Forum dyskusyjne
7 stycznia 2010, 17:37 [cytuj]
Każdemu po 17mln. Bedzie najsprawiedliwiej. Albo kupi się za to jedną gwiazdę albo 2-3 średniaków.
Każdemu po 17mln. Bedzie najsprawiedliwiej. Albo kupi się za to jedną gwiazdę albo 2-3 średniaków
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
7 stycznia 2010, 17:38 [cytuj]
to moze juz rowne 20 mln.? i spokój ?
to moze juz rowne 20 mln.? i spokój ?
7 stycznia 2010, 17:39 [cytuj]
To może jeszcze każdemu taki sam skład? Za bardzo kombinujecie jak dla mnie. Wystarczy wziąć kluby o podobnym celu i będzie w miarę sprawiedliwie.
To może jeszcze każdemu taki sam skład? Za bardzo kombinujecie jak dla mnie. Wystarczy wziąć kluby o podobnym celu i będzie w miarę sprawiedliwie
7 stycznia 2010, 17:41 [cytuj]
ale zauważ że gdy wszyscy bedą mieć po równo kasy to będzie najsprawiedliwiej na rynku transferowym.
ale zauważ że gdy wszyscy bedą mieć po równo kasy to będzie najsprawiedliwiej na rynku transferowym
7 stycznia 2010, 17:44 [cytuj]
Lub po prostu 0 kasy na transfery. W końcu składy są najnowsze. Gramy tym, co dali nam prezesi klubów przed sezonem. Ewentualnie wolne transfery
Lub po prostu 0 kasy na transfery. W końcu składy są najnowsze. Gramy tym, co dali nam prezesi klubów przed sezonem. Ewentualnie wolne transfery ;)
7 stycznia 2010, 17:46 [cytuj]
olivier powiedział/a:
ale zauważ że gdy wszyscy bedą mieć po równo kasy to będzie najsprawiedliwiej na rynku transferowym
Niekoniecznie. Bo np ja mam w B'mingham totalną rozpierduchę z kontuzjami obrońców i jeśli wydam więcej kasy niż ktoś kto ma skałd optymalny to będzie niesprawiedliwe?
Zresztąmnie to już chyba, niestety, nie dotyczy. Za cholerę mnie te hamacze nie chcą działać
Niekoniecznie. Bo np ja mam w B'mingham totalną rozpierduchę z kontuzjami obrońców i jeśli wydam więcej kasy niż ktoś kto ma skałd optymalny to będzie niesprawiedliwe?
Zresztąmnie to już chyba, niestety, nie dotyczy. Za cholerę mnie te hamacze nie chcą działać:|
7 stycznia 2010, 17:56 [cytuj]
A co dokładnie masz z tymi Hamaczami?
A co dokładnie masz z tymi Hamaczami?
7 stycznia 2010, 17:57 [cytuj]
moze juz podajcie dane do hamachi ?
moze juz podajcie dane do hamachi ?
7 stycznia 2010, 18:16 [cytuj]
hamachi nie bedzie potrzebne ja mam ip zewnetrzne powinien sie kazdy polaczyc bez potrzeby hamachi,
co do kwoty transferowej to mysle ze zostawiamy jak jest bez zadnych zmian, jak ktos chce miec wiekszy budzet to niech wezmie inny team...
niektore zespoly sa juz po zakupach np AV i ma maly budzet (bodajze 2.5 mln) dodawanie im jeszcze kasy byloby niesprawiedliwe chcesz miec wiekszy budzet sprzedaj. prosta sprawa
hamachi nie bedzie potrzebne ja mam ip zewnetrzne powinien sie kazdy polaczyc bez potrzeby hamachi,
co do kwoty transferowej to mysle ze zostawiamy jak jest bez zadnych zmian, jak ktos chce miec wiekszy budzet to niech wezmie inny team...
niektore zespoly sa juz po zakupach np AV i ma maly budzet (bodajze 2.5 mln) dodawanie im jeszcze kasy byloby niesprawiedliwe chcesz miec wiekszy budzet sprzedaj. prosta sprawa
http://wilczki.tumblr.com/
7 stycznia 2010, 18:23 [cytuj]
no nie wiem czy się uda bez hamachi,a wczoraj z zoolanderem jak się połączyliście ?
no nie wiem czy się uda bez hamachi,a wczoraj z zoolanderem jak się połączyliście ?
7 stycznia 2010, 18:39 [cytuj]
ja nie mam hamachi a sie podlaczylem do zoolandera
ja nie mam hamachi a sie podlaczylem do zoolandera
7 stycznia 2010, 19:02 [cytuj]
Radek daj mi ta ostatnia aktualna baze danych ;p sprobuje sobie pograc przez nocke i sprawdze jak to dziala ;p
Radek daj mi ta ostatnia aktualna baze danych ;p sprobuje sobie pograc przez nocke i sprawdze jak to dziala ;p
7 stycznia 2010, 21:45 [cytuj]
niech kazdy po da numer gg do siebie i reszta sobie zapisze uczestnikow gry
aaa i prosilbym zeby wylaczyc dzwiek w grze
do mnie to 1428042
niech kazdy po da numer gg do siebie i reszta sobie zapisze uczestnikow gry
aaa i prosilbym zeby wylaczyc dzwiek w grze
do mnie to 1428042
7 stycznia 2010, 21:52 [cytuj]
ja jednak muszę się wycofać, mój sprzet ma tylko pół gwiazdki wg tego systemu oceny w grze. dobrej zabawy
ja jednak muszę się wycofać, mój sprzet ma tylko pół gwiazdki wg tego systemu oceny w grze. dobrej zabawy :)
www.facebook.com/OgienOdSkaja
7 stycznia 2010, 21:57 [cytuj]
Skaju powiedział/a:
ja jednak muszę się wycofać, mój sprzet ma tylko pół gwiazdki wg tego systemu oceny w grze. dobrej zabawy

Olej te gwiazdki. Ja mam też pół i gra śmiga aż miło. Te gwiazdki są źle skonstruowane
Olej te gwiazdki. Ja mam też pół i gra śmiga aż miło. Te gwiazdki są źle skonstruowane ;)
skaju tymi gwiazdkami sie nie przejmuj
ja mam dobry sprzet i mam 2.5 gwiazdki
trzeba miec procesor z 1.4 ghz i 512 ramu to jest minimum
dokladnie bedziemy grac poza tym jedna mala lige (8 zespolow) na sredniej bazie
skaju tymi gwiazdkami sie nie przejmuj
ja mam dobry sprzet i mam 2.5 gwiazdki
trzeba miec procesor z 1.4 ghz i 512 ramu to jest minimum
dokladnie bedziemy grac poza tym jedna mala lige (8 zespolow) na sredniej bazie
moj 3386165
moj 3386165
7 stycznia 2010, 21:59 [cytuj]
moj nr gg. 5041709
moj nr gg. 5041709
7 stycznia 2010, 21:59 [cytuj]
mój 9092100
mój 9092100
Come On You Spurs !
7 stycznia 2010, 22:08 [cytuj]
Skaju powiedział/a:

te gwiazdki to pokitrane jakieśY,nie zwracaj uwagi na nie, tylko sie przygotuj na jutro ;d
te gwiazdki to pokitrane jakieśY,nie zwracaj uwagi na nie, tylko sie przygotuj na jutro ;d