Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  10  11  12  13  14    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Football Manager
4 stycznia 2010, 20:36 [cytuj]
Musisz chyba nam podać IP serwera,wtedy my go wpisujemy do Hamachi i odpalamy FM'a ; ).
Musisz chyba nam podać IP serwera,wtedy my go wpisujemy do Hamachi i odpalamy FM'a ; )
4 stycznia 2010, 21:45 [cytuj]
A bez żadnych hamaczów to się nie da?:)
A bez żadnych hamaczów to się nie da?:)
4 stycznia 2010, 22:02 [cytuj]
Też nie lubię ściągać dodatkowych programów, które robią syf na kompie, ale czasami trzeba się poświęcić ;) Raczej dałoby się, ale u niektórych osób mogłyby występować błędy z połączeniami, a tego byśmy nie chcieli.

Ściągnąłem to Hamachi, które wydaje mi się najnowsz http://www.dobreprogramy.pl/LogMeIn-Hamachi,Program,Windows,12323.html .

Tam założyłem "serwer czy cuś" o nazwie Spursmania, a jego (czy bardziej moje jako Zoolandera, sam nie wiem :D) IP to 5.75.208.27

IP Serwera już w fmie to 83.20.170.107, gdzie hasło to qwe123

IP trzeba wpisać, wciskając globus w głównym menu, a następnie "inne serwery". Po wpisaniu już możemy grać ;)

Teraz możecie się zdeklarować do gry. O dacie, czasie, bazie danych, lidze itp. pogadamy potem, na razie trzeba wiedzieć kto gra, więc do dzieła.

Aha, grę na piracie sprawdzałem na moim oryginale i piracie mojego oryginała. Należy sprawdzić jeszcze na jakimś całkiem innym fmie czy raczej to nie jest konieczne?
Też nie lubię ściągać dodatkowych programów, które robią syf na kompie, ale czasami trzeba się poświęcić ;) Raczej dałoby się, ale u niektórych osób mogłyby występować błędy z połączeniami, a tego byśmy nie chcieli. Ściągnąłem to Hamachi, które wydaje mi się najnowsze http://www.dobreprogramy.pl/LogMeIn-Hamachi,Program,Windows,12323.html . Tam założyłem "serwer czy cuś" o nazwie Spursmania, a jego (czy bardziej moje jako Zoolandera, sam nie wiem :D) IP to 5.75.208.27 IP Serwera już w fmie to 83.20.170.107, gdzie hasło to qwe123 IP trzeba wpisać, wciskając globus w głównym menu, a następnie "inne serwery". Po wpisaniu już możemy grać ;) Teraz możecie się zdeklarować do gry. O dacie, czasie, bazie danych, lidze itp. pogadamy potem, na razie trzeba wiedzieć kto gra, więc do dzieła. Aha, grę na piracie sprawdzałem na moim oryginale i piracie mojego oryginała. Należy sprawdzić jeszcze na jakimś całkiem innym fmie czy raczej to nie jest konieczne?
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
4 stycznia 2010, 22:06 [cytuj]
To aj gram. Jak mi się uda grę zainstalować na pececie-bo już go raz instalowałem na laptopie. Aha, i tak jak wspominałem-ja mogę tylko ten jeden dzień w tygodniu, najlepiej weekendowo jakoś.
To aj gram. Jak mi się uda grę zainstalować na pececie-bo już go raz instalowałem na laptopie. Aha, i tak jak wspominałem-ja mogę tylko ten jeden dzień w tygodniu, najlepiej weekendowo jakoś
4 stycznia 2010, 22:08 [cytuj]
Ja również mogę grać ; ).
Ja również mogę grać ; )
4 stycznia 2010, 22:10 [cytuj]
Paweł powiedział/a:
bawcie się dobrze chłopaki :) ja z chęcią bym dołączył, ale wątpliwe żebym znalazł regularnie na to czas

Możesz się zapisać, a czas ustalimy znając całą grupę. Taka gra wcale nie musi trwać długo. Postaramy się dostosować do każdego ;)
Możesz się zapisać, a czas ustalimy znając całą grupę. Taka gra wcale nie musi trwać długo. Postaramy się dostosować do każdego ;)
4 stycznia 2010, 22:21 [cytuj]
Aha, zainstalujcie sobie patcha 10.2.0

http://hotfile.com/dl/22048518/cc0ea56/FM2010_v10.2.0_PC_Patch.exe.html

http://rapidshare.com/files/321826189/FM2010_v10.2.0_PC_Patch.exe
Aha, zainstalujcie sobie patcha 10.2.0 http://hotfile.com/dl/22048518/cc0ea56/FM2010_v10.2.0_PC_Patch.exe.html http://rapidshare.com/files/321826189/FM2010_v10.2.0_PC_Patch.exe
4 stycznia 2010, 22:27 [cytuj]
Lepsze z patchem ?
Lepsze z patchem ?
4 stycznia 2010, 22:28 [cytuj]
Patch zawsze jest lepszy. Po prostu ściągnąłem tego, bo jest najnowszy i na nim wszystko testowałem ;)
Patch zawsze jest lepszy. Po prostu ściągnąłem tego, bo jest najnowszy i na nim wszystko testowałem ;)
4 stycznia 2010, 22:33 [cytuj]
No to trzeba sciągnąć :), ile osób już jest chętnych ?
No to trzeba sciągnąć :), ile osób już jest chętnych ?
4 stycznia 2010, 22:36 [cytuj]
Na razie 4: ja, ty, Marcin i jin_tae (takmatsumoto), ale pamiętam, że chętny był Barti. Skaju był zainteresowany tematem, ale nie wiem.
Na razie 4: ja, ty, Marcin i jin_tae (takmatsumoto), ale pamiętam, że chętny był Barti. Skaju był zainteresowany tematem, ale nie wiem
4 stycznia 2010, 22:39 [cytuj]
Mam nadzieje,że jak będzie dużo osób to nie będzie żadnych lagów podczas gry :)
4 stycznia 2010, 22:41 [cytuj]
olivier powiedział/a:

Jak wybierzemy tylko Anglię i średnią bazę danych ( chociaż wolałbym dużą) to nie powinno być. Z resztą, wszystko się sprawdzi podczas grania.
Jak wybierzemy tylko Anglię i średnią bazę danych ( chociaż wolałbym dużą) to nie powinno być. Z resztą, wszystko się sprawdzi podczas grania
4 stycznia 2010, 22:44 [cytuj]
Ja bym z przyjemnością zagrał już w tym tygodniu ;). No tak duża baza danych jest lepsza, więc raczej każdy by ją wolał.

Może zróbmy jakąś liste kto bierze jaki klub,aby później nie było jakiś niedociągnięć.
Ja bym z przyjemnością zagrał już w tym tygodniu ;). No tak duża baza danych jest lepsza, więc raczej każdy by ją wolał. Może zróbmy jakąś liste kto bierze jaki klub,aby później nie było jakiś niedociągnięć
4 stycznia 2010, 22:51 [cytuj]
Ale nie każdy komputer i internet mogą sobie na to pozwolić.

Kurde, Paweł chętnie bym zobaczył twoje Wolves w akcji ;(
Ale nie każdy komputer i internet mogą sobie na to pozwolić. Kurde, Paweł chętnie bym zobaczył twoje Wolves w akcji ;(
4 stycznia 2010, 22:53 [cytuj]
Poczekamy do jutra, niech się wszyscy chętni zapiszą i wtedy ustalimy. I takie pytanie: bierzemy najlepsze kluby i walczymy o mistrza czy najslabsze i walczymy o utrzymanie?
Poczekamy do jutra, niech się wszyscy chętni zapiszą i wtedy ustalimy. I takie pytanie: bierzemy najlepsze kluby i walczymy o mistrza czy najslabsze i walczymy o utrzymanie?
4 stycznia 2010, 22:53 [cytuj]
Rzeczywiście nie każdy komputer i internet sobie nie poradzi,także trzeba się dostosować do wszystkich. Ja bym tam wolał o mistrza ;d
Rzeczywiście nie każdy komputer i internet sobie nie poradzi,także trzeba się dostosować do wszystkich. Ja bym tam wolał o mistrza ;d
4 stycznia 2010, 22:57 [cytuj]
No wiec jestem zwarty i gotowy. Dzieki zoo za zaproszenie ;p

Klepie arsenal jesli bierzemy kluby o mistrza a jesli z gorszych to albo portsmouth albo west ham.
No wiec jestem zwarty i gotowy. Dzieki zoo za zaproszenie ;p Klepie arsenal jesli bierzemy kluby o mistrza a jesli z gorszych to albo portsmouth albo west ham
4 stycznia 2010, 22:59 [cytuj]
Jeszcze nic nie klep :) zaczekać trzeba do jutra ;d tak jak powiedział Zoolander ;p
Jeszcze nic nie klep :) zaczekać trzeba do jutra ;d tak jak powiedział Zoolander ;p
|<  <<  <  10  11  12  13  14    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 18 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się