Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  19  20  21  22  23    >  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Football Manager
9 stycznia 2010, 20:33 [cytuj]
czyli gramy dzisiaj ?
czyli gramy dzisiaj ?
9 stycznia 2010, 21:56 [cytuj]
To gramy czy nie?
To gramy czy nie?
Come On You Spurs !
9 stycznia 2010, 21:57 [cytuj]
chodzcie na gg
chodzcie na gg
http://wilczki.tumblr.com/
9 stycznia 2010, 22:01 [cytuj]
gra jest odpalona jak chcecie to dolaczac, zobaczymy ile jest osob
gra jest odpalona jak chcecie to dolaczac, zobaczymy ile jest osob
9 stycznia 2010, 23:26 [cytuj]
wybaczcie, ze mnie nie bylo. W calej gminie zabraklo pradu. Cos jeblo na zlaczach i dopiero naprawili. Nie mialem do nikogo komorki zeby eske wyslac.

Jeszcze raz sorka i powiedzcie czy cos graliscie
wybaczcie, ze mnie nie bylo. W calej gminie zabraklo pradu. Cos jeblo na zlaczach i dopiero naprawili. Nie mialem do nikogo komorki zeby eske wyslac. Jeszcze raz sorka i powiedzcie czy cos graliscie
10 stycznia 2010, 00:17 [cytuj]
Były tylko 3 osoby - ja , radeon i olivier więc nie było sensu długo grac , ale radeon i olivier grają ze sobą w pucharze wiec rozegrali 1 mecz , który zakończył sie wynikiem 1-1 (Everton - Wolves)
Były tylko 3 osoby - ja , radeon i olivier więc nie było sensu długo grac , ale radeon i olivier grają ze sobą w pucharze wiec rozegrali 1 mecz , który zakończył sie wynikiem 1-1 (Everton - Wolves)
Come On You Spurs !
10 stycznia 2010, 01:08 [cytuj]
Inne mecze zostały rozegrane bez reszty (patrz: przez asystentów) czy tylko ten jeden się odbył?

Sorry, nie mogłem grać, bo dopiero przed chwilą wróciłem do domu.
Inne mecze zostały rozegrane bez reszty (patrz: przez asystentów) czy tylko ten jeden się odbył? Sorry, nie mogłem grać, bo dopiero przed chwilą wróciłem do domu
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
10 stycznia 2010, 01:38 [cytuj]
jeden się odbył
jeden się odbył
Come On You Spurs !
10 stycznia 2010, 01:44 [cytuj]
nie barti to byl sparing, bo tak to wasze mecze bylyby zsymulowane, sprawdzilismy sobie zatem jak sie zespoly spisuja. A od nastepnego razu bedzie load i gramy ten mecz znowu od nowa.

w ogole to ty sie odzywasz na gg bo wychodziloby na to ze tak, a mi sie wiadomosci od Ciebie w ogole nie wyswietlaja
nie barti to byl sparing, bo tak to wasze mecze bylyby zsymulowane, sprawdzilismy sobie zatem jak sie zespoly spisuja. A od nastepnego razu bedzie load i gramy ten mecz znowu od nowa. w ogole to ty sie odzywasz na gg bo wychodziloby na to ze tak, a mi sie wiadomosci od Ciebie w ogole nie wyswietlaja
10 stycznia 2010, 02:34 [cytuj]
i jak sie spisal moj west ham w konfrontacji z birmingham?
i jak sie spisal moj west ham w konfrontacji z birmingham?
10 stycznia 2010, 11:09 [cytuj]
takmatsu byly remisy 0:0, wigan tylko wygralo 1:0, wyglada na to ze sa wyrownane druzyny i moze byc ciekawie
takmatsu byly remisy 0:0, wigan tylko wygralo 1:0, wyglada na to ze sa wyrownane druzyny i moze byc ciekawie
10 stycznia 2010, 16:51 [cytuj]
Radek daj mi na maila ten plik z edytora zebym mial rezerwy. Chce sobie potrenowac przed piatkiem ;p ewentualnie dopatrzec kila transferkow. Wyedytuje sobie wasze zespoly zeby wszyscy nowi byli i zobacze jak sie gra
Radek daj mi na maila ten plik z edytora zebym mial rezerwy. Chce sobie potrenowac przed piatkiem ;p ewentualnie dopatrzec kila transferkow. Wyedytuje sobie wasze zespoly zeby wszyscy nowi byli i zobacze jak sie gra
13 stycznia 2010, 21:28 [cytuj]
No to panowie jak, piątek godz. 22 ;) ?
No to panowie jak, piątek godz. 22 ;) ?
13 stycznia 2010, 21:59 [cytuj]
:tak:
:tak:
13 stycznia 2010, 22:12 [cytuj]
no oczywiscie ;]
no oczywiscie ;]
Come On You Spurs !
14 stycznia 2010, 11:51 [cytuj]
oczywista oczywistosc ;p a mi sie dzisiaj snilo, ze dostalem baty od wigan(mimo iz w ataku mialem rooneya z tevezem i adebayorem)
oczywista oczywistosc ;p a mi sie dzisiaj snilo, ze dostalem baty od wigan(mimo iz w ataku mialem rooneya z tevezem i adebayorem)
14 stycznia 2010, 13:50 [cytuj]
takmatsumoto powiedział/a:

To była wizja...:cwaniak:
To była wizja...:cwaniak:
15 stycznia 2010, 14:29 [cytuj]
To co, wszyscy dzisiaj beda?
To co, wszyscy dzisiaj beda?
15 stycznia 2010, 14:55 [cytuj]
taa
taa
Come On You Spurs !
15 stycznia 2010, 15:52 [cytuj]
Yeah ;), ja mam dzisiaj czas maks. do 24.
Yeah ;), ja mam dzisiaj czas maks. do 24
|<  <<  <  19  20  21  22  23    >  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 17 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się