Forum dyskusyjne
29 lipca 2009, 21:42 [cytuj]
Nie bede Ci psuc kolekcji

A jesli jeszcze interesuje Cie 2008 to na
www.wirtus.pl masz za 20 zl
Nie bede Ci psuc kolekcji :) A jesli jeszcze interesuje Cie 2008 to na www.wirtus.pl masz za 20 zl ;)
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
30 lipca 2009, 15:27 [cytuj]
Mam problem

Gram sobie od paru sezonow ( obecnie rok 2015 ) Realem Sociedad. Ostatnio dostaje sie do UEFA i LM, przez co przydalby sie wiekszy stadion, ale nie moge rozbudowac, bo nie jest wlasnoscia klubu. Jak zarzad moze przejac stadion na wlasnosc?
Mam problem ;( Gram sobie od paru sezonow ( obecnie rok 2015 ) Realem Sociedad. Ostatnio dostaje sie do UEFA i LM, przez co przydalby sie wiekszy stadion, ale nie moge rozbudowac, bo nie jest wlasnoscia klubu. Jak zarzad moze przejac stadion na wlasnosc?
30 lipca 2009, 16:19 [cytuj]
Wybuduj własny.
Ale ja się też chiciałem pochwalić. O.
Wynik po pierwszym sezonie.
I skład na sezon drugi.
Wybuduj własny. ;)
Ale ja się też chiciałem pochwalić. O.
[IMG]http://i30.tinypic.com/zxsdh5.jpg[/IMG]
Wynik po pierwszym sezonie.
I skład na sezon drugi.
[IMG]http://i29.tinypic.com/33xzvbl.jpg[/IMG]
30 lipca 2009, 16:40 [cytuj]
Nie da sie
Hehe, tez mam Barragana na obronie.
Nie da sie :P
Hehe, tez mam Barragana na obronie
30 lipca 2009, 16:52 [cytuj]
A tak z ciekawości zapytam:
jaki jest wasza rekordowa kwota otrzymana ze sprzedaży zawodnika?
Ja w FM'ie 08 (kiedyś, kiedyś) grałem FC Porto i z ciekawości zajrzałem do składu Kaizer Chiefs. Był dostępny tylko jeden 22-letni zawodnik to odruchowo kupiłem za 100 tyś ;D
Po 6 latach gry u mnie sprzedałem do Milanu za 28 mln euro + 50% następnej sprzedaży, ale już nie dograłem do końca

Pewnie z 10 mln jeszcze by do mnie wróciło.
A tak z ciekawości zapytam:
jaki jest wasza rekordowa kwota otrzymana ze sprzedaży zawodnika?
Ja w FM'ie 08 (kiedyś, kiedyś) grałem FC Porto i z ciekawości zajrzałem do składu Kaizer Chiefs. Był dostępny tylko jeden 22-letni zawodnik to odruchowo kupiłem za 100 tyś ;D
Po 6 latach gry u mnie sprzedałem do Milanu za 28 mln euro + 50% następnej sprzedaży, ale już nie dograłem do końca :P Pewnie z 10 mln jeszcze by do mnie wróciło
www.facebook.com/OgienOdSkaja
30 lipca 2009, 16:58 [cytuj]
35 mln euro gdy sprzedawalem Keirrisona z Tottenhamu do Realu ;p
Kupilem chyba za 2.
35 mln euro gdy sprzedawalem Keirrisona z Tottenhamu do Realu ;p
Kupilem chyba za 2
30 lipca 2009, 17:01 [cytuj]
A wasza najwyzsza wydana kwota?
Kiedys dalem 88 mln za Henriego Saiveta grajac Barcelona

To byl chyba 2020 rok
A wasza najwyzsza wydana kwota? :]
Kiedys dalem 88 mln za Henriego Saiveta grajac Barcelona :D To byl chyba 2020 rok :D
30 lipca 2009, 17:02 [cytuj]
E, to ja cienko. Najwięcej to... 2 mln euro. Za Asima Sehicia. Najlepszego strzelca Neuchatel Xamax. W '07.
To w FMie.Edit. To oczywiście najwyższa otrzymana kwota. Teraz tak patrzę, że powyższy post może wprowadzić zamet.
Wiecej na grajkach zarabiałem w CM 03/04. Najwięcej w PSV. Detalicznie i hurtowo. Największy transfer out to 43 mln euro za Van Bommela. Z Bayernu. A najbardziej spektakularna transakcja jaka mi się szykowała to sprzedanie Robbena do Realu za 20 mln + Zidane, Riquelme i Carlos. Ale żaden z nich nie chciał do mnie przyjść i się rypło
A najwieksza przebitka to opchnięcie Jussi-Pekki Savolainena do Mallorci. Kupiony za 12 tys euro sprzedany za 20 mln. Po 2 sezonach! Ech, wtedy to się hodowało młodzież...Janse, Savolainen, Mulders, Van Boxel
E, to ja cienko. Najwięcej to... 2 mln euro. Za Asima Sehicia. Najlepszego strzelca Neuchatel Xamax. W '07.
To w FMie.Edit. To oczywiście najwyższa otrzymana kwota. Teraz tak patrzę, że powyższy post może wprowadzić zamet.
Wiecej na grajkach zarabiałem w CM 03/04. Najwięcej w PSV. Detalicznie i hurtowo. Największy transfer out to 43 mln euro za Van Bommela. Z Bayernu. A najbardziej spektakularna transakcja jaka mi się szykowała to sprzedanie Robbena do Realu za 20 mln + Zidane, Riquelme i Carlos. Ale żaden z nich nie chciał do mnie przyjść i się rypło:bezradny:
A najwieksza przebitka to opchnięcie Jussi-Pekki Savolainena do Mallorci. Kupiony za 12 tys euro sprzedany za 20 mln. Po 2 sezonach! Ech, wtedy to się hodowało młodzież...Janse, Savolainen, Mulders, Van Boxel:tak:
30 lipca 2009, 17:40 [cytuj]
Może jako stary ramol, który kiedys miał do czynienia z CM - moja ulubina była 01/02, nie powinienem się mieszać. Sprzedałem TREZEgola za... 68 mln Euro. Nie pamiętam dokładnie do kogo (chyba milan), ale za gotówkę. Prowadziłem Sevillę. To generalnie był majstersztyk, bo potem znalazłem gdzieś w Brazyli kogoś ( nie pamiętam), cena coś koło 200-300 tys i mialem propozycję od Valencii.... 75 melonów, ale podbiłem i się usrało. Strata mała bo miałem stadion na jakieś 90 tys, pół miliarda na koncie, 5-6 z rzędu tytułów majstra, a czasie 10 lAt 9, LM praktycznie finał był zawsze, eee.... dużo gadac.
Może jako stary ramol, który kiedys miał do czynienia z CM - moja ulubina była 01/02, nie powinienem się mieszać. Sprzedałem TREZEgola za... 68 mln Euro. Nie pamiętam dokładnie do kogo (chyba milan), ale za gotówkę. Prowadziłem Sevillę. To generalnie był majstersztyk, bo potem znalazłem gdzieś w Brazyli kogoś ( nie pamiętam), cena coś koło 200-300 tys i mialem propozycję od Valencii.... 75 melonów, ale podbiłem i się usrało. Strata mała bo miałem stadion na jakieś 90 tys, pół miliarda na koncie, 5-6 z rzędu tytułów majstra, a czasie 10 lAt 9, LM praktycznie finał był zawsze, eee.... dużo gadac
Kogucie życie!
30 lipca 2009, 18:57 [cytuj]
Ja sprzedałem Nicolasa Millana z Tottenhamu do (oczywiście) Realu za 37 mln funciaków ale chyba w 2018 czy 19 . Natomiast wydałem najwięcej na Benzeme gdy grałem Liv'poolem - 60 mln ojro
Ja sprzedałem Nicolasa Millana z Tottenhamu do (oczywiście) Realu za 37 mln funciaków ale chyba w 2018 czy 19 . Natomiast wydałem najwięcej na Benzeme gdy grałem Liv'poolem - 60 mln ojro
Come On You Spurs !
30 lipca 2009, 19:01 [cytuj]
Niedawno rozpoczalem Tottenhamem na najnowszym updejcie

Sprzedałem Keano

Jenasa , Benta i Hudd'a. Udało mi sie kupic ( oprocz Croucha który juz był ) Ibisevica z Hoffenheim , Gignaca , Papa-cośtam z Genoi i tego młodego Mattocka.
Niedawno rozpoczalem Tottenhamem na najnowszym updejcie :) Sprzedałem Keano :) Jenasa , Benta i Hudd'a. Udało mi sie kupic ( oprocz Croucha który juz był ) Ibisevica z Hoffenheim , Gignaca , Papa-cośtam z Genoi i tego młodego Mattocka
Come On You Spurs !
30 lipca 2009, 19:53 [cytuj]
To ten Nicolas Millan z Colo Colo z Chile? Potencjal duzy, ale nigdy nie chcial sie rozwinac
Wlasnie zajalem 4 miejsce Realem Sociedad i mam kwalifikacje do LM
To ten Nicolas Millan z Colo Colo z Chile? Potencjal duzy, ale nigdy nie chcial sie rozwinac :zly:
Wlasnie zajalem 4 miejsce Realem Sociedad i mam kwalifikacje do LM :D
31 lipca 2009, 01:15 [cytuj]
Ja w CM-ie 01/02 (MARCUS - tez moja ulubiona czesc, a starym ramolem nie jestem

) sprzedalem z Pogoni Szczecin do Deportivo Macieja Zurawskiego za 135 mln zlotych. A w ostatnim FM-ie w ktorego duzo pykalem (05, 06???) z Legii sprzedalem kilku graczy w cenach pomiedzy 20-30 mln ojro - Shermana Andresa Cardenasa, Leandro Pisculichiego, Leandro Giode (najlepszy stoper na jakiego sie w zyciu w tej grze natknalem), Matiasa Camposa, swietnego brazylijskiego obronce, ktorego imienia nie pomne (kupowalo sie go z klubu CFA, byl to D LC, mial dwuczlonowe imie), Rafala Grzelaka i jeszcze paru innych. Ale klepalem wtedy chyba 10 czy 11 sezonow, wiecie, Lazienkowska miala 55.000 miejsc, najlepsze obiekty treningowe, masa kasy etc. I tak, Cardenas poszedl do Milanu, Gioda do Realu, reszta tez podobnie, na pewno jeden do Liverpoolu, ale juz nie pamietam kto, moze Grzelak?! A najlepszy walek byl na samym poczatku, jakos w okienku zimowym - sprzedalem Mirko Poledice, chujowego jak barszcz i wartego raptem 150.000 ojro do kogos z Meksyku (chyba Cruz Azul), za 7,5 mln ojro. Kurde, jak juz bede milionerem i bede mial mase czasy, a akurat nie zachce mi sie dziwek, koksu i szampana, to wroce do tej mistrzowskiej serii
Ja w CM-ie 01/02 (MARCUS - tez moja ulubiona czesc, a starym ramolem nie jestem:D) sprzedalem z Pogoni Szczecin do Deportivo Macieja Zurawskiego za 135 mln zlotych. A w ostatnim FM-ie w ktorego duzo pykalem (05, 06???) z Legii sprzedalem kilku graczy w cenach pomiedzy 20-30 mln ojro - Shermana Andresa Cardenasa, Leandro Pisculichiego, Leandro Giode (najlepszy stoper na jakiego sie w zyciu w tej grze natknalem), Matiasa Camposa, swietnego brazylijskiego obronce, ktorego imienia nie pomne (kupowalo sie go z klubu CFA, byl to D LC, mial dwuczlonowe imie), Rafala Grzelaka i jeszcze paru innych. Ale klepalem wtedy chyba 10 czy 11 sezonow, wiecie, Lazienkowska miala 55.000 miejsc, najlepsze obiekty treningowe, masa kasy etc. I tak, Cardenas poszedl do Milanu, Gioda do Realu, reszta tez podobnie, na pewno jeden do Liverpoolu, ale juz nie pamietam kto, moze Grzelak?! A najlepszy walek byl na samym poczatku, jakos w okienku zimowym - sprzedalem Mirko Poledice, chujowego jak barszcz i wartego raptem 150.000 ojro do kogos z Meksyku (chyba Cruz Azul), za 7,5 mln ojro. Kurde, jak juz bede milionerem i bede mial mase czasy, a akurat nie zachce mi sie dziwek, koksu i szampana, to wroce do tej mistrzowskiej serii:rotfl:
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
31 lipca 2009, 02:51 [cytuj]
Transfery:
Modric- Spurs->Barca : 40mln funtów
J.Mata- Real->Spurs : 33mln
Breno- Valencia->Spurs 34 mln
.
.
.
A skład mam obecnie taki:
Akinfeev-Cesar Azpilicueta,C.Zapata,Ivan Marcano,Y.Zhirkov-J.Mata,M.Veloso,Celso Borges,Marquinhos-V.Love,Keirrison
---
Druga jedenastka:
Gomes-zawodnik wygenerowany,David Wheather,Breno,Diego Calderon-zaw.wygen,Gojko Kacar,Simon Vukcevic,Alex Teixeira-Salvatore Foti,zaw.wygen.
---
Z tych którzy przewinęli sie przez mój zespół polecam:
John Goossens(nie patrzcie na pozycję-to idealny prawy skrzydłowy),Angel de Maria(wzięty bodajże z Benfici)+paragwajczyk Cardozo i Carracciolo(to dwaj napastnicy w sam raz na początek gry)
Nie sprawdził się za to kompletnie Mario Gomez.
.
.
Ciekawostka:
grał u mnie oczywiście Hamsik,polubił Spurs,ale chciał odejść,więc dałem 5mln+Hamsik za Ashley Younga z Villi.
Z Villi Hamsik trafił do Arsenalu,który także polubił i obecnie grając dla Gunners ma w opisie:ublubione kluby Tottenham,Arsenal

Transfery:
Modric- Spurs->Barca : 40mln funtów:D
J.Mata- Real->Spurs : 33mln:P
Breno- Valencia->Spurs 34 mln:luzik:
.
.
.
A skład mam obecnie taki:
Akinfeev-Cesar Azpilicueta,C.Zapata,Ivan Marcano,Y.Zhirkov-J.Mata,M.Veloso,Celso Borges,Marquinhos-V.Love,Keirrison
---
Druga jedenastka:
Gomes-zawodnik wygenerowany,David Wheather,Breno,Diego Calderon-zaw.wygen,Gojko Kacar,Simon Vukcevic,Alex Teixeira-Salvatore Foti,zaw.wygen.
---
Z tych którzy przewinęli sie przez mój zespół polecam:
John Goossens(nie patrzcie na pozycję-to idealny prawy skrzydłowy),Angel de Maria(wzięty bodajże z Benfici)+paragwajczyk Cardozo i Carracciolo(to dwaj napastnicy w sam raz na początek gry)
Nie sprawdził się za to kompletnie Mario Gomez.
.
.
Ciekawostka:
grał u mnie oczywiście Hamsik,polubił Spurs,ale chciał odejść,więc dałem 5mln+Hamsik za Ashley Younga z Villi.
Z Villi Hamsik trafił do Arsenalu,który także polubił i obecnie grając dla Gunners ma w opisie:ublubione kluby Tottenham,Arsenal
:D:D:D:D
31 lipca 2009, 12:07 [cytuj]
Z takich numerów to dobry był jescze opis Big Toma w '07-"pełen werwy pomocnik".
Aha, i mam jeszcze prośbe dla tych co grają na łatce 9.2-zróbice screena jak u was, po latach, wyglądają Ryan McGowan i Matej Rapnik?
Z takich numerów to dobry był jescze opis Big Toma w '07-"pełen werwy pomocnik".:D
Aha, i mam jeszcze prośbe dla tych co grają na łatce 9.2-zróbice screena jak u was, po latach, wyglądają Ryan McGowan i Matej Rapnik?
31 lipca 2009, 12:45 [cytuj]
http://img441.imageshack.us/img441/3607/mcgowan.png
Ryan McGowan
http://img339.imageshack.us/img339/5484/rapnik.png
Matej Rapnik
http://img441.imageshack.us/img441/3607/mcgowan.png
Ryan McGowan
http://img339.imageshack.us/img339/5484/rapnik.png
Matej Rapnik
31 lipca 2009, 12:55 [cytuj]
O, dzieki. Znaczy opłaca się ich trzymać. Tzn, wątpliwości miałem tylko w przypadku Rapnika bo McGowan wymiata już teraz. Więc takiego wała West Ham, Sparta, pół CCC, Liverpool, nawet Koguty wała. Nie oddam Ryana
O, dzieki. Znaczy opłaca się ich trzymać. Tzn, wątpliwości miałem tylko w przypadku Rapnika bo McGowan wymiata już teraz. Więc takiego wała West Ham, Sparta, pół CCC, Liverpool, nawet Koguty wała. Nie oddam Ryana;)