Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  21  22  23  24  25    >
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Football Manager
2 sierpnia 2010, 18:44 [cytuj]
Zainteresowany ktoś grą w FM10 ? :D Polską ekstraklasą. Można brać wszystkie zespoły oprócz Lecha, Legii i Wisły :) Jak na razie zajęta Korona i Lechia :)
Zainteresowany ktoś grą w FM10 ? :D Polską ekstraklasą. Można brać wszystkie zespoły oprócz Lecha, Legii i Wisły :) Jak na razie zajęta Korona i Lechia :)
3 sierpnia 2010, 15:38 [cytuj]
W sumie mógłbym zagrać :)
W sumie mógłbym zagrać :)
11 sierpnia 2010, 16:03 [cytuj]
Oficjalnie zapowiedziano FM-a 2011 ;) Najważniejszą nowinką jest zmienna reputacja lig, czyli wreszcie klubem z Białorusi ugram coś w Europie ;)
Oficjalnie zapowiedziano FM-a 2011 ;) Najważniejszą nowinką jest zmienna reputacja lig, czyli wreszcie klubem z Białorusi ugram coś w Europie ;)
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
18 września 2010, 21:59 [cytuj]
pff, klubem z Białorusi ? ;P Partizan! ;D
pff, klubem z Białorusi ? ;P Partizan! ;D
19 września 2010, 22:30 [cytuj]
JEzu jak można tyle gadać o jednej grze? :P I ja rozumiał bym jakby tam były jakieś gołe baby, albo flaki...a to jest zwykly kalkulator :p
JEzu jak można tyle gadać o jednej grze? :P I ja rozumiał bym jakby tam były jakieś gołe baby, albo flaki...a to jest zwykly kalkulator :p
4 października 2010, 07:50 [cytuj]
Ja dzisiaj zacznę.
Nigdy nie grałem w FM. Na razie moja lista życzeń jest taka (nie śmiejcie się:D):
Ochoa
Ja dzisiaj zacznę. Nigdy nie grałem w FM. Na razie moja lista życzeń jest taka (nie śmiejcie się:D): Ochoa
4 października 2010, 07:54 [cytuj]
Dokańczam
LLoris
Marchetti
A.Cole
Bastos
Vidic
Albiol
Juan
Mexes
Thiago Silva
Pique
S.Ramos
Santon
Maicon
Nani
Di Maria
David Silva
Walcott
K.P.Boateng
Raul Meireles
Marchisio
Pastore
Fabregas
Valencia
Chamakh
Villa
i coś z mocnym akcentem
TORRES...
Dokańczam LLoris Marchetti A.Cole Bastos Vidic Albiol Juan Mexes Thiago Silva Pique S.Ramos Santon Maicon Nani Di Maria David Silva Walcott K.P.Boateng Raul Meireles Marchisio Pastore Fabregas Valencia Chamakh Villa i coś z mocnym akcentem TORRES
4 października 2010, 07:54 [cytuj]
Dokańczam
LLoris
Marchetti
A.Cole
Bastos
Vidic
Albiol
Juan
Mexes
Thiago Silva
Pique
S.Ramos
Santon
Maicon
Nani
Di Maria
David Silva
Walcott
K.P.Boateng
Raul Meireles
Marchisio
Pastore
Fabregas
Valencia
Chamakh
Villa
i coś z mocnym akcentem
TORRES...
Dokańczam LLoris Marchetti A.Cole Bastos Vidic Albiol Juan Mexes Thiago Silva Pique S.Ramos Santon Maicon Nani Di Maria David Silva Walcott K.P.Boateng Raul Meireles Marchisio Pastore Fabregas Valencia Chamakh Villa i coś z mocnym akcentem TORRES
4 października 2010, 08:33 [cytuj]
Jak gram Tottenhamem to wszyscy piłkarze z Angielskiej ligi nie mają "twarzy" ale z innych np. hiszpańskiej mają. Od czego to zależy? Jak bym wziął na przykład Barcelonę to większość piłkarzy z Anglii miała by już twarze? A może da się wkleić zdjęcia np. z komputera lub inta?
Jak gram Tottenhamem to wszyscy piłkarze z Angielskiej ligi nie mają "twarzy" ale z innych np. hiszpańskiej mają. Od czego to zależy? Jak bym wziął na przykład Barcelonę to większość piłkarzy z Anglii miała by już twarze? A może da się wkleić zdjęcia np. z komputera lub inta?
4 października 2010, 09:55 [cytuj]
Mozesz poszukac tzw. face pack'i w internecie, tam bedziesz mial napisane, gdzie to wrzucic. Wtedy beda twarze i nawet symbole zespolow, ale to musisz znalezc odpowiednie rzeczy. Polecam strone cmrev.com :)
Mozesz poszukac tzw. face pack'i w internecie, tam bedziesz mial napisane, gdzie to wrzucic. Wtedy beda twarze i nawet symbole zespolow, ale to musisz znalezc odpowiednie rzeczy. Polecam strone cmrev.com :)
It is better to fail aiming high, then to succeed aiming low. Set your sights so high, in fact, that even failure will have in it an echo of glory.
4 października 2010, 12:41 [cytuj]
Najlepsze dodatki graficzne są na www.fmzone.pl
Najlepsze dodatki graficzne są na www.fmzone.pl
8 października 2010, 17:02 [cytuj]
http://www.youtube.com/watch?v=o7NWffZDjUA

0:39 Znajomy kibic? ;)
http://www.youtube.com/watch?v=o7NWffZDjUA 0:39 Znajomy kibic? ;)
11 grudnia 2010, 19:02 [cytuj]
FM2010 jest genialna. Jest sto razy lepsza od Fifa Managera:blee:( może ktoś grał?). Ja zamierzam sobie kupić jeszcze Championship Manager 2010 - może ktoś mi odpisać czy warto i co mu się podoba/nie podoba w tej grze. Ja na przykład ostatnie dwa lata grałem w Championship Manager 2008. Bardzo mi się podobała:D. Teraz też w nią gram.
Co do FM to bardzo przypomina mi CM04. Oczywiście jest dużo lepszy graficznie. Ale menu jest bardzo podobne. Również wszystko co się dzieje podczas gry oprócz meczy.
FM2010 jest genialna. Jest sto razy lepsza od Fifa Managera:blee:( może ktoś grał?). Ja zamierzam sobie kupić jeszcze Championship Manager 2010 - może ktoś mi odpisać czy warto i co mu się podoba/nie podoba w tej grze. Ja na przykład ostatnie dwa lata grałem w Championship Manager 2008. Bardzo mi się podobała:D. Teraz też w nią gram. Co do FM to bardzo przypomina mi CM04. Oczywiście jest dużo lepszy graficznie. Ale menu jest bardzo podobne. Również wszystko co się dzieje podczas gry oprócz meczy
17 grudnia 2010, 13:03 [cytuj]
Witam! ja nowy na forum ; ). mam pytanie dotyczace FM'11. Czy tottenham ma "twarze" czy trzeba scigac patche i facepacki, z gory thx za odpowiedzi ; > ;)
Witam! ja nowy na forum ; ). mam pytanie dotyczace FM'11. Czy tottenham ma "twarze" czy trzeba scigac patche i facepacki, z gory thx za odpowiedzi ; > ;)
17 grudnia 2010, 14:38 [cytuj]
:D
:D
17 grudnia 2010, 14:39 [cytuj]
Musisz ściągnąć. Poszukaj na www.cmrev.com lub www.fmzone.pl
Musisz ściągnąć. Poszukaj na www.cmrev.com lub www.fmzone.pl
17 grudnia 2010, 14:40 [cytuj]
jest jakiś problem z forum bo było do 38 stron
jest jakiś problem z forum bo było do 38 stron
17 grudnia 2010, 15:58 [cytuj]
odpaliłem sobie znowu tego waszego efema 10, załadowałem 4231 i już mi się znudziło wygrywanie wszystkiego : p jest styczeń, lideruje w PL i man city traci do mnie 16 pkt
odpaliłem sobie znowu tego waszego efema 10, załadowałem 4231 i już mi się znudziło wygrywanie wszystkiego : p jest styczeń, lideruje w PL i man city traci do mnie 16 pkt
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
17 grudnia 2010, 16:01 [cytuj]
Tottenham to rozgrzewka przed prawdziwym graniem. Ja obecnie gram w lidze Kazachstanu, ale w 11' i mam zamiar wygrać LM ;)
Tottenham to rozgrzewka przed prawdziwym graniem. Ja obecnie gram w lidze Kazachstanu, ale w 11' i mam zamiar wygrać LM ;)
|<  <<  <  21  22  23  24  25    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 19 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się