Forum dyskusyjne
7 stycznia 2010, 22:14 [cytuj]
testuje juz chyba finalna wersje bazy na ktorej bedziemy grac i wyglada niezle aczkolwiek zastanawiam sie czy nie zrobic 4 rund bo mecze czasem sa co 2-3 tygodnie a dla tych co odpadna z pucharu anglii nawet i rzadziej
testuje juz chyba finalna wersje bazy na ktorej bedziemy grac i wyglada niezle aczkolwiek zastanawiam sie czy nie zrobic 4 rund bo mecze czasem sa co 2-3 tygodnie a dla tych co odpadna z pucharu anglii nawet i rzadziej
http://wilczki.tumblr.com/
7 stycznia 2010, 22:21 [cytuj]
Radeon, dałoby się podmienić jeszcze kluby czy za późno?
Radeon, dałoby się podmienić jeszcze kluby czy za późno?
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
7 stycznia 2010, 22:53 [cytuj]
ej bez kitu co tydzień ma sie coś dziać!
nick: skaju
moje GG: 12381719
team: Tottenham lub Blackburn
patch: ten co Zoolander podał
język gry: polski
ej bez kitu co tydzień ma sie coś dziać!
nick: skaju
moje GG: 12381719
team: Tottenham lub Blackburn
patch: ten co Zoolander podał
język gry: polski
www.facebook.com/OgienOdSkaja
7 stycznia 2010, 23:43 [cytuj]
moje gg 3214400
a ja mam jedna gwiazdke ale gra smiga az milo(na duzej bazie z 4 krajami) wiec loozik
moje gg 3214400
a ja mam jedna gwiazdke ale gra smiga az milo(na duzej bazie z 4 krajami) wiec loozik
7 stycznia 2010, 23:50 [cytuj]
No na laptopie (całkiem mocnym) to też mi te gwiazdki ledwo widać a gra fruwa.
Moje GG: 9125116.
No na laptopie (całkiem mocnym) to też mi te gwiazdki ledwo widać a gra fruwa.
Moje GG: 9125116
7 stycznia 2010, 23:59 [cytuj]
mi nie fruwa tylko kamera 3d ale to nawet na stacjonarce mi sie zacinala(pewnie problemy ze sterami itp) dlatego wylaczylem w opcjach i gra smiga
mi nie fruwa tylko kamera 3d ale to nawet na stacjonarce mi sie zacinala(pewnie problemy ze sterami itp) dlatego wylaczylem w opcjach i gra smiga
8 stycznia 2010, 09:13 [cytuj]
zoolander da sie jeszcze zmienic jeszcze ekipe napisz na jaka (wymiana klubu akurat trwa moze minute wiec nie ma sprawy)
Wczoraj wlaczylismy gre w 4 osoby i nie wiem czy przez lagi czy przez slaba klikalnosc kontynuuj czasami trochesmy czekali.
Dlatego bardzo prosze zeby kazdy jak bedziemy grali powylaczal tryb 3d w grze, dzwieki, nie odchodzil od kompa ewentualnie to jakos sygnalizowal piszac brb (be right back) na czacie... dodatkowo wylaczamy na czas gry firewalle, torrenty i wszystko co moze nam spowolnic lacze,
Sparingow nie gramy tylko zostawiamy asystentowi/idziemy na jednodniowy urlop.
Nie nastawiajmy sie ze dzis zagramy pierwsza kolejke, bo mysle ze niezle bedzie jak do niej dojdziemy zrobimy transfery, zsymulujemy sparingi, ustawimy taktyki.
Do posiadaczy slabszych maszyn, zostawcie tylko FM uruchominego nie wlaczajcie nawet przegladarki itp. pamiec jest kluczowa w FM-ie jak wiadomo...
Pasek szybkosci w meczu, ustawic trza na jakies 3/4 przynajmniej (zwalniamy do 1/2 jak chcemy zrobic zmiany), naturalnie wylaczamy replaye
Czat w grze nie jest niestety zbyt wygodny ale gg pochlania zasoby ktos pisal ze nawet 200 mb) i to tez jest klopot.
mozna rozwazyc zaintalowanie malozernego komunikatora np konnekt (jak kiedys go uzywalem zajmowal cos kolo 20 mb pamieci), tlen(u mnie obecnie 40 mb), czy jakies inne mirandy czy jak to sie nazywa bo wygodny czat to dosc istotna kwestia ale z tym mozna sie obejsc na poczatek
mam nadzieje ze uda nam sie to wszystko zgrac
pozdro
zoolander da sie jeszcze zmienic jeszcze ekipe napisz na jaka (wymiana klubu akurat trwa moze minute wiec nie ma sprawy)
Wczoraj wlaczylismy gre w 4 osoby i nie wiem czy przez lagi czy przez slaba klikalnosc kontynuuj czasami trochesmy czekali.
Dlatego bardzo prosze zeby kazdy jak bedziemy grali powylaczal tryb 3d w grze, dzwieki, nie odchodzil od kompa ewentualnie to jakos sygnalizowal piszac brb (be right back) na czacie... dodatkowo wylaczamy na czas gry firewalle, torrenty i wszystko co moze nam spowolnic lacze,
Sparingow nie gramy tylko zostawiamy asystentowi/idziemy na jednodniowy urlop.
Nie nastawiajmy sie ze dzis zagramy pierwsza kolejke, bo mysle ze niezle bedzie jak do niej dojdziemy zrobimy transfery, zsymulujemy sparingi, ustawimy taktyki.
Do posiadaczy slabszych maszyn, zostawcie tylko FM uruchominego nie wlaczajcie nawet przegladarki itp. pamiec jest kluczowa w FM-ie jak wiadomo...
Pasek szybkosci w meczu, ustawic trza na jakies 3/4 przynajmniej (zwalniamy do 1/2 jak chcemy zrobic zmiany), naturalnie wylaczamy replaye
Czat w grze nie jest niestety zbyt wygodny ale gg pochlania zasoby ktos pisal ze nawet 200 mb) i to tez jest klopot.
mozna rozwazyc zaintalowanie malozernego komunikatora np konnekt (jak kiedys go uzywalem zajmowal cos kolo 20 mb pamieci), tlen(u mnie obecnie 40 mb), czy jakies inne mirandy czy jak to sie nazywa bo wygodny czat to dosc istotna kwestia ale z tym mozna sie obejsc na poczatek
mam nadzieje ze uda nam sie to wszystko zgrac :)
pozdro
8 stycznia 2010, 12:07 [cytuj]
a widok 2d czy inny ?
a widok 2d czy inny ?
8 stycznia 2010, 12:10 [cytuj]
tak widok meczu 2d wtedy gra chodzi znacznie plynniej
tak widok meczu 2d wtedy gra chodzi znacznie plynniej
8 stycznia 2010, 13:47 [cytuj]
Radeon, jak byś mógł to zamiast Sunderladnu daj mi Wigan
Radeon, jak byś mógł to zamiast Sunderladnu daj mi Wigan ;)
8 stycznia 2010, 13:53 [cytuj]
ok jest juz wigan
ok jest juz wigan
8 stycznia 2010, 21:08 [cytuj]
To o której gramy, jaki adres wpisać, kto kim ostatecznie gra?
To o której gramy, jaki adres wpisać, kto kim ostatecznie gra?
www.facebook.com/OgienOdSkaja
8 stycznia 2010, 21:11 [cytuj]
gramy o 22, a IP radeon pewnie poda tu lub na gg.
gramy o 22, a IP radeon pewnie poda tu lub na gg
8 stycznia 2010, 21:11 [cytuj]
No ja tam moge już zaczynać.
No ja tam moge już zaczynać
8 stycznia 2010, 21:12 [cytuj]
Tak jak było poprzednio ustalone. Radeon podaj tu wszystkie dane, żeby nie szukac potem.
Tak jak było poprzednio ustalone. Radeon podaj tu wszystkie dane, żeby nie szukac potem
8 stycznia 2010, 21:19 [cytuj]
Marcin, po meczu ze mną już Ci się tak nie będzie chcialo
Marcin, po meczu ze mną już Ci się tak nie będzie chcialo :P
8 stycznia 2010, 21:22 [cytuj]
nie wiadomo czy wogóle dzisiaj dojdziemy do meczu,bo jak wczoraj testowaliśmy to często były lagi lub ktoś wstrzymywał zagrywke, dlatego apelacja nie zatrzymujcie dlugo tylko klikajcie kontynuuj w miare szybko
nie wiadomo czy wogóle dzisiaj dojdziemy do meczu,bo jak wczoraj testowaliśmy to często były lagi lub ktoś wstrzymywał zagrywke, dlatego apelacja nie zatrzymujcie dlugo tylko klikajcie kontynuuj w miare szybko :)
8 stycznia 2010, 21:22 [cytuj]
No ale trzeba troche podgrzać atmosferę
No ale trzeba troche podgrzać atmosferę ;)
8 stycznia 2010, 21:28 [cytuj]
to co radeon moze juz zaczynamy

?
to co radeon moze juz zaczynamy :) ?
8 stycznia 2010, 21:37 [cytuj]
w ip wpisujemy w ip wpisujemy 95.155.99.59
haslo qwe123
reszta juz w grze na czacie lub gg
w ip wpisujemy w ip wpisujemy 95.155.99.59
haslo qwe123
reszta juz w grze na czacie lub gg