Forum dyskusyjne
24 grudnia 2009, 23:48 [cytuj]
Tam, gadasz. Ja właśnie zacząłem grę THFC i kupiłem Jariego Nikillię, Nicolaia Boiliesena i Jana Styrgara Larsena

Bo pierwszy skład jest tak wypasiony, że wiekszych wzomcnień nie ma sensu robić. No, prawa obrona mi się nie podoba-ale od tego mam młodego Jariego. Aha, jeszcze Anthonny Annan ma przyjść. I mogę grać. Na pierwszy sezon planuje 3 miejsce, na następny conajmniej 3 miejsce, a na trzeci sezon mistrzostwo. Opierając się na takich transferach jak te "dzisiejsze".
Tam, gadasz. Ja właśnie zacząłem grę THFC i kupiłem Jariego Nikillię, Nicolaia Boiliesena i Jana Styrgara Larsena:D Bo pierwszy skład jest tak wypasiony, że wiekszych wzomcnień nie ma sensu robić. No, prawa obrona mi się nie podoba-ale od tego mam młodego Jariego. Aha, jeszcze Anthonny Annan ma przyjść. I mogę grać. Na pierwszy sezon planuje 3 miejsce, na następny conajmniej 3 miejsce, a na trzeci sezon mistrzostwo. Opierając się na takich transferach jak te "dzisiejsze"
24 grudnia 2009, 23:54 [cytuj]
polecacie grać rozgrywającym (u mnie Gago ściągnięty za grosze lub Palacios, obaj jako defpomy) i ofensywnie ustawionym za napadziorami odgrywającym Modriciem jednocześnie? Podobno nie powinno się grać rozgrywającym i odgrywającym jednocześnie. Pytam, bo ten wariant akurat się u mnie sprawdza
polecacie grać rozgrywającym (u mnie Gago ściągnięty za grosze lub Palacios, obaj jako defpomy) i ofensywnie ustawionym za napadziorami odgrywającym Modriciem jednocześnie? Podobno nie powinno się grać rozgrywającym i odgrywającym jednocześnie. Pytam, bo ten wariant akurat się u mnie sprawdza :]
www.facebook.com/OgienOdSkaja
25 grudnia 2009, 00:16 [cytuj]
Szczerze to bardzo rzadko gram rozgrywającym. Wolę żeby piłka przechodziła równomiernie przez całą linię pomocy, która w Tottenhamie jest boska, ale:
- na odgrywającego nadałby się raczej Krałcz, ma do tego idealne warunki, więc jego bym polecał. Modrić trochę za słabe atrybuty.
- może ustaw Modricia albo Gago jako wysuniętych rozgrywających?
Polecacie kogoś dobrego na prawą obronę? Niby mam Corlukę i Srnę, ale jeden gra totalną padakę, a drugi jest jeszcze gorszy.
Szczerze to bardzo rzadko gram rozgrywającym. Wolę żeby piłka przechodziła równomiernie przez całą linię pomocy, która w Tottenhamie jest boska, ale:
- na odgrywającego nadałby się raczej Krałcz, ma do tego idealne warunki, więc jego bym polecał. Modrić trochę za słabe atrybuty.
- może ustaw Modricia albo Gago jako wysuniętych rozgrywających?
Polecacie kogoś dobrego na prawą obronę? Niby mam Corlukę i Srnę, ale jeden gra totalną padakę, a drugi jest jeszcze gorszy
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
25 grudnia 2009, 02:04 [cytuj]
U mnie Pav i Keane w ogóle nie grali i przesunąłem ich do rezerw. Tam też nie potrafili strzelać goli, a po wystawieniu ich na listę transferową zgłosiły się po nich Barcelona i Real Madryt

Potem Kinga i Woodgate też wysłałem do Realu

Zgodze się, dziwna gra, dziwna...
U mnie Pav i Keane w ogóle nie grali i przesunąłem ich do rezerw. Tam też nie potrafili strzelać goli, a po wystawieniu ich na listę transferową zgłosiły się po nich Barcelona i Real Madryt :rotfl: Potem Kinga i Woodgate też wysłałem do Realu :D Zgodze się, dziwna gra, dziwna
25 grudnia 2009, 13:14 [cytuj]
Byłby ktoś zainteresowany grą przez internet w fma?
Byłby ktoś zainteresowany grą przez internet w fma? ;)
25 grudnia 2009, 14:06 [cytuj]
Na prawą obrone to jak powiedział Paweł - Naughton w sam raz. Polecam tez Gunnarssona z Coventry - do wzięcia za grosze.
Na prawą obrone to jak powiedział Paweł - Naughton w sam raz. Polecam tez Gunnarssona z Coventry - do wzięcia za grosze
Come On You Spurs !
25 grudnia 2009, 20:59 [cytuj]
Też gram Charliem i Kyle'm na prawej obronie, od biedy ten Otamendi. Aktualnie mam bunt w drużynie bo słabe wyniki są i zaraz mnie wyrzucą. Byle dotrwać do końca sezonu na stołku, bo kupiłem już Zarate na przyszły sezon
Też gram Charliem i Kyle'm na prawej obronie, od biedy ten Otamendi. Aktualnie mam bunt w drużynie bo słabe wyniki są i zaraz mnie wyrzucą. Byle dotrwać do końca sezonu na stołku, bo kupiłem już Zarate na przyszły sezon :cwaniak:
25 grudnia 2009, 21:54 [cytuj]
Noo Zarate polecam. Pierwszy sezon w mojej drużynie i od razu pociska. Świetnie urywa się obrońcom , szybki , ale nieraz marnuje takie sytuacje że...
http://img694.imageshack.us/img694/9024/beztytuueg.jpg
Noo Zarate polecam. Pierwszy sezon w mojej drużynie i od razu pociska. Świetnie urywa się obrońcom , szybki , ale nieraz marnuje takie sytuacje że...
http://img694.imageshack.us/img694/9024/beztytuueg.jpg
Come On You Spurs !
26 grudnia 2009, 10:53 [cytuj]
Zacząłem sobie grać Notts County. Campbell strzela z rożnych aż miło
Zacząłem sobie grać Notts County. Campbell strzela z rożnych aż miło :D
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
26 grudnia 2009, 12:42 [cytuj]
Może ktoś chcę podyskutować o CM 03/04 ?
Może ktoś chcę podyskutować o CM 03/04 ?:rotfl:
26 grudnia 2009, 13:13 [cytuj]
Paweł powiedział/a:
jak można w tej grze mieć słabe wyniki, ona jest łatwiejsza niż fm 05, kazde nastepne byly trudne i nie umialem ich rozgryzc a ten to pikuś, nawet Wolves w pierwszym sezonie wicemistrza

i dlatego mi się szybko znudziła
Tylko nie mów, że miałeś tak w fmie 2010. Dla mnie to jest najtrudniejsza część jaka powstała. Niby łatwo się wszystkie taktyki tworzy, ale w trakcie meczu grają mi taką padakę, że nie mogę na to patrzeć. Ściągałem nawet taktyki z neta, którymi goście wygrywali ligi mistrzów jakimiś słabiakami. W żadnej części się tak nie męczyłem.
W 09 Tottenhamem miałem ligę mistrzów po 2 sezonach, a tutaj ciągle 5 miejsce od paru lat
Tylko nie mów, że miałeś tak w fmie 2010. Dla mnie to jest najtrudniejsza część jaka powstała. Niby łatwo się wszystkie taktyki tworzy, ale w trakcie meczu grają mi taką padakę, że nie mogę na to patrzeć. Ściągałem nawet taktyki z neta, którymi goście wygrywali ligi mistrzów jakimiś słabiakami. W żadnej części się tak nie męczyłem.
W 09 Tottenhamem miałem ligę mistrzów po 2 sezonach, a tutaj ciągle 5 miejsce od paru lat :wnerw:
26 grudnia 2009, 21:55 [cytuj]
Paweł powiedział/a:
ja właśnie na odwrót absolutnie. Fm 06,07,08 to dla mnie była czarna magia

ten rozgryzłem tak naprawdę z marszu. Prawie żadnych transferów, góra 1-2 na okienko i fajnie się grało. Jak gralem Wolves 1 sezon to kupiłem normalnie aż Ebiego Smolarka a i tak wymiatali

ogolnie nimi gralem tylko na uczelni na jakis nudnych wykładach i ludzie mieli rycie że grając Wolves niszczę chelsea na wyjeździe

A po co Smolarka, jak w Wolves jest niezniszczalny Doyle...

A po co Smolarka, jak w Wolves jest niezniszczalny Doyle... :D:D:D
26 grudnia 2009, 23:43 [cytuj]
Ja mam wrażenie, że w FM08 ważniejsi byli piłkarze od taktyki, a w FM10 już jest równowaga- to oczywiście na plus

Ja mam swoją taktykę, której się trzymam: drugi sezon to 9. miejsce w lidze i triumf w LM (dzięki niemu utrzymałem się na stołku)
Ja mam wrażenie, że w FM08 ważniejsi byli piłkarze od taktyki, a w FM10 już jest równowaga- to oczywiście na plus :) Ja mam swoją taktykę, której się trzymam: drugi sezon to 9. miejsce w lidze i triumf w LM (dzięki niemu utrzymałem się na stołku) :D
29 grudnia 2009, 18:59 [cytuj]
Witam, ja gram Kogutami w fmie10
i pierwszy sezon to 1 miejscie PL i wygrana w pucharze europejskim bo w lidze mistrzow niestety nie udalo mi sie wyjsc z grupy (juve i bayern mon 1 i 2 miejsce) jako ze byl to pierwszy sezon to nie przejmowalem sie.
Crouch jako odgrywajacy do zimowego okienka swietnie sie sprawowal ale zlapal kontuzje i kupil Dzeko z Wolfsburga to gra jeszcze lepiej jako odgrywajacy
Sprzedalem Jenasa do man blue za 12 mln bo strasznie cieniowal
W srodku gram big-tom jak rozgrywajacym i palaciosem jak odbierajacym
Skrzydla: to luka i lennon
Napad: Crouch defoe lub crouch dzeko
Obrona: BAE, dawson bassong, corluka -> bale tez swietnie gra ale jednak ciut lepszy jest BEA, woodgate kontuzja i king tez kontuzja ( jak w real life

)
Witam, ja gram Kogutami w fmie10
i pierwszy sezon to 1 miejscie PL i wygrana w pucharze europejskim bo w lidze mistrzow niestety nie udalo mi sie wyjsc z grupy (juve i bayern mon 1 i 2 miejsce) jako ze byl to pierwszy sezon to nie przejmowalem sie.
Crouch jako odgrywajacy do zimowego okienka swietnie sie sprawowal ale zlapal kontuzje i kupil Dzeko z Wolfsburga to gra jeszcze lepiej jako odgrywajacy
Sprzedalem Jenasa do man blue za 12 mln bo strasznie cieniowal
W srodku gram big-tom jak rozgrywajacym i palaciosem jak odbierajacym
Skrzydla: to luka i lennon
Napad: Crouch defoe lub crouch dzeko
Obrona: BAE, dawson bassong, corluka -> bale tez swietnie gra ale jednak ciut lepszy jest BEA, woodgate kontuzja i king tez kontuzja ( jak w real life:X)
29 grudnia 2009, 20:57 [cytuj]
Przemas1988 powiedział/a:
pierwszy sezon w pucharze europejskim
Nas niestety w konia nie zrobisz
Nas niestety w konia nie zrobisz ;P
29 grudnia 2009, 21:28 [cytuj]
W jakim sensie ? chodzi mi o puchar ktory zastapi puchar UEFA wkazdym badz razie
W jakim sensie ? chodzi mi o puchar ktory zastapi puchar UEFA wkazdym badz razie
29 grudnia 2009, 22:19 [cytuj]
Jakim cudem Tottenham jest w ogóle w puchrach w sezonie 2009/10 czyli w fmie 2010?
Jakim cudem Tottenham jest w ogóle w puchrach w sezonie 2009/10 czyli w fmie 2010?