Forum dyskusyjne
13 sierpnia 2009, 08:52 [cytuj]
Ah jeszcze jedno ja nowego menagera kupie tak na poczatku nowego roku poniewaz cóż...ta seria staje sie grywalna po wypuszczeniu całej serii patchy wiec podziekuje póki co
Ah jeszcze jedno ja nowego menagera kupie tak na poczatku nowego roku poniewaz cóż...ta seria staje sie grywalna po wypuszczeniu całej serii patchy wiec podziekuje póki co ;)
13 sierpnia 2009, 11:59 [cytuj]
Aquino mi się zatrzymał w rozwoju jakoś w 2013 i jest takim ligowym średniakiem, ale na mecze z B'gham, albo Watford idealny. No i w pucharach. Paloschi świetny, ale po zakupie Keirrisona, Balotelliego i Aguero gra, podobnie jak Aquino drugoplanową rolę. No i jeszcze brazylijczyk Jair, ale on został wygenerowany przez grę, więc wątpię, żebyście takowego również mieli.
Aquino mi się zatrzymał w rozwoju jakoś w 2013 i jest takim ligowym średniakiem, ale na mecze z B'gham, albo Watford idealny. No i w pucharach. Paloschi świetny, ale po zakupie Keirrisona, Balotelliego i Aguero gra, podobnie jak Aquino drugoplanową rolę. No i jeszcze brazylijczyk Jair, ale on został wygenerowany przez grę, więc wątpię, żebyście takowego również mieli
Audere est facere!
16 sierpnia 2009, 08:45 [cytuj]
E to widze cała legie cudzoziemską masz

ja dbam aby w moim pierwszym zespole było co najmniej 10 wyspiarzy jakos tak lubie wtedy czuje klimat drużyny

a i jeszcze jedno Keane po przerobieniu na środkowego pomocnika świetnie się spisuje
E to widze cała legie cudzoziemską masz ;) ja dbam aby w moim pierwszym zespole było co najmniej 10 wyspiarzy jakos tak lubie wtedy czuje klimat drużyny ;) a i jeszcze jedno Keane po przerobieniu na środkowego pomocnika świetnie się spisuje ;)
16 sierpnia 2009, 13:38 [cytuj]
Ja go zrobiłem na prawą stronę i wolę żeby grał z przodu, albo wcale. Owszem, mam i armię młodych wyspiarzy, ale oni są wygenerowani przez grę.
Ja go zrobiłem na prawą stronę i wolę żeby grał z przodu, albo wcale. Owszem, mam i armię młodych wyspiarzy, ale oni są wygenerowani przez grę
Audere est facere!
18 sierpnia 2009, 10:03 [cytuj]
http://www.cmrev.com/newsroom/wiadomosc/Demo-CM-2010-juz-jest_.html
Sciagnijcie , sprawdzcie. CM powraca po 2 latach. Moje wrazenia ? Na pewno nie zmienie FM'a na CM'a. wprowadzili sporo ciekawych zmian ktore moznaby dodac do FM'a . Najlepszy jest chyba trening. Widzisz jak goscie trenuja , ustawiasz np: sprint , wybierasz Keana,Lennona,Hudd'a i Defoe i widac jak sie sciagaja. Wiadomo kto wygrywa. Fajna jest tez opcja ze stalymi fragmentami , ale tego juz nie bede wam tlumaczyl. Nie zamienie na fm'a bo w Cmie nie ma takiej grywalnosci , realizmu. Pare razy strzelilem bramke Gomesem

Ale zobaczymy 11 wrzesnia bo wtedy cm wychodzi. Zreszta w Fm'ie tez bylo sporo bugow i bodajze dopiero po drugiej łatce można było normalnie grac
http://www.cmrev.com/newsroom/wiadomosc/Demo-CM-2010-juz-jest_.html
Sciagnijcie , sprawdzcie. CM powraca po 2 latach. Moje wrazenia ? Na pewno nie zmienie FM'a na CM'a. wprowadzili sporo ciekawych zmian ktore moznaby dodac do FM'a . Najlepszy jest chyba trening. Widzisz jak goscie trenuja , ustawiasz np: sprint , wybierasz Keana,Lennona,Hudd'a i Defoe i widac jak sie sciagaja. Wiadomo kto wygrywa. Fajna jest tez opcja ze stalymi fragmentami , ale tego juz nie bede wam tlumaczyl. Nie zamienie na fm'a bo w Cmie nie ma takiej grywalnosci , realizmu. Pare razy strzelilem bramke Gomesem :) Ale zobaczymy 11 wrzesnia bo wtedy cm wychodzi. Zreszta w Fm'ie tez bylo sporo bugow i bodajze dopiero po drugiej łatce można było normalnie grac :D
Come On You Spurs !
18 sierpnia 2009, 10:08 [cytuj]
A jeszcze o zawodnikach troche powiem. Swietny jest Modric , Defoe tez daje rade i oczywiscie Lennon. Reszta taka średnia. Z innych ? To zdecydowanie Lavezzi i Edin Dzeko. Dzeko laduje po 2 bramy na mecz , Lavezzi cofniety , asystuje. Niezle zrobili tez Machede , Thiago Motte , D'Agostino. Zreszta sprawdźcie
A jeszcze o zawodnikach troche powiem. Swietny jest Modric , Defoe tez daje rade i oczywiscie Lennon. Reszta taka średnia. Z innych ? To zdecydowanie Lavezzi i Edin Dzeko. Dzeko laduje po 2 bramy na mecz , Lavezzi cofniety , asystuje. Niezle zrobili tez Machede , Thiago Motte , D'Agostino. Zreszta sprawdźcie
Come On You Spurs !
18 sierpnia 2009, 10:49 [cytuj]
Generalnie ubolewam, że w FMie 08 (którym gram) Lennon jest mocno underrated ^^ Podobnie jak Palacios. Ale od czeko jest Data Editor
Zamierzałem od nowego sezonu powrócić i zdania nie zmieniłem. Szukam tylko jakiegoś porządnego update'a. Ktoś ma jakies pomysły?
Generalnie ubolewam, że w FMie 08 (którym gram) Lennon jest mocno underrated ^^ Podobnie jak Palacios. Ale od czeko jest Data Editor :cwaniak:
Zamierzałem od nowego sezonu powrócić i zdania nie zmieniłem. Szukam tylko jakiegoś porządnego update'a. Ktoś ma jakies pomysły?
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
18 sierpnia 2009, 11:03 [cytuj]
Swiezy , turecki update do fm09
http://www.cmrev.com/fileplanet/plik/ADDM-_10-Data-Update-v0_7.html Pare błedow jest ale da sie grac.
http://www.cmrev.com/fileplanet/plik/FM-2008-Revolution-L_D-Update-v0_3.html
Dobry bo Polski

Update do fm08 najnowszy
Swiezy , turecki update do fm09. http://www.cmrev.com/fileplanet/plik/ADDM-_10-Data-Update-v0_7.html
Pare błedow jest ale da sie grac.
Dobry bo Polski :) Update do fm08 najnowszy :D
Come On You Spurs !
18 sierpnia 2009, 11:05 [cytuj]
Na tym tureckim Palacios jest niezly
Na tym tureckim Palacios jest niezly :)
Come On You Spurs !
18 sierpnia 2009, 11:21 [cytuj]
Barti89 powiedział/a:
Dobry bo Polski

Update do fm08 najnowszy

*
Wielkie dzieki barti. Przekopałem kilka dni temu wszystkie stronki, ale lepszego linku niż Twojego nie znalazłem. Już zasysam.
:**
Wielkie dzieki barti. Przekopałem kilka dni temu wszystkie stronki, ale lepszego linku niż Twojego nie znalazłem. Już zasysam
18 sierpnia 2009, 11:42 [cytuj]
Dobra , dobra tylko bez całusów

Sajmon na tej stronie masz wszystko twarze , skórki , update , łatki itp.
Dobra , dobra tylko bez całusów :D Sajmon na tej stronie masz wszystko twarze , skórki , update , łatki itp. :)
Come On You Spurs !
18 sierpnia 2009, 13:04 [cytuj]
Barti89 powiedział/a:
Dobra , dobra tylko bez całusów

Sajmon na tej stronie masz wszystko twarze , skórki , update , łatki itp.

no wiem, takim debilem nie jestem ;p
znam tą 'strąkę' od dłuższego czasu, ale ostatnio gmerałem i nie znalazłem zadowalającego apdejta
no wiem, takim debilem nie jestem ;p
znam tą 'strąkę' od dłuższego czasu, ale ostatnio gmerałem i nie znalazłem zadowalającego apdejta
19 sierpnia 2009, 23:50 [cytuj]
W moim witebsku spotkalem sie z bardzo dziwna rzecza. Rozgrywam 19 meczy w jednym miesiacu i to po jednym codziennie!

Potem dam screena, bo to jest troszke niemile
To nie jest lamanie praw bota?
W moim witebsku spotkalem sie z bardzo dziwna rzecza. Rozgrywam 19 meczy w jednym miesiacu i to po jednym codziennie! :D Potem dam screena, bo to jest troszke niemile ;)
To nie jest lamanie praw bota?
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
20 sierpnia 2009, 00:07 [cytuj]
Ja w 2008 grałem ACEC Baraunas(czy jakoś tak) 3 liga(któraś tam grupa w brazylii) po 10 sezonach i zrobieniu drużyny na miarę jednej z mocniejszych lig poszedłem do Spurs, bo nie ma to jednak jak ligi europejskie. Ale fakt, fajnie jest pograć sobie słabszymi klubami.
Ja w 2008 grałem ACEC Baraunas(czy jakoś tak) 3 liga(któraś tam grupa w brazylii) po 10 sezonach i zrobieniu drużyny na miarę jednej z mocniejszych lig poszedłem do Spurs, bo nie ma to jednak jak ligi europejskie. Ale fakt, fajnie jest pograć sobie słabszymi klubami
Audere est facere!
20 sierpnia 2009, 00:18 [cytuj]
Ja nie chce sie chwalic ale moja druzynka zakwalifikowalem sie do fazy grupowej LM

Ale po co trafic do grupy smierci z Bayernem, Juventusem i Celticiem. Jak na razie to 0:2 z juve, 7:0 z bayernem i 6:1 z Celticiem

Chyba nie najgorzej.
Ja nie chce sie chwalic ale moja druzynka zakwalifikowalem sie do fazy grupowej LM ;) Ale po co trafic do grupy smierci z Bayernem, Juventusem i Celticiem. Jak na razie to 0:2 z juve, 7:0 z bayernem i 6:1 z Celticiem :D:D:D Chyba nie najgorzej
20 sierpnia 2009, 00:30 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:
A ja sobie teraz jade w lidze bialoruskiej FK Witebskiem

Juz nawet ten klub rozwinalem. Wygralem ligę, rozgromiłem BATE Borysów, który dzieli i rządzi w lidze od zawsze, w eliminacjach pokonałem Krylie Sowietow i mnie fuksem rozwalila Borussia

Nie wiedzialem, ze slabymi ligami gra sie tak fajnie

Powiedziałbym nawet, że to włąśnie w małych ligach gra się naajlepiej. W dużych, o ile nie gra się outsiderem gra staje się bezsensowna po jakiś 2 sezonach. Nawet nie nudzi się. Staje się bzesenowna. Bo jest sie tak daleko przed konkurencją, że nie mogą nam nawet naskoczyc. Możemy wszystko. Jak w edytorze prawie.
Dlatego najmilej wspominam kariery z mniejszych lig-np z Neuchatel Xamax. Albo początek sezonu w Baniku (sejw się skisił)kiedy po połowie jakos sezonu miałem tylko 3 remisy i same zwyciestwa. A Sverkos ładował bramy jak głupi.
Powiedziałbym nawet, że to włąśnie w małych ligach gra się naajlepiej. W dużych, o ile nie gra się outsiderem gra staje się bezsensowna po jakiś 2 sezonach. Nawet nie nudzi się. Staje się bzesenowna. Bo jest sie tak daleko przed konkurencją, że nie mogą nam nawet naskoczyc. Możemy wszystko. Jak w edytorze prawie.
Dlatego najmilej wspominam kariery z mniejszych lig-np z Neuchatel Xamax. Albo początek sezonu w Baniku (sejw się skisił)kiedy po połowie jakos sezonu miałem tylko 3 remisy i same zwyciestwa. A Sverkos ładował bramy jak głupi
20 sierpnia 2009, 00:33 [cytuj]
ja jak w to grałem to taki joke mi się zdarzył w pierwszym sezonie że tabela wyglądała tak :
1.Arsenal 38 23 10 5 88-32
2.Tottenham 38 23 10 5 87-32
w dwumeczu obu drużyn 4:4 2:1 na WHL, 2:1 na ES ...
bez ściemy, podeśle screna jak znajdę ...
ja jak w to grałem to taki joke mi się zdarzył w pierwszym sezonie że tabela wyglądała tak :
1.Arsenal 38 23 10 5 88-32
2.Tottenham 38 23 10 5 87-32
w dwumeczu obu drużyn 4:4 2:1 na WHL, 2:1 na ES ...
bez ściemy, podeśle screna jak znajdę
4 września 2009, 22:03 [cytuj]
Wlasnie zaczlem sobie grac Tottenhamem, ale w roku 19992000 w fmie 09

Kurde, teraz to mam niezly skladzik: Ginola, Campbell i te sprawy. Kaka ma 17 lat i gra gdzies w Ameryce, CR ma 14 (!) i jest wart 5 tysiecy

Tak samo Ronaldinho. Cos czuje, ze zrobie angielskie Galacticos... Szkoda, ze King i Crouch jako 18 latkowie maja zerowy potencjal i nic z nich nie wyrosnie.
http://www.cmrev.com/fileplanet/plik/1990_2000-Season-Update.html Link to patcha gdyby ktos chcial
Iversen ( Rooney) - Ibrahimovic
Ginola C Ronaldo
Lampard Freund
Tarrico(zaraz wyleci) Cambpell Materazzi L. Young
Pepe Reina
A wy sie cieszycie, ze mamy w skladzie jakiegos Lennona albo Modricia
Wlasnie zaczlem sobie grac Tottenhamem, ale w roku 19992000 w fmie 09 :D:D Kurde, teraz to mam niezly skladzik: Ginola, Campbell i te sprawy. Kaka ma 17 lat i gra gdzies w Ameryce, CR ma 14 (!) i jest wart 5 tysiecy :D Tak samo Ronaldinho. Cos czuje, ze zrobie angielskie Galacticos... Szkoda, ze King i Crouch jako 18 latkowie maja zerowy potencjal i nic z nich nie wyrosnie.
http://www.cmrev.com/fileplanet/plik/1990_2000-Season-Update.html Link to patcha gdyby ktos chcial ;)
Iversen ( Rooney) - Ibrahimovic
Ginola C Ronaldo
Lampard Freund
Tarrico(zaraz wyleci) Cambpell Materazzi L. Young
Pepe Reina
A wy sie cieszycie, ze mamy w skladzie jakiegos Lennona albo Modricia :D