
2-3 0%
4-6 25%
7-10 0%
11-20 50%
4 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 21 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się