Forum dyskusyjne
6 stycznia 2010, 17:25 [cytuj]
radeon w angli są tylko 2 okienka.
radeon w angli są tylko 2 okienka
6 stycznia 2010, 17:36 [cytuj]
olivier z tym ze jedno przedzielone przerwa wakacyjna

w fm aktualizuja sie statystyki i w zasadzie ja zawsze dzielilem okienka transferowe w fm na 3
olivier z tym ze jedno przedzielone przerwa wakacyjna :) w fm aktualizuja sie statystyki i w zasadzie ja zawsze dzielilem okienka transferowe w fm na 3 :)
http://wilczki.tumblr.com/
6 stycznia 2010, 17:44 [cytuj]
chyba ze tak ;d
chyba ze tak ;d
6 stycznia 2010, 19:08 [cytuj]
to niech ktos zalozy osobny temat na forum i spisze zasady ;p zeby bylo czysto i krystalicznie
to niech ktos zalozy osobny temat na forum i spisze zasady ;p zeby bylo czysto i krystalicznie
6 stycznia 2010, 20:51 [cytuj]
A tam temat od razu

Wydawanie nie więcej niż 18 mln (zwiększyłem trochę) i niepróbowanie pokonania mnie.
A tam temat od razu :P Wydawanie nie więcej niż 18 mln (zwiększyłem trochę) i niepróbowanie pokonania mnie
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
6 stycznia 2010, 21:05 [cytuj]
hahhaha sprobuje i dostane bana za dosranie hostowi gry? xDDD
a jak z wypo i wymiana tutaj nie ma ograniczen?
hahhaha sprobuje i dostane bana za dosranie hostowi gry? xDDD
a jak z wypo i wymiana tutaj nie ma ograniczen?
6 stycznia 2010, 21:12 [cytuj]
Hostować bedę ja. Chociaż podobno tu się liczy tez moc kompa. A ja tak jak łącze mam mocne tak słaby mam sprzęt. Więc jak tam uważacie. A co do ograniczeń to dajmy sobie spokój. Skoro chcecie żeby równe szanse były to weźmy kluby o zbliżonym potencjale, walczące o ten sam cel. Wtedy będzie sprawiedliwie. To co? Bierzemy drużyny walczące o mistrza albo o unikniecie spadku? Bysmy przy okazji może znaleźli mniej liczną ligę, żeby jak najmniej zależało od wirualnych rywali-taką bo ja wiem, Bundesligę...?
Hostować bedę ja. Chociaż podobno tu się liczy tez moc kompa. A ja tak jak łącze mam mocne tak słaby mam sprzęt. Więc jak tam uważacie. A co do ograniczeń to dajmy sobie spokój. Skoro chcecie żeby równe szanse były to weźmy kluby o zbliżonym potencjale, walczące o ten sam cel. Wtedy będzie sprawiedliwie. To co? Bierzemy drużyny walczące o mistrza albo o unikniecie spadku? Bysmy przy okazji może znaleźli mniej liczną ligę, żeby jak najmniej zależało od wirualnych rywali-taką bo ja wiem, Bundesligę...?
6 stycznia 2010, 21:17 [cytuj]
niech juz zostanie ta anglia,bo juz wszyscy gotowi do gry ;d. na sredniej bazie nie powinno być większych problemów
niech juz zostanie ta anglia,bo juz wszyscy gotowi do gry ;d. na sredniej bazie nie powinno być większych problemów
6 stycznia 2010, 21:18 [cytuj]
Ktoś jeszcze wspominał, że ma neta 5mb/s, a taki internet z lepszym kompem byłby lepszym polączeniem niż 10mb/s ze słabym.
Bundesliga też nie jest najgorsza, możnaby wziąć. Moglibyśmy pomyśleć jeszcze nad szkocką. Tam oprócz Celticu i Rangersów nie ma nic specjalnego, praktycznie większość klubów na tym samym poziomie.
Ktoś jeszcze wspominał, że ma neta 5mb/s, a taki internet z lepszym kompem byłby lepszym polączeniem niż 10mb/s ze słabym.
Bundesliga też nie jest najgorsza, możnaby wziąć. Moglibyśmy pomyśleć jeszcze nad szkocką. Tam oprócz Celticu i Rangersów nie ma nic specjalnego, praktycznie większość klubów na tym samym poziomie
6 stycznia 2010, 21:21 [cytuj]
no to w koncu Bundesliga,Premier League czy jeszcze cos innego,bo piatek coraz blizej
no to w koncu Bundesliga,Premier League czy jeszcze cos innego,bo piatek coraz blizej :D
nie nie na poczatek liga angielska zdecydowanie...
hmm grunt zeby kazdy mial przyjemnosc z gry wiec jesli komus slabsze ekipy nie pasuja, to niech nawet gra silniejsza... aczkolwiek bylbym zatym zeby grac bez druzyn z top4 + ManCity i Spurs (i ewentualnie AV) bo te ekipy sa dopakowane, reszta juz tak nie odstaje i jest mniej lub bardziej wyrownana.
Wiec moze tak umowmy sie bo faktycznie te ograniczenia transferowe to chyba taki sobie pomysl
nie nie na poczatek liga angielska zdecydowanie...
hmm grunt zeby kazdy mial przyjemnosc z gry wiec jesli komus slabsze ekipy nie pasuja, to niech nawet gra silniejsza... aczkolwiek bylbym zatym zeby grac bez druzyn z top4 + ManCity i Spurs (i ewentualnie AV) bo te ekipy sa dopakowane, reszta juz tak nie odstaje i jest mniej lub bardziej wyrownana.
Wiec moze tak umowmy sie bo faktycznie te ograniczenia transferowe to chyba taki sobie pomysl
No to niech ten ktoś z piątakiem na łączu poda parametry kompa, jesli będą wyraźnie mocniejsze niż moje to on hostuje. I popieram pomysł z ligą szkocką-byśmy zrobili tak, ze do wyboru każdy klub oprócz Celtów i Rangersów. I jest sprawiedliwie bez kombinowania z embargami.
No to niech ten ktoś z piątakiem na łączu poda parametry kompa, jesli będą wyraźnie mocniejsze niż moje to on hostuje. I popieram pomysł z ligą szkocką-byśmy zrobili tak, ze do wyboru każdy klub oprócz Celtów i Rangersów. I jest sprawiedliwie bez kombinowania z embargami
6 stycznia 2010, 21:27 [cytuj]
z jednej strony dobrze by było zagrać ligę szkocką bez Celticu i Rangersów,bo liga liczy 12 zespołów i wtedy nie było by raczej lagów, więc jakby co to ja jestem za ;d
z jednej strony dobrze by było zagrać ligę szkocką bez Celticu i Rangersów,bo liga liczy 12 zespołów i wtedy nie było by raczej lagów, więc jakby co to ja jestem za ;d
6 stycznia 2010, 21:28 [cytuj]
ja mam lacze asymetryczne 5mb download/1 mb upload
komp to athlon 64 4000+ wiec tez zadna nowosc...
komp to athlon 64 4000+ wiec tez zadna nowosc
6 stycznia 2010, 21:29 [cytuj]
radeon powiedział/a:
komp to athlon 64 4000+ wiec tez zadna nowosc
A ile RAM, bo jest chyba ważniejsze w grze przez neta?
PS. My mamy drewniaki, więc to jest nowość...i to duża
A ile RAM, bo jest chyba ważniejsze w grze przez neta?
PS. My mamy drewniaki, więc to jest nowość...i to duża :P
6 stycznia 2010, 21:31 [cytuj]
procesor i ram się liczą podczas gry, radeon ten 4000+ to dwurdzeniowy ?
procesor i ram się liczą podczas gry, radeon ten 4000+ to dwurdzeniowy ?
6 stycznia 2010, 22:07 [cytuj]
Ja tam jestem zeby na poczatek grac PL, zobaczymy jak to wszystko pójdzie i wtedy można kombinowac
Ja tam jestem zeby na poczatek grac PL, zobaczymy jak to wszystko pójdzie i wtedy można kombinowac
Come On You Spurs !
6 stycznia 2010, 22:13 [cytuj]
tak dwurdzeniowy, ramu mam 3GB
tak dwurdzeniowy, ramu mam 3GB
6 stycznia 2010, 22:32 [cytuj]
ok stworzylem hosta jak rozumiem moze ktos by sie dolaczy na testy?
hamachi spursmaniaki IP 5.76.253.230 haslo wszedzie qwe123 (w grze tez)
FM IP servera 192.168.0.4 i po / mam tez takie IP 95.155.99.59
pewnie ktores dziala...
Dolaczy ktos? jestem teraz w grze jakby co
ok stworzylem hosta jak rozumiem moze ktos by sie dolaczy na testy?
hamachi spursmaniaki IP 5.76.253.230 haslo wszedzie qwe123 (w grze tez)
FM IP servera 192.168.0.4 i po / mam tez takie IP 95.155.99.59
pewnie ktores dziala...
Dolaczy ktos? jestem teraz w grze jakby co
6 stycznia 2010, 22:35 [cytuj]
Jak gramy słabszymi ekipami to proszę o Blackburn.
Ja mam dobrego neta tylko co drugi weekend, a gram na laptopie, więc nie jest to dobry sprzęt do grania.
Jak gramy słabszymi ekipami to proszę o Blackburn.
Ja mam dobrego neta tylko co drugi weekend, a gram na laptopie, więc nie jest to dobry sprzęt do grania
www.facebook.com/OgienOdSkaja