Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  12  13  14  15  16    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Football Manager
5 stycznia 2010, 21:48 [cytuj]
Dla mnie Birmingham.
Dla mnie Birmingham
5 stycznia 2010, 21:58 [cytuj]
Zoolander SUNDERLAND
olivier EVERTON
Marcin BIRMINGHAM
takmatsumoto ARSENAL
radeon WOLVERHAMPTON

To co, początek sezonu w piątek o 22?
Zoolander SUNDERLAND olivier EVERTON Marcin BIRMINGHAM takmatsumoto ARSENAL radeon WOLVERHAMPTON To co, początek sezonu w piątek o 22?
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
5 stycznia 2010, 21:59 [cytuj]
Tak jest :)
Tak jest :)
5 stycznia 2010, 22:13 [cytuj]
no dobra ja sie moze jeszcze zlamie i zmienie klub (pompeys/wigsn?) bo troche wolves mam oklepanych w fm i wiem na co ich stac.

Spursami kazdy juz pewnie gral to wie co i jak...(jest latwo...)

dobrze takmatsumoto ze wziales anali (bedzie podwojna radosc zbic ta ekipe ;)

tak jest piatek 22 (hamachi mam, lacze 5mb, zewnetrzne ip oby wszystko smigalo )
no dobra ja sie moze jeszcze zlamie i zmienie klub (pompeys/wigsn?) bo troche wolves mam oklepanych w fm i wiem na co ich stac. Spursami kazdy juz pewnie gral to wie co i jak...(jest latwo...) dobrze takmatsumoto ze wziales anali (bedzie podwojna radosc zbic ta ekipe ;) tak jest piatek 22 (hamachi mam, lacze 5mb, zewnetrzne ip oby wszystko smigalo )
http://wilczki.tumblr.com/
5 stycznia 2010, 22:17 [cytuj]
heh a ja mam 768kb/s ;dd ale od 23 taryfa nocna i mam 1,5mb.
heh a ja mam 768kb/s ;dd ale od 23 taryfa nocna i mam 1,5mb
5 stycznia 2010, 22:24 [cytuj]
Hyy, ja mam coś ok 10mb więc chyba Was pod tym wzgledem miażdżę:D W FM'a też Was zmiażdżę:D
Hyy, ja mam coś ok 10mb więc chyba Was pod tym wzgledem miażdżę:D W FM'a też Was zmiażdżę:D
5 stycznia 2010, 22:30 [cytuj]
Zobaczy się podczas gry czy zmiażdżysz :D
Zobaczy się podczas gry czy zmiażdżysz :D
5 stycznia 2010, 23:21 [cytuj]
jeszcze pytanko musimy miec ta sama wersje jezykowa? bo ja gram od lat juz na angielskiej i jesli jedziemy na polskiej to sie trzeba bedzie przestawic (lis pola karnego wtf? :bezradny:
jeszcze pytanko musimy miec ta sama wersje jezykowa? bo ja gram od lat juz na angielskiej i jesli jedziemy na polskiej to sie trzeba bedzie przestawic (lis pola karnego wtf? :bezradny:
6 stycznia 2010, 11:12 [cytuj]
ja mogę wziąć Spursów :) jak zostanę na weekend we Wrocławiu to mam 1000 MB/s, a jak wrócę na chatę to 512 kb/s ;p
ja mogę wziąć Spursów :) jak zostanę na weekend we Wrocławiu to mam 1000 MB/s, a jak wrócę na chatę to 512 kb/s ;p
www.facebook.com/OgienOdSkaja
6 stycznia 2010, 12:20 [cytuj]
mialem miec westham ale co tam. Niech juz beda te anale.Tylko zebyscie nie chwytali mnie za jaja tekstem jaki uslyszalem na forum angielskim... "spursami(tu analami) to zawsze sie wygra bo maja duzo kasy na transfery"
mialem miec westham ale co tam. Niech juz beda te anale.Tylko zebyscie nie chwytali mnie za jaja tekstem jaki uslyszalem na forum angielskim... "spursami(tu analami) to zawsze sie wygra bo maja duzo kasy na transfery"
6 stycznia 2010, 13:36 [cytuj]
takmarsumoto, no a nie jest tak? :F

A moze wprowadzimy jakies male embargo transferowe zeby nie bylo ze kazdy w trakcie gry rzuci sie na znane z fm-a talenty, wykupi je ten najbogatszy klub (z najwieksza reputacja) i w ten sposob pozamiata i cala zabawe taktyczna szlak trafi... Np ze mozna tylko kupic 2-3 zawodnikow w okienku tranferowym.

mysl z cyklu jestes dobrym menago? pokaz to na druzynie ktora masz... :cwaniak:
takmarsumoto, no a nie jest tak? :F A moze wprowadzimy jakies male embargo transferowe zeby nie bylo ze kazdy w trakcie gry rzuci sie na znane z fm-a talenty, wykupi je ten najbogatszy klub (z najwieksza reputacja) i w ten sposob pozamiata i cala zabawe taktyczna szlak trafi... Np ze mozna tylko kupic 2-3 zawodnikow w okienku tranferowym. mysl z cyklu jestes dobrym menago? pokaz to na druzynie ktora masz... :cwaniak:
6 stycznia 2010, 13:41 [cytuj]
po czesci tak jest, ale grajac takim westhamem w fm 09 potrafilem anali 4:1 rozpierd...tak samo cwelsow czy manu W pierwszym sezonie 3 miejsce w lidze a w drugim polfinal LM i majster.

Jak zrobisz dobra taktyke i dobierzesz srednich pilkarzy o dobrych(niektorych) paramterach i ladnie ich do taktyki przyrobisz to mozesz takim wolves czy reading lige wygrac

dlatego mowie, jak chcecie to zmiencie mi druzyne na west ham.
po czesci tak jest, ale grajac takim westhamem w fm 09 potrafilem anali 4:1 rozpierd...tak samo cwelsow czy manu W pierwszym sezonie 3 miejsce w lidze a w drugim polfinal LM i majster. Jak zrobisz dobra taktyke i dobierzesz srednich pilkarzy o dobrych(niektorych) paramterach i ladnie ich do taktyki przyrobisz to mozesz takim wolves czy reading lige wygrac dlatego mowie, jak chcecie to zmiencie mi druzyne na west ham
6 stycznia 2010, 13:47 [cytuj]
no radeon masz rację,2-3 transfery na okienko ;)
no radeon masz rację,2-3 transfery na okienko ;)
6 stycznia 2010, 13:53 [cytuj]
ale to w jedna strone w sensie na zebranie funduszy moge sprzedac pol szrotu z zespolu tak?

i takie malutke pytanie. Jak nalozyc embargo na takie city, bo chhyba reszta druzyn pl bedzie prowadzona przez komputer tak?
ale to w jedna strone w sensie na zebranie funduszy moge sprzedac pol szrotu z zespolu tak? i takie malutke pytanie. Jak nalozyc embargo na takie city, bo chhyba reszta druzyn pl bedzie prowadzona przez komputer tak?
6 stycznia 2010, 14:00 [cytuj]
takmatsumoto westham jest wolny z tego co czytalem, bo Zoolander wzial sunderland wiec jak chcesz to mozesz brac.

wiem wiem taktykami mozna sporo zdzialac ale przykladowo wolvsami w pierszym sezonie nie jest latwo ograc kluby z top4 wczoraj zremisowalem z arsenalem na wyjezdzie 2:2 i to i tak sporym fartem bo roznica klas druzyn jest jednak spora, co zreszta jest realistyczne.

dlatego fajnie jakbysmy grali np. bez druzyn z top4 man city, spursow i moze AV tez.
takmatsumoto westham jest wolny z tego co czytalem, bo Zoolander wzial sunderland wiec jak chcesz to mozesz brac. wiem wiem taktykami mozna sporo zdzialac ale przykladowo wolvsami w pierszym sezonie nie jest latwo ograc kluby z top4 wczoraj zremisowalem z arsenalem na wyjezdzie 2:2 i to i tak sporym fartem bo roznica klas druzyn jest jednak spora, co zreszta jest realistyczne. dlatego fajnie jakbysmy grali np. bez druzyn z top4 man city, spursow i moze AV tez
6 stycznia 2010, 14:28 [cytuj]
dokladnie szrot sprzedajemy do woli i sklad uzupelniamy o trzech dobrych zawodnikow to zaoszczedzi tez nam troche czasu bo kazdy pewnie wie kogo juz by tam chcial kupic.

Komutera nie powtrszymamy czynnik losowy tez jest niezbedny jesli city podkupia komus zawodnika trudno bierz inny cel transferowy
dokladnie szrot sprzedajemy do woli i sklad uzupelniamy o trzech dobrych zawodnikow to zaoszczedzi tez nam troche czasu bo kazdy pewnie wie kogo juz by tam chcial kupic. Komutera nie powtrszymamy czynnik losowy tez jest niezbedny jesli city podkupia komus zawodnika trudno bierz inny cel transferowy
6 stycznia 2010, 14:39 [cytuj]
To jak na założonym przeze mnie serwie będą dosyć duże lagi, to ktoś z was postawi serwer, bo macie troszkę szybsze łącze i na pewno będzie lepiej. Mam tylko 1 mb/s ;|

Może zamiast kupować max 3 zawodników ( ktoś może kupić 3 po 25 mln:D), to nałożymy zakaz wydawania więcej niż 15mln na transfery.

Skaju, dołączasz się? ;)
To jak na założonym przeze mnie serwie będą dosyć duże lagi, to ktoś z was postawi serwer, bo macie troszkę szybsze łącze i na pewno będzie lepiej. Mam tylko 1 mb/s ;| Może zamiast kupować max 3 zawodników ( ktoś może kupić 3 po 25 mln:D), to nałożymy zakaz wydawania więcej niż 15mln na transfery. Skaju, dołączasz się? ;)
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
6 stycznia 2010, 15:11 [cytuj]
Panowie dopiszcie mnie tam jeszcze bo ostatnio mnie nie było , troszke zapomniałem o tym. Kim grac? hmmmm... mój Everton zajęty to daj mi Aston Ville;]
Panowie dopiszcie mnie tam jeszcze bo ostatnio mnie nie było , troszke zapomniałem o tym. Kim grac? hmmmm... mój Everton zajęty to daj mi Aston Ville;]
Come On You Spurs !
6 stycznia 2010, 15:13 [cytuj]
To początek o 22 w piątek na Hamachi?
To początek o 22 w piątek na Hamachi?
Come On You Spurs !
|<  <<  <  12  13  14  15  16    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 43 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się