Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  11  12  13  14  15    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Football Manager
4 stycznia 2010, 23:05 [cytuj]
Przegląd listy :D :

Zoolander
olivier
Marcin
takmatsumoto

Możliwe, że bedą:
Skaju
Barti89

Więcej chyba nie jest potrzebnych, bo nie wiadomo jak to bedzie działać.
Przegląd listy :D : Zoolander olivier Marcin takmatsumoto Możliwe, że bedą: Skaju Barti89 Więcej chyba nie jest potrzebnych, bo nie wiadomo jak to bedzie działać
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
4 stycznia 2010, 23:08 [cytuj]
Poczekajmy do jutra. Jutro się wszystko zliczy i rozpisze i ustali kiedy gramy.
Poczekajmy do jutra. Jutro się wszystko zliczy i rozpisze i ustali kiedy gramy
5 stycznia 2010, 00:39 [cytuj]
ja tez byc moze bym sie dolaczyl.

W ogame potrafilem przez ponad rok wstawac o 3 w nocy i trzymac caly czas reke na pulsie wiec nie sadze zeby FM byl jakos bardziej uciazliwy :)

Doczytalem ze chodzi wam po glowie nawet raz w tyg w piatek wieczorem.... hmm wydaje mi sie ze to ciut za malo, moze daloby sie ustalic np 2 razy w tyg? w sumie niewazne grunt zeby ta jedna kolejke w grze w tygodniu zrobic...

Mysle ze osoby zdeterminowane do gry musza liczyc sie z pewnymi poswieceniami w stylu no to gramy we wtorek od 6.30 do 7.00 rano :) no ale to juz do ustalenia... poki co instaluje fm
ja tez byc moze bym sie dolaczyl. W ogame potrafilem przez ponad rok wstawac o 3 w nocy i trzymac caly czas reke na pulsie wiec nie sadze zeby FM byl jakos bardziej uciazliwy :) Doczytalem ze chodzi wam po glowie nawet raz w tyg w piatek wieczorem.... hmm wydaje mi sie ze to ciut za malo, moze daloby sie ustalic np 2 razy w tyg? w sumie niewazne grunt zeby ta jedna kolejke w grze w tygodniu zrobic... Mysle ze osoby zdeterminowane do gry musza liczyc sie z pewnymi poswieceniami w stylu no to gramy we wtorek od 6.30 do 7.00 rano :) no ale to juz do ustalenia... poki co instaluje fm
http://wilczki.tumblr.com/
5 stycznia 2010, 13:48 [cytuj]
Zadnych poswiecen! Ja sie budze o 14 w weekendy :P

Jak sie wszyscy zgłoszą, to ustalimy nasz terminarz.
Zadnych poswiecen! Ja sie budze o 14 w weekendy :P Jak sie wszyscy zgłoszą, to ustalimy nasz terminarz
5 stycznia 2010, 13:48 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:
Zadnych poswiecen! Ja sie budze o 14 w weekendy i o 7:30 w tygodniu ;P

Jak sie wszyscy zgłoszą, to ustalimy nasz terminarz
[quote=Zoolander]Zadnych poswiecen! Ja sie budze o 14 w weekendy i o 7:30 w tygodniu ;P Jak sie wszyscy zgłoszą, to ustalimy nasz terminarz[/quote]
5 stycznia 2010, 14:57 [cytuj]
Myślę że można by było np. grać w piątki cos ok. godz. 23
Myślę że można by było np. grać w piątki cos ok. godz. 23
5 stycznia 2010, 15:10 [cytuj]
hmm a moze bysmy sobie zaintalowali teamspeaka albo moze ktos wie jest jaki klient voip w ktorym bysmy mogli obgadac kwestie

od biedy wbili sie dzis na czata o ustalonej godzinie i dograli szczegoly?
hmm a moze bysmy sobie zaintalowali teamspeaka albo moze ktos wie jest jaki klient voip w ktorym bysmy mogli obgadac kwestie od biedy wbili sie dzis na czata o ustalonej godzinie i dograli szczegoly?
5 stycznia 2010, 16:41 [cytuj]
Zoolander
olivier
Marcin
takmatsumoto
radeon

Starczy, koniec. Sam nie wiem ile moj komp udzwignie osob, bo nawet to moze byc za duzo ;p

To komu jaka godzina i dzien pasuje? Mi praktycznie wszystko.
Zoolander olivier Marcin takmatsumoto radeon Starczy, koniec. Sam nie wiem ile moj komp udzwignie osob, bo nawet to moze byc za duzo ;p To komu jaka godzina i dzien pasuje? Mi praktycznie wszystko
5 stycznia 2010, 16:52 [cytuj]
mi tez wszystko ale tak do poludnia w weekendy to nie bo spie a tak to praktycznie wszystko(ale lepiej w godzinach wieczornych albo nawet w nocy)
mi tez wszystko ale tak do poludnia w weekendy to nie bo spie a tak to praktycznie wszystko(ale lepiej w godzinach wieczornych albo nawet w nocy)
5 stycznia 2010, 17:17 [cytuj]
Mnie pasuje opcja, którą ktoś tam wyżej rzucił-znaczy piątek ok 23. Dodatkowo coś w soboty popołudniu też mogę. Jeśli w grę miałyby wejść jakieś wtorki o 6 00 rano ja się wycofuję od razu:D Bez min 10 godzin snu na dobę nie jestem w stanie funkcjonować:D
Mnie pasuje opcja, którą ktoś tam wyżej rzucił-znaczy piątek ok 23. Dodatkowo coś w soboty popołudniu też mogę. Jeśli w grę miałyby wejść jakieś wtorki o 6 00 rano ja się wycofuję od razu:D Bez min 10 godzin snu na dobę nie jestem w stanie funkcjonować:D
5 stycznia 2010, 17:26 [cytuj]
Nieee, wczesne pory i srodek tygodnia odpadają na penwno.

Olivier, radeon, zostaliście przegłosowani, zgadzacie się z piątkiem o 23 czy macie swoje propozycje?

Radeon, ustalimy wszystko tutaj, a w fmie juz jest zwykly chat ;)
Nieee, wczesne pory i srodek tygodnia odpadają na penwno. Olivier, radeon, zostaliście przegłosowani, zgadzacie się z piątkiem o 23 czy macie swoje propozycje? Radeon, ustalimy wszystko tutaj, a w fmie juz jest zwykly chat ;)
5 stycznia 2010, 17:34 [cytuj]
mi to pasuje jak ulał ;) czyli się zgadzam ;p.
mi to pasuje jak ulał ;) czyli się zgadzam ;p
5 stycznia 2010, 17:46 [cytuj]
dla mnie tez moze byc piatek o 23, choc moze troche wczesniej tak od 22 ?

ile taka partyjka nam zejdzie? pewnie do 2 w nocy minimum (biorac pod uwage lagi itd...)
dobrze byloby juz wybrac druzyny i stworzyc gre zeby w piatek tylko sie zaloadowac :)

poprosze wolverhampton :)
dla mnie tez moze byc piatek o 23, choc moze troche wczesniej tak od 22 ? ile taka partyjka nam zejdzie? pewnie do 2 w nocy minimum (biorac pod uwage lagi itd...) dobrze byloby juz wybrac druzyny i stworzyc gre zeby w piatek tylko sie zaloadowac :) poprosze wolverhampton :)
5 stycznia 2010, 17:55 [cytuj]
no rzeczywiście radeon ma racje lepiej zacząć tak o 22., hmmm... ja poproszę sobie Everton ;)
no rzeczywiście radeon ma racje lepiej zacząć tak o 22., hmmm... ja poproszę sobie Everton ;)
5 stycznia 2010, 18:03 [cytuj]
No dobra 22 tez moze byc, pasuje ci Marcin przesunięcie godziny?

Skoro już zaklepujecie kluby to biorę West Ham ;)
No dobra 22 tez moze byc, pasuje ci Marcin przesunięcie godziny? Skoro już zaklepujecie kluby to biorę West Ham ;)
5 stycznia 2010, 20:20 [cytuj]
Pasi, pasi. A z klubów to wybieramy takie o zbliżonym potencjale czy dowolne?
Pasi, pasi. A z klubów to wybieramy takie o zbliżonym potencjale czy dowolne?
5 stycznia 2010, 20:28 [cytuj]
Raczej dowolne, ale oprócz Manchesteru City, bo oni zawsze mają ogromny budżet, większy niż reszta z top4 :tak:
Raczej dowolne, ale oprócz Manchesteru City, bo oni zawsze mają ogromny budżet, większy niż reszta z top4 :tak:
5 stycznia 2010, 20:36 [cytuj]
zoo ja chcialem west ham mowilem Ci(miales brac astonow z willi) ale tak to biore arsenal bo ciekawsze druzyny sa juz zaklepane.

tak na marginesie zajesci z nas fani kogutow xD nikt ich nnie wzial
zoo ja chcialem west ham mowilem Ci(miales brac astonow z willi) ale tak to biore arsenal bo ciekawsze druzyny sa juz zaklepane. tak na marginesie zajesci z nas fani kogutow xD nikt ich nnie wzial
5 stycznia 2010, 20:37 [cytuj]
Dobra bierz jak chcesz, mam jeszcze parę klubów do wyboru ;)
Dobra bierz jak chcesz, mam jeszcze parę klubów do wyboru ;)
|<  <<  <  11  12  13  14  15    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 37 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się