Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  5  6  7  8  9    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Football Manager
13 sierpnia 2009, 08:52 [cytuj]
Ah jeszcze jedno ja nowego menagera kupie tak na poczatku nowego roku poniewaz cóż...ta seria staje sie grywalna po wypuszczeniu całej serii patchy wiec podziekuje póki co ;)
Ah jeszcze jedno ja nowego menagera kupie tak na poczatku nowego roku poniewaz cóż...ta seria staje sie grywalna po wypuszczeniu całej serii patchy wiec podziekuje póki co ;)
13 sierpnia 2009, 11:59 [cytuj]
Aquino mi się zatrzymał w rozwoju jakoś w 2013 i jest takim ligowym średniakiem, ale na mecze z B'gham, albo Watford idealny. No i w pucharach. Paloschi świetny, ale po zakupie Keirrisona, Balotelliego i Aguero gra, podobnie jak Aquino drugoplanową rolę. No i jeszcze brazylijczyk Jair, ale on został wygenerowany przez grę, więc wątpię, żebyście takowego również mieli.
Aquino mi się zatrzymał w rozwoju jakoś w 2013 i jest takim ligowym średniakiem, ale na mecze z B'gham, albo Watford idealny. No i w pucharach. Paloschi świetny, ale po zakupie Keirrisona, Balotelliego i Aguero gra, podobnie jak Aquino drugoplanową rolę. No i jeszcze brazylijczyk Jair, ale on został wygenerowany przez grę, więc wątpię, żebyście takowego również mieli
Audere est facere!
16 sierpnia 2009, 08:45 [cytuj]
E to widze cała legie cudzoziemską masz ;) ja dbam aby w moim pierwszym zespole było co najmniej 10 wyspiarzy jakos tak lubie wtedy czuje klimat drużyny ;) a i jeszcze jedno Keane po przerobieniu na środkowego pomocnika świetnie się spisuje ;)
E to widze cała legie cudzoziemską masz ;) ja dbam aby w moim pierwszym zespole było co najmniej 10 wyspiarzy jakos tak lubie wtedy czuje klimat drużyny ;) a i jeszcze jedno Keane po przerobieniu na środkowego pomocnika świetnie się spisuje ;)
16 sierpnia 2009, 13:38 [cytuj]
Ja go zrobiłem na prawą stronę i wolę żeby grał z przodu, albo wcale. Owszem, mam i armię młodych wyspiarzy, ale oni są wygenerowani przez grę.
Ja go zrobiłem na prawą stronę i wolę żeby grał z przodu, albo wcale. Owszem, mam i armię młodych wyspiarzy, ale oni są wygenerowani przez grę
Audere est facere!
18 sierpnia 2009, 10:03 [cytuj]
http://www.cmrev.com/newsroom/wiadomosc/Demo-CM-2010-juz-jest_.html

Sciagnijcie , sprawdzcie. CM powraca po 2 latach. Moje wrazenia ? Na pewno nie zmienie FM'a na CM'a. wprowadzili sporo ciekawych zmian ktore moznaby dodac do FM'a . Najlepszy jest chyba trening. Widzisz jak goscie trenuja , ustawiasz np: sprint , wybierasz Keana,Lennona,Hudd'a i Defoe i widac jak sie sciagaja. Wiadomo kto wygrywa. Fajna jest tez opcja ze stalymi fragmentami , ale tego juz nie bede wam tlumaczyl. Nie zamienie na fm'a bo w Cmie nie ma takiej grywalnosci , realizmu. Pare razy strzelilem bramke Gomesem :) Ale zobaczymy 11 wrzesnia bo wtedy cm wychodzi. Zreszta w Fm'ie tez bylo sporo bugow i bodajze dopiero po drugiej łatce można było normalnie grac :D
http://www.cmrev.com/newsroom/wiadomosc/Demo-CM-2010-juz-jest_.html Sciagnijcie , sprawdzcie. CM powraca po 2 latach. Moje wrazenia ? Na pewno nie zmienie FM'a na CM'a. wprowadzili sporo ciekawych zmian ktore moznaby dodac do FM'a . Najlepszy jest chyba trening. Widzisz jak goscie trenuja , ustawiasz np: sprint , wybierasz Keana,Lennona,Hudd'a i Defoe i widac jak sie sciagaja. Wiadomo kto wygrywa. Fajna jest tez opcja ze stalymi fragmentami , ale tego juz nie bede wam tlumaczyl. Nie zamienie na fm'a bo w Cmie nie ma takiej grywalnosci , realizmu. Pare razy strzelilem bramke Gomesem :) Ale zobaczymy 11 wrzesnia bo wtedy cm wychodzi. Zreszta w Fm'ie tez bylo sporo bugow i bodajze dopiero po drugiej łatce można było normalnie grac :D
Come On You Spurs !
18 sierpnia 2009, 10:08 [cytuj]
A jeszcze o zawodnikach troche powiem. Swietny jest Modric , Defoe tez daje rade i oczywiscie Lennon. Reszta taka średnia. Z innych ? To zdecydowanie Lavezzi i Edin Dzeko. Dzeko laduje po 2 bramy na mecz , Lavezzi cofniety , asystuje. Niezle zrobili tez Machede , Thiago Motte , D'Agostino. Zreszta sprawdźcie
A jeszcze o zawodnikach troche powiem. Swietny jest Modric , Defoe tez daje rade i oczywiscie Lennon. Reszta taka średnia. Z innych ? To zdecydowanie Lavezzi i Edin Dzeko. Dzeko laduje po 2 bramy na mecz , Lavezzi cofniety , asystuje. Niezle zrobili tez Machede , Thiago Motte , D'Agostino. Zreszta sprawdźcie
Come On You Spurs !
18 sierpnia 2009, 10:49 [cytuj]
Generalnie ubolewam, że w FMie 08 (którym gram) Lennon jest mocno underrated ^^ Podobnie jak Palacios. Ale od czeko jest Data Editor :cwaniak:

Zamierzałem od nowego sezonu powrócić i zdania nie zmieniłem. Szukam tylko jakiegoś porządnego update'a. Ktoś ma jakies pomysły?
Generalnie ubolewam, że w FMie 08 (którym gram) Lennon jest mocno underrated ^^ Podobnie jak Palacios. Ale od czeko jest Data Editor :cwaniak: Zamierzałem od nowego sezonu powrócić i zdania nie zmieniłem. Szukam tylko jakiegoś porządnego update'a. Ktoś ma jakies pomysły?
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
18 sierpnia 2009, 11:03 [cytuj]
Swiezy , turecki update do fm09 http://www.cmrev.com/fileplanet/plik/ADDM-_10-Data-Update-v0_7.html

Pare błedow jest ale da sie grac.

http://www.cmrev.com/fileplanet/plik/FM-2008-Revolution-L_D-Update-v0_3.html

Dobry bo Polski :) Update do fm08 najnowszy :D
Swiezy , turecki update do fm09. http://www.cmrev.com/fileplanet/plik/ADDM-_10-Data-Update-v0_7.html Pare błedow jest ale da sie grac. http://www.cmrev.com/fileplanet/plik/FM-2008-Revolution-L_D-Update-v0_3.html Dobry bo Polski :) Update do fm08 najnowszy :D
Come On You Spurs !
18 sierpnia 2009, 11:05 [cytuj]
Na tym tureckim Palacios jest niezly :)
Na tym tureckim Palacios jest niezly :)
Come On You Spurs !
18 sierpnia 2009, 11:21 [cytuj]
Barti89 powiedział/a:

http://www.cmrev.com/fileplanet/plik/FM-2008-Revolution-L_D-Update-v0_3.html

Dobry bo Polski :) Update do fm08 najnowszy :D

:**

Wielkie dzieki barti. Przekopałem kilka dni temu wszystkie stronki, ale lepszego linku niż Twojego nie znalazłem. Już zasysam.
:** Wielkie dzieki barti. Przekopałem kilka dni temu wszystkie stronki, ale lepszego linku niż Twojego nie znalazłem. Już zasysam
18 sierpnia 2009, 11:42 [cytuj]
Dobra , dobra tylko bez całusów :D Sajmon na tej stronie masz wszystko twarze , skórki , update , łatki itp. :)
Dobra , dobra tylko bez całusów :D Sajmon na tej stronie masz wszystko twarze , skórki , update , łatki itp. :)
Come On You Spurs !
18 sierpnia 2009, 13:04 [cytuj]
Barti89 powiedział/a:

no wiem, takim debilem nie jestem ;p
znam tą 'strąkę' od dłuższego czasu, ale ostatnio gmerałem i nie znalazłem zadowalającego apdejta
no wiem, takim debilem nie jestem ;p znam tą 'strąkę' od dłuższego czasu, ale ostatnio gmerałem i nie znalazłem zadowalającego apdejta
19 sierpnia 2009, 23:50 [cytuj]
W moim witebsku spotkalem sie z bardzo dziwna rzecza. Rozgrywam 19 meczy w jednym miesiacu i to po jednym codziennie! :D Potem dam screena, bo to jest troszke niemile ;)

To nie jest lamanie praw bota?
W moim witebsku spotkalem sie z bardzo dziwna rzecza. Rozgrywam 19 meczy w jednym miesiacu i to po jednym codziennie! :D Potem dam screena, bo to jest troszke niemile ;) To nie jest lamanie praw bota?
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
20 sierpnia 2009, 00:07 [cytuj]
Ja w 2008 grałem ACEC Baraunas(czy jakoś tak) 3 liga(któraś tam grupa w brazylii) po 10 sezonach i zrobieniu drużyny na miarę jednej z mocniejszych lig poszedłem do Spurs, bo nie ma to jednak jak ligi europejskie. Ale fakt, fajnie jest pograć sobie słabszymi klubami.
Ja w 2008 grałem ACEC Baraunas(czy jakoś tak) 3 liga(któraś tam grupa w brazylii) po 10 sezonach i zrobieniu drużyny na miarę jednej z mocniejszych lig poszedłem do Spurs, bo nie ma to jednak jak ligi europejskie. Ale fakt, fajnie jest pograć sobie słabszymi klubami
Audere est facere!
20 sierpnia 2009, 00:18 [cytuj]
Ja nie chce sie chwalic ale moja druzynka zakwalifikowalem sie do fazy grupowej LM ;) Ale po co trafic do grupy smierci z Bayernem, Juventusem i Celticiem. Jak na razie to 0:2 z juve, 7:0 z bayernem i 6:1 z Celticiem :D:D:D Chyba nie najgorzej.
Ja nie chce sie chwalic ale moja druzynka zakwalifikowalem sie do fazy grupowej LM ;) Ale po co trafic do grupy smierci z Bayernem, Juventusem i Celticiem. Jak na razie to 0:2 z juve, 7:0 z bayernem i 6:1 z Celticiem :D:D:D Chyba nie najgorzej
20 sierpnia 2009, 00:30 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:
A ja sobie teraz jade w lidze bialoruskiej FK Witebskiem :D Juz nawet ten klub rozwinalem. Wygralem ligę, rozgromiłem BATE Borysów, który dzieli i rządzi w lidze od zawsze, w eliminacjach pokonałem Krylie Sowietow i mnie fuksem rozwalila Borussia :zly: Nie wiedzialem, ze slabymi ligami gra sie tak fajnie ;)

Powiedziałbym nawet, że to włąśnie w małych ligach gra się naajlepiej. W dużych, o ile nie gra się outsiderem gra staje się bezsensowna po jakiś 2 sezonach. Nawet nie nudzi się. Staje się bzesenowna. Bo jest sie tak daleko przed konkurencją, że nie mogą nam nawet naskoczyc. Możemy wszystko. Jak w edytorze prawie.
Dlatego najmilej wspominam kariery z mniejszych lig-np z Neuchatel Xamax. Albo początek sezonu w Baniku (sejw się skisił)kiedy po połowie jakos sezonu miałem tylko 3 remisy i same zwyciestwa. A Sverkos ładował bramy jak głupi.
Powiedziałbym nawet, że to włąśnie w małych ligach gra się naajlepiej. W dużych, o ile nie gra się outsiderem gra staje się bezsensowna po jakiś 2 sezonach. Nawet nie nudzi się. Staje się bzesenowna. Bo jest sie tak daleko przed konkurencją, że nie mogą nam nawet naskoczyc. Możemy wszystko. Jak w edytorze prawie. Dlatego najmilej wspominam kariery z mniejszych lig-np z Neuchatel Xamax. Albo początek sezonu w Baniku (sejw się skisił)kiedy po połowie jakos sezonu miałem tylko 3 remisy i same zwyciestwa. A Sverkos ładował bramy jak głupi
20 sierpnia 2009, 00:33 [cytuj]
ja jak w to grałem to taki joke mi się zdarzył w pierwszym sezonie że tabela wyglądała tak :

1.Arsenal 38 23 10 5 88-32
2.Tottenham 38 23 10 5 87-32

w dwumeczu obu drużyn 4:4 2:1 na WHL, 2:1 na ES ...

bez ściemy, podeśle screna jak znajdę ...
ja jak w to grałem to taki joke mi się zdarzył w pierwszym sezonie że tabela wyglądała tak : 1.Arsenal 38 23 10 5 88-32 2.Tottenham 38 23 10 5 87-32 w dwumeczu obu drużyn 4:4 2:1 na WHL, 2:1 na ES ... bez ściemy, podeśle screna jak znajdę
4 września 2009, 22:03 [cytuj]
Wlasnie zaczlem sobie grac Tottenhamem, ale w roku 19992000 w fmie 09 :D:D Kurde, teraz to mam niezly skladzik: Ginola, Campbell i te sprawy. Kaka ma 17 lat i gra gdzies w Ameryce, CR ma 14 (!) i jest wart 5 tysiecy :D Tak samo Ronaldinho. Cos czuje, ze zrobie angielskie Galacticos... Szkoda, ze King i Crouch jako 18 latkowie maja zerowy potencjal i nic z nich nie wyrosnie.

http://www.cmrev.com/fileplanet/plik/1990_2000-Season-Update.html Link to patcha gdyby ktos chcial ;)

Iversen ( Rooney) - Ibrahimovic
Ginola C Ronaldo
Lampard Freund

Tarrico(zaraz wyleci) Cambpell Materazzi L. Young
Pepe Reina

A wy sie cieszycie, ze mamy w skladzie jakiegos Lennona albo Modricia :D
Wlasnie zaczlem sobie grac Tottenhamem, ale w roku 19992000 w fmie 09 :D:D Kurde, teraz to mam niezly skladzik: Ginola, Campbell i te sprawy. Kaka ma 17 lat i gra gdzies w Ameryce, CR ma 14 (!) i jest wart 5 tysiecy :D Tak samo Ronaldinho. Cos czuje, ze zrobie angielskie Galacticos... Szkoda, ze King i Crouch jako 18 latkowie maja zerowy potencjal i nic z nich nie wyrosnie. http://www.cmrev.com/fileplanet/plik/1990_2000-Season-Update.html Link to patcha gdyby ktos chcial ;) Iversen ( Rooney) - Ibrahimovic Ginola C Ronaldo Lampard Freund Tarrico(zaraz wyleci) Cambpell Materazzi L. Young Pepe Reina A wy sie cieszycie, ze mamy w skladzie jakiegos Lennona albo Modricia :D
|<  <<  <  5  6  7  8  9    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 50 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się