Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  21  22  23  24  25    >
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Football Manager
18 stycznia 2010, 23:45 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:
radeon jako screeny zrób lepiej "widok łączony" ;)

swietny pomysl jeden screen mniej do kazdego meczu

Dzieki!
swietny pomysl jeden screen mniej do kazdego meczu Dzieki!
http://wilczki.tumblr.com/
20 stycznia 2010, 17:01 [cytuj]
panowie,niestety musze zrezygnowac z gry. siec akademikowa sadzi sie swoimi prawami. moj asystent moze kontynuowac moje dzielo.
panowie,niestety musze zrezygnowac z gry. siec akademikowa sadzi sie swoimi prawami. moj asystent moze kontynuowac moje dzielo
www.facebook.com/OgienOdSkaja
20 stycznia 2010, 19:04 [cytuj]
no szkoda juz kolejny odpada,no ale coż trzeba grać dalej ; )
no szkoda juz kolejny odpada,no ale coż trzeba grać dalej ; )
20 stycznia 2010, 19:23 [cytuj]
szkoda bardzo szkoda a tak fajnie sie gralo
szkoda bardzo szkoda a tak fajnie sie gralo
21 stycznia 2010, 22:15 [cytuj]
to czyli ilu nas jutro będzie ?
to czyli ilu nas jutro będzie ?
21 stycznia 2010, 23:10 [cytuj]
ja na 200 % nawet dziewczynie powiedzialem, ze nici z kotlowania sie w lozku xD
21 stycznia 2010, 23:15 [cytuj]
takmatsumoto powiedział/a:

:krzyk: :plask:
:krzyk: :plask:
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
21 stycznia 2010, 23:43 [cytuj]
niestety i mnie doszlo sporo nowych obowiazkow i niewyrobie sie juz z gra. Same checi niestety nie wystarcza...

sejwa z gry ma takmatsumoto wiec mozecie probowac grac gdy ktos z was zalozy gre,

pozdrawiam i dzieki za gre
niestety i mnie doszlo sporo nowych obowiazkow i niewyrobie sie juz z gra. Same checi niestety nie wystarcza... sejwa z gry ma takmatsumoto wiec mozecie probowac grac gdy ktos z was zalozy gre, pozdrawiam i dzieki za gre
21 stycznia 2010, 23:46 [cytuj]
To ilu nas jest? Chyba nie ma sensu grać.
To ilu nas jest? Chyba nie ma sensu grać
21 stycznia 2010, 23:56 [cytuj]
tak myslalem xD nie ma sensu grac. Bylo milo ale sie skonczylo, a tak sie kur... fajnie zaczelo

BTW jakie w piatek wieczor(oprocz picia i spotkania ze znajomymi) masz na mysli? Chyba ze masz wife and two kids.
tak myslalem xD nie ma sensu grac. Bylo milo ale sie skonczylo, a tak sie kur... fajnie zaczelo BTW jakie w piatek wieczor(oprocz picia i spotkania ze znajomymi) masz na mysli? Chyba ze masz wife and two kids
22 stycznia 2010, 08:59 [cytuj]
4 by nas było - ja , olivier , zoo i tak
4 by nas było - ja , olivier , zoo i tak
Come On You Spurs !
22 stycznia 2010, 09:52 [cytuj]
tak,da rade.
tak,da rade
22 stycznia 2010, 10:56 [cytuj]
oooo to moze jeszcze zmontujemy ekipe? Tylko musialby ktos hostowac gre, bo ja z moim laptopem ledwo co seeduje ludziom rzeczy na torrencie :D
oooo to moze jeszcze zmontujemy ekipe? Tylko musialby ktos hostowac gre, bo ja z moim laptopem ledwo co seeduje ludziom rzeczy na torrencie :D
22 stycznia 2010, 13:30 [cytuj]
no to jak panowie dołącza się ktoś nowy? kto stworzy serwer ? najlepiej ktoś kto ma szybkiego neta, widze,że większość odpadła już,jeżeli nie dojdzie nikt nowy to moim zdaniem gra nie bedzie miala juz sensu.
no to jak panowie dołącza się ktoś nowy? kto stworzy serwer ? najlepiej ktoś kto ma szybkiego neta, widze,że większość odpadła już,jeżeli nie dojdzie nikt nowy to moim zdaniem gra nie bedzie miala juz sensu
22 stycznia 2010, 20:51 [cytuj]
Ja mogę się dołączyć. Ale w tworzeniu serwera się nie widzę.
Ja mogę się dołączyć. Ale w tworzeniu serwera się nie widzę
Glory glory Tottenham Hotspur !
22 stycznia 2010, 23:21 [cytuj]
trafiles takmatsu bo mam zone i dziecko, a teraz doszla dodatkowa praca wiec niestety odpadam
trafiles takmatsu bo mam zone i dziecko, a teraz doszla dodatkowa praca wiec niestety odpadam
24 stycznia 2010, 22:01 [cytuj]
Panowie, mam krotkie pytanie bo czegos nie kumam w FM2009.
Otoz jak to jest, ze jesli wybiore sobie menedzera takiej dajmy na to Polonii Warszawa to w skladzie jest Jodłowiec, Majewski itp grajki. W Legii jest Borysiuk. Sprawa niby wydawało by sie normalna. Od razu mówię,że tylko włączyłem grę jako menedzer tych zespołów zeby sprawdzic sklady.
Tymczasem włączyłem gre zeby zagrac jako menedzer Crystal Palace. No i qrwa zonk: o ile da sie kupic Lewandowskiego (bo jest w skladzie Lecha) to w skladzie Polonii jakies dziwne nazwiska (nie ma Majewskiego ani Jodłowca), w Piascie Gliwice nie ma Glika, w Legii nie ma Borysiuka... o co tu qrwa chodzi?
W wyszukiwarce w grze jak wpisuję Majewski itd to dupa blada, nie ma takiego zawodnika, nie ma Jodłowca itd. Czy ktoś wie w czym rzecz?

pozdrawiam
Panowie, mam krotkie pytanie bo czegos nie kumam w FM2009. Otoz jak to jest, ze jesli wybiore sobie menedzera takiej dajmy na to Polonii Warszawa to w skladzie jest Jodłowiec, Majewski itp grajki. W Legii jest Borysiuk. Sprawa niby wydawało by sie normalna. Od razu mówię,że tylko włączyłem grę jako menedzer tych zespołów zeby sprawdzic sklady. Tymczasem włączyłem gre zeby zagrac jako menedzer Crystal Palace. No i qrwa zonk: o ile da sie kupic Lewandowskiego (bo jest w skladzie Lecha) to w skladzie Polonii jakies dziwne nazwiska (nie ma Majewskiego ani Jodłowca), w Piascie Gliwice nie ma Glika, w Legii nie ma Borysiuka... o co tu qrwa chodzi? W wyszukiwarce w grze jak wpisuję Majewski itd to dupa blada, nie ma takiego zawodnika, nie ma Jodłowca itd. Czy ktoś wie w czym rzecz? pozdrawiam
"Potrzebujemy dużego, brzydkiego obrońcy. Taki poradziłby sobie w akcji przy pierwszym golu. Usunąłby piłkę, napastnika i trzy pierwsze rzędy trybun" - Ian Holloway, menedżer Blackpool
25 stycznia 2010, 12:20 [cytuj]
Nie wybrałeś Polskiej ligi chyba na początku gry.
Nie wybrałeś Polskiej ligi chyba na początku gry
Come On You Spurs !
25 stycznia 2010, 12:25 [cytuj]
Masz małą bazę danych, a scouci pewnie nie byli w Polsce.
Masz małą bazę danych, a scouci pewnie nie byli w Polsce
|<  <<  <  21  22  23  24  25    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 12 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się