Forum dyskusyjne
3 listopada 2009, 16:00 [cytuj]
Ja początkowo grałem jakimiś ligami serbskimi i bułgarskimi, ale w ogóle mi nie szło i dlatego też włączyłem Tottenham w celu ogarnięcia gry

Jak się połapiesz to wszystko wydaje się lepsze i bardziej przejrzyste.
Na razie tylko sorzedalem Hudda do AV i nikt nie chce do mnie przejsc

Zawsze kupowałem Veloso, a teraz dupa: nie chce przejść
Ja początkowo grałem jakimiś ligami serbskimi i bułgarskimi, ale w ogóle mi nie szło i dlatego też włączyłem Tottenham w celu ogarnięcia gry :) Jak się połapiesz to wszystko wydaje się lepsze i bardziej przejrzyste.
Na razie tylko sorzedalem Hudda do AV i nikt nie chce do mnie przejsc ;( Zawsze kupowałem Veloso, a teraz dupa: nie chce przejść :bezradny:
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
3 listopada 2009, 17:34 [cytuj]
Jak tak teraz patrze na grę Pava to koleś jest ostro przesadzony. Wali mi hattricka za hattrickiem
Jak tak teraz patrze na grę Pava to koleś jest ostro przesadzony. Wali mi hattricka za hattrickiem :D
3 listopada 2009, 17:55 [cytuj]
Właśnie, jak "w praniu" wychodzą te nowości? Tylko kosmetyczne zmiany, takie bajery czy rzeczywiście mają wpływ na rozgrywke? Bo nie wiem czy kupować. '09 mi się udał rewelacyjnie, gra się świetnie, taktycznie go rozpracowałem i moje Hearts jest w ofensywie w zasadzie niepowstrzymywalne i mógłbym jeszcze grać ale nowości mnie kuszą.
Właśnie, jak "w praniu" wychodzą te nowości? Tylko kosmetyczne zmiany, takie bajery czy rzeczywiście mają wpływ na rozgrywke? Bo nie wiem czy kupować. '09 mi się udał rewelacyjnie, gra się świetnie, taktycznie go rozpracowałem i moje Hearts jest w ofensywie w zasadzie niepowstrzymywalne i mógłbym jeszcze grać ale nowości mnie kuszą
3 listopada 2009, 19:19 [cytuj]
Mogę Ci polecić recenzję FMa :
http://www.gry-online.pl/S020.asp?ID=6122
Na razie nie poczułem klimatu fmowego i gra się w sumie średnio, ale niedługo może zacznie się prawdziwa gra.
Mogę Ci polecić recenzję FMa :
http://www.gry-online.pl/S020.asp?ID=6122
Na razie nie poczułem klimatu fmowego i gra się w sumie średnio, ale niedługo może zacznie się prawdziwa gra
3 listopada 2009, 19:55 [cytuj]
A powiem wam panowie że nie wchodziłem na tą zakładkę nigdy....ja jestem w 2024 roku Crystal Palace i nazwisk to wam mówił nie będę

....ale na koniec kariery to nawet Messiego miałem
A powiem wam panowie że nie wchodziłem na tą zakładkę nigdy....ja jestem w 2024 roku Crystal Palace i nazwisk to wam mówił nie będę :)....ale na koniec kariery to nawet Messiego miałem
5 listopada 2009, 16:38 [cytuj]
szkoda czasu na tę grę
szkoda czasu na tę grę :muza:
www.facebook.com/OgienOdSkaja
5 listopada 2009, 19:36 [cytuj]
Skaju powiedział/a:
szkoda czasu na tę grę

Bana heretykowi!
Bana heretykowi!
6 listopada 2009, 11:41 [cytuj]
fm10 całkiem dobry z patchem gra się bez zarzutu
fm10 całkiem dobry z patchem gra się bez zarzutu
10 listopada 2009, 15:55 [cytuj]
Ja zawsze gram Tottenham, Fiorentina, Olimpique Marsylia , Ruch Chorzów (ostatnio Ruchem zdobyłem Lige Mistrzów ale niestety w składzie na 11 zawodników 9 to Brazylijczycy) Rekord Tottenhamem to 10 tytułów mistrzowskich w lidze 6 Pucharów Angli 7 pucharów ligi, i 8 z rzędu triumfów w LM do tego z reprezentacją Kamerunu mistrzostwo Afryki, z Argentyną mistrzostwo Ameruki i z Polską mistrzostwo Europy 2 miejsce na mundialu... a to wszystko w 13 sezonów
Ja zawsze gram Tottenham, Fiorentina, Olimpique Marsylia , Ruch Chorzów (ostatnio Ruchem zdobyłem Lige Mistrzów ale niestety w składzie na 11 zawodników 9 to Brazylijczycy) Rekord Tottenhamem to 10 tytułów mistrzowskich w lidze 6 Pucharów Angli 7 pucharów ligi, i 8 z rzędu triumfów w LM do tego z reprezentacją Kamerunu mistrzostwo Afryki, z Argentyną mistrzostwo Ameruki i z Polską mistrzostwo Europy 2 miejsce na mundialu... a to wszystko w 13 sezonów:muza:
www.instagram.com/spursmaniak
10 listopada 2009, 18:56 [cytuj]
Anel powiedział/a:
niestety w składzie na 11 zawodników 9 to Brazylijczycy
Śląska wersja Pogoni Szczecin
Śląska wersja Pogoni Szczecin :D
www.facebook.com/OgienOdSkaja
10 listopada 2009, 19:01 [cytuj]
E, jak Ruch to Ślunska. Czy tam Ślonska. Zawsze mi się myli.
E, jak Ruch to Ślunska. Czy tam Ślonska. Zawsze mi się myli
10 listopada 2009, 19:09 [cytuj]
Prawie jak pogoń ale jak u siebie wygrałem z
Juventsem w półfinale 3-0 to był wypas
Prawie jak pogoń ale jak u siebie wygrałem z
Juventsem w półfinale 3-0 to był wypas
11 listopada 2009, 17:46 [cytuj]
Ktoś z redaktorów, bodajże Tuczi jest fanatykiem Bałtyku Gdynia. Na patchu do fma jeszcze 2009 jest możliwość zagrania tym...klubem
Ktoś z redaktorów, bodajże Tuczi jest fanatykiem Bałtyku Gdynia. Na patchu do fma jeszcze 2009 jest możliwość zagrania tym...klubem :)
11 listopada 2009, 18:34 [cytuj]
Ja gram tylko 4 klubami Ruch Chorzów,
Tottenham, Fiorentina i Olimpque Marsylia
Ja gram tylko 4 klubami Ruch Chorzów,
Tottenham, Fiorentina i Olimpque Marsylia
11 listopada 2009, 18:41 [cytuj]
Ja tam wolę jakieś ligi białoruskie, serbskie, chorwackie albo tak jak teraz, niemiecką okręgówkę
Ja tam wolę jakieś ligi białoruskie, serbskie, chorwackie albo tak jak teraz, niemiecką okręgówkę ;)
11 listopada 2009, 19:45 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:
Ja tam wolę jakieś ligi białoruskie, serbskie, chorwackie albo tak jak teraz, niemiecką okręgówkę

No, bo to jest dopiero gra. Już o tym isałem, ale trudno, cierpcie. Najlepszą karierę rozegrałem w drugiej lidze szwajcarskiej. Fajnie sie grało Banikiem.
A tak ogólnie, wydaje mi się że to dlatego tak podobają mi się ogórkowe ligi, bo nie potrafie grać zawodnikami, których znam. Oceniam ich na podstawie tego, co widzę na codzień(w druga stronę nie mamtakich problemów). I dlatego, jak próbowałem zagrać Tottenhamem, to nie mogłem się przemóc żeby wystawić Ćorlukę na stoperze chociaż jako prawy obrońca zupełnie nie pasował mi do taktyki (drybling i dośrodkowania 11). Zresztą, wcale nie potrafię grać Tottenhamem.
No, bo to jest dopiero gra. Już o tym isałem, ale trudno, cierpcie. Najlepszą karierę rozegrałem w drugiej lidze szwajcarskiej. Fajnie sie grało Banikiem.
A tak ogólnie, wydaje mi się że to dlatego tak podobają mi się ogórkowe ligi, bo nie potrafie grać zawodnikami, których znam. Oceniam ich na podstawie tego, co widzę na codzień(w druga stronę nie mamtakich problemów). I dlatego, jak próbowałem zagrać Tottenhamem, to nie mogłem się przemóc żeby wystawić Ćorlukę na stoperze chociaż jako prawy obrońca zupełnie nie pasował mi do taktyki (drybling i dośrodkowania 11). Zresztą, wcale nie potrafię grać Tottenhamem
22 grudnia 2009, 19:16 [cytuj]
jestem piratem, potrzebuję cracka - pomożecie?
jestem piratem, potrzebuję cracka - pomożecie?
22 grudnia 2009, 19:40 [cytuj]
Cracki do fm-ów, z tego co wiem, są trudno dostępne i niepopularne. Bo ta gra ma takie zabezpieczenie, że gdy "wyczuje" cracka powoduje błędy. Np płacisz za kogoś 10 mln to z kasy ubywa ci 25. Itp. Nie opłaca się, zwłaszcza, że później problemy z paczami (a FM 10 ma jedną taką wadę, że bez pacza nie da rady-wyciek pamięci czy coś), z dodatkami chyba też.
Cracki do fm-ów, z tego co wiem, są trudno dostępne i niepopularne. Bo ta gra ma takie zabezpieczenie, że gdy "wyczuje" cracka powoduje błędy. Np płacisz za kogoś 10 mln to z kasy ubywa ci 25. Itp. Nie opłaca się, zwłaszcza, że później problemy z paczami (a FM 10 ma jedną taką wadę, że bez pacza nie da rady-wyciek pamięci czy coś), z dodatkami chyba też