Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  18  19  20  21  22    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Football Manager
8 stycznia 2010, 21:49 [cytuj]
Gra jest świetna, tak nawiasem mówiąc obejrzyjcie sobie zespół Tottenhamu po 3-4 sezonach gry. Czasami ciekawi ludzie tam grają.
Gra jest świetna, tak nawiasem mówiąc obejrzyjcie sobie zespół Tottenhamu po 3-4 sezonach gry. Czasami ciekawi ludzie tam grają
Glory glory Tottenham Hotspur !
9 stycznia 2010, 11:11 [cytuj]
Male podsumowanie wczorajszej gry.

Zagralismy przeszlo miesiac od 9 lipca do 15 sierpnia zajelo nam to około 4 godziny.

Czas upłynal na przygotowaniach do sezonu transferach itp.

Najwazniejsze Transfery (kwoty zaokraglone)

- Aston Villa
in: Kikin Fonseca 1 mln, Kislyak 500 tys,
Ari wyp, Soldado 16.5mln, Honda 4.5 mln

out: Harewood 2 mln, Carew 7 mln, Shorey wyp, Collins wyp

wolna gotowka okolo 15 mln

Birmingham

in: Llorente 4.5 mln, Annan 4 mln, Eggert 500tys/wym
Glauber, Yakubu free

out:Damien Johnson wym, Garry O'Connor 2 mln

Wolne Srodki: brak

Blackburn
in: Barazite, De Leat, Merida wyp

out:Robert 2.5 mln, Hoilett 3 mln, Andrews 5 mln, Khizanisvili 3 mln

Srodki ok 15 mln

Everton
in: Adam Johnson 8 mln
out: Hibbert wyp

srodki 2 mln ???

West Ham
in: Diarra(Real), Hasebe, Gibson (wyp), Kaboul 9 mln
out: Dyer 7 mln, Cole 7 mln

Srodki 3 mln

Wigan
in: Stilic 1 mln, Vukcevic 11 mln, Salvio 4 mln, Krivets 1 mln, Palermo 1 mln, Zdrajca wolny

Wolves
in: Ninkovic 2 mln, Belhadj 5.5 mln
out: Ikeme 2 mln, Iwelumo 500 tys, Craddock 1 mln, Hill 500 tys

Srodki 3 mln

Okienko Transferowe trwa jeszcze 2 tyg wiec dzialac panowie

Nasi asystenci rozergrali sporo sparingów oto bilans i najciekawsze wyniki (zw/rem/por bilans bramkowy)

AV 7-2-1 28-4

AV Chelsea 1-1, QPR-AV 3:2,AV-Gimnasia 0:0

Birmingham 7-0-0 32-1

Birm-Shamrock 2-0

Blackburn 2-1-4 8-14

BR-Groningen 0-4, Hull-BR 2-0

Everton 5-0-0 18-1

Everton - Preston 2-1, Everton-Le Mans 1-0

WHU 5-0-2 23-7

Fiorentina-WHU 3-1, Liverpool-WHU 3-1

Wigan 3-2-0 10-2

Wigan-Chelsea 0-0, Wigan-Chievo 1-0

Wolves 5-1-0 28-4

Doncaster-Wolves 2-4, Scunthorpe-Wolves 2-2

Bylo tez losowanie Pucharu Ligi oto pary:

Birmingham - WHU
Wigan - AV
Spurs - BR
Wolves - Everton

I to tyle nastepnym razem zagramy pierwsze mecze i rewanze pucharu ligi
Male podsumowanie wczorajszej gry. Zagralismy przeszlo miesiac od 9 lipca do 15 sierpnia zajelo nam to około 4 godziny. Czas upłynal na przygotowaniach do sezonu transferach itp. Najwazniejsze Transfery (kwoty zaokraglone) - Aston Villa in: Kikin Fonseca 1 mln, Kislyak 500 tys, Ari wyp, Soldado 16.5mln, Honda 4.5 mln out: Harewood 2 mln, Carew 7 mln, Shorey wyp, Collins wyp wolna gotowka okolo 15 mln Birmingham in: Llorente 4.5 mln, Annan 4 mln, Eggert 500tys/wym Glauber, Yakubu free out:Damien Johnson wym, Garry O'Connor 2 mln Wolne Srodki: brak Blackburn in: Barazite, De Leat, Merida wyp out:Robert 2.5 mln, Hoilett 3 mln, Andrews 5 mln, Khizanisvili 3 mln Srodki ok 15 mln Everton in: Adam Johnson 8 mln out: Hibbert wyp srodki 2 mln ??? West Ham in: Diarra(Real), Hasebe, Gibson (wyp), Kaboul 9 mln out: Dyer 7 mln, Cole 7 mln Srodki 3 mln Wigan in: Stilic 1 mln, Vukcevic 11 mln, Salvio 4 mln, Krivets 1 mln, Palermo 1 mln, Zdrajca wolny Wolves in: Ninkovic 2 mln, Belhadj 5.5 mln out: Ikeme 2 mln, Iwelumo 500 tys, Craddock 1 mln, Hill 500 tys Srodki 3 mln Okienko Transferowe trwa jeszcze 2 tyg wiec dzialac panowie Nasi asystenci rozergrali sporo sparingów oto bilans i najciekawsze wyniki (zw/rem/por bilans bramkowy) AV 7-2-1 28-4 AV Chelsea 1-1, QPR-AV 3:2,AV-Gimnasia 0:0 Birmingham 7-0-0 32-1 Birm-Shamrock 2-0 Blackburn 2-1-4 8-14 BR-Groningen 0-4, Hull-BR 2-0 Everton 5-0-0 18-1 Everton - Preston 2-1, Everton-Le Mans 1-0 WHU 5-0-2 23-7 Fiorentina-WHU 3-1, Liverpool-WHU 3-1 Wigan 3-2-0 10-2 Wigan-Chelsea 0-0, Wigan-Chievo 1-0 Wolves 5-1-0 28-4 Doncaster-Wolves 2-4, Scunthorpe-Wolves 2-2 Bylo tez losowanie Pucharu Ligi oto pary: Birmingham - WHU Wigan - AV Spurs - BR Wolves - Everton I to tyle nastepnym razem zagramy pierwsze mecze i rewanze pucharu ligi
http://wilczki.tumblr.com/
9 stycznia 2010, 12:20 [cytuj]
To kiedy się umawiamy na następną partyjkę? ;)
To kiedy się umawiamy na następną partyjkę? ;)
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
9 stycznia 2010, 12:35 [cytuj]
no to pewnie znow na nastepny piatek ;)
no to pewnie znow na nastepny piatek ;)
9 stycznia 2010, 12:42 [cytuj]
ja bym proponowal zeby zamiast siedziec do 2 w nocy grac krocej ale 2 razy w tygodniu

np od 22 do 24 dni do ustalenia (pewnie piatek i jeszcze jakis inny)
ja bym proponowal zeby zamiast siedziec do 2 w nocy grac krocej ale 2 razy w tygodniu np od 22 do 24 dni do ustalenia (pewnie piatek i jeszcze jakis inny)
9 stycznia 2010, 12:45 [cytuj]
Niezle , niezle panowie. Radeon brawo za to podsumowanie , wczoraj nawet sprawnie to wszystko szło.
Niezle , niezle panowie. Radeon brawo za to podsumowanie , wczoraj nawet sprawnie to wszystko szło
Come On You Spurs !
9 stycznia 2010, 15:44 [cytuj]
a ja wam mowie ze gramy dzisiaj xD odpuscic sobie dyske pub czy inne chlanie i gramy xD moze nie do 3 w nocy bo potem trza do poludnia odsypiac ale te dwie godziny trzeba zagrac
a ja wam mowie ze gramy dzisiaj xD odpuscic sobie dyske pub czy inne chlanie i gramy xD moze nie do 3 w nocy bo potem trza do poludnia odsypiac ale te dwie godziny trzeba zagrac
9 stycznia 2010, 15:51 [cytuj]
jestem za ;)
jestem za ;)
9 stycznia 2010, 15:51 [cytuj]
zacząć o 22 lub 21 i skonczyc o 24 i git;d
zacząć o 22 lub 21 i skonczyc o 24 i git;d
9 stycznia 2010, 15:54 [cytuj]
ja też mogę w sumie ;)
ja też mogę w sumie ;)
9 stycznia 2010, 16:20 [cytuj]
ja tez mogę, ale jakbym wiedział, że B'burn mają zero na starcie to bym ich nie brał ;D btw. Was też wywalało z serwera ?
ja tez mogę, ale jakbym wiedział, że B'burn mają zero na starcie to bym ich nie brał ;D btw. Was też wywalało z serwera ?
www.facebook.com/OgienOdSkaja
9 stycznia 2010, 16:22 [cytuj]
Mnie tylko "crash dumps" raz wywalilo, ale ogólnie to nie.
Mnie tylko "crash dumps" raz wywalilo, ale ogólnie to nie
9 stycznia 2010, 16:48 [cytuj]
a hostujacego to nie laska sie zapytac czy ma czas ?:plask:

ja moge dzisiaj z 2 godziny poswiecic miedzy 22-0 lub 23-1 ale nie wiecej i pamietajmy ze gramy w siedem osob czyli kazdemu innemu tez musi ten termin pasowac, albo musi sie zgodzic zebysmy grali bez niego. (np jak 6 osob moze)

Prosze ewentualnie wypisywac w jakie dni wam pasuje granie jeszcze w tygodniu oprocz piatku. Godzina mysle ta sama czyli 22-0 ewentualnie 23-1, to ustalimy sobie kiedy gramy drugi raz.

Jedna kolejka ligowa na jedna partyjke dwa razy w tygodniu w zupelnosci wystarczy nie bedzie niedosytu, ani szybkiego znudzenia.
a hostujacego to nie laska sie zapytac czy ma czas ?:plask: ja moge dzisiaj z 2 godziny poswiecic miedzy 22-0 lub 23-1 ale nie wiecej i pamietajmy ze gramy w siedem osob czyli kazdemu innemu tez musi ten termin pasowac, albo musi sie zgodzic zebysmy grali bez niego. (np jak 6 osob moze) Prosze ewentualnie wypisywac w jakie dni wam pasuje granie jeszcze w tygodniu oprocz piatku. Godzina mysle ta sama czyli 22-0 ewentualnie 23-1, to ustalimy sobie kiedy gramy drugi raz. Jedna kolejka ligowa na jedna partyjke dwa razy w tygodniu w zupelnosci wystarczy nie bedzie niedosytu, ani szybkiego znudzenia
9 stycznia 2010, 16:52 [cytuj]
mi pasuje piatek oraz sobota.
mi pasuje piatek oraz sobota
9 stycznia 2010, 17:01 [cytuj]
a poza weekendem, pasuje wam wtorek na przyklad ??? bo

mi sobota normalnie nie pasuje bo z reguly pije wtedy albo ogladam MOTD :P...
a poza weekendem, pasuje wam wtorek na przyklad ??? bo mi sobota normalnie nie pasuje bo z reguly pije wtedy albo ogladam MOTD :P
9 stycznia 2010, 17:50 [cytuj]
mi w sumie pasuje kazdy dzien tygodnia bo pracuje w domu wiec nie musze wychodzic do pracy na konkretna godzine xD
mi w sumie pasuje kazdy dzien tygodnia bo pracuje w domu wiec nie musze wychodzic do pracy na konkretna godzine xD
9 stycznia 2010, 17:57 [cytuj]
mi pasuje piątek i sobota... tylko.
mi pasuje piątek i sobota... tylko
www.facebook.com/OgienOdSkaja
9 stycznia 2010, 18:08 [cytuj]
niestety dni w tygodniu odpadają, po prostu wtedy nie mam czasu. Ja tak jak Skaju tylko piatek oraz sobota.
niestety dni w tygodniu odpadają, po prostu wtedy nie mam czasu. Ja tak jak Skaju tylko piatek oraz sobota
9 stycznia 2010, 18:47 [cytuj]
ok no to gramy zawsze w piatek (o ile gdzies nie wyjade np. na caly weekend jak sie zrobi cieplej ale to rzadkosc) i w soboty o ile bedzie to pasowalo wszystkim (ale termin nie obowiazkowy zalezy od tego jak ludziom bedzie on pasowac)

dzis jak rozumiem 5 osob juz jest za,

bartie i marcin okreslcie sie prosze czy mozecie
ok no to gramy zawsze w piatek (o ile gdzies nie wyjade np. na caly weekend jak sie zrobi cieplej ale to rzadkosc) i w soboty o ile bedzie to pasowalo wszystkim (ale termin nie obowiazkowy zalezy od tego jak ludziom bedzie on pasowac) dzis jak rozumiem 5 osob juz jest za, bartie i marcin okreslcie sie prosze czy mozecie
9 stycznia 2010, 19:06 [cytuj]
Spoko ja napewno bede , tylko marcin musi sie odezwac i ustalcie jeszcze od ktorej ? 22 ?
Spoko ja napewno bede , tylko marcin musi sie odezwac i ustalcie jeszcze od ktorej ? 22 ?
Come On You Spurs !
|<  <<  <  18  19  20  21  22    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 18 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się