Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <  3  4  5  6  7    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Football Manager
29 lipca 2009, 21:42 [cytuj]
Nie bede Ci psuc kolekcji :) A jesli jeszcze interesuje Cie 2008 to na www.wirtus.pl masz za 20 zl ;)
Nie bede Ci psuc kolekcji :) A jesli jeszcze interesuje Cie 2008 to na www.wirtus.pl masz za 20 zl ;)
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
30 lipca 2009, 15:27 [cytuj]
Mam problem ;( Gram sobie od paru sezonow ( obecnie rok 2015 ) Realem Sociedad. Ostatnio dostaje sie do UEFA i LM, przez co przydalby sie wiekszy stadion, ale nie moge rozbudowac, bo nie jest wlasnoscia klubu. Jak zarzad moze przejac stadion na wlasnosc?
Mam problem ;( Gram sobie od paru sezonow ( obecnie rok 2015 ) Realem Sociedad. Ostatnio dostaje sie do UEFA i LM, przez co przydalby sie wiekszy stadion, ale nie moge rozbudowac, bo nie jest wlasnoscia klubu. Jak zarzad moze przejac stadion na wlasnosc?
30 lipca 2009, 16:19 [cytuj]
Wybuduj własny. ;)
Ale ja się też chiciałem pochwalić. O.
http://i30.tinypic.com/zxsdh5.jpg
Wynik po pierwszym sezonie.
I skład na sezon drugi.
http://i29.tinypic.com/33xzvbl.jpg
Wybuduj własny. ;) Ale ja się też chiciałem pochwalić. O. [IMG]http://i30.tinypic.com/zxsdh5.jpg[/IMG] Wynik po pierwszym sezonie. I skład na sezon drugi. [IMG]http://i29.tinypic.com/33xzvbl.jpg[/IMG]
30 lipca 2009, 16:40 [cytuj]
Nie da sie :P

Hehe, tez mam Barragana na obronie.
Nie da sie :P Hehe, tez mam Barragana na obronie
30 lipca 2009, 16:52 [cytuj]
A tak z ciekawości zapytam:

jaki jest wasza rekordowa kwota otrzymana ze sprzedaży zawodnika?

Ja w FM'ie 08 (kiedyś, kiedyś) grałem FC Porto i z ciekawości zajrzałem do składu Kaizer Chiefs. Był dostępny tylko jeden 22-letni zawodnik to odruchowo kupiłem za 100 tyś ;D
Po 6 latach gry u mnie sprzedałem do Milanu za 28 mln euro + 50% następnej sprzedaży, ale już nie dograłem do końca :P Pewnie z 10 mln jeszcze by do mnie wróciło.
A tak z ciekawości zapytam: jaki jest wasza rekordowa kwota otrzymana ze sprzedaży zawodnika? Ja w FM'ie 08 (kiedyś, kiedyś) grałem FC Porto i z ciekawości zajrzałem do składu Kaizer Chiefs. Był dostępny tylko jeden 22-letni zawodnik to odruchowo kupiłem za 100 tyś ;D Po 6 latach gry u mnie sprzedałem do Milanu za 28 mln euro + 50% następnej sprzedaży, ale już nie dograłem do końca :P Pewnie z 10 mln jeszcze by do mnie wróciło
www.facebook.com/OgienOdSkaja
30 lipca 2009, 16:58 [cytuj]
35 mln euro gdy sprzedawalem Keirrisona z Tottenhamu do Realu ;p

Kupilem chyba za 2.
35 mln euro gdy sprzedawalem Keirrisona z Tottenhamu do Realu ;p Kupilem chyba za 2
30 lipca 2009, 17:01 [cytuj]
A wasza najwyzsza wydana kwota? :]

Kiedys dalem 88 mln za Henriego Saiveta grajac Barcelona :D To byl chyba 2020 rok :D
A wasza najwyzsza wydana kwota? :] Kiedys dalem 88 mln za Henriego Saiveta grajac Barcelona :D To byl chyba 2020 rok :D
30 lipca 2009, 17:02 [cytuj]
E, to ja cienko. Najwięcej to... 2 mln euro. Za Asima Sehicia. Najlepszego strzelca Neuchatel Xamax. W '07.
To w FMie.Edit. To oczywiście najwyższa otrzymana kwota. Teraz tak patrzę, że powyższy post może wprowadzić zamet.
Wiecej na grajkach zarabiałem w CM 03/04. Najwięcej w PSV. Detalicznie i hurtowo. Największy transfer out to 43 mln euro za Van Bommela. Z Bayernu. A najbardziej spektakularna transakcja jaka mi się szykowała to sprzedanie Robbena do Realu za 20 mln + Zidane, Riquelme i Carlos. Ale żaden z nich nie chciał do mnie przyjść i się rypło:bezradny:
A najwieksza przebitka to opchnięcie Jussi-Pekki Savolainena do Mallorci. Kupiony za 12 tys euro sprzedany za 20 mln. Po 2 sezonach! Ech, wtedy to się hodowało młodzież...Janse, Savolainen, Mulders, Van Boxel:tak:
E, to ja cienko. Najwięcej to... 2 mln euro. Za Asima Sehicia. Najlepszego strzelca Neuchatel Xamax. W '07. To w FMie.Edit. To oczywiście najwyższa otrzymana kwota. Teraz tak patrzę, że powyższy post może wprowadzić zamet. Wiecej na grajkach zarabiałem w CM 03/04. Najwięcej w PSV. Detalicznie i hurtowo. Największy transfer out to 43 mln euro za Van Bommela. Z Bayernu. A najbardziej spektakularna transakcja jaka mi się szykowała to sprzedanie Robbena do Realu za 20 mln + Zidane, Riquelme i Carlos. Ale żaden z nich nie chciał do mnie przyjść i się rypło:bezradny: A najwieksza przebitka to opchnięcie Jussi-Pekki Savolainena do Mallorci. Kupiony za 12 tys euro sprzedany za 20 mln. Po 2 sezonach! Ech, wtedy to się hodowało młodzież...Janse, Savolainen, Mulders, Van Boxel:tak:
30 lipca 2009, 17:40 [cytuj]
Może jako stary ramol, który kiedys miał do czynienia z CM - moja ulubina była 01/02, nie powinienem się mieszać. Sprzedałem TREZEgola za... 68 mln Euro. Nie pamiętam dokładnie do kogo (chyba milan), ale za gotówkę. Prowadziłem Sevillę. To generalnie był majstersztyk, bo potem znalazłem gdzieś w Brazyli kogoś ( nie pamiętam), cena coś koło 200-300 tys i mialem propozycję od Valencii.... 75 melonów, ale podbiłem i się usrało. Strata mała bo miałem stadion na jakieś 90 tys, pół miliarda na koncie, 5-6 z rzędu tytułów majstra, a czasie 10 lAt 9, LM praktycznie finał był zawsze, eee.... dużo gadac.
Może jako stary ramol, który kiedys miał do czynienia z CM - moja ulubina była 01/02, nie powinienem się mieszać. Sprzedałem TREZEgola za... 68 mln Euro. Nie pamiętam dokładnie do kogo (chyba milan), ale za gotówkę. Prowadziłem Sevillę. To generalnie był majstersztyk, bo potem znalazłem gdzieś w Brazyli kogoś ( nie pamiętam), cena coś koło 200-300 tys i mialem propozycję od Valencii.... 75 melonów, ale podbiłem i się usrało. Strata mała bo miałem stadion na jakieś 90 tys, pół miliarda na koncie, 5-6 z rzędu tytułów majstra, a czasie 10 lAt 9, LM praktycznie finał był zawsze, eee.... dużo gadac
Kogucie życie!
30 lipca 2009, 18:57 [cytuj]
Ja sprzedałem Nicolasa Millana z Tottenhamu do (oczywiście) Realu za 37 mln funciaków ale chyba w 2018 czy 19 . Natomiast wydałem najwięcej na Benzeme gdy grałem Liv'poolem - 60 mln ojro
Ja sprzedałem Nicolasa Millana z Tottenhamu do (oczywiście) Realu za 37 mln funciaków ale chyba w 2018 czy 19 . Natomiast wydałem najwięcej na Benzeme gdy grałem Liv'poolem - 60 mln ojro
Come On You Spurs !
30 lipca 2009, 19:01 [cytuj]
Niedawno rozpoczalem Tottenhamem na najnowszym updejcie :) Sprzedałem Keano :) Jenasa , Benta i Hudd'a. Udało mi sie kupic ( oprocz Croucha który juz był ) Ibisevica z Hoffenheim , Gignaca , Papa-cośtam z Genoi i tego młodego Mattocka.
Niedawno rozpoczalem Tottenhamem na najnowszym updejcie :) Sprzedałem Keano :) Jenasa , Benta i Hudd'a. Udało mi sie kupic ( oprocz Croucha który juz był ) Ibisevica z Hoffenheim , Gignaca , Papa-cośtam z Genoi i tego młodego Mattocka
Come On You Spurs !
30 lipca 2009, 19:53 [cytuj]
To ten Nicolas Millan z Colo Colo z Chile? Potencjal duzy, ale nigdy nie chcial sie rozwinac :zly:

Wlasnie zajalem 4 miejsce Realem Sociedad i mam kwalifikacje do LM :D
To ten Nicolas Millan z Colo Colo z Chile? Potencjal duzy, ale nigdy nie chcial sie rozwinac :zly: Wlasnie zajalem 4 miejsce Realem Sociedad i mam kwalifikacje do LM :D
31 lipca 2009, 01:15 [cytuj]
Ja w CM-ie 01/02 (MARCUS - tez moja ulubiona czesc, a starym ramolem nie jestem:D) sprzedalem z Pogoni Szczecin do Deportivo Macieja Zurawskiego za 135 mln zlotych. A w ostatnim FM-ie w ktorego duzo pykalem (05, 06???) z Legii sprzedalem kilku graczy w cenach pomiedzy 20-30 mln ojro - Shermana Andresa Cardenasa, Leandro Pisculichiego, Leandro Giode (najlepszy stoper na jakiego sie w zyciu w tej grze natknalem), Matiasa Camposa, swietnego brazylijskiego obronce, ktorego imienia nie pomne (kupowalo sie go z klubu CFA, byl to D LC, mial dwuczlonowe imie), Rafala Grzelaka i jeszcze paru innych. Ale klepalem wtedy chyba 10 czy 11 sezonow, wiecie, Lazienkowska miala 55.000 miejsc, najlepsze obiekty treningowe, masa kasy etc. I tak, Cardenas poszedl do Milanu, Gioda do Realu, reszta tez podobnie, na pewno jeden do Liverpoolu, ale juz nie pamietam kto, moze Grzelak?! A najlepszy walek byl na samym poczatku, jakos w okienku zimowym - sprzedalem Mirko Poledice, chujowego jak barszcz i wartego raptem 150.000 ojro do kogos z Meksyku (chyba Cruz Azul), za 7,5 mln ojro. Kurde, jak juz bede milionerem i bede mial mase czasy, a akurat nie zachce mi sie dziwek, koksu i szampana, to wroce do tej mistrzowskiej serii:rotfl:
Ja w CM-ie 01/02 (MARCUS - tez moja ulubiona czesc, a starym ramolem nie jestem:D) sprzedalem z Pogoni Szczecin do Deportivo Macieja Zurawskiego za 135 mln zlotych. A w ostatnim FM-ie w ktorego duzo pykalem (05, 06???) z Legii sprzedalem kilku graczy w cenach pomiedzy 20-30 mln ojro - Shermana Andresa Cardenasa, Leandro Pisculichiego, Leandro Giode (najlepszy stoper na jakiego sie w zyciu w tej grze natknalem), Matiasa Camposa, swietnego brazylijskiego obronce, ktorego imienia nie pomne (kupowalo sie go z klubu CFA, byl to D LC, mial dwuczlonowe imie), Rafala Grzelaka i jeszcze paru innych. Ale klepalem wtedy chyba 10 czy 11 sezonow, wiecie, Lazienkowska miala 55.000 miejsc, najlepsze obiekty treningowe, masa kasy etc. I tak, Cardenas poszedl do Milanu, Gioda do Realu, reszta tez podobnie, na pewno jeden do Liverpoolu, ale juz nie pamietam kto, moze Grzelak?! A najlepszy walek byl na samym poczatku, jakos w okienku zimowym - sprzedalem Mirko Poledice, chujowego jak barszcz i wartego raptem 150.000 ojro do kogos z Meksyku (chyba Cruz Azul), za 7,5 mln ojro. Kurde, jak juz bede milionerem i bede mial mase czasy, a akurat nie zachce mi sie dziwek, koksu i szampana, to wroce do tej mistrzowskiej serii:rotfl:
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
31 lipca 2009, 02:51 [cytuj]
Transfery:
Modric- Spurs->Barca : 40mln funtów:D
J.Mata- Real->Spurs : 33mln:P
Breno- Valencia->Spurs 34 mln:luzik:
.
.
.
A skład mam obecnie taki:

Akinfeev-Cesar Azpilicueta,C.Zapata,Ivan Marcano,Y.Zhirkov-J.Mata,M.Veloso,Celso Borges,Marquinhos-V.Love,Keirrison
---
Druga jedenastka:

Gomes-zawodnik wygenerowany,David Wheather,Breno,Diego Calderon-zaw.wygen,Gojko Kacar,Simon Vukcevic,Alex Teixeira-Salvatore Foti,zaw.wygen.
---
Z tych którzy przewinęli sie przez mój zespół polecam:
John Goossens(nie patrzcie na pozycję-to idealny prawy skrzydłowy),Angel de Maria(wzięty bodajże z Benfici)+paragwajczyk Cardozo i Carracciolo(to dwaj napastnicy w sam raz na początek gry)
Nie sprawdził się za to kompletnie Mario Gomez.
.
.
Ciekawostka:

grał u mnie oczywiście Hamsik,polubił Spurs,ale chciał odejść,więc dałem 5mln+Hamsik za Ashley Younga z Villi.
Z Villi Hamsik trafił do Arsenalu,który także polubił i obecnie grając dla Gunners ma w opisie:ublubione kluby Tottenham,Arsenal
:D:D:D:D
Transfery: Modric- Spurs->Barca : 40mln funtów:D J.Mata- Real->Spurs : 33mln:P Breno- Valencia->Spurs 34 mln:luzik: . . . A skład mam obecnie taki: Akinfeev-Cesar Azpilicueta,C.Zapata,Ivan Marcano,Y.Zhirkov-J.Mata,M.Veloso,Celso Borges,Marquinhos-V.Love,Keirrison --- Druga jedenastka: Gomes-zawodnik wygenerowany,David Wheather,Breno,Diego Calderon-zaw.wygen,Gojko Kacar,Simon Vukcevic,Alex Teixeira-Salvatore Foti,zaw.wygen. --- Z tych którzy przewinęli sie przez mój zespół polecam: John Goossens(nie patrzcie na pozycję-to idealny prawy skrzydłowy),Angel de Maria(wzięty bodajże z Benfici)+paragwajczyk Cardozo i Carracciolo(to dwaj napastnicy w sam raz na początek gry) Nie sprawdził się za to kompletnie Mario Gomez. . . Ciekawostka: grał u mnie oczywiście Hamsik,polubił Spurs,ale chciał odejść,więc dałem 5mln+Hamsik za Ashley Younga z Villi. Z Villi Hamsik trafił do Arsenalu,który także polubił i obecnie grając dla Gunners ma w opisie:ublubione kluby Tottenham,Arsenal :D:D:D:D
31 lipca 2009, 12:07 [cytuj]
Z takich numerów to dobry był jescze opis Big Toma w '07-"pełen werwy pomocnik".:D

Aha, i mam jeszcze prośbe dla tych co grają na łatce 9.2-zróbice screena jak u was, po latach, wyglądają Ryan McGowan i Matej Rapnik?
Z takich numerów to dobry był jescze opis Big Toma w '07-"pełen werwy pomocnik".:D Aha, i mam jeszcze prośbe dla tych co grają na łatce 9.2-zróbice screena jak u was, po latach, wyglądają Ryan McGowan i Matej Rapnik?
31 lipca 2009, 12:45 [cytuj]
http://img441.imageshack.us/img441/3607/mcgowan.png

Ryan McGowan

http://img339.imageshack.us/img339/5484/rapnik.png

Matej Rapnik
http://img441.imageshack.us/img441/3607/mcgowan.png Ryan McGowan http://img339.imageshack.us/img339/5484/rapnik.png Matej Rapnik
31 lipca 2009, 12:55 [cytuj]
O, dzieki. Znaczy opłaca się ich trzymać. Tzn, wątpliwości miałem tylko w przypadku Rapnika bo McGowan wymiata już teraz. Więc takiego wała West Ham, Sparta, pół CCC, Liverpool, nawet Koguty wała. Nie oddam Ryana;)
O, dzieki. Znaczy opłaca się ich trzymać. Tzn, wątpliwości miałem tylko w przypadku Rapnika bo McGowan wymiata już teraz. Więc takiego wała West Ham, Sparta, pół CCC, Liverpool, nawet Koguty wała. Nie oddam Ryana;)
|<  <  3  4  5  6  7    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 58 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się